Lordan Zafranovic ce tuzit redatelja Dare iz Jasenovca za ukradeni scenarij
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Lordan Zafranovic ce tuzit redatelja Dare iz Jasenovca za ukradeni scenarij
'Bas im ne ide'..srpska povjesnicarka popljuvala film
https://direktno.hr/eu-i-svijet/bas-im-ne-ide-srpska-povjesnicarka-popljuvala-daru-iz-jasenovca-film-je-banalna-propaganda-falsifikat-i-plagijat-224679/
https://direktno.hr/eu-i-svijet/bas-im-ne-ide-srpska-povjesnicarka-popljuvala-daru-iz-jasenovca-film-je-banalna-propaganda-falsifikat-i-plagijat-224679/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Cudno da vam smetaju brutalnosti u tom filmu
A kad je rijec o američkim horohororima, akcijskim policijskim i krimicima , ona wow
A kad je rijec o američkim horohororima, akcijskim policijskim i krimicima , ona wow
Klasic je dao najbolju kritiku.Sora wrote:Cudno da vam smetaju brutalnosti u tom filmu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A brutalnosti su tek posebna priča.Sora wrote:Cudno da vam smetaju brutalnosti u tom filmu
Likovi ustaša nemaju uopće karakter da bi bili zanimljivi gledatelju.
Stavili im plave oči l-eče i macolu. Oni samo zveknu prvog statista po glavi. To im je gluma. I tu i tamo kažu nešto na naglasku iz čapljine. Ali kratko. I to krivo - "lično' ću da provjerim jeste mrtvi !
Last edited by kaya on 25/2/2021, 09:03; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Osim toga osobno sam uvrijeđena.
Onoj časnoj zaljepili su leče kao moje oči. To ispada kao neka značajka nas psihopata hrvata .
Sve me ovi moji srbi s kojima radim čudno počeli gledati. Da ih ne zveknem macolom valjda ili koji k...
Onoj časnoj zaljepili su leče kao moje oči. To ispada kao neka značajka nas psihopata hrvata .
Sve me ovi moji srbi s kojima radim čudno počeli gledati. Da ih ne zveknem macolom valjda ili koji k...
2015-08-15
..i jos su svi upicigani kak ti idu na svadbu a ne na koljazu ...ovi nisu normalnikaya wrote:Brutalnosti su tek posebna priča.Sora wrote:Cudno da vam smetaju brutalnosti u tom filmu
Likovi ustaša nemaju uopće karakter da bi bili zanimljivi gledatelji.
Stavili im plave oči l-eče i macolu. Oni samo zveknu prvog statistika po glavi. To im je gluma. I tu i tamo kažem nešto na naglasku iz čapljine. Ali kratko. I to krivo - "lično 'ću da provjerim jeste mrtvi!
2015-09-08
oni zaista vjeruju u te idiotarije, sjeti se stanojka koji mrtav ladan stavi onog srboljuba kao relevantan izvor i biće ti sve jasno. Njima je usađeno da moraju biti žrtve i drilaju ih cijeli život s tim a onda oni s tim istim smećem pumpaju svoju djecu sa istim žarom kojim su njih pumpali njihovi roditelji.kaya wrote:U orginal nastavku ju je ss ovac spazio.Šandor Winnetou wrote:zavukla se u ćošak gde je bilo najmanje vruće, ustaše se nisu ni snašle a ona pobeže kroz dimnjak i eto je živa i zdrava da svedoči protiv ustaša.kaya wrote:Imaju i žive svedoke pa se drogiraju pričom. Evo nevenku su bacili u peć ali je pala sa strane..
Još ako se kune majkom tko joj ne bi povjerovao, TKO??
Oni su ti u srpskom filmu pozitivci. I u srbiji.
Zgrabio ju je iz ćoška i rekao - e nju nećete!
Bio je zapravo dobar s njenim ćaletom.
Poznato je da su ss ovci družili sa srpskim seljacima na kozari i šetali s njima krave.
Ne, jel ovi srbi neku zajebanciju rade od jasenovca ili oni to za ozbiljno?
Stvar se može riješiti u 5 godina samo neka daju dokumentaciju iz jasenovca no oni to nikada ni u ludilu neće napraviti jer će im se cijela povjest srušiti na velikosrpsku bundevu.
