ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vakcina ne pomaze.Dramatican skok oboljelih od korone u Srbiji

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Vakcina ne pomaze.Dramatican skok oboljelih od korone u Srbiji - Page 3 Empty Re: Vakcina ne pomaze.Dramatican skok oboljelih od korone u Srbiji

Post by IL Risorto 2/3/2021, 19:42

RayMabus wrote:Mislim da ti ja baš nisam najbolji sugovrnik za ovu tvoju "tematiku". pirat
Nego generale,čini mi se kako si malo postao tolerantniji i miroljubljiviji prema sugovornicima. :zen

IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Vakcina ne pomaze.Dramatican skok oboljelih od korone u Srbiji - Page 3 Empty Re: Vakcina ne pomaze.Dramatican skok oboljelih od korone u Srbiji

Post by RayMabus 2/3/2021, 19:57

סמאל wrote:
RayMabus wrote:Mislim da ti ja baš nisam najbolji sugovrnik za ovu tvoju "tematiku". pirat
Nego generale,čini mi se kako si malo postao tolerantniji i miroljubljiviji prema sugovornicima. :zen
Nije nego je on sve dobro rekao manje više da sad ne cjepidlačimo oko definicije čovjek ( ljudi ) u toj rečenici. Bog je svima dao slobodnu volju i postavio načelo o nekršenju iste ako ista ne krši nečiju drugu.

Trik je u tome da kad te likvidiram onda nemaš nikakva prava iz čisto tehničkog razloga jer si mrtav.

Rupa u zakonu : Nisam ti nametnuo svoju volju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2021, 20:15

Osoba A želi preći ulicu a osoba B joj ne da. Dvije slobodne volje su suprostavljene.

Koja će pobjediti ? Koja će se nametnutni ?

Nisam se došao nametnuti. 

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2021, 20:21

Ne pregovaram.

Ja ti nisam sugovornik za tu "tematiku".
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2021, 20:35

Vidiš šta je problem ? U načinu gledanja na stvari. Ne znam koliko ljudi ima na ovoj planeti al nek je 10 milijardi. Prije je bilo 15% jakom loših a sada nakon nekoliko desetljeća udio u ukupnoj populaciji je skočio 20%. 

Dakle to je dvi miljarde. Ako ih likvidiraš onda neće više na ovoj planeti omjer biti : 1% u svijetlu , 14% visoko al palo malo ispod , 65% lagano negativno i 20% okrutno nego .....ne da mi se računat al 2% u svjetlu, 28% malo niže i ovo ostalo lagano negativni.

To je bolji svijet.

Individualna ljudska prava su ispod ciljeva GF
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2021, 20:40

A znaš zašto su individualna ljudska prava ispod ciljeva Gf ?

Svi ćemo se na kraju vratiti svijetlu odakle smo potekli a ove 2 miljarde su mrlja na šofer šajbi koju netko mora ..... obrisati.

I budi sretan šta ja ne odlučujem. ( Nemam glavnu riječ na ovoj planeti ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/3/2021, 20:43

dobro ih je spasio Adem Vuchiqi sa kineskim i ruskim cijepivima.. što se više cijepe više su bolesni i više zaključani.. a mi lagano otvorili kafiće, većina ljudi stavlja maske u trgovine jer moraš, ostalo se već živi relax..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2021, 20:47

AssadNaPodmornici wrote:dobro ih je spasio Adem Vuchiqi sa kineskim i ruskim cijepivima.. što se više cijepe više su bolesni i više zaključani.. a mi lagano otvorili kafiće, većina ljudi stavlja maske u trgovine jer moraš, ostalo se već živi relax..
Nije stvar u cjepivu nego u psihologiji ljudi pa misle da ako su cijepili pet baba da se ne moraju držati mjera pa se opuste i onda se virus ponovo širi a više od 90% ljudi nema imunitet još.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2021, 20:56

RayMabus wrote:A znaš zašto su individualna ljudska prava ispod ciljeva Gf ?

Svi ćemo se na kraju vratiti svijetlu odakle smo potekli a ove 2 miljarde su mrlja na šofer šajbi koju netko mora ..... obrisati.

I budi sretan šta ja ne odlučujem. ( Nemam glavnu riječ na ovoj planeti ).
Ne daju mi da vas pobijem.

