HDZ-u i Škori svanulo nakon šta je Bandić otegao papke
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HDZ-u i Škori svanulo nakon šta je Bandić otegao papke
Je li ta stranka uopće više postoji ?jasambrend wrote:סמאל wrote:To ti je velika greška.Nikad se ne trebaš samodefinirat s nekom političkom opcijom ili strankom.RayMabus wrote:Gledaj ja sam Mostovac....
Ja ću danas podržavat HDZ,sutra Možemo,ali ne zato što mi je do njih stalo,već zato što sam procjenio da iz nekih razloga odgovara mi imati upravo tu političku opciju kao favorita u konjskoj utrci.
M ti si HČSP, nema nikakve sumnje u to..
Čirko im je pokupio najperspektivniji kadar,međutim i njegova,,Generacija Obnove'' promašen projekt,kao i HČSP.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ti si ono mihaljevic grupacijaסמאל wrote:Je li ta stranka uopće više postoji?jasambrend wrote:סמאל wrote:To je velika greška.Nikad se ne treba samofinirati s nekom političkom opcijom ili strankom.RayMabus wrote:Gledaj ja sam Mostovac ....
Ja ću danas podržati HDZ, sutra Možemo, ali ne zato što mi je do njih stalo, već zato što sam procjenio da iz nekih razloga odgovara imam upravo tu političku opciju kao prednost u konjskoj utrci.
M ti si HČSP, nema nikakve sumnje u to ..
Čirko je pokupio najperspektivniji kadar, međutim i njegova ,, Generacija Obnove '' promašen projekt, kao i HČSP.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U SDP-u trenutno vlada lječenje povrijeđene taštine,te njihova međusobna netrepeljivost niti malo neće bit od koristi Klisoviću,ali isto tako i u nekim drugim geadovima.RayMabus wrote:Ljudi su već odlučili više manje za koga će glasat a Bandičeva smrt tj nestanak kao politička opcija neće kod birača ljevice napraviti to da oni potrče SDPu u kojeg su jako razočarani. Tako ja to vidim a sad može se jedino nešto povećat podrška Sdp nešto jer će dio Bandićevaca sad njima dat glas al to neće puno utjecat na ovo tko će na ljevici dobiti najviše glasova.
Uvjeren sam kako će prvi Maras,glasovati za bilo koga drugog umjesto Klisovića.
2015-07-23
Ne.vuksadinare wrote:Ti si ono mihaljevic grupacijaסמאל wrote:Je li ta stranka uopće više postoji?jasambrend wrote:סמאל wrote:
To je velika greška.Nikad se ne treba samofinirati s nekom političkom opcijom ili strankom.
Ja ću danas podržati HDZ, sutra Možemo, ali ne zato što mi je do njih stalo, već zato što sam procjenio da iz nekih razloga odgovara imam upravo tu političku opciju kao prednost u konjskoj utrci.
Čirko je pokupio najperspektivniji kadar, međutim i njegova ,, Generacija Obnove '' promašen projekt, kao i HČSP.
Od pravaša,najviše sam cjenio Ivana Gabelicu.
(govorim o vremenima mojeg političkog lutanja i samodefiniranja )
2015-07-23
Škoro o Bandićevoj smrti ; Mnogima će se srušiti predizborni programi.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2257588
Točno.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2257588
Točno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A Škoru baš brige. On je i onako nova stranka a sad mu se svakako povećava omjer da pređe izborni prag i uđe u skupštinu grada Zagreba plus HDZ i ostali će sad njegovu ručicu trebati još više.
On je u plusu kako god matematički okreneš.
On je u plusu kako god matematički okreneš.
2014-04-11
Ova ti je dobra .. 'lutanja' .. nemoj taj stos prodavati nikom ... ja sam osjecao desnicu u sebi jos iz srednjoskolskih dana..prohrvatska orjentacija..mada realno 70% obitelji zajedno i sa majkama i sa strane su ljevica po vokaciji ..odlasci od rane mladosti sa skvadrom iz kvarta ali i sa skvadrom iz dalmacije profilirali su moja gledista i stavove..odlasci diljem juge jos vise ucvrstili..ljuvicarenje i komunizao out drzavitvorstvo i junacka desnica i oko sokolovo inסמאל wrote:Ne.vuksadinare wrote:Ti si ono mihaljević grupacijaסמאל wrote:Je li ta stranka uopće više postoji?jasambrend wrote:
Od pravaša, najviše sam cjenio Ivana Gabelicu.
(govorim o vremenima mog političkog lutanja i samofiniranja )
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:
a najviše koristi klisović iz SDP-a.
Salonski ljevičar i uredski miš koji do sada ništa konkretno nije radio u životu. Potpuno nesposoban za kompetentno operativno upravljanje složenim sustavima poput gradova, a pogotovo gradova poput Zagreba.
Guest- Guest
melkior wrote:
Ja sam na braniku Tita i Kate šmajser koji bi sve HDZ-ovce poslao na Goli otok.
Ti si ionako lud pa ti nije za zamjeriti.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:melkior wrote:
Ja sam na braniku Tita i Kate šmajser koji bi sve HDZ-ovce poslao na Goli otok.
Ti si ionako lud pa ti nije za zamjeriti.
Kao opravdanje možeš imati samo činjenicu da nisi najluđi ovdje. Dapače.
Guest- Guest
Nije to nikakvo,,prodavanje'' već sam nazvao stvari pravim imenom.
Mladost ludost,nekad sam vodio žestoki rat protiv jastreba na jednoj stranici koja je ukinuta,prije nego smo se preselili na net.hr,a gledaj danas,nadmašio sam ga na ljestvici antifašističke gradacije.
