Cjepivo ne pomaze?..cijepila se pa umrla od korone
Page 1 of 1
Cjepivo ne pomaze?..cijepila se pa umrla od korone
https://direktno.hr/eu-i-svijet/eu/dobila-koronu-iako-se-cijepila-otkriveno-da-u-sebi-nosi-britansku-i-juznoafricku-inacicu-virusa-227480/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Cjepivo ne pomaze?..cijepila se pa umrla od korone
... umro je jucer i jedan srpski glumac a dva puta se cijepio ... a sve vise takvih je slucajeva .... ja vidim stvar u tome sto su cjepiva prebrzo napravljena kad se zna da za ucinkovito cjelovito istrazivanje vrse minimum dvije godine..ocito ce se placat danak trzisnoj utrci
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote: ja vidim stvar u tome sto su cjepiva prebrzo napravljena kad se zna da za ucinkovito cjelovito istrazivanje vrse minimum dvije godine..
Ti samo misliš da vidiš, a zapravo si blind as a bat.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:https://direktno.hr
Kurir piše da je čiča s Kopaonika, navodno star 178 godina prebolio korunu pijući sirutku od svoje kuje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mislim da su najnapredniji oni koji su mladi i zdravi a cijepe se Astra Zenecom.
vuksadinare wrote:https://direktno.hr/eu-i-svijet/eu/dobila-koronu-iako-se-cijepila-otkriveno-da-u-sebi-nosi-britansku-i-juznoafricku-inacicu-virusa-227480/
Kud koronu, tud još i inačicu. Nije čudo da je umrla.
crvenkasti-
2014-04-17
Nabavi si naočale. Cijepivo je djelotvorno. To pokazuju i antitijela kod ljudi koji su cijepljeni.vuksadinare wrote:...... ja vidim
Žena iz teksta imala je dvije nesretne okolnosti. Cijepljena je prvi put a drugi put nije. Svim cijepivima za sada na tržištu cijepi se dva puta u razmaku 3,4 tjedna nakon čega razina antitijela drastično skače.
U međuvremenu a prije drugog cijepiva dobiva dva nova soja virusa.
To je tebi dovoljno za zaključak da cijepiva ne djeluju?!
Last edited by kaya on 24/3/2021, 16:41; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Nabavi si naočale. Cijepivo je djelotvorno. To pokazuju i antitijela kod ljudi koji su cijepljeni.vuksadinare wrote:...... ja vidim
Žena iz teksta imala je dvije nesretne okolnosti. Cijepljena je prvi put a drugi put nije. Svim cijepivima za sada na tržištu cijepi se dva puta u razmaku 3,4 tjedna nakon čega razina antitijela drastično skače.
U međuvremenu a prije drugog cijepiva dobiva dva nova soja virusa.
To je tebi dovoljno za zaključak da cijepiva ne djeluju?!
Obično se za cijepiva navodi i postotak učinkovitost 90..95%, ili tako nešto. Ne postoji stopostotna učinkovitost.
Osobno ću poslije cijepljenja kontrolirati "titr".
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
umro od cjepivva ili od korone ??vuksadinare wrote:... umro je jucer i jedan srpski glumac a dva puta se cijepio ... a sve vise takvih je slucajeva .... ja vidim stvar u tome sto su cjepiva prebrzo napravljena kad se zna da za ucinkovito cjelovito istrazivanje vrse minimum dvije godine..ocito ce se placat danak trzisnoj utrci
koji glumac je umro
2014-04-16
Eroo wrote:
Ne postoji stopostotna učinkovitost.
To je točno. Makar su Rusi za jedno od svojih novih cjepiva (zaboravio sam naziv, ali nije za Sputnik V) u dokumentaciji naveli kako ima 100% učinkovitost, ali je jasno da je to nemoguće postići.
Guest- Guest
Similar topics
» Vakcina ne pomaze.Dramatican skok oboljelih od korone u Srbiji
» U Srbiji cijela obitelj umrla od korone a primili trecu dozu...
» Ubilo ga cjepivo protiv korone, al' šta ćeš sad? Život ide dalje, cjepite se :)
» Čardak je prnija u čabar ako se cjepivo protiv korone ne nađe u roku manjem od 12 mjeseci
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» U Srbiji cijela obitelj umrla od korone a primili trecu dozu...
» Ubilo ga cjepivo protiv korone, al' šta ćeš sad? Život ide dalje, cjepite se :)
» Čardak je prnija u čabar ako se cjepivo protiv korone ne nađe u roku manjem od 12 mjeseci
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
Page 1 of 1