Ode Cico u suzama...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ode Cico u suzama...
http://www.index.hr/sport/clanak/cico-podnio-ostavku-nakon-debakla-plakao-sam-pred-bad-blue-boysima/920266.aspx
vuksadinare- Posts : 100322
2015-09-08
Re: Ode Cico u suzama...
cico..cico..manje piti a vise razmisljati o igri..no nije cico toliko kriv kakvi igraci takvi rezultati..
2015-09-08
gledajuci utakmicu....zakljucak je da je rijeka iskoristila poklone obrane dinama i to ej to....nema filozofije...
2015-09-08
no ja kao hajdukovac ne smijem se rugati dinamu...dok mi imamo predsjednika kluba kojeg na pitanej hocete li napraviti pomak u momcadi njegov vjeciti odgovor...je..'o ima pomaka radimo na svim poljima evo ofarbali smo svlacionice'...
2015-09-08
Zašto ne? Zar niste najljući rivali? ili još uvijek furaš nekakvo torcidaško-BBB-ovsko bratstvo?vuksadinare wrote:no ja kao hajdukovac ne smijem se rugati dinamu...
He,he. Ono jučer bio je gušt za gledati. Nisu im dali mrdnuti.
Na kraju poluvremena,realno ,trebalo je biti barem 5:0.
Izgleda da će oholi Dinamovci biti i u domaćem prvenstvu kanta za napucavanje.
Načeo ih je Osijek,rastresao Lyon,a Rijeka dokrajčila.
Ovo bi moglo najzad biti jedno zanimljivo prvenstvo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..ne zbog r5ivalstav..vec zbog kaosa u hajduku...zbog hrpe redikula u klubu..koji veze nemaju sa nogometom..predsjednik kluba na svaki upit novinara da li ce doci do poboljsanja u igrackom kadru..odgovara..'imamo mi uspjeha evo ofarbali smo svlacionice'..u upravi i nadzornom odboru sjede ljudi od kojih 90% nema veze sa nogometom cak ga nisu ni amaterski igrali..filozofovi,kazalistarci,ekonomisti ala guste santini kojem je uzor grcka syriza u ekonomiji i zivi zid..i sad da se ja nekom rugam a u voljenom klubu imam teski cirkus na svim razinama..jastreb wrote:Zašto ne? Zar niste najljući rivali? ili još uvijek furaš nekakvo torcidaško-BBB-ovsko bratstvo?vuksadinare wrote:no ja kao hajdukovac ne smijem se rugati dinamu...
He,he. Ono jučer bio je gušt za gledati. Nisu im dali mrdnuti.
Na kraju poluvremena,realno ,trebalo je biti barem 5:0.
Izgleda da će oholi Dinamovci biti i u domaćem prvenstvu kanta za napucavanje.
Načeo ih je Osijek,rastresao Lyon,a Rijeka dokrajčila.
Ovo bi moglo najzad biti jedno zanimljivo prvenstvo.
2015-09-08
..a drugo dinamo ej pun love..mene sad trenutno zanima moze li se neko nac za hajduk kojimu moze priskrbit gomilu love a samim time i jaca se igracki kadar..a en farbanje svlacionica,kako ide prodaja japanki i izjave onig trutuina u sdpudruzi..'nas vas svaciji i niciji hajduk'
2015-09-08
Dinamu koliko vidim (a to je već postla i tema mnogih foruma) više nije cilj ostvarivati rezultate,nego prodati sve što imaju.vuksadinare wrote:..a drugo dinamo ej pun love..mene sad trenutno zanima moze li se neko nac za hajduk kojimu moze priskrbit gomilu love a samim time i jaca se igracki kadar..a en farbanje svlacionica,kako ide prodaja japanki i izjave onig trutuina u sdpudruzi..'nas vas svaciji i niciji hajduk'
Samo bi potpuni idiot pred nastup u LP prodao 3 najbolja igrača. To može samo Mamić.
Osijek uz Rijeku će biti hit ovoga prvenstva. Osim ako se ne umiješa mafija.
2014-04-22
..dinamo ce radit novi stadion i zato mu treba lova...posto bandic vise nije izdasan...samo lova nista vise...osijek bi mogao ali past ce...rijeka me jucer nije toliko impresionirala igrom koliko su znalacki iskoristili greske dinamovih trutina u obrani....inace u dobrom dijelu je i igra rijeke..bila s dosta pogresaka...samo su bili motiviraniji od dinama i iskoristili njihove greske..jastreb wrote:Dinamu koliko vidim (a to je već postla i tema mnogih foruma) više nije cilj ostvarivati rezultate,nego prodati sve što imaju.vuksadinare wrote:..a drugo dinamo ej pun love..mene sad trenutno zanima moze li se neko nac za hajduk kojimu moze priskrbit gomilu love a samim time i jaca se igracki kadar..a en farbanje svlacionica,kako ide prodaja japanki i izjave onig trutuina u sdpudruzi..'nas vas svaciji i niciji hajduk'
Samo bi potpuni idiot pred nastup u LP prodao 3 najbolja igrača. To može samo Mamić.
Osijek uz Rijeku će biti hit ovoga prvenstva. Osim ako se ne umiješa mafija.
2015-09-08
Ma daj ne pričaj bedastoće.
Rijeka ih je razbila. Ovakav poraz nisu doživjeli ni u LP.
Jednostavno nisu mogli mrdnuti. Rijeka je kod 4:0 malo stala,što je i razumljivo,te su ovi uspjeli dati dva gola.
