Vakcina ne pomaze.Dramatican skok oboljelih od korone u Srbiji
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Vakcina ne pomaze.Dramatican skok oboljelih od korone u Srbiji
https://www.kurir.rs/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vakcina ne pomaze.Dramatican skok oboljelih od korone u Srbiji
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3635853/dramatican-skok-korona-brojki-danas-4157-novozarazenih-preminulo-16-pacijenata-raste-broj-ljudi-na-respiratorima
2015-09-08
...sad se cude ko pura dreku...cim smo se vakcinisali....
2015-09-08
Ma daj ne lupaj. Imaju možda 10% cijepljenih , možda više, a moraju imati 70%.
Ovih 10% je za hrvatsku impozantan rezultat. Mi imamo vjerojatno 1%.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ako već otvoreno muljaju s brojem umrlih, ne znam zašto ne manipuliraju i s brojem zaraženih.
Ionako ne misle zatvarati jer kad su imali dvostruko više dnevne brojke novozaraženih, držali su skijališta, restorane i barove otvorenima.
Ionako ne misle zatvarati jer kad su imali dvostruko više dnevne brojke novozaraženih, držali su skijališta, restorane i barove otvorenima.
Piglet- Posts : 1497
2016-02-24
Datum : 28.02.2021kaya wrote:Ma daj ne lupaj. Imaju možda 10% cijepljenih , možda više, a moraju imati 70%.
Srbija 13,6%
Hrvatska 3,3%
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Deployment_of_COVID-19_vaccines
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Da, to da. S brojem umrlih lažu. Na 3,5 tisuće imaju preko 100 mrtvih. A ne 10..Piglet wrote:Ako već otvoreno muljaju s brojem umrlih, ne znam zašto ne manipuliraju i s brojem zaraženih.
2015-08-15
To je tocno i za to su im vec davno kritike upucene..no suljo je vladar a vozdova rijec je zakonkaya wrote:Da, da da. S brojem umrlih lažu. Na 3,5 tisuće imaju preko 100 mrtvih. A ne 10 ..Piglet wrote:Ako već otvoreno muljaju s brojem umrlih, ne znam zašto ne manipuliraju je brojem zaraženih.
2015-09-08
Oni nisu u eu mi jesmo..mi moramo slusat..jer su nam dali 22,5 milijarde eura..ako ursula ili merkel kazu..morate jest govna sa nama..inace vam blokiramo neophodnu lovu..mi moramo jest..tako su na zalost karte poslozene..lova nam nasusno treba a bez nje smo u banani cjepili se ili nekaya wrote:Ma daj ne lupaj. Imaju možda 10% cijepljenih, možda više, a moraju imati 70%.
2015-09-08
Ma da, on da kaže da je 1 umro tko tu smije što napisati.vuksadinare wrote:To je tocno i za to su im vec davno kritike upucene..no suljo je vladar a vozdova rijec je zakonkaya wrote:Da, da da. S brojem umrlih lažu. Na 3,5 tisuće imaju preko 100 mrtvih. A ne 10 ..Piglet wrote:Ako već otvoreno muljaju s brojem umrlih, ne znam zašto ne manipuliraju je brojem zaraženih.
Preko sto mrtvih dnevno imaju sto posto...
Kako svugdje tako tamo, nema tu iznimke..
2015-08-15
13,6% procjepljeni u državi nije neka brojka da bi mi pričali o učinku toga na presjek cijele države i društva. O tome možeš tek kad dođeš na najmanje 40%.
2014-04-11
kaya wrote:
Imaju možda 10% cijepljenih , možda više, a moraju imati 70%.
Ne. Odnosno ne nužno. Trebaju, kao i ostali, imati oko 70% stanovništva sa individualnim imunitetom kojeg ne moraju steći samo cijepljenjem nego i na druge moguće načine (antitijela kao rezultat preboljavanja infekcije, preko memorijskih stanica).
Guest- Guest
Može i tako..Speare Shaker wrote:kaya wrote:
Imaju možda 10% cijepljenih , možda više, a moraju imati 70%.
Ne. Odnosno ne nužno. Trebaju, kao i ostali, imati oko 70% stanovništva sa individualnim imunitetom kojeg ne moraju steći samo cijepljenjem nego i na druge moguće načine (antitijela kao rezultat preboljavanja infekcije, preko memorijskih stanica).
