HDZ-u i Škori svanulo nakon šta je Bandić otegao papke
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HDZ-u i Škori svanulo nakon šta je Bandić otegao papke
Ovo nisu parlamentarni izbori nego lokalni. Sereš ko foka.vuksadinare wrote:Mozemo..moze zavrsit samo kao one koje zdusno podrzava-'migrante '.. u tur
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Može biti no percepcija je da je i to bolje nego dati glas majmunima koji se međusobno svađaju i koji ne znaju što bi radili sa 15 mandata.vuksadinare wrote:Ja bi stavio ruku u vatru da most i hdz mute..ne bi im prvi put biloRayMabus wrote:DP i HDZ su već prije lokalnih izbora dogovorili prešutnu koaliciju za formiranje vlasti tamo gdje će biti potrebno au Zagrebu su u tu koaliciju još nadograđeni i Bandićevci koji više nisu opcija jer je upravo sam Bandić bio alfa i omega stranke a bez njega jednostavno nema glasova.vuksadinare wrote:DP..nema druge..ako ne zelite ljevicare i yulnose na vlasti u gradu
Previše je u ovom trenu "slobodnih" birača.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/politika/nakom-bandiceve-smrti-pitanje-je-moze-li-se-ikoga-vise-nazvati-favoritom-igre-prijestolja-verzija-zagreb-pocinju-od-danas-u-sasvim-drukcijim-uvjetima-1080611
Počima rat za prijestolje. Sad će koljačina.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/politika/nakom-bandiceve-smrti-pitanje-je-moze-li-se-ikoga-vise-nazvati-favoritom-igre-prijestolja-verzija-zagreb-pocinju-od-danas-u-sasvim-drukcijim-uvjetima-1080611
Počima rat za prijestolje. Sad će koljačina.
2014-04-11
Bandić je na lokalnim izborima 2017 u Zagrebu osvojio 31% ukupnih glasova i dobio podršku 102 tisuće birača u prvom krugu
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2017_Zagreb_local_elections
Sad na neki način ne mogu ni oni s imenom mrtvog čovika na izbore tako da ostaje samo stranka Rada i solidarnosti a za njih će glasat samo najuži stranački paraziti i poneki simpatizer jer kad nema Milana onda nije više to to jer on je bio alfa i omega svega
Dakle sto tisuća glasova ili 30% je sad na tržištu.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2017_Zagreb_local_elections
Sad na neki način ne mogu ni oni s imenom mrtvog čovika na izbore tako da ostaje samo stranka Rada i solidarnosti a za njih će glasat samo najuži stranački paraziti i poneki simpatizer jer kad nema Milana onda nije više to to jer on je bio alfa i omega svega
Dakle sto tisuća glasova ili 30% je sad na tržištu.
2014-04-11
Nisu,ali izbori za Zagreb bitni su skoro kao parlamentarni.RayMabus wrote:Ovo nisu parlamentarni izbori nego lokalni. Sereš ko foka.vuksadinare wrote:Mozemo..moze zavrsit samo kao one koje zdusno podrzava-'migrante '.. u tur
Pogledaj samo koliko je Bandić,kao gradonačelnik jednog(glavnog) grada,uspio isplesti mrežu utjecaja i moći na razini cijele države.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Gledaj ja sam Mostovac i za mene je ovo plus jer mi je priortet borba protiv korupcije. Ok. Ne pričamo sad o njemu kao čoviku koji je umra nego o političkoj situaciji koja se dešava sada njegovim odlaskom.סמאל wrote:Nisu,ali izbori za Zagreb bitni su skoro kao parlamentarni.RayMabus wrote:Ovo nisu parlamentarni izbori nego lokalni. Sereš ko foka.vuksadinare wrote:Mozemo..moze zavrsit samo kao one koje zdusno podrzava-'migrante '.. u tur
Pogledaj samo koliko je Bandić,kao gradonačelnik jednog(glavnog) grada,uspio isplesti mrežu utjecaja i moći na razini cijele države.
U vodi je pala ideja Plenkovica da će priko njega održati status Quo.
2. veljače 2021 , Plenkovic o Mostu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nemojte-nikada-ici-u-suradnju-s-mostom-to-je-nesto-najgore-sto-vam-se-moze-dogoditi-15047498
Nikakva desna vlada nije sad moguća bez Mosta.
