Lordan Zafranovic ce tuzit redatelja Dare iz Jasenovca za ukradeni scenarij
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Lordan Zafranovic ce tuzit redatelja Dare iz Jasenovca za ukradeni scenarij
Ringo10 wrote:Hehehe ... nisu svi Hrvati zlikovci ... sto implicira da vecina jestevuksadinare wrote:Nekidan je Jelena Karleusa koja se predstavlja kao velika 'liberalka'...nakon sto je odgledala daru ovo doslovno rekla 'film je strasan ..jadni srbi klalo ih se,kuvalo,usi seklo..ustase su najveci zlikovci..ali ne sme da podlegnemo tim scenama i svetimo se hrvatima..da ih sad bijemo po ulicama..nisu svi hrvati zlikovci'
Smijesni su oni
pa da nismo svi ustaše, evo vedrana rudan nije, i nije general kadijević i onaj ratni zločinac frenki simatović ustaša. Jer je bio četnik.
Dobro, za vedranu još nije sigurno, možda kad se napije prosere nešto o srbima ko što je o židovima pa postane i ona ustaša.
ali mi ostali, svakako jesmo.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
omni wrote:To i jest cilj filma, da i "liberalke" uvide da su Vukovar, Dubrovnik, svi mrtvi i nestali Hrvati pa i Srebrenica samo sitnica prema onome sto su Ustase radile. To pali i kod Karleuse i kod vecine i to slinavac zna. No nema razloga za brigu, sve dok balave iz svoje prcije sve 5, kad se drznu na tudje, po picki kao i uvijek u povijesti.vuksadinare wrote:Nekidan je Jelena Karleusa koja se predstavlja kao velika 'liberalka'...nakon sto je odgledala daru ovo doslovno rekla 'film je strasan ..jadni srbi klalo ih se,kuvalo,usi seklo..ustase su najveci zlikovci..ali ne sme da podlegnemo tim scenama i svetimo se hrvatima..da ih sad bijemo po ulicama..nisu svi hrvati zlikovci'
pa ja uvijek tvrdim da nas nikad nije spasila naša pamet nego njihova glupost. Na kraju ih uvijek dobijemo čisto na tarapanu. Tu im onda lukavost ne pomaže puno.
vuksadinare wrote:https://priznajem.hr/novosti/hrvatski-redatelj-ce-tuziti-daru-to-je-nas-scenarij-snimit-cemo-po-njemu-film-u-hrvatskoj/149716/?fbclid=IwAR0lnxzwPuMvo241wwsIzDj8-SNYfgeFiLUE4YuCxAD3QAgORB6ZWNJySA0
U prijevodu iskopali su taj scenarij kad su čuli da Jasmila snima film o Srebrenici, i krenuli u protunapad.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
.i popusili..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:https://priznajem.hr/novosti/hrvatski-redatelj-ce-tuziti-daru-to-je-nas-scenarij-snimit-cemo-po-njemu-film-u-hrvatskoj/149716/?
U prijevodu iskopali su tajni scenarij kad su čuli da Jasmila snima film o Srebrenici i krenuli u protunapad.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:.i popusili..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:https://priznajem.hr/novosti/hrvatski-redatelj-ce-tuziti-daru-to-je-nas-scenarij-snimit-cemo-po-njemu-film-u-hrvatskoj/149716/?
U prijevodu iskopali su tajni scenarij kad su čuli da Jasmila snima film o Srebrenici i krenuli u protunapad.
Ko uvijek...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Za Jasenovac me boli kitomir
Za Blajburg me dvostruko boli kitomir
Za Srebrenicu me trostruko boli kitomir
Za Blajburg me dvostruko boli kitomir
Za Srebrenicu me trostruko boli kitomir
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zafranović potvrdio da snima film o zlu Jasenovca
» Redatelj Dare iz Jasenovca i TV voditelj ismijavali logore u Prijedoru
» Srbi snimaju nastavak “Dare iz Jasenovca” smješten u Oluju
» Poludjeli redatelj 'Dara iz Jasenovca' tuzit ce LA Times zbog antisrpstva i negiranja genocida nad Srbima
» Jos jedna kritika Dare iz Jasenovca iz svijeta Filma:'Film potice napetosti sa Hrvatima i sluzi u propagandne svrhe'
» Redatelj Dare iz Jasenovca i TV voditelj ismijavali logore u Prijedoru
» Srbi snimaju nastavak “Dare iz Jasenovca” smješten u Oluju
» Poludjeli redatelj 'Dara iz Jasenovca' tuzit ce LA Times zbog antisrpstva i negiranja genocida nad Srbima
» Jos jedna kritika Dare iz Jasenovca iz svijeta Filma:'Film potice napetosti sa Hrvatima i sluzi u propagandne svrhe'
Page 3 of 3