Mladost ludost,nekad sam vodio žestoki rat protiv jastreba na jednoj stranici koja je ukinuta,prije nego smo se preselili na net.hr,a gledaj danas,nadmašio sam ga na ljestvici antifašističke gradacije.
2015-07-23
darth_vader likes this post
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:
Salonski ljevičar i uredski miš koji do sada ništa konkretno nije radio u životu. Potpuno nesposoban za kompetentno operativno upravljanje složenim sustavima poput gradova, a pogotovo gradova poput Zagreba.
Politićki nenadaren i nekarizmatičan.
U biti Bandić nema dostojnog nasljednika, moglo bi se dogoditi kao u Splitu, godine političkog kaosa, krčmarenja proračuna, bez jasnog temelja.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Idemo u bitku za Zagreb al jedno je sad sigurno : HDZ u velikim problemima.
Ako izgube Zagreb gotovi su.
2014-04-11
melkior wrote:Na izborima treba podržati radikalno lijevog Tomaševića i Možemo jer radije crnog vraga nego HDZ-ovu bratiju. Kad se sve zbroji i oduzme, ja sam definirao samo jednog neprijatelja za sva vremena: HDZ. Ja sam na braniku Tita i Kate šmajser koji bi sve HDZ-ovce poslao na Goli otok.
Kata šmajser je laganini spavač njihov, tako da...prati malo postupke, ne bulažnjenja samo.
darth_vader-
2014-04-17
RayMabus wrote:Idemo u bitku za Zagreb al jedno je sad sigurno : HDZ u velikim problemima.
A sam si rekao vuku da ovo nisu parlamentarni nego lokalni izbori i da sere ko' foka.
Daj barem jednom budi dosljedan.
Guest- Guest
סמאל wrote:Je li ta stranka uopće više postoji ?jasambrend wrote:סמאל wrote:To ti je velika greška.Nikad se ne trebaš samodefinirat s nekom političkom opcijom ili strankom.RayMabus wrote:Gledaj ja sam Mostovac....
Ja ću danas podržavat HDZ,sutra Možemo,ali ne zato što mi je do njih stalo,već zato što sam procjenio da iz nekih razloga odgovara mi imati upravo tu političku opciju kao favorita u konjskoj utrci.
Čirko im je pokupio najperspektivniji kadar,međutim i njegova,,Generacija Obnove'' promašen projekt,kao i HČSP.
Ne. Zato sad i malo ideološki lutaš. Nije ti za zamjeriti, teško je naći matricu danas kojoj bi čovjek bio baš vjeran...:D
darth_vader-
2014-04-17
Gotovi su na lokalnoj razini. Nema para da se izvlači za druge lokalne jedinice i kupuju mandati i glasovi.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Idemo u bitku za Zagreb al jedno je sad sigurno : HDZ u velikim problemima.
A sam si rekao vuku da ovo nisu parlamentarni nego lokalni izbori i da sere ko' foka.
Daj barem jednom budi dosljedan.
Tuga u HDZ središnjici u Splitu.
2014-04-11
A od kud ti to da sam ikad ikome bio vjeran.jasambrend wrote:סמאל wrote:Je li ta stranka uopće više postoji ?jasambrend wrote:סמאל wrote:
To ti je velika greška.Nikad se ne trebaš samodefinirat s nekom političkom opcijom ili strankom.
Ne. Zato sad i malo ideološki lutaš. Nije ti za zamjeriti, teško je naći matricu danas kojoj bi čovjek bio baš vjeran...:D
2015-07-23
Hektorović wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:
Politićki nenadaren i nekarizmatičan.
U biti Bandić nema dostojnog nasljednika, moglo bi se dogoditi kao u Splitu, godine političkog kaosa, krčmarenja proračuna, bez jasnog temelja.
Moguće, ali ja to tako ne vidim.
Zagrepčanci, kako oni sa koljenom tako i (dominantni) dotepenci, nisu maloumni poput Splićana pa da bi izabrali nekog poput primitivne budaletine od Keruma (pa i on je prošao samo zato jer mu je Ostojić bio protukandidat), samo su sitno-građanski orjentirani.
Prije će dati svoj glas nekome karizmatičnom poput vreće krumpira, kao što je gore spomenuti Klisović. Čak i nesposobnom debilu poput Rajka Ostojića, njima je bitno da ima manire uljuđenog gospodina.
Last edited by Speare Shaker on 28/2/2021, 11:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
Uglavnom, tkogod dobije, ne bih mu bio u koži nakon ovih trista pošasti koje su poharale grad...
darth_vader-
2014-04-17
סמאל wrote:A od kud ti to da sam ikad ikome bio vjeran.jasambrend wrote:סמאל wrote:Je li ta stranka uopće više postoji ?jasambrend wrote:
Ah, onda sve pet... bitno je samo ne zabrijat previše. Neki cijeli život potroše na zablude...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Index ulizivacki pronasao novog kanidata za rusenje Kolinde nakon propasti Crne Dalije u -Miroslavu Skori
» Milan Bandić ima novu opsesiju: nakon fontana i zastava, na redu su - satovi!
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Bandić i suradnik:"Nemremo čopit legalno 200 milja"...Bandić:"A kaj se more..onda po starom"
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Milan Bandić ima novu opsesiju: nakon fontana i zastava, na redu su - satovi!
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Bandić i suradnik:"Nemremo čopit legalno 200 milja"...Bandić:"A kaj se more..onda po starom"
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
Page 3 of 4