2014-04-11
Šta se sad dešava ? Dešava se to da je Milan Bandić karijeru počeo kao SDP a nastavio je kao ininteresna skupina i među ovi sto tisuća birača imaš svega , od centra , do lijevog cetra pa do desnog centra.
Ukratko Plenkovic više ne može računati da će opcija HDZ-Škoro- Bandić sama uspijeti skupiti većinu u gradskoj skupštini.
Ukratko Plenkovic više ne može računati da će opcija HDZ-Škoro- Bandić sama uspijeti skupiti većinu u gradskoj skupštini.
2014-04-11
To ti je velika greška.Nikad se ne trebaš samodefinirat s nekom političkom opcijom ili strankom.RayMabus wrote:Gledaj ja sam Mostovac....
Ja ću danas podržavat HDZ,sutra Možemo,ali ne zato što mi je do njih stalo,već zato što sam procjenio da iz nekih razloga odgovara mi imati upravo tu političku opciju kao favorita u konjskoj utrci.
2015-07-23
Pa ne definiram se. Ja sam protiv korupcije. Glasam po nekom svom nahođenju. Npr za EU parlament Sinčić. Na prošlim lokalnim izborima na razini županije za Živi zid a na lokalnim u Kaštelima Akciju mladih. Jedino kod parlamentarnih Miro Bulj je siguran uvijek da ih prca u Saboru.סמאל wrote:To ti je velika greška.Nikad se ne trebaš samodefinirat s nekom političkom opcijom ili strankom.RayMabus wrote:Gledaj ja sam Mostovac....
Ja ću danas podržavat HDZ,sutra Možemo,ali ne zato što mi je do njih stalo,već zato što sam procjenio da iz nekih razloga odgovara mi imati upravo tu političku opciju kao favorita u konjskoj utrci.
Sad ću za Most na županijskim jer Živi zid prošli put nije ni prošao izborni prag pa sam bacio glas a sad više nisu opcija uopće. Za općinske se još mislim , to ću vjerojatno na samom biračkom mjestu kad vidim šta se nudi jer tu budu i neki lokalni kandidati pa onda to može prevagnit.
2014-04-11
Iz moje točke a to je borba protiv korupcije a to je ovdje i Bandić kojeg sad nema u toj računici , Škoro te Plenkovic ja sam u plusu jer Plenkovic više ne može na njega računati a ti glasovi će se sad raspršiti i kako god okreneš ova koalicija Plenky Škoro Bandić su sad u deficitu i fali im Most a Plenky ih ne može smisliti jer ovi deru zeca tj njihov ortački način vladanja državom.
2014-04-11
Upravo na to i računam. SDP se samopojebo,te ukoliko Tomašević uđe u drugi krug,SDPov glasači nisu disciplinirani kao hdz-ovi,te će birati bilo koga s ljevog spektra,jer dosta im je rodijačke tiranije u Zagrebu.RayMabus wrote:Iz moje točke a to je borba protiv korupcije a to je ovdje i Bandić kojeg sad nema u toj računici , Škoro te Plenkovic ja sam u plusu jer Plenkovic više ne može na njega računati a ti glasovi će se sad raspršiti i kako god okreneš ova koalicija Plenky Škoro Bandić su sad u deficitu i fali im Most a Plenky ih ne može smisliti jer ovi deru zeca tj njihov ortački način vladanja državom.
2015-07-23
Neke analize
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sve-se-stubokom-mijenja-nakon-bandiceva-odlaska-tomasevic-je-od-danas-u-najvecem-problemu-15054075
Iskreno ne poznajem baš ovaj dio politkčkog spektra toliko al ipak Možemo i dalje bolje kotira od SDP s kojim su birači lijevog centra jednostavno razočarani.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sve-se-stubokom-mijenja-nakon-bandiceva-odlaska-tomasevic-je-od-danas-u-najvecem-problemu-15054075
Iskreno ne poznajem baš ovaj dio politkčkog spektra toliko al ipak Možemo i dalje bolje kotira od SDP s kojim su birači lijevog centra jednostavno razočarani.
