Jos jedna kritika Dare iz Jasenovca iz svijeta Filma:'Film potice napetosti sa Hrvatima i sluzi u propagandne svrhe'
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Jos jedna kritika Dare iz Jasenovca iz svijeta Filma:'Film potice napetosti sa Hrvatima i sluzi u propagandne svrhe'
https://direktno.hr/zivot/kultura/jos-jedna-porazna-recenzija-dare-iz-jasenovca-film-je-izgovor-za-poticanje-napetosti-s-hrvatima-na-pogresan-i-propagandisticki-nacin-222470/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Jos jedna kritika Dare iz Jasenovca iz svijeta Filma:'Film potice napetosti sa Hrvatima i sluzi u propagandne svrhe'
...jebote ovi kuze srpsku podvalu a tu jos puse pricu prodane duse
2015-09-08
Re: Jos jedna kritika Dare iz Jasenovca iz svijeta Filma:'Film potice napetosti sa Hrvatima i sluzi u propagandne svrhe'
Pa kako će u Srbiji srpski nacionalisti ostat na vlasti nego da siju mržnju u svom narodu prema okolnim narodima ?
Na koji način misliš da SPC od Tita na ovamo uopće ima utjecaj u vlasti nego tako ?
Na koji način misliš da SPC od Tita na ovamo uopće ima utjecaj u vlasti nego tako ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma nek snimaju takve filmove...
Mislim, imaju oni pravo da rade filmove i druga umjetnicka djela o svojim zrtvama i stradanjima, tu im niko nema pravo prigovoriti
Ali da to bude posteno i objektivno...
Pogledat cu taj film pa onda prosuditi, ne volim pricati unaprijed
Ali cuo sam da se pojavljuje i famozni Vukasin sa onim - samo ti dijete radi svoj posao ...i to je odmah devalviralo film
Ne znam je li to istina
U svakom slucaju vidjet cemo.
Mislim, imaju oni pravo da rade filmove i druga umjetnicka djela o svojim zrtvama i stradanjima, tu im niko nema pravo prigovoriti
Ali da to bude posteno i objektivno...
Ali cuo sam da se pojavljuje i famozni Vukasin sa onim - samo ti dijete radi svoj posao ...i to je odmah devalviralo film
Ne znam je li to istina
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
To onaj sto su mu sjekli usi i nos a on jos uvijek cavrljao sa ustasom kao da je na korzu..pa ga ovaj priklao a on opet prica pa ga jos jednom a on ovog pozdravioRingo10 wrote:Ma nek snimaju takve filmove ...
Mislim, imaju oni pravo da rade filmove i druga umjetnička djela o svojim zrtvama i stradanjima, tu im niko nema pravo pregovarati
Ali da to bude posteno i objektivno ...
Ali cuo sam da se pojavljuje i poznati Vukasin sa onim - