Troskot:Zagreb volim jos dok sam bio u utrobi svoje majke
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Troskot:Zagreb volim jos dok sam bio u utrobi svoje majke
kaya wrote:Ovi kandidatiti bi teško konkurirali i za mjesto gradonačelnika krapine.
tam izaberu onog koji može najviše gemišta popit...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Veli smetalo iz hdz kada su napisali balaševiću čirilicu u ilici da on ne zna što tu piše. I odmah se uništi..koji konj.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A zasto bi morao znati cirilicu..nije se skolovao u sfrj..kaya wrote:Veli smetalo iz hdz kada su napisali balaševiću čirilicu u ilići da on ne zna što tu piše. I odmah se uništi..koji konj.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
To su gluposti...jel obavezno znat cirilicu..postoji li negdje zakon da moras znati,uciti
2015-09-08
Kako nije? Gdje se školovaovuksadinare wrote:A zasto bi morao znati cirilicu..nije se skolovao u sfrj..kaya wrote:Veli smetalo iz hdz kada su napisali balaševiću čirilicu u ilići da on ne zna što tu piše. I odmah se uništi..koji konj.
2015-08-15
Stradjao je skolu nakon rata..kaya wrote:Kako nije? Gdje se školovaovuksadinare wrote:A zašto bi morao znati cirilicu..nije se skolovao u sfrj ..kaya wrote:Veli smetalo iz hdz kada su napisali balaševiću čirilicu u ilići da on ne zna što tu piše. I odmah se uništi..koji konj.
2015-09-08
mozda da pozovu kolakusica...taj je sve odjednom htio biti..i ministar financija, i premijer i predsjednik...a od svega šipakkaya wrote:Tu bi milanović odnio pobjedu samo tako, al već je predsjednik
pa da proba bar s gradonacelnikom zg
kaya wrote:Kako nije? Gdje se školovaovuksadinare wrote:A zasto bi morao znati cirilicu..nije se skolovao u sfrj..kaya wrote:Veli smetalo iz hdz kada su napisali balaševiću čirilicu u ilići da on ne zna što tu piše. I odmah se uništi..koji konj.
u zagrebu, ali dečko ima 36 godina... rođen je 83. A od devedesete se ćirilica ne uči u školi, a učila se od 3. razreda u koji je on krenuo negdje 92 - 93
Tocnomarcellus wrote:kaya wrote:Kako nije? Gdje se školovaovuksadinare wrote:A zašto bi morao znati cirilicu..nije se skolovao u sfrj ..kaya wrote:Veli smetalo iz hdz kada su napisali balaševiću čirilicu u ilići da on ne zna što tu piše. I odmah se uništi..koji konj.
u zagrebu, ali dečko ima 36 godina ... rođen je 83. A od devedesete se ćirilica ne uči u školi, a učila se od 3. razreda u koji je on krenuo negdje 92 - 93
2015-09-08
Aha, ok..i on bi sa 36 godina vodio zagreb ..a hebote, još boljemarcellus wrote:kaya wrote:Kako nije? Gdje se školovaovuksadinare wrote:A zasto bi morao znati cirilicu..nije se skolovao u sfrj..kaya wrote:Veli smetalo iz hdz kada su napisali balaševiću čirilicu u ilići da on ne zna što tu piše. I odmah se uništi..koji konj.
u zagrebu, ali dečko ima 36 godina... rođen je 83. A od devedesete se ćirilica ne uči u školi, a učila se od 3. razreda u koji je on krenuo negdje 92 - 93
2015-08-15
na kraju će Tomašević odnjeti zagreb ladno, jer ostali su nesposobni i uvalil isu debile jer nisu očekivali da će se bandic u subotu navečer popiti dvije tablete viagre umjesto jedne, i da će povući tri crte umjesto jedne..sjeba je Bandic, sve HDZ,SDP,Penavu, Domovinski Pokret, Most, DORH, Juričana...
Tomašević je budući gradonačelnik ZG, kao što sam pričao prije par mjeseci, oni su budućnost RH politike i vlasti.. politika im je ista kao kod demokrata u USA
Tomašević je budući gradonačelnik ZG, kao što sam pričao prije par mjeseci, oni su budućnost RH politike i vlasti.. politika im je ista kao kod demokrata u USA
Da, ko škoroNoor wrote:mozda da pozovu kolakusica...taj je sve odjednom htio biti..i ministar financija, i premijer i predsjednik...a od svega šipakkaya wrote:Tu bi milanović odnio pobjedu samo tako, al već je predsjednik
2015-08-15
Ma ne, isto je premlad i nepoznatAssadNaPodmornici wrote:na kraju će Tomašević odnjeti zagreb ladno, jer ostali su nesposobni i uvalil isu debile jer nisu očekivali da će se bandic u subotu navečer popiti dvije tablete viagre umjesto jedne, i da će povući tri crte umjesto jedne..sjeba je Bandic, sve HDZ,SDP,Penavu, Domovinski Pokret, Most, DORH, Juričana...
2015-08-15
Ako im ostanu ovi kandidati onaj iz sdp tip.