2014-04-11
Na izborima treba podržati radikalno lijevog Tomaševića i Možemo jer radije crnog vraga nego HDZ-ovu bratiju. Kad se sve zbroji i oduzme, ja sam definirao samo jednog neprijatelja za sva vremena: HDZ. Ja sam na braniku Tita i Kate šmajser koji bi sve HDZ-ovce poslao na Goli otok.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Moja obitelj nikada nije bila uz komuniste, nije bila dio žrvnja partizani-domobrani-ustaše. Mrzili su iz dna duše Tita, ali sam isto tako svjestan da nitko današnjoj lopovskoj bandi ne bi došao glave kao J.B. Tito i Kata Šmajser. I meni je to dovoljno.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
marcellus wrote:zapravo, najviše štete od ovog će imat Tomašević.
a najviše koristi klisović iz SDP-a.
Kako je Njonjo nekidan rekao, Tomašević bez Bandića ne postoji, on je cijelu karijeru sagradio na suprotstavljanju Bandiću. Usto, SVI će podržati SDP-ovog kandidata protiv Tomaševića, sve stranke. Uključujući HDZ, osim ako njihov Filipović ne uđe čudom u drugi krug. A onda bi svi podržali HDZ.
Filipović je bez karizme i dara za populističku politiku, opet i ostali nisu ništa bolji.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
To je najobičniji hdz-ov propagandni pamflet,jer bez jakog SDP-a,nema ni jakog HDZ-a.Oni nikad nisu ni imali stvarnu namjeru ,niti se nadali da Filipović zasjest u gradonačelničku fotelju,već jedino što im odgovara status quo,kao i mnogima drugima,pa čak i nekim SDPovcima.RayMabus wrote:Neke analize
Iznenadna Bandićeva smrt svima je poremetila kalkulaciju a pogotovu mašineriji i armiji uhljeba iz svih stranki,kojima ne odgovaraju nikakve promjene i talasanje.
Radije bih i Troskoka za gradonačelnika,nego Filipovića i Klisovića,jer bilo koji od ove dvojice,samo će preuzet banićeraj,odnosno cijelu mrežu uhljeba i samo održivu logistiku.
2015-07-23
סמאל wrote:To ti je velika greška.Nikad se ne trebaš samodefinirat s nekom političkom opcijom ili strankom.RayMabus wrote:Gledaj ja sam Mostovac....
M ti si HČSP, nema nikakve sumnje u to..
darth_vader-
2014-04-17
Ne...hdzovac ti seresRayMabus wrote:Ovo nisu parlamentarni izbori nego lokalni. Sereš ko foka.vuksadinare wrote:Mozemo..moze zavrsit samo kao one koje zdusno podrzava-'migrante '.. u tur
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ljudi su već odlučili više manje za koga će glasat a Bandičeva smrt tj nestanak kao politička opcija neće kod birača ljevice napraviti to da oni potrče SDPu u kojeg su jako razočarani. Tako ja to vidim a sad može se jedino nešto povećat podrška Sdp nešto jer će dio Bandićevaca sad njima dat glas al to neće puno utjecat na ovo tko će na ljevici dobiti najviše glasova.
2014-04-11
Je li ta stranka uopće više postoji ?jasambrend wrote:סמאל wrote:To ti je velika greška.Nikad se ne trebaš samodefinirat s nekom političkom opcijom ili strankom.RayMabus wrote:Gledaj ja sam Mostovac....
M ti si HČSP, nema nikakve sumnje u to..
Čirko im je pokupio najperspektivniji kadar,međutim i njegova,,Generacija Obnove'' promašen projekt,kao i HČSP.
2015-07-23
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Index ulizivacki pronasao novog kanidata za rusenje Kolinde nakon propasti Crne Dalije u -Miroslavu Skori
» Milan Bandić ima novu opsesiju: nakon fontana i zastava, na redu su - satovi!
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Bandić i suradnik:"Nemremo čopit legalno 200 milja"...Bandić:"A kaj se more..onda po starom"
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Milan Bandić ima novu opsesiju: nakon fontana i zastava, na redu su - satovi!
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Bandić i suradnik:"Nemremo čopit legalno 200 milja"...Bandić:"A kaj se more..onda po starom"
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
Page 2 of 4