Pucali su po svim šavovima. Pogledaj samo statistiku (udarce ,udarce u okvir,kornere, posjed lopte...)
Jednostavno nisu mogli mrdnuti. Rijeka je kod 4:0 malo stala,što je i razumljivo,te su ovi uspjeli dati dva gola.
Pucali su po svim šavovima. Pogledaj samo statistiku (udarce ,udarce u okvir,kornere, posjed lopte...)
2014-04-22
Stadion HNK Rijeka na Rujevici. Gledatelja: 5.589. Sudac: IAnte Vučemilović-Šimunović (Osijek) 7.
Strijelci: 1:0 Gavranović (1'), 2:0 Gorgon (32'), 3:0 Vešović (50'), 4:0 Gorgon (54'), 4:1 Soudani (82'), 5:1 Vešović (83'), 5:2 Pavičić (86'). .
Žuti kartoni: Andrijašević (Rijeka), Benković, Henriquez (Dinamo).
RIJEKA: Prskalo –, Ristovski 7,5, Mitrović 7,5, Elez 7, Žuta 7, Maleš 7,5, Bradarić 7,5, Gorgon 8,5, (70 Mišić) –, Andrijašević 7,5, (83' Matei) –, Vešović 10, Gavranović 8,5
DINAMO: Šemper 5, Schildenfeld 5, Sigali 5, Benković 5, Stojanović 5, (58' Šitum) 5, Jonas 5, (75' Henriquez) –, Pavičić 5,5, Fiolić 5, (58' Machado) 5,5,
Pivarić 5, Fernandes 5,5, Soudani 5,5
Strijelci: 1:0 Gavranović (1'), 2:0 Gorgon (32'), 3:0 Vešović (50'), 4:0 Gorgon (54'), 4:1 Soudani (82'), 5:1 Vešović (83'), 5:2 Pavičić (86'). .
Žuti kartoni: Andrijašević (Rijeka), Benković, Henriquez (Dinamo).
RIJEKA: Prskalo –, Ristovski 7,5, Mitrović 7,5, Elez 7, Žuta 7, Maleš 7,5, Bradarić 7,5, Gorgon 8,5, (70 Mišić) –, Andrijašević 7,5, (83' Matei) –, Vešović 10, Gavranović 8,5
DINAMO: Šemper 5, Schildenfeld 5, Sigali 5, Benković 5, Stojanović 5, (58' Šitum) 5, Jonas 5, (75' Henriquez) –, Pavičić 5,5, Fiolić 5, (58' Machado) 5,5,
Pivarić 5, Fernandes 5,5, Soudani 5,5
2014-04-22
stoji...ali da dinamo niej tako los bio...bilo bi al pari..prica se i o bojkotu cice....mamic ga je doveo da ga se jos jednom rijesi zanavek..a on voli i prevec u flasicu zaviriti po obicaju sto se i na njemu uostalom vidi..kad mu pogledas facujastreb wrote:Ma daj ne pričaj bedastoće.
2015-09-08
Meni je jučer paria isti Halid Bešlić.vuksadinare wrote:jastreb wrote: sto se i na njemu uostalom vidi..kad mu pogledas facu
2014-04-22
...mislim da bi sad u ovom trenutku i hajduk dobio ovakav dinamo..izgubili su ono na pocetku dok su im jos igrali rog i pjaca i imali neku formu
2015-09-08
hajduk je izgubio od rijeke ne 4-2 ne zato sto su lose igrali nego nisu mogli zabit koliko im je suplja obrana primala...sad su se nesto popravili od kad su doveli grka i talijana u obranu..a onaj said i ohandza u napadu zabijaju
2015-09-08
Pa zato sam rekao da samo potpuni idiot može pred prvenstvo i LP prodati tri najbolja igrača. Osim navedene dvojice prodali su i golmana.vuksadinare wrote:...mislim da bi sad u ovom trenutku i hajduk dobio ovakav dinamo..izgubili su ono na pocetku dok su im jos igrali rog i pjaca i imali neku formu
2014-04-22
Hajduk treba proraditi na vlastitoj školi.vuksadinare wrote:hajduk je izgubio od rijeke ne 4-2 ne zato sto su lose igrali nego nisu mogli zabit koliko im je suplja obrana primala...sad su se nesto popravili od kad su doveli grka i talijana u obranu..a onaj said i ohandza u napadu zabijaju
Jer od kad postoje okosnicu tima uvijek su činili Hajdukovi dečki,pojačani sa par Dalmatinaca iz šireg okruženja.
2014-04-22
zašto panika,što je Dinamo jučer nešto niže pao nego je padao i prije?Tu pričate kako Dinamo ima novca,ma koji Dinamo?Mamić i uhljebljena ekipa oko njega trpa džepove a navijače i ljubitelje nogometa tko jebe.Ukrali su klub za svoje interese,kupiš brašno u Indoneziji i preprodaš u Grčku...ali što je tu dobro za navijače i hrvatski nogomet?
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zlatko Cico Kranjčar
» Umro Zlatko Cico Kranjčar
» otišla si i odvela dete suzama sam lepio tapete
» I Čačić u suzama:Ako ostanem izbornik,Srna se neće oprostiti
» Djeca stara 16 godina u suzama, propali su im snovi o odlasku u Englesku
» Umro Zlatko Cico Kranjčar
» otišla si i odvela dete suzama sam lepio tapete
» I Čačić u suzama:Ako ostanem izbornik,Srna se neće oprostiti