Žale se da se povećao broj okrutnih na planeti s 15 na 20% u zadnjih par desetljeća i to posebno na zapadu al me ne puštaju da uvedem reda al popustiti će na kraju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2021, 22:25

Prvo bi počeo sa zatvorenicima. Pustit plin dok su u čeliji.

Ako tko kaže da možda ima i neki koji su nevini moj odgovor je da će se inkarnirati u bolji planet jer ovdje čistim omjere.

Nakon toga masovna suđenja. Novo punjenje zatvora. Ponovi postupak.

Toliko o vašim "ljudskim" pravima šta se mene tiče.

Srednje ime mi je Pakao.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 2/3/2021, 22:45

Speare Shaker wrote:

No, sva je prilika da zbog posebnog diletantskog ponašanja AstraZenece to neće biti dovoljno nego će se morati posegnuti za Sputnikom V.
Registracija u EU, usprkos Ursulinoj alergiji prema ruskim cjepivima po najavi ide u svibnju, a realno vjerojatno i u travnju, barem u drugoj polovici mjeseca.
Stanje u EU ih jednostavno tjera na takav potez, kao što su uostalom registrirali i Pfizera tjedan dana prije najavljenog roka nakon što je u tom trenutku u Velikoj Britaniji već bila odmakla kampanja cijepljenja od početka prosinca.

Hrvatska je potvrdila da je zainteresirana za kupnju ruskog cjepiva Sputnjik V u skladu s propisima EU-a i zakonima RH, objavilo je večeras rusko veleposlanstvo u Hrvatskoj na svojoj Facebook stranici i Twitter profilu.

Objavljeno: 2. ožujka 2021., prije 1 sat

Veleposlanstvo navodi da je održan telefonski razgovor veleposlanika Rusije u Hrvatskoj Andreja Nesterenka i ministra zdravstva Vilija Beroša u kojem je "potvrđeno kako je hrvatska strana zainteresirana za kupnju potrebne količine cjepiva Sputnjik V iz Rusije u skladu sa svim propisima EU-a, kao i odredbama zakona RH".

- Sugovornici su izrazili zajedničko mišljenje da se to pitanje mora hitno riješiti, s obzirom na činjenicu da se u Hrvatskoj i dalje zadržava određena razina slučajeva zaraze koronavirusom te su otkriveni novi sojevi koronavirusa koje još nisu proučili epidemiolozi i koji mogu ozbiljno ugroziti zdravlje građana bilo koje zemlje, uključujući i Hrvatsku - piše u objavi na Facebooku.

https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/rusko-veleposlanstvo-hrvatska-potvrdila-da-je-zainteresirana-za-sputnjik-v-945631
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2021, 07:03

Virus dođe ode , nakon toga nastavljamo di smo stali i trpačina imigranata i kaos. Svijet koji je nastao nakon drugog svijetskog rata i povelja o ljudskim pravima moraju biti uništeni.

Da se radi kako ja kažem Hitler nikad ne bi došao na vlast jer bi ga usmrtilo u zatvoru u kojem je završio nakon mikenskog puča.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2021, 07:13

Staljin također. Isto kriminalac.

Toliko o vašim "ljudskim" pravima.

20% ljudi na ovoj planeti treba pobiti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2021, 07:30

Sva ta vaša priča o ljudskim pravima proizlaze iz ideje da se vi u osnovi bojite ideje raja i želite biti neko čistilište.

Iz raja su negativci izbačeni.

Oćeš Raj na Zemlji ? Ili ćete i dalje tapkati u Čistilištu ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2021, 07:33

Jer kako bi inače egzistirali razno razni humanisti , religije , demokracija i drugi moralisti da ne pričaju o slobodnoj volji.

Ima li u Raju slobodne volje ? Nema za negativce. Oni su izbačeni od tamo.

Nemaju prava. Ne postoje. Uopče.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2021, 07:43

I jer uz ovih 20% okrutni imamo još i 65% lagano negativnih na ovoj planeti.

Oni znaju da su oni idući za likvidaciju nakon onih 20%

Zato ih štite.

Ima lijeka za vas sviju
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/3/2021, 10:35

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3636361/epidemiolog-kon-upozorava-u-beogradu-situacija-katastrofalna-totalno-zakljucavanje-sa-policijskim-casom-bi-resilo-problem
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango 3/3/2021, 10:36

dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics