VRAĆA li se Niko Kranjčar u HNL?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
VRAĆA li se Niko Kranjčar u HNL?
Njegov otac Zlatko, koji vodi katarski Al-Ahli, ne bi imao ništa protiv toga.
"Rijeka? Ne mogu govoriti u Nikino ime, ali zašto mu to ne bi bio novi izazov? Mogu li predsjedniku Rijeke Damiru Miškoviću preporučiti da okrene Nikin broj? Ne znam koje su Rijekine namjere, ali ništa ga ne košta. Znate kako se kaže, tko pita, ne skita", rekao je Kranjčar stariji za Novi list.
Niko je ove sezone u kijevskom Dinamu odigrao samo devet minuta, a u posljednje vrijeme ga nema ni na klupi ukrajinskog prvaka.
"Znam samo da Niko ove zime kreće u rješavanje svoje nogometne budućnosti, u kijevskom Dinamu nije sretan, na ljeto mu istječe ugovor i već ove zime ima pravo pregovarati s budućim poslodavcima. Dakle, otvoren je za sve opcije."
"Rijeka? Ne mogu govoriti u Nikino ime, ali zašto mu to ne bi bio novi izazov? Mogu li predsjedniku Rijeke Damiru Miškoviću preporučiti da okrene Nikin broj? Ne znam koje su Rijekine namjere, ali ništa ga ne košta. Znate kako se kaže, tko pita, ne skita", rekao je Kranjčar stariji za Novi list.
Niko je ove sezone u kijevskom Dinamu odigrao samo devet minuta, a u posljednje vrijeme ga nema ni na klupi ukrajinskog prvaka.
"Znam samo da Niko ove zime kreće u rješavanje svoje nogometne budućnosti, u kijevskom Dinamu nije sretan, na ljeto mu istječe ugovor i već ove zime ima pravo pregovarati s budućim poslodavcima. Dakle, otvoren je za sve opcije."
Re: VRAĆA li se Niko Kranjčar u HNL?
muckodjubre wrote:Njegov otac Zlatko, koji vodi katarski Al-Ahli, ne bi imao ništa protiv toga.
Gotov je on za ozbiljni nogomet. Najpametnije bi mu bilo da proba u nekoj egzotičnoj ligi dignut kakvu lovu za kraj.
Guest- Guest
Re: VRAĆA li se Niko Kranjčar u HNL?
demotivirani i ozljedama uništen niko pred kraj bogate i uspješne internacionalne karijere bi bio najveći igrač u povijesti rijeke. toliko je rijeka mala
» Zlatko Cico Kranjčar
» Umro Zlatko Cico Kranjčar
» luka vs kranjčar, mandžo vs kale
» TITO: Niko nikad kao ja
» Niko nas nije ni pogledao!
» Umro Zlatko Cico Kranjčar
» luka vs kranjčar, mandžo vs kale
» TITO: Niko nikad kao ja
» Niko nas nije ni pogledao!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1