2015-08-15
RayMabus wrote:13,6% procjepljeni u državi nije neka brojka da bi mi pričali o učinku toga na presjek cijele države i društva. O tome možeš tek kad dođeš na najmanje 40%.
Jasno
Ispod 50% nema nekog učinka, zato je i frka oko isporuke prije sezone
50% neće biti dovoljno
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
A s ovi 3,3% a treći mjesec je već počeo a cjepiva nema , nisan ja nešto siguran da ćemo mi to uspit obavit do 1.06.Hektorović wrote:RayMabus wrote:13,6% procjepljeni u državi nije neka brojka da bi mi pričali o učinku toga na presjek cijele države i društva. O tome možeš tek kad dođeš na najmanje 40%.
Jasno
50% neće biti dovoljno
Ne znan. Vrime ide.
2014-04-11
Hektorović wrote:RayMabus wrote:13,6% procjepljeni u državi nije neka brojka da bi mi pričali o učinku toga na presjek cijele države i društva. O tome možeš tek kad dođeš na najmanje 40%.
Jasno
50% neće biti dovoljno
50% će biti i više nego dovoljno.
Jer se u tu priču oko individualnog odnosno na tom zasnovanog kolektivnog imuniteta računaju i oni koji su ga stekli preoboljavanjem infekcije i razvili antitijela, kao i oni koji ga imaju preko memorijskih stanica.
Nemamo sigurno točne procjene, ali ja računam da je takvih najmanje 40% stanovništva, možda i 50%. Barem u Zagrebu, ako su točne nedavno javno objavljene analize Primorca i Lauca.
Dakle, ako se cijepi 50% stanovništva, ako od tog broja izuzmemo one koji imaju imunitet na bilo koji način, ako će se određeni broj takvih sa imunitetom i cijepiti što će biti overkill, dobit ćemo oko 90% stanovništva sa imunitetom na bilo koji način.
Ako ćemo cijepiti polovicu stanovništva.
A trebalo bi biti dovoljno nekih 70% sa imunitetom.
Dakle, možda i manje od 50% procjepljenih, ali svakako treba težiti tom udjelu, a naravno, ako bude moguće i većem.
Guest- Guest
RayMabus wrote:
A s ovi 3,3% a treći mjesec je već počeo a cjepiva nema , nisan ja nešto siguran da ćemo mi to uspit obavit do 1.06.
Ne znan. Vrime ide.
Moći ćemo. E sad, drugo je pitanje hoćemo li zaista.
Dakle, sad bi trebalo doći do pojačane opskrbe cjepivima, barem Pfizer-BioNTech-ovim, a oni su najavili i otvaranje novih pogona za proizvodnju cjepiva u EU, a ako niti to neće biti dovoljno, uvijek ostaje interventni uvoz Sputnika V iz Rusije, što je već načelno dogovoreno.
No, do njega vjerojatno neće doći prije svibnja, ali i to bi trebalo biti dovoljno.
U međuvremenu će jačati pritisak na Ursulu da se požuri sa registracijom Sputnika V u EU (ne samo iz zdravstvenih razloga nego i političkih - povećava se broj zemalja koji će kupiti rusko cjepivo i bez dopuštenja Bruxellesa), a datum registracije je ionako predviđen za svibanj tako da mislim da bi sve to trebalo biti i više nego dovoljno.
E sad, hoće li zaista biti tako, vidjet ćemo.
Guest- Guest
Nije problem samo u nabavi cjepiva nego moraš sve to i cijepit a šta kasniješ dobiješ cjepivo to će ti se to sve odužit. Kasnimo.
Al dobro nije bitno. Blokirati će se avio promet.
Al dobro nije bitno. Blokirati će se avio promet.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nije problem samo u nabavi cjepiva nego moraš sve to i cijepit
To je realno još i najmanji od svih problema.
Premda, oni nesposobni su uvijek u stanju zabrljati i najbolje prilike, da se o onima manje izglednima i ne govori.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» U BiH nagli porast oboljelih od korone
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Cjepivo ne pomaze?..cijepila se pa umrla od korone
» U Srbiji 305 oboljelih i 8 mrtvih u zadnja 24 sata
» Fabrika vakcina u Srbiji
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Cjepivo ne pomaze?..cijepila se pa umrla od korone
» U Srbiji 305 oboljelih i 8 mrtvih u zadnja 24 sata
» Fabrika vakcina u Srbiji