Troskot:Zagreb volim jos dok sam bio u utrobi svoje majke
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Troskot:Zagreb volim jos dok sam bio u utrobi svoje majke
Znači...imaju krivo mjesto rođenja, to se opraštalo jedino bandiću.
Kao i onaj hdz kandidat . Taj misli da je tu dovoljno reći da ne znaš čirilicu. A to mu minus..
Od ovih, ne znam ni kako se zovu koji nemaju nikakvu šansu jedinu malu prednost ima onaj sdp ovac, joško ili tako nekako..klisović mislim.
Kao i onaj hdz kandidat . Taj misli da je tu dovoljno reći da ne znaš čirilicu. A to mu minus..
Od ovih, ne znam ni kako se zovu koji nemaju nikakvu šansu jedinu malu prednost ima onaj sdp ovac, joško ili tako nekako..klisović mislim.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne bi rekao..u zagrebu zivi bar 40% porijeklom juznjaka,herceg bosanaca..za drugi krug ti je dovoljno oko 80 tisuca glasova...kaya wrote:Nino? ...Božo? ...Škoro?vuksadinare wrote:Ali troskot je definitivni zajeb petrova..da sam na mjestu nina raspudica ozbiljno bi razmislio o daljnjoj suradnji sa mostom...da je bozo dozvolio kandidaturu raspudica bio bi nino u velikoj prilici ili sansi za gradonacelnika tko zna kad ce mu se ovakva sansa pruziti vise..ali ovo nije prva velika strateska greska boze petrova..koji je jos uvijek mali od kuzine u politickim vodama a vec ima poprilicnog iskustva ili bi trebao imati..zreva solucija je ona da ocito je bio bandidov igrac bozo..
Pa gdje ti živiš...oni u zagrebu nemaju nikakvu šansu
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Ne bi rekao..u zagrebu zivi bar 40% porijeklom juznjaka,herceg bosanaca..za drugi krug ti je dovoljno oko 80 tisuca glasova...kaya wrote:Nino? ...Božo? ...Škoro?vuksadinare wrote:Ali troskot je definitivni zajeb petrova..da sam na mjestu nina raspudica ozbiljno bi razmislio o daljnjoj suradnji sa mostom...da je bozo dozvolio kandidaturu raspudica bio bi nino u velikoj prilici ili sansi za gradonacelnika tko zna kad ce mu se ovakva sansa pruziti vise..ali ovo nije prva velika strateska greska boze petrova..koji je jos uvijek mali od kuzine u politickim vodama a vec ima poprilicnog iskustva ili bi trebao imati..zreva solucija je ona da ocito je bio bandidov igrac bozo..
2015-09-08
Tocno...meni ce biti daleko zanimljivija izborna utakmica u splitu..tu ima nekoliko kapitalaca a show je zajamcen...u zagrebu na suceljavanju mozes jedino zaspatikaya wrote:Ovi kandidatiti bi teško konkurirali i za mjesto gradonačelnika krapine.
2015-09-08
Ma ne, kakvih 40%..a možda 10,15 %vuksadinare wrote:Ne bi rekao..u zagrebu zivi bar 40% porijeklom juznjaka,herceg bosanaca..za drugi krug ti je dovoljno oko 80 tisuca glasova...kaya wrote:Nino? ...Božo? ...Škoro?vuksadinare wrote:Ali troskot je definitivni zajeb petrova..da sam na mjestu nina raspudica ozbiljno bi razmislio o daljnjoj suradnji sa mostom...da je bozo dozvolio kandidaturu raspudica bio bi nino u velikoj prilici ili sansi za gradonacelnika tko zna kad ce mu se ovakva sansa pruziti vise..ali ovo nije prva velika strateska greska boze petrova..koji je jos uvijek mali od kuzine u politickim vodama a vec ima poprilicnog iskustva ili bi trebao imati..zreva solucija je ona da ocito je bio bandidov igrac bozo..
2015-08-15
Dalmatinaca..ostalih 30%..bh-a..kaya wrote:Ma ne, kakvih 40%..a možda 10,15 %vuksadinare wrote:Ne bi rekao..u zagrebu zivi bar 40% porijeklom juznjaka,herceg bosanaca..za drugi krug ti je dovoljno oko 80 tisuca glasova...kaya wrote:Nino? ...Božo? ...Škoro?vuksadinare wrote:Ali troskot je definitivni zajeb petrova..da sam na mjestu nina raspudica ozbiljno bi razmislio o daljnjoj suradnji sa mostom...da je bozo dozvolio kandidaturu raspudica bio bi nino u velikoj prilici ili sansi za gradonacelnika tko zna kad ce mu se ovakva sansa pruziti vise..ali ovo nije prva velika strateska greska boze petrova..koji je jos uvijek mali od kuzine u politickim vodama a vec ima poprilicnog iskustva ili bi trebao imati..zreva solucija je ona da ocito je bio bandidov igrac bozo..
2015-09-08
vuksadinare wrote:Tocno...meni ce biti daleko zanimljivija izborna utakmica u splitu..tu ima nekoliko kapitalaca a show je zajamcen...u zagrebu na suceljavanju mozes jedino zaspatikaya wrote:Ovi kandidatiti bi teško konkurirali i za mjesto gradonačelnika krapine.