Pa i imaju zabavu. Tobož večeraju i onda se dignu mlatnu statista po glavi.vuksadinare wrote:..i jos su svi upicigani kak ti idu na svadbu a ne na koljazu ...ovi nisu normalnikaya wrote:Brutalnosti su tek posebna priča.Sora wrote:Cudno da vam smetaju brutalnosti u tom filmu
Stavili im plave oči l-eče i macolu. Oni samo zveknu prvog statistika po glavi. To im je gluma. I tu i tamo kažem nešto na naglasku iz čapljine. Ali kratko. I to krivo - "lično 'ću da provjerim jeste mrtvi!
2015-08-15
Da,da. Pa čitala sam. Ali interesantna im je psihologija. Patopsihologija. Njih ovako nafilaju onim sranjem i ti vidiš kako komentari kreću. Od žrtve i strašno do toga da idu velku srbiju opet raditi.Šandor Winnetou wrote:oni zaista vjeruju u te idiotarije, sjeti se stanojka koji mrtav ladan stavi onog srboljuba kao relevantan izvor i biće ti sve jasno. Njima je usađeno da moraju biti žrtve i drilaju ih cijeli život s tim a onda oni s tim istim smećem pumpaju svoju djecu sa istim žarom kojim su njih pumpali njihovi roditelji.kaya wrote:U orginal nastavku ju je ss ovac spazio.Šandor Winnetou wrote:zavukla se u ćošak gde je bilo najmanje vruće, ustaše se nisu ni snašle a ona pobeže kroz dimnjak i eto je živa i zdrava da svedoči protiv ustaša.kaya wrote:Imaju i žive svedoke pa se drogiraju pričom. Evo nevenku su bacili u peć ali je pala sa strane..
Poznato je da su ss ovci družili sa srpskim seljacima na kozari i šetali s njima krave.
Stvar se može riješiti u 5 godina samo neka daju dokumentaciju iz jasenovca no oni to nikada ni u ludilu neće napraviti jer će im se cijela povjest srušiti na velikosrpsku bundevu.
Kao ne može to više ovako, moramo imati svoju državu u bosni, ili moramo uništiti crnogorce ili idemo na kosovo po naše.
Točno su im našli dril koji im djeluje na mozak..
2015-08-15
....kaze mi jedan frend..srbi sto god rade ne mogu bez da ne dodaju zlicu maste tj mita..nemreju i gotovo..ne znaju za rijec reala..il im je sve veliko ili uskokaya wrote:Pa i imaju zabavu. Tobož večeraju i onda se dignu mlatnu statista po glavi.vuksadinare wrote:..i jos su svi upicigani kak ti idu na svadbu a ne na koljazu ...ovi nisu normalnikaya wrote:Brutalnosti su tek posebna priča.Sora wrote:Cudno da vam smetaju brutalnosti u tom filmu
2015-09-08
Pa evo potvrde toj tezikaya wrote:Da,da. Pa čitala sam. Ali interesantna im je psihologija. Patopsihologija. Njih ovako nafilaju onim sranjem i ti vidiš kako komentari kreću. Od žrtve i strašno do toga da idu velku srbiju opet raditi.Šandor Winnetou wrote:oni zaista vjeruju u te idiotarije, sjeti se stanojka koji mrtav ladan stavi onog srboljuba kao relevantan izvor i biće ti sve jasno. Njima je usađeno da moraju biti žrtve i drilaju ih cijeli život s tim a onda oni s tim istim smećem pumpaju svoju djecu sa istim žarom kojim su njih pumpali njihovi roditelji.kaya wrote:U orginal nastavku ju je ss ovac spazio.Šandor Winnetou wrote:
zavukla se u ćošak gde je bilo najmanje vruće, ustaše se nisu ni snašle a ona pobeže kroz dimnjak i eto je živa i zdrava da svedoči protiv ustaša.
Kao ne može to više ovako, moramo imati svoju državu u bosni, ili moramo uništiti crnogorce ili idemo na kosovo po naše.
Točno su im našli dril koji im djeluje na mozak..
https://direktno.hr/direkt/tesanovic-svi-srbi-misle-kako-su-hrvati-srbi-o-tome-postoji-koncenzus-131746/
2015-09-08
Nekidan je Jelena Karleusa koja se predstavlja kao velika 'liberalka'...nakon sto je odgledala daru ovo doslovno rekla 'film je strasan ..jadni srbi klalo ih se,kuvalo,usi seklo..ustase su najveci zlikovci..ali ne sme da podlegnemo tim scenama i svetimo se hrvatima..da ih sad bijemo po ulicama..nisu svi hrvati zlikovci'
2015-09-08
Zafranovic:Antonijevicu sta mi krades Daru tj Radu?
