HDZ-u i Škori svanulo nakon šta je Bandić otegao papke
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HDZ-u i Škori svanulo nakon šta je Bandić otegao papke
סמאל wrote:A od kud ti to da sam ikad ikome bio vjeran.jasambrend wrote:סמאל wrote:Je li ta stranka uopće više postoji ?jasambrend wrote:
M ti si HČSP, nema nikakve sumnje u to..
Čirko im je pokupio najperspektivniji kadar,međutim i njegova,,Generacija Obnove'' promašen projekt,kao i HČSP.
Ne. Zato sad i malo ideološki lutaš. Nije ti za zamjeriti, teško je naći matricu danas kojoj bi čovjek bio baš vjeran...:D
Ah, onda sve pet... bitno je samo ne zabrijat previše. Neki cijeli život potroše na zablude...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
RayMabus wrote:Gotovi su na lokalnoj razini. Nema para da se izvlači za druge lokalne jedinice i kupuju mandati i glasovi.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Idemo u bitku za Zagreb al jedno je sad sigurno : HDZ u velikim problemima.
Ako izgube Zagreb gotovi su.
A sam si rekao vuku da ovo nisu parlamentarni nego lokalni izbori i da sere ko' foka.
Daj barem jednom budi dosljedan.
Tuga u HDZ središnjici u Splitu.
Ma blebećeš gluposti. U Zagrebu su bili gotovi u vrijeme kada je Mikša bio gradonačelnik.
A ostale sredine će se držati uobičajenog.
Guest- Guest
Oće. Pogotovo kad budu ovi iz Dalmacije i Slavonije tražili od Plenkovica da im zaposli kćer u upravi u Zagrebu a ovi ne mogu.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Gotovi su na lokalnoj razini. Nema para da se izvlači za druge lokalne jedinice i kupuju mandati i glasovi.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Idemo u bitku za Zagreb al jedno je sad sigurno : HDZ u velikim problemima.
Ako izgube Zagreb gotovi su.
A sam si rekao vuku da ovo nisu parlamentarni nego lokalni izbori i da sere ko' foka.
Ma blebećeš gluposti. U Zagrebu su bili gotovi u vrijeme kada je Mikša bio gradonačelnik.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Oće. Pogotovo kad budu ovi iz Dalmacije i Slavonije tražili od Plenkovica da im zaposli kćer u upravi u Zagrebu a ovi ne mogu.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Gotovi su na lokalnoj razini. Nema para da se izvlači za druge lokalne jedinice i kupuju mandati i glasovi.Speare Shaker wrote:
Što 'oće?
Propasti?
Pa rekao sam ti da se to dogodilo još za vrijeme Branka Mikše od Cvjetnog trga.
Guest- Guest
Pa neće propast nego će ih poljuljat.
PS : Previše si izravno svatio moj upis : Gotovi su. Čitaj to kao uzdrmani su.
PS : Previše si izravno svatio moj upis : Gotovi su. Čitaj to kao uzdrmani su.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa neće propast nego će ih poljuljat.
Pa nema im se što poljuljati kad su već propali.
Mislim, jesi li ti pijan od jutra ili koji ti je vrag?
Guest- Guest
A o kome sada točno pričamo ? Izgubio sam se u ovom razgovoru.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Pa neće propast nego će ih poljuljat.
2014-04-11
Iznenadna smrt Bandića,njegovom uhljebariju jednaka je kao kad zmiji odsječeš glavu a tijelo se i dalje vijuga.
Oni jednostavno neće imat vremena do lokalnih izbora,da bi na to bezglavo tijelo,nakalemili novu glavu,te će vjerojatno raspršit se po istom modelu,kako su se i vremenom i okupili.
Svaka ptica svome jatu leti,tak da će bandićevi žetončići otkotrljat se pod onih skute onih od koji su otišli.
Možda Milanka ponovno zasjaji kao stari-novi SDPov žetončić.
Oni jednostavno neće imat vremena do lokalnih izbora,da bi na to bezglavo tijelo,nakalemili novu glavu,te će vjerojatno raspršit se po istom modelu,kako su se i vremenom i okupili.
Svaka ptica svome jatu leti,tak da će bandićevi žetončići otkotrljat se pod onih skute onih od koji su otišli.
Možda Milanka ponovno zasjaji kao stari-novi SDPov žetončić.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Valjda o HDZ-u,koji i onako u Zagrebu nije imao prođu čak ni za vrijeme Tuđmana.RayMabus wrote:A o kome sada točno pričamo ? Izgubio sam se u ovom razgovoru.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Pa neće propast nego će ih poljuljat.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A je al zato se isto rodbina iz Ercegovine , Slavonije i Dalmacije od lokalnih HDZ dužnosnika i glasačke mašinerije masovno zapošljavala gori priko veze a sad će dobiti kurac.סמאל wrote:Valjda o HDZ-u,koji i onako u Zagrebu nije imao prođu čak ni za vrijeme Tuđmana.RayMabus wrote:A o kome sada točno pričamo ? Izgubio sam se u ovom razgovoru.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Pa neće propast nego će ih poljuljat.
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Index ulizivacki pronasao novog kanidata za rusenje Kolinde nakon propasti Crne Dalije u -Miroslavu Skori
» Milan Bandić ima novu opsesiju: nakon fontana i zastava, na redu su - satovi!
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Bandić i suradnik:"Nemremo čopit legalno 200 milja"...Bandić:"A kaj se more..onda po starom"
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Milan Bandić ima novu opsesiju: nakon fontana i zastava, na redu su - satovi!
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Bandić i suradnik:"Nemremo čopit legalno 200 milja"...Bandić:"A kaj se more..onda po starom"
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
Page 4 of 4