Split zadržava HDZ
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Dalmatinaca imavuksadinare wrote:Dalmatinaca..ostalih 30%..bh-a..kaya wrote:Ma ne, kakvih 40%..a možda 10,15 %vuksadinare wrote:Ne bi rekao..u zagrebu zivi bar 40% porijeklom juznjaka,herceg bosanaca..za drugi krug ti je dovoljno oko 80 tisuca glasova...kaya wrote:Nino? ...Božo? ...Škoro?vuksadinare wrote:Ali troskot je definitivni zajeb petrova..da sam na mjestu nina raspudica ozbiljno bi razmislio o daljnjoj suradnji sa mostom...da je bozo dozvolio kandidaturu raspudica bio bi nino u velikoj prilici ili sansi za gradonacelnika tko zna kad ce mu se ovakva sansa pruziti vise..ali ovo nije prva velika strateska greska boze petrova..koji je jos uvijek mali od kuzine u politickim vodama a vec ima poprilicnog iskustva ili bi trebao imati..zreva solucija je ona da ocito je bio bandidov igrac bozo..
2015-08-15
A hdz je stavio kandidata kojim želi izgubiti.
2015-08-15
Kerum i Tommy u drugom krugu..mozda pauletic racune...ViceGradonacelnik nema sanseHektorović wrote:vuksadinare wrote:Točno ... meni će biti daleko zanimljivija izborna utakmica u splitu..tu ima nekoliko kapitalaca a show je zajamcen ... u zagrebu na suceljavanju moze jedino zaspatikaya wrote:Ovi kandidati bi bili teško konkurirali i za mjesto gradonačelnika krapine.
Split zadržava HDZ
2015-09-08
..to dok je bandic bio ziv..sad plenki bi promjenio kandidata ali bi se pokazao kao nevjerodostojan..kaya wrote:A hdz je stavio kandidata kojim želi izgubiti.
2015-09-08
...pogledao sam kandidate po drugim gradovima zagreb je medju onima sa najmrsavijom i najdosadnijom ponudom..
2015-09-08
kaya wrote:A hdz je stavio kandidata kojim želi izgubiti.
Lekcija, uvijek treba ići na pobjedu.
2018-04-10
Nekako stjecem dojam da je hdz tj plenki postavio po gradovima manje vise likove koji nemaju nit boje nit okusa...jedini krupniji kapitalac je kalmeta u zadru...je li to plenkijeva neka taktika da ako ovi spuse pocisti hdz na lokalnoj razini od kadrova koji mu ne leze ili jednostavno nema sirok izbor...uglavnom i plenkijevim tihim oponentima u stranci odgovara isto da se poluce losiji stranacki rezultati da bi imali materijala otvoreno napasti plenkija...nakon lokalnih izbora najdramaticnije ce biti unutar hdz-a ako ne budu dobri rezultati..tamo je najvise gladnih usta..koji bi mogli bar dobar dio njih i ostati gladni...pobjede u mrdusi donjoj ili svinjarevcima to nije to...nema se tu moci i najvaznije love i benificija...
2015-09-08
Fora je da Plenky u biti ima loš odabir suradnika, kod njega sam uz sve kvalitete primjetio da jednostavno nema dobru procjenu ljudi.
Dakle fali mu street smarts iltiga seljačka mudrost.
Dakle fali mu street smarts iltiga seljačka mudrost.
2018-04-10
Djapic kakav god nekidan je lijepo rezonirao..hdzu su lokalni izbori jako vazni jer ima najbrojniju stranacku vojsku...koja racuna na dobit..ne bude li ta dobit velika nije ne moguce da ce se tad najozbiljnije plenkiju zadrmat fotelja...stranacki lokalni duznosnici tesko ce se pomiriti sa gubitkom polozaja i benificija a obicno tad ostrica maca se upire u sefa stranke...inace los rezultat na lokalnim izborima po ustaljenom obicaju odraze se i na sljedece izbore zakljucio je djapicHektorović wrote:Fora je da Plenky u biti ima loš odabir suradnika, kod njega sam uz primjere sve kvalitete da jednostavno nema dobru procjenu ljudi.
Dakle fali mu ulica pametuje iltiga seljačka mudrost.
2015-09-08
Komunalna politika nije nacionalna politika
2018-04-10
Al da na tako važno mjesto kandidira ovog smetala? Ne možeš vjerovati..Hektorović wrote:kaya wrote:A hdz je stavio kandidata kojim želi izgubiti.
Lekcija, uvijek treba ići na pobjedu.
2015-08-15
Tu bi milanović odnio pobjedu samo tako, al već je predsjednik
2015-08-15
Nema to puno veze..jebe se onom lokalnom serifu oce li plenki nest u btiselu zmuljat..on vise nije lokalni serif nema benificija..a moze se vrlo lako nac pod nekom istragom kad nije vise na poziciji...sto njega onda boli kurac jel plenki ima veze u briselu ili nema..on je postao bogec i neko mora za to platit racunHektorović wrote:Komunalna politika nije nacionalna politika
2015-09-08
kaya wrote:Ovi kandidatiti bi teško konkurirali i za mjesto gradonačelnika krapine.
tam izaberu onog koji može najviše gemišta popit...
Similar topics
» Zagreb : Majke odgojiteljice ostaju bez sedam godina plaće
» Došao vrag po svoje: Biden stiže u Zagreb
» Raspudić i Troskot korak do pridruživanja Mostu
» Zvonimir Troskot kandidat Mosta za gradonačelnika Zagreba
» Troskot sipa i dalje biserje!Sad bi rusio cijeli Donji grad
» Došao vrag po svoje: Biden stiže u Zagreb
» Raspudić i Troskot korak do pridruživanja Mostu
» Zvonimir Troskot kandidat Mosta za gradonačelnika Zagreba
» Troskot sipa i dalje biserje!Sad bi rusio cijeli Donji grad
Page 2 of 6