Zlatko Cico Kranjčar
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zlatko Cico Kranjčar
Niko Gospodin. Ciro prolupao a srebric je triba prije Cice u grobRoland Deschain wrote:Niko svaka čast. Ćiro blebetao gluposti. Srebrić uspavao sve.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Evo još mi oci suze...dabrovo unuče wrote:
koji govor od Nike, svaka čast...
:(
Guest- Guest
Kamen bi proplakao
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ljudi popt Cice Scireae ostaju vjecni
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ako budeš doživio 85 budeš i ti prolupao, vjeruj mi ... Ja imam punicu od 88 pa znam kak' to izgleda ...FRANK wrote:Niko Gospodin. Ciro prolupao a srebric je triba prije Cice u grobRoland Deschain wrote:Niko svaka čast. Ćiro blebetao gluposti. Srebrić uspavao sve.
Iako, tome vjerojatno nije mjesto na komemoraciji, Ćiro nije rekao ništa što nije točno, pogotovo kad se obratio Niki i rekao mu kako nije tatu dostigao ... Ja bi dodao, nije mu bio ni do koljena, a trebao ga je debelo nadmašiti ...
Last edited by Zeko on 5/3/2021, 19:18; edited 1 time in total
Zeko-
2015-08-26
Znaci tvoja punica je mladja par godina od Tominja
2015-09-13
Tominjo mumija
2015-09-13
meni su tekle :(fridrih-niche wrote:Evo još mi oci suze...dabrovo unuče wrote:
Zeko wrote:Ako budeš doživio 85 budeš i ti prolupao, vjeruj mi ... Ja imam punicu od 88 pa znam kak' to izgleda ...FRANK wrote:Niko Gospodin. Ciro prolupao a srebric je triba prije Cice u grobRoland Deschain wrote:Niko svaka čast. Ćiro blebetao gluposti. Srebrić uspavao sve.
Iako, tome vjerojatno nije mjesto na komemoraciji, Ćiro nije rekao ništa što nije točno, pogotovo kad se obratio Niki i rekao mu kako nije tatu dostigao ... Ja bi dodao, nije mu bio ni do koljena, a trebao ga je debelo nadmašiti ...
Ni vrijeme ni mjesto za takve opaske, a Niko je za razliku od Ćire, definitivno uspio kao čovjek...
darth_vader-
2014-04-17
Samo pičke i ishlapjele stare pederčine ko ti plaču. Pravi muškarci ne.FRANK wrote:Kamen bi proplakao
Ja sam dalmatinac konju ne zagrebacki tutlek.Roland Deschain wrote:Samo pičke i ishlapjele stare pederčine ko ti plaču. Pravi muškarci ne.FRANK wrote:Kamen bi proplakao
Mi smo po defaultu puno jaci a o inteligenciji necu niti govoriti
2015-09-13
I meni su...Noor wrote:meni su tekle :(fridrih-niche wrote:Evo još mi oci suze...dabrovo unuče wrote:
Bas me rasplaka Niko...
<3
Guest- Guest
Niko gospodin i čovik, baš kao što je bio i Cico.fridrih-niche wrote:I meni su...Noor wrote:meni su tekle :(fridrih-niche wrote:Evo još mi oci suze...dabrovo unuče wrote:
Bas me rasplaka Niko...
<3
Guest- Guest
Kranjčarov oproštaj
Cico i Niko u vrtlogu životne nepravde
"I mala je zadovoljština barem u tome što mnogi od onih koji su ga častili uvredama, danas za njim puštaju suzu. Mnogi koji su tada palili svijeće ispred njegovog stana kad mu je sin ‘izdao Dinamo’, danas opet pale svijeće ispred njegova stana da mu se zahvale. Mnogi koji su bili dio medijske mašinerije koja je tada služila kao produžena ruka ljudi i interesa koji su ga smijenili s mjesta izbornika iako je imao samo jedan poraz u natjecateljskim utakmicama, i to protiv Brazila, danas mu posvećuju dirljive oproštaje nastojeći oprati vlastitu savjest.
Lijepo je vidjeti da je Zlatko Kranjčar ispraćen kako je zaslužio. Lijepo je vidjeti da su mnogi progledali, pa makar i nakon njegove smrti. Ali danas kad se od njega opraštaju, mnogi bi prije svega trebali zatražiti njegov oprost. Ako ne otvoreno i javno, barem u dubini i osami svoje griješne duše.
Iako, poznavajući Cicu, on im je ionako već odavno oprostio. I nazdravio s onim svojim dobroćudnim, dječačkim osmijehom. Jer takav je čovjek bio. Veliki čovjek. Veliki nogometaš. Veliki gospodin.
Veliki otac velikog sina."
https://telesport.telegram.hr/kolumne/juris/kranjcarov-oprostaj/?fbclid=IwAR26LIwVM6rQtrv5D1Qw3AVmSUpjYRWIvLJROIXvsRcYOdlbpa27s5pihL8
Cico i Niko u vrtlogu životne nepravde
"I mala je zadovoljština barem u tome što mnogi od onih koji su ga častili uvredama, danas za njim puštaju suzu. Mnogi koji su tada palili svijeće ispred njegovog stana kad mu je sin ‘izdao Dinamo’, danas opet pale svijeće ispred njegova stana da mu se zahvale. Mnogi koji su bili dio medijske mašinerije koja je tada služila kao produžena ruka ljudi i interesa koji su ga smijenili s mjesta izbornika iako je imao samo jedan poraz u natjecateljskim utakmicama, i to protiv Brazila, danas mu posvećuju dirljive oproštaje nastojeći oprati vlastitu savjest.
Lijepo je vidjeti da je Zlatko Kranjčar ispraćen kako je zaslužio. Lijepo je vidjeti da su mnogi progledali, pa makar i nakon njegove smrti. Ali danas kad se od njega opraštaju, mnogi bi prije svega trebali zatražiti njegov oprost. Ako ne otvoreno i javno, barem u dubini i osami svoje griješne duše.
Iako, poznavajući Cicu, on im je ionako već odavno oprostio. I nazdravio s onim svojim dobroćudnim, dječačkim osmijehom. Jer takav je čovjek bio. Veliki čovjek. Veliki nogometaš. Veliki gospodin.
Veliki otac velikog sina."
https://telesport.telegram.hr/kolumne/juris/kranjcarov-oprostaj/?fbclid=IwAR26LIwVM6rQtrv5D1Qw3AVmSUpjYRWIvLJROIXvsRcYOdlbpa27s5pihL8
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Umro Zlatko Cico Kranjčar
» Ode Cico u suzama...
» VRAĆA li se Niko Kranjčar u HNL?
» luka vs kranjčar, mandžo vs kale
» Američki dr.Zlatko Hasanbegović
» Ode Cico u suzama...
» VRAĆA li se Niko Kranjčar u HNL?
» luka vs kranjčar, mandžo vs kale
» Američki dr.Zlatko Hasanbegović