luka vs kranjčar, mandžo vs kale
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: luka vs kranjčar, mandžo vs kale
Krajcarov rexona kup vrijedi vise od 3 lukine lige prvaka
A mandjo je panj koji samo u finalima lp daje golove dok gospodar svemira redovito zabija pescari ,a u hnlu je bija poznat pod imenom penalić s obzirom da je 40 posto golova mu u sezoni bilo iz najstrozih kazni
Zaboravio si jos jedan vazan dvoboj istaknuti :)))
A mandjo je panj koji samo u finalima lp daje golove dok gospodar svemira redovito zabija pescari ,a u hnlu je bija poznat pod imenom penalić s obzirom da je 40 posto golova mu u sezoni bilo iz najstrozih kazni
Zaboravio si jos jedan vazan dvoboj istaknuti :)))
I Luka i Mandžo su samo imali sreće ... Luka da je nekako došao do Reala (što im bi?) i unda se uvlačio Ancelottiu, Mourinu, Benitezu i sada Zinedanu. I to do te mjere da su ga držali u prvom sastavu otpustivši Allonsa, Ozila, Khediru ... Naravnu ... tu je i Mamić, koji podmazuje medije po Španjolskoj i Europi ...
Mandžu je pak sreća da se Gomez povrijedio pa je ovaj uz uporabu sile natjerao trenera da ga i dalje drži u prvom sastavu iako se Gomez oporavio ..., a kako je uopće došao do Bayerna? Bog te pitaj ... Da je panj pokazalo se u Atleticu ... tamo se pokazalo njegovo pravo lice pa se spustio do "Stare dame" (da je mlađa nebi). Ostati će enigma kako ga Alegri i dalje drži u Juventusu, a dokazana je panjina ... produžili mu ugovor i povećali plaću!!! O jbt život!!!
Mandžu je pak sreća da se Gomez povrijedio pa je ovaj uz uporabu sile natjerao trenera da ga i dalje drži u prvom sastavu iako se Gomez oporavio ..., a kako je uopće došao do Bayerna? Bog te pitaj ... Da je panj pokazalo se u Atleticu ... tamo se pokazalo njegovo pravo lice pa se spustio do "Stare dame" (da je mlađa nebi). Ostati će enigma kako ga Alegri i dalje drži u Juventusu, a dokazana je panjina ... produžili mu ugovor i povećali plaću!!! O jbt život!!!
sat2-
2015-09-28
Niko i Kale imaju problem ... i jedan i drugi ne vole Mamića ..., a to tako ne može!!!
sat2-
2015-09-28
Sreća je bitan faktor, ja tvrdim da nitko nije imao veću od jednog Rakitića.sat2 wrote:Niko i Kale imaju problem ... i jedan i drugi ne vole Mamića ..., a to tako ne može!!!
Subašić je primjerice imao sreću. Došao je u drugoligaški klub kojeg je taman preuzeo milijunaš, i najprije igrao drugu ligu gdje je dobio priliku koju je zgrabio. Kasnije je milijunaš gradio momčad na zvijezdama,ali je brzo odustao i danas je taj Monaco prvak Francuske, igrao je polufinale LP, a Subašić je najbolji golman lige. E sad, bili Subašić ikad dobio priliku braniti za Monaco dok je on u samom vrhu francuskog pa i europskog nogometa,pitanje je sad. No taj Subašić bi sigurno pokazao kvalitetu, da nije otišao u Monaco možda bi negdje u Italiju, Njemačku neki klub koji je sredina ljestvice,možda u klub tipa Dynamo Kijev ili Šahtar, možda nikad nebi bio prvak, možda ga nikad ne bi proglasili najboljim u ligi,ali bi pokaza kvalitetu u to sam siguran. No to ne bi promjenilo sliku o tome da je on dobar golman, da je pokaza kvalitetu niti meni išta mijenja na značaju kad gledam Subašića kao golmana njegov naslov prvaka Francuske. S druge strane kad pričamo o golmanima jedan Pletikosa nije imao sreće niti malo, koliko puta mu je ozljeda zaustavila transfer? No pokaza je kvalitetu u inozemstvu.
E vidiš, Kalinić i Kranjčar su isto tako pokazali kvalitetu, na najvišoj razini, u najjačim ligama. Kranjčar već davno (btw. karijera mu je ionako uništena ozljedama ima već 3-4 godine) a Kalinić zadnje 2-3 godine. I sad, glupe su ove teme, glupe rasprave i glupa tvoja ironija ko što si glup i sam. Neki si nekoć pričali da Kalinić nakon Hajduka neće dalje od Solina, a Kranjčar nikad neće igrati ozbiljan nogomet, pa da takvu temu otvorimo kad su njih dvojica u pitanju? Oćeš se i onda javiti s svojom glupom ironijom?
Btw. Kalinić je još daleko od kraja karijere!
Guest- Guest
sezona iz seville koju raketa ima u nogama nema nijedan naš igrač u povijesti to je tebi sreća i da je igrač s najvećom minutažom u najvećem klubu svijeta, ima više riješenih utakmica nego svi igrači iz repke skupa i to one najveće od najvećih.
drži se kaleta i koljena, a rakitića ostavi na miru jer talkvu legendu od igrača još hrvatska nije imala.
drži se kaleta i koljena, a rakitića ostavi na miru jer talkvu legendu od igrača još hrvatska nije imala.
End- Posts : 21177
2015-08-25
A ti si onda (kad je igrao u Sevilli) sipao bombone o Rakitiću ili sam se zajeba?End wrote:sezona iz seville koju raketa ima u nogama nema nijedan naš igrač u povijesti to je tebi sreća i da je igrač s najvećom minutažom u najvećem klubu svijeta, ima više riješenih utakmica nego svi igrači iz repke skupa i to one najveće od najvećih.
Pa sam dolazak u Sevillu mu je potez karijere, ta sredina mu je najviše odgovarala i tu je takoreći posta igrač.
U karijere treba nekad ima sreće, pogotovo po pitanju ozljeda. Nisi shvatija poantu moje poruke, Rakitić je ima sreće, a da takvog igrača nismo nikad imali što da ti na to kažem.
Guest- Guest
I da završim ovu priču. Evo samo jedan primjer i usporedba. Koliko su u zadnjih 5 godina LP i naslova prvaka španjolske lige uzeli Rakitić i Modrić? Koliko? Koliko je u istom periodu trofeja uzeo jedan Ivan Perišić? A njegove prezentacije i igre koje pruža nisu ništa slabije nego spomenutog dvojca, s tim da je za reprezentaciju dao više nego obojica skupa u spomenutom periodu. Jebiga, Perišić igra u klubu koji je takav kakav je i slab zadnjih godina, a realno zaslužuje i može igrati u bilo kojem europskom velikanu. Nekad je tanka granica...
Guest- Guest
tanka je granica kad vidiš da modrić ima 3 LP na tuđe zasluge, a realno je više casemiro napravio u ovoj sezoni nego on u 5 godina (tj. 4 ako je prve proglašen flopom sezone), makar to se mora uzeti pod oprezom budući da mu je 10 crvenih kartona minimum oprošteno, ali to je znanje u potkupljivanju i namještanju ne mogu to svi.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:tanka je granica kad vidiš da modrić ima 3 LP na tuđe zasluge, a realno je više casemiro napravio u ovoj sezoni nego on u 5 godina (tj. 4 ako je prve proglašen flopom sezone), makar to se mora uzeti pod oprezom budući da mu je 10 crvenih kartona minimum oprošteno, ali to je znanje u potkupljivanju i namještanju ne mogu to svi.
muckodjubre wrote:End wrote:tanka je granica kad vidiš da modrić ima 3 LP na tuđe zasluge, a realno je više casemiro napravio u ovoj sezoni nego on u 5 godina (tj. 4 ako je prve proglašen flopom sezone), makar to se mora uzeti pod oprezom budući da mu je 10 crvenih kartona minimum oprošteno, ali to je znanje u potkupljivanju i namještanju ne mogu to svi.
Guest- Guest
Nije Modrić uzeja LP na tuđe zasluge. Kako god neki preuveličavaju ti umanjuješ njegove zasluge, istina je u sredini. Modrić može uzeti još 5 LP,ali nitko mi ne može reći da je on najbolji igrač kojeg smo ikad imali, no isto tako on je itekako dao svoj doprinos u trofejima, samo budala može reći da nije...End wrote:tanka je granica kad vidiš da modrić ima 3 LP na tuđe zasluge, a realno je više casemiro napravio u ovoj sezoni nego on u 5 godina (tj. 4 ako je prve proglašen flopom sezone), makar to se mora uzeti pod oprezom budući da mu je 10 crvenih kartona minimum oprošteno, ali to je znanje u potkupljivanju i namještanju ne mogu to svi.
Guest- Guest
Bolji je bajdo koji je igrao fudbal sa krpenjačom, a da pritom nije bio ni blizu nekog značajnijeg trofeja osim jugo lige...
Guest- Guest
S vrimena na vrime, makar slučajno ti napišeš nešto šta odgovara istiniBraća wrote:Bolji je bajdo
Guest- Guest
To pitanje potencirali su samo nogometni analfabete i nitko drugi, jer između Luke i malog Ciceka razlika je u nekoliko klasa u korist Luke. Kome uopće pada na pamet uspoređivati trostrukog prvaka Europe i osvajača španjolske lige sa drugim najsporijim svjetskim igračem poslije Rakitića. Koja bi to smijurija od nogometa bila kad bi se slučajno našli Raketa i mali Cicek u istoj ekipi.prorok wrote:ko je bolji
vječno pitanje
Zeko-
2015-08-26
A rakitić španjolski prvak, osvajač EL I LP (gol u finalu) ali je najsporiji i ne valja ništa Kad gledamo Rakitića trofeji koje je uzeja nisu mjerilo nego je on najsporiji, a kod nekih drugih jesu mjerilo.
Guest- Guest
Jedina konstanta na ovom forumu je nemjerljiva glupost pojedinaca.
Guest- Guest
Jesi li siguran u to?Morpheus wrote:Jedina konstanta na ovom forumu je nemjerljiva glupost pojedinaca.
Guest- Guest
Nisam ni sumnjao da ćeš se prvi prepoznati.isključivi krivac wrote:Jesi li siguran u to?Morpheus wrote:Jedina konstanta na ovom forumu je nemjerljiva glupost pojedinaca.
Guest- Guest
Morpheus wrote:Nisam ni sumnjao da ćeš se prvi prepoznati.isključivi krivac wrote:Jesi li siguran u to?Morpheus wrote:Jedina konstanta na ovom forumu je nemjerljiva glupost pojedinaca.
Ja sam samo postavio pitanje jesi li siguran, nisam postavljao stvari da se meni obraćaš, tako da Pernaru opet si krivo razmel
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2