HDZ-u i Škori svanulo nakon šta je Bandić otegao papke
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
HDZ-u i Škori svanulo nakon šta je Bandić otegao papke
Ovo su kotarevi u kojima je Bandić dobija glasove na lokalnim izborima 2017 u Zagrebu , sve rualni kvartovi , Kozari Bok i slično.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2017_Zagreb_local_elections
Antifašisti na aparatima.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2017_Zagreb_local_elections
Antifašisti na aparatima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: HDZ-u i Škori svanulo nakon šta je Bandić otegao papke
Biti će veselo u borbi za ove Bandiceve uhljebe. Inače mislim da gotovo svi će glasovati za Hdz rijetko za Škoru
zapravo, najviše štete od ovog će imat Tomašević.
a najviše koristi klisović iz SDP-a.
Kako je Njonjo nekidan rekao, Tomašević bez Bandića ne postoji, on je cijelu karijeru sagradio na suprotstavljanju Bandiću. Usto, SVI će podržati SDP-ovog kandidata protiv Tomaševića, sve stranke. Uključujući HDZ, osim ako njihov Filipović ne uđe čudom u drugi krug. A onda bi svi podržali HDZ.
Kako je Njonjo nekidan rekao, Tomašević bez Bandića ne postoji, on je cijelu karijeru sagradio na suprotstavljanju Bandiću. Usto, SVI će podržati SDP-ovog kandidata protiv Tomaševića, sve stranke. Uključujući HDZ, osim ako njihov Filipović ne uđe čudom u drugi krug. A onda bi svi podržali HDZ.
Pa uglavnom za ovo dvoje jer za ove ostale teško i nikako. Možda neki al to je zanemarivo.AssadNaPodmornici wrote:Biti će veselo u borbi za ove Bandiceve uhljebe. Inače mislim da gotovo svi će glasovati za Hdz rijetko za Škoru
HDZ i Škori svanulo a SDP najveći gubitnik jer Možemo bolje kotira u Zagrebu a na desnici u drugi krug najvjerojatnije ulazi ili kandidat HDZ-a ili Škoro a oni ne trpe Sdp kadrove dok pobjeda Možemo dovodi Sdp u položaj druge stranke u državi i nema im Bandića koji je mnogima čuvao leđa u zamjenu za prešutnu podršku.
2014-04-11
S obzirom da nema Bandića a dva kandidata ulaze u drugi krug upravo su se HDZu i Škori otvorila velika vrata.marcellus wrote:zapravo, najviše štete od ovog će imat Tomašević.
2014-04-11
ovo je najgora vijest za Zagreb. prema nepisanom pravilu uhljebi se ne diraju, nego se samo čelni ljudi pomaknu horizontalno u zavjetrinu da vegetiraju do penzije. ono što slijedi je trpačina onog tko osvoji vlast u Zagrebu. ...
DP..nema druge..ako ne zelite ljevicare i yulnose na vlasti u gradu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
DP i HDZ su već prije lokalnih izbora dogovorili prešutnu koaliciju za formiranje vlasti tamo gdje to bude potrebno a u Zagrebu su u tu koaliciju još upadali i Bandićevci koji više nisu opcija jer je upravo sam Bandić bio alfa i omega stranke a bez njega jednostavno nema glasova.vuksadinare wrote:DP..nema druge..ako ne zelite ljevicare i yulnose na vlasti u gradu
2014-04-11
U suštini ljudi su se već odlulili tako da SDP neće puno ovdje nešto profitirati al bi Tomašević mogao ispušiti u drugom krugu jer mu ne bi bio Bandić s druge strane a onda interes za njega pada.marcellus wrote:zapravo, najviše štete od ovog će imat Tomašević.
To je točka u kojoj Tomašević može popušiti i to je vrlo izgledno.
2014-04-11
Bitka za Zagreb vodit će se između HDZ i Možemo.Prema mojim spoznajama,u ljevo-liberalnom miljeu,Tomašević bolje kotira od Klisovića.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
HDZ nikad nece dobiti Zagreb.
A Bandica mi je iskreno zao.
Ono tuzan sam.
A Bandica mi je iskreno zao.