2015-08-15
taj zec se kandidirao tek nakon sto se osobno uvjerio da je Bandic spusten u grobnicukaya wrote:Da, ko škoroNoor wrote:mozda da pozovu kolakusica...taj je sve odjednom htio biti..i ministar financija, i premijer i predsjednik...a od svega šipakkaya wrote:Tu bi milanović odnio pobjedu samo tako, al već je predsjednik
Da, sad će kao pobjediti .Noor wrote:taj zec se kandidirao tek nakon sto se osobno uvjerio da je Bandic spusten u grobnicukaya wrote:Da, ko škoroNoor wrote:mozda da pozovu kolakusica...taj je sve odjednom htio biti..i ministar financija, i premijer i predsjednik...a od svega šipakkaya wrote:Tu bi milanović odnio pobjedu samo tako, al već je predsjednik
Njega kao da zajebava netko i - ti to možeš
2015-08-15
Nista od toga..previse je lijevo...za razliku od klisovica...bice iznenadjenja to je sigurno..ne bi podcjenjivao ni vesnu skare ozbolt koja ima politickog iskustva i upravljanja..a nije bila nelosa ministrica pravosudja...meni bi ona bila ok kandidatAssadNaPodmornici wrote:na kraju će Tomašević odneti zagreb ladno, jer ostali su nesposobni i uvalil isu debile jer nisu očekivali da će se bandic u subotu navečer popiti dvije tablete viagre umjesto jedne, i da će povući tri crte umjesto jedne..sjeba je Bandić, sve HDZ, SDP, Penavu, Domovinski Pokret, Most, DORH, Juričana ...
Tomašević je budući gradonačelnik ZG, kao što sam pričao prije par mjeseci, oni su budućnost RH politike i vlasti .. politika im je ista kao kod demokrata u SAD-u
2015-09-08
bogami nije premlad, jer možemo je u ZGu na parlamentarnim izborima ostvario hrpu glasova.. po anketama dobro stoji.. ZG je u prosjeku mlad grad, ima dosta studenata politike, i filozofije i ostalih boljševičkih fakulteta, ima dosta civilnih udruga svi će oni glasovati za tomaševića. usput mediji ga vole, financiraju ga krupni kapitalisti tipa Tedeski, vjerojatno i nova USA ambasada na čelu sa BIdenom je najviše sklona njemu..kaya wrote:Ma ne, isto je premlad i nepoznatAssadNaPodmornici wrote:na kraju će Tomašević odnjeti zagreb ladno, jer ostali su nesposobni i uvalil isu debile jer nisu očekivali da će se bandic u subotu navečer popiti dvije tablete viagre umjesto jedne, i da će povući tri crte umjesto jedne..sjeba je Bandic, sve HDZ,SDP,Penavu, Domovinski Pokret, Most, DORH, Juričana...
a ovi "konzervativniji kandidati"(realno to su sve krezubi desničari, nema tu konzervativaca ali aj) će raspršiti glasove između HDZ,Most,DP.. plus nemaju niti jedno jako ime.. neki budala iz HDZa koji daje low IQ izjave kakve i ero nebi da, neki MOSTOvac za kojeg nitko nije čuo, a ovi iz MOSTa su trebali uvaliti nekog HercegBosanca tipa Raspudića da pokupi glasove Hercegovaca koji su najbrojnija skupina u Zagrebu i recimo "desno su".. onih iz privatnog sektora, i naravno onih uhljeba..
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
US veleposlanstvo prije igra na klisovica koji je jos bolji sa tedeskijem..plenki zoki klisovic vujcic tedeski je ta ekipa sa tulumaAssadNaPodmornici wrote:bogami nije premlad, jer možemo je u ZGU na parlamentarnim izborima ostvario hrpu glasova .. po anketama dobro stoji .. ZG je u prosjeku mlad grad, ima dosta studenata politike, i filozofije i ostalih boljševičkih fakulteta, ima dosta civilnih udruga svi će oni glasovati za tomaševića. usput mediji ga vole, financiraju krupni kapitalisti tipa Tedeski, vjerojatno i nova američka ambasada na čelu sa BIdenom je najviše sklona njemu ..kaya wrote:Ma ne, isto je premlad i nepoznatAssadNaPodmornici wrote:na kraju će Tomašević odnjeti zagreb ladno, jer ostali su nesposobni i uvalil isu debile jer nisu očekivali da će se bandic u subotu navečer popiti dvije tablete viagre umjesto jedne, i da će povući tri crte umjesto jedne..sjeba je Bandic, sve HDZ,SDP,Penavu, Domovinski Pokret, Most, DORH, Juričana...
a ovi "konzervativniji kandidati" (stvarno to su sve krezubi desničari, nema tu konzervativaca ali aj) će raspršiti glasove između HDZ-a, Mosta, DP .. plus nemaju niti jedno jako ime .. neki budala iz HDZa koji daje nizak IQ izjave kakve i ero nebi da, neki MOSTOvac za nikoga nije čuo, a ovi iz MOSTA trebali su uvaliti nekog HercegBosanca tipa Raspudića da pokupi glasove Hercegovaca koji su najbrojnija skupina u Zagrebu i recimo "desno su" .. onih iz privatnog sektora, i naravno onih uhljeba ..
2015-09-08
taj a ima karizmu kao friško zaklana kokoš, ali nevjerojatno gura se svugdje... škoro jel da
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Zagreb : Majke odgojiteljice ostaju bez sedam godina plaće
» Došao vrag po svoje: Biden stiže u Zagreb
» Raspudić i Troskot korak do pridruživanja Mostu
» Zvonimir Troskot kandidat Mosta za gradonačelnika Zagreba
» Troskot sipa i dalje biserje!Sad bi rusio cijeli Donji grad
» Došao vrag po svoje: Biden stiže u Zagreb
» Raspudić i Troskot korak do pridruživanja Mostu
» Zvonimir Troskot kandidat Mosta za gradonačelnika Zagreba