Antonijevic:Sta?Ko more krade Daru?
Zafranovic:Ja imam prvotno pravo da snimam kako Hrvati kolju srpsku nejac.Ja sam prvi snimio film kako ustase kolju.
Antonijevic:Idi bre begaj.Ko je more video da ustasa snima film o ustasama.
Zafranovic:Tko je ustasa?Ja sam jugosloven,antifasist.
Antonijevic:Ma jok.Vi Hrvati ste ustase i ubice,koljaci,srbozderi.
Zafranovic:Ja nisam ustasa a ni Hrvat.Tuzit cu te za taj plagijat i laz da sam ustasa i Hrvat.
Antonijevic:Ako nisi Hrvat i ustasa onda si Srbin i cetnik.
Zafranovic:Cetnik nisam a za Srbina..vidjet cemo
Antonijevic:Sta?Ko more krade Daru?
Zafranovic:Ja imam prvotno pravo da snimam kako Hrvati kolju srpsku nejac.Ja sam prvi snimio film kako ustase kolju.
Antonijevic:Idi bre begaj.Ko je more video da ustasa snima film o ustasama.
Zafranovic:Tko je ustasa?Ja sam jugosloven,antifasist.
Antonijevic:Ma jok.Vi Hrvati ste ustase i ubice,koljaci,srbozderi.
Zafranovic:Ja nisam ustasa a ni Hrvat.Tuzit cu te za taj plagijat i laz da sam ustasa i Hrvat.
Antonijevic:Ako nisi Hrvat i ustasa onda si Srbin i cetnik.
Zafranovic:Cetnik nisam a za Srbina..vidjet cemo
2015-09-08
kaya wrote:Osim toga osobno sam uvrijeđena.
najbolji vic što su u biti srbi tradicionalno plavooki, prije turaka, ne toliko hrvati.
To i jest cilj filma, da i "liberalke" uvide da su Vukovar, Dubrovnik, svi mrtvi i nestali Hrvati pa i Srebrenica samo sitnica prema onome sto su Ustase radile. To pali i kod Karleuse i kod vecine i to slinavac zna. No nema razloga za brigu, sve dok balave iz svoje prcije sve 5, kad se drznu na tudje, po picki kao i uvijek u povijesti.vuksadinare wrote:Nekidan je Jelena Karleusa koja se predstavlja kao velika 'liberalka'...nakon sto je odgledala daru ovo doslovno rekla 'film je strasan ..jadni srbi klalo ih se,kuvalo,usi seklo..ustase su najveci zlikovci..ali ne sme da podlegnemo tim scenama i svetimo se hrvatima..da ih sad bijemo po ulicama..nisu svi hrvati zlikovci'
omni-
2014-04-12
No sljedeca destinacija bi im moglo biti crno more..ako se drznu..a bojim se da se neizljecivima to itekako mota po glavi..ali kao sto bi japan rekao..'jaja ovo jaja ono a gde su jaja dole'omni wrote:To i jest cilj filma, da i "liberalke" uvide da su Vukovar, Dubrovnik, svi mrtvi i nestali Hrvati pa i Srebrenica samo sitnica prema onome sto su Ustase radile. To pali i kod Karleuse i kod vecine i to slinavac zna. No nema razloga za brigu, sve dok balave iz svoje prcije sve 5, kad se drznu na tudje, po picki kao i uvijek u povijesti.vuksadinare wrote:Nekidan je Jelena Karleusa koja se predstavlja kao velika 'liberalka'...nakon sto je odgledala daru ovo doslovno rekla 'film je strasan ..jadni srbi klalo ih se,kuvalo,usi seklo..ustase su najveci zlikovci..ali ne sme da podlegnemo tim scenama i svetimo se hrvatima..da ih sad bijemo po ulicama..nisu svi hrvati zlikovci'
2015-09-08
Hehehe ... nisu svi Hrvati zlikovci ... sto implicira da vecina jestevuksadinare wrote:Nekidan je Jelena Karleusa koja se predstavlja kao velika 'liberalka'...nakon sto je odgledala daru ovo doslovno rekla 'film je strasan ..jadni srbi klalo ih se,kuvalo,usi seklo..ustase su najveci zlikovci..ali ne sme da podlegnemo tim scenama i svetimo se hrvatima..da ih sad bijemo po ulicama..nisu svi hrvati zlikovci'
Smijesni su oni
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa čuj, ako je to nekada bilo isto pleme onda je i zastupljenost plavookih bila ista.marcellus wrote:kaya wrote:Osim toga osobno sam uvrijeđena.
najbolji vic što su u biti srbi tradicionalno plavooki, prije turaka, ne toliko hrvati.
dok oni nisu postali turci.
e onda im je zastupljenost pala :)
2015-08-15
Smijesni su sada da dok su u svome toru, a kada je ta retorika dovela do prognanstva i ubojstva Hrvata to nimalo nije bilo smijesno, i danas bi se isto desavalo da su u mogucnosti. Dobrar dio njih sve nas smatra Ustasama, osobno sto se mene tice zaboli me ona stvar sto je bilo od 41-45, samo zato sto tada nisam postojao i sto nemam nikakva udjela u tomu a ne da osjecam nesto pozitivno prema ustasama i njihovome pokretu. A upravo ti sto nas smatraju ustasama su nas klali i progonili i sada se slobodni setaju po Srbiji, Ustase iz ww2 mozes mozda nabrojati na prste a pobornici njihovog pokreta danas su kao neonacisti koji poslije demonstracija odu kod Muhammeda na pizzu.Ringo10 wrote:Hehehe ... nisu svi Hrvati zlikovci ... sto implicira da vecina jestevuksadinare wrote:Nekidan je Jelena Karleusa koja se predstavlja kao velika 'liberalka'...nakon sto je odgledala daru ovo doslovno rekla 'film je strasan ..jadni srbi klalo ih se,kuvalo,usi seklo..ustase su najveci zlikovci..ali ne sme da podlegnemo tim scenama i svetimo se hrvatima..da ih sad bijemo po ulicama..nisu svi hrvati zlikovci'
Smijesni su oni
omni-
2014-04-12
kaya wrote:pa čuj, ako je to nekada bilo isto pleme onda je i zastupljenost plavookih bila ista.marcellus wrote:kaya wrote:Osim toga osobno sam uvrijeđena.
dok oni nisu postali turci.
e onda im je zastupljenost pala :)
zapravo nije bilo isto pleme, jer su hrvati s puno manje slavenske te plave komponente (kod nas ima puno ilirskih i dinarski gena, vlaških, svašta nešto)
Ringo10 wrote:Hehehe ... nisu svi Hrvati zlikovci ... sto implicira da vecina jestevuksadinare wrote:Nekidan je Jelena Karleusa koja se predstavlja kao velika 'liberalka'...nakon sto je odgledala daru ovo doslovno rekla 'film je strasan ..jadni srbi klalo ih se,kuvalo,usi seklo..ustase su najveci zlikovci..ali ne sme da podlegnemo tim scenama i svetimo se hrvatima..da ih sad bijemo po ulicama..nisu svi hrvati zlikovci'
Smijesni su oni
pa da nismo svi ustaše, evo vedrana rudan nije, i nije general kadijević i onaj ratni zločinac frenki simatović ustaša. Jer je bio četnik.
Dobro, za vedranu još nije sigurno, možda kad se napije prosere nešto o srbima ko što je o židovima pa postane i ona ustaša.
ali mi ostali, svakako jesmo.
Similar topics
» Zafranović potvrdio da snima film o zlu Jasenovca
» Redatelj Dare iz Jasenovca i TV voditelj ismijavali logore u Prijedoru
» Srbi snimaju nastavak “Dare iz Jasenovca” smješten u Oluju
» Poludjeli redatelj 'Dara iz Jasenovca' tuzit ce LA Times zbog antisrpstva i negiranja genocida nad Srbima
» Jos jedna kritika Dare iz Jasenovca iz svijeta Filma:'Film potice napetosti sa Hrvatima i sluzi u propagandne svrhe'
» Redatelj Dare iz Jasenovca i TV voditelj ismijavali logore u Prijedoru
» Srbi snimaju nastavak “Dare iz Jasenovca” smješten u Oluju
» Poludjeli redatelj 'Dara iz Jasenovca' tuzit ce LA Times zbog antisrpstva i negiranja genocida nad Srbima
» Jos jedna kritika Dare iz Jasenovca iz svijeta Filma:'Film potice napetosti sa Hrvatima i sluzi u propagandne svrhe'
Page 2 of 3