Ono tuzan sam.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
točnoסמאל wrote:Bitka za Zagreb vodit će se između HDZ i Možemo.Prema mojim spoznajama,u ljevo-liberalnom miljeu,Tomašević bolje kotira od Klisovića.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Upravo suprotno.Da ti je poznato raspoloženje na ljevo-liberalnoj sceni,kao što je meni,onda bi znao.RayMabus wrote:U suštini ljudi su se već odlulili tako da SDP neće puno ovdje nešto profitirati al bi Tomašević mogao ispušiti u drugom krugu jer mu ne bi bio Bandić s druge strane a onda interes za njega pada.marcellus wrote:zapravo, najviše štete od ovog će imat Tomašević.
To je točka u kojoj Tomašević može popušiti i to je vrlo izgledno.
Uglavnom,dovoljno je idućih par dana pratit koga će favorizirat Index i sve će biti jasno.
Ukoliko se Zagreb vrati u antifašističke ruke,to će bit prekretnica u dekrkanizaciji Hrvatske.
2015-07-23
Kao što je na parlamentarnim izborima,epidemija pomogla HDZ-u,ovaj put će im i odmoć.
Ukoliko HDZov kandidat uđe u drugi krug za Zagreb,tko god bude protukandidat,samotreba udaratis ovim temama oko epidemioloških mjera,korupcije i držanja ljestvi Bandiću,tesporo riješavanje problema uzrokovanih potresom.
Nezadovoljstvo i ogorčenje mjerama,pogotovu među mlađim Zagrebčanima,moglo bi se iskoristit,zato sam savjetovao aktivistima iz Možemo,neka šalju svoje emisare ispred HNK,te podgrijaju to nezadovoljstvo i latentno sugeriraju za koga bi trebalo.
Ukoliko HDZov kandidat uđe u drugi krug za Zagreb,tko god bude protukandidat,samotreba udaratis ovim temama oko epidemioloških mjera,korupcije i držanja ljestvi Bandiću,tesporo riješavanje problema uzrokovanih potresom.
Nezadovoljstvo i ogorčenje mjerama,pogotovu među mlađim Zagrebčanima,moglo bi se iskoristit,zato sam savjetovao aktivistima iz Možemo,neka šalju svoje emisare ispred HNK,te podgrijaju to nezadovoljstvo i latentno sugeriraju za koga bi trebalo.
2015-07-23
Baš čudno, inače držim da će ćuprija biti bum na sljedećim izborima a da će škorini licemjeri pasti debelo.AssadNaPodmornici wrote:Biti će veselo u borbi za ove Bandiceve uhljebe. Inače mislim da gotovo svi će glasovati za Hdz rijetko za Škoru
Daj promjeni naslov ray
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja bi stavio ruku u vatru da most i hdz mute..ne bi im prvi put biloRayMabus wrote:DP i HDZ su već prije lokalnih izbora dogovorili prešutnu koaliciju za formiranje vlasti tamo gdje će biti potrebno au Zagrebu su u tu koaliciju još nadograđeni i Bandićevci koji više nisu opcija jer je upravo sam Bandić bio alfa i omega stranke a bez njega jednostavno nema glasova.vuksadinare wrote:DP..nema druge..ako ne zelite ljevicare i yulnose na vlasti u gradu
2015-09-08
Mozemo..moze zavrsit samo kao one koje zdusno podrzava-'migrante '.. u tur
2015-09-08
Iskreno ne znam kako stoji Most u Zagrebu pa ne mogu ja to komentirat. On je u onoj nižoj sferi stranaka koji se vrte oko one točke prelaska izbornog praga pa mi nema to smisla komentirat jer ako i pređu izborni prag neće imat nešto puno mandata tako da ne vidim zašto bi se previše trudija mozgat.
Čuj ako pređu izborni prag onda možemo o njima a ovako mi se ne da.
Čuj ako pređu izborni prag onda možemo o njima a ovako mi se ne da.
2014-04-11
Ovo nisu parlamentarni izbori nego lokalni. Sereš ko foka.vuksadinare wrote:Mozemo..moze zavrsit samo kao one koje zdusno podrzava-'migrante '.. u tur
2014-04-11
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Index ulizivacki pronasao novog kanidata za rusenje Kolinde nakon propasti Crne Dalije u -Miroslavu Skori
» Milan Bandić ima novu opsesiju: nakon fontana i zastava, na redu su - satovi!
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Bandić i suradnik:"Nemremo čopit legalno 200 milja"...Bandić:"A kaj se more..onda po starom"
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Milan Bandić ima novu opsesiju: nakon fontana i zastava, na redu su - satovi!
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Bandić i suradnik:"Nemremo čopit legalno 200 milja"...Bandić:"A kaj se more..onda po starom"
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
Page 1 of 4