Vakcina ne pomaze.Dramatican skok oboljelih od korone u Srbiji
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vakcina ne pomaze.Dramatican skok oboljelih od korone u Srbiji
Nego generale,čini mi se kako si malo postao tolerantniji i miroljubljiviji prema sugovornicima.RayMabus wrote:Mislim da ti ja baš nisam najbolji sugovrnik za ovu tvoju "tematiku".
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nije nego je on sve dobro rekao manje više da sad ne cjepidlačimo oko definicije čovjek ( ljudi ) u toj rečenici. Bog je svima dao slobodnu volju i postavio načelo o nekršenju iste ako ista ne krši nečiju drugu.סמאל wrote:Nego generale,čini mi se kako si malo postao tolerantniji i miroljubljiviji prema sugovornicima.RayMabus wrote:Mislim da ti ja baš nisam najbolji sugovrnik za ovu tvoju "tematiku".
Trik je u tome da kad te likvidiram onda nemaš nikakva prava iz čisto tehničkog razloga jer si mrtav.
Rupa u zakonu : Nisam ti nametnuo svoju volju.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Osoba A želi preći ulicu a osoba B joj ne da. Dvije slobodne volje su suprostavljene.
Koja će pobjediti ? Koja će se nametnutni ?
Nisam se došao nametnuti.
Koja će pobjediti ? Koja će se nametnutni ?
Nisam se došao nametnuti.
2014-04-11
Ne pregovaram.
Ja ti nisam sugovornik za tu "tematiku".
Ja ti nisam sugovornik za tu "tematiku".
2014-04-11
Vidiš šta je problem ? U načinu gledanja na stvari. Ne znam koliko ljudi ima na ovoj planeti al nek je 10 milijardi. Prije je bilo 15% jakom loših a sada nakon nekoliko desetljeća udio u ukupnoj populaciji je skočio 20%.
Dakle to je dvi miljarde. Ako ih likvidiraš onda neće više na ovoj planeti omjer biti : 1% u svijetlu , 14% visoko al palo malo ispod , 65% lagano negativno i 20% okrutno nego .....ne da mi se računat al 2% u svjetlu, 28% malo niže i ovo ostalo lagano negativni.
To je bolji svijet.
Individualna ljudska prava su ispod ciljeva GF
Dakle to je dvi miljarde. Ako ih likvidiraš onda neće više na ovoj planeti omjer biti : 1% u svijetlu , 14% visoko al palo malo ispod , 65% lagano negativno i 20% okrutno nego .....ne da mi se računat al 2% u svjetlu, 28% malo niže i ovo ostalo lagano negativni.
To je bolji svijet.
Individualna ljudska prava su ispod ciljeva GF
2014-04-11
A znaš zašto su individualna ljudska prava ispod ciljeva Gf ?
Svi ćemo se na kraju vratiti svijetlu odakle smo potekli a ove 2 miljarde su mrlja na šofer šajbi koju netko mora ..... obrisati.
I budi sretan šta ja ne odlučujem. ( Nemam glavnu riječ na ovoj planeti ).
Svi ćemo se na kraju vratiti svijetlu odakle smo potekli a ove 2 miljarde su mrlja na šofer šajbi koju netko mora ..... obrisati.
2014-04-11
dobro ih je spasio Adem Vuchiqi sa kineskim i ruskim cijepivima.. što se više cijepe više su bolesni i više zaključani.. a mi lagano otvorili kafiće, većina ljudi stavlja maske u trgovine jer moraš, ostalo se već živi relax..
Nije stvar u cjepivu nego u psihologiji ljudi pa misle da ako su cijepili pet baba da se ne moraju držati mjera pa se opuste i onda se virus ponovo širi a više od 90% ljudi nema imunitet još.AssadNaPodmornici wrote:dobro ih je spasio Adem Vuchiqi sa kineskim i ruskim cijepivima.. što se više cijepe više su bolesni i više zaključani.. a mi lagano otvorili kafiće, većina ljudi stavlja maske u trgovine jer moraš, ostalo se već živi relax..
2014-04-11
Ne daju mi da vas pobijem.RayMabus wrote:A znaš zašto su individualna ljudska prava ispod ciljeva Gf ?
Žale se da se povećao broj okrutnih na planeti s 15 na 20% u zadnjih par desetljeća i to posebno na zapadu al me ne puštaju da uvedem reda al popustiti će na kraju.
2014-04-11
Prvo bi počeo sa zatvorenicima. Pustit plin dok su u čeliji.
Ako tko kaže da možda ima i neki koji su nevini moj odgovor je da će se inkarnirati u bolji planet jer ovdje čistim omjere.
Nakon toga masovna suđenja. Novo punjenje zatvora. Ponovi postupak.
Toliko o vašim "ljudskim" pravima šta se mene tiče.
Srednje ime mi je Pakao.
Ako tko kaže da možda ima i neki koji su nevini moj odgovor je da će se inkarnirati u bolji planet jer ovdje čistim omjere.
Nakon toga masovna suđenja. Novo punjenje zatvora. Ponovi postupak.
Toliko o vašim "ljudskim" pravima šta se mene tiče.
Srednje ime mi je Pakao.
2014-04-11
Speare Shaker wrote:
No, sva je prilika da zbog posebnog diletantskog ponašanja AstraZenece to neće biti dovoljno nego će se morati posegnuti za Sputnikom V.
Registracija u EU, usprkos Ursulinoj alergiji prema ruskim cjepivima po najavi ide u svibnju, a realno vjerojatno i u travnju, barem u drugoj polovici mjeseca.
Stanje u EU ih jednostavno tjera na takav potez, kao što su uostalom registrirali i Pfizera tjedan dana prije najavljenog roka nakon što je u tom trenutku u Velikoj Britaniji već bila odmakla kampanja cijepljenja od početka prosinca.
Hrvatska je potvrdila da je zainteresirana za kupnju ruskog cjepiva Sputnjik V u skladu s propisima EU-a i zakonima RH, objavilo je večeras rusko veleposlanstvo u Hrvatskoj na svojoj Facebook stranici i Twitter profilu.
Objavljeno: 2. ožujka 2021., prije 1 sat
Veleposlanstvo navodi da je održan telefonski razgovor veleposlanika Rusije u Hrvatskoj Andreja Nesterenka i ministra zdravstva Vilija Beroša u kojem je "potvrđeno kako je hrvatska strana zainteresirana za kupnju potrebne količine cjepiva Sputnjik V iz Rusije u skladu sa svim propisima EU-a, kao i odredbama zakona RH".
- Sugovornici su izrazili zajedničko mišljenje da se to pitanje mora hitno riješiti, s obzirom na činjenicu da se u Hrvatskoj i dalje zadržava određena razina slučajeva zaraze koronavirusom te su otkriveni novi sojevi koronavirusa koje još nisu proučili epidemiolozi i koji mogu ozbiljno ugroziti zdravlje građana bilo koje zemlje, uključujući i Hrvatsku - piše u objavi na Facebooku.
https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/rusko-veleposlanstvo-hrvatska-potvrdila-da-je-zainteresirana-za-sputnjik-v-945631
Guest- Guest
Virus dođe ode , nakon toga nastavljamo di smo stali i trpačina imigranata i kaos. Svijet koji je nastao nakon drugog svijetskog rata i povelja o ljudskim pravima moraju biti uništeni.
Da se radi kako ja kažem Hitler nikad ne bi došao na vlast jer bi ga usmrtilo u zatvoru u kojem je završio nakon mikenskog puča.
Da se radi kako ja kažem Hitler nikad ne bi došao na vlast jer bi ga usmrtilo u zatvoru u kojem je završio nakon mikenskog puča.
2014-04-11
Staljin također. Isto kriminalac.
Toliko o vašim "ljudskim" pravima.
20% ljudi na ovoj planeti treba pobiti.
Toliko o vašim "ljudskim" pravima.
20% ljudi na ovoj planeti treba pobiti.
2014-04-11
Sva ta vaša priča o ljudskim pravima proizlaze iz ideje da se vi u osnovi bojite ideje raja i želite biti neko čistilište.
Iz raja su negativci izbačeni.
Oćeš Raj na Zemlji ? Ili ćete i dalje tapkati u Čistilištu ?
Iz raja su negativci izbačeni.
Oćeš Raj na Zemlji ? Ili ćete i dalje tapkati u Čistilištu ?
2014-04-11
Jer kako bi inače egzistirali razno razni humanisti , religije , demokracija i drugi moralisti da ne pričaju o slobodnoj volji.
Ima li u Raju slobodne volje ? Nema za negativce. Oni su izbačeni od tamo.
Nemaju prava. Ne postoje. Uopče.
Ima li u Raju slobodne volje ? Nema za negativce. Oni su izbačeni od tamo.
Nemaju prava. Ne postoje. Uopče.
2014-04-11
I jer uz ovih 20% okrutni imamo još i 65% lagano negativnih na ovoj planeti.
Oni znaju da su oni idući za likvidaciju nakon onih 20%
Zato ih štite.
Ima lijeka za vas sviju
Oni znaju da su oni idući za likvidaciju nakon onih 20%
Zato ih štite.
Ima lijeka za vas sviju
2014-04-11
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3636361/epidemiolog-kon-upozorava-u-beogradu-situacija-katastrofalna-totalno-zakljucavanje-sa-policijskim-casom-bi-resilo-problem
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» U BiH nagli porast oboljelih od korone
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Cjepivo ne pomaze?..cijepila se pa umrla od korone
» U Srbiji 305 oboljelih i 8 mrtvih u zadnja 24 sata
» Fabrika vakcina u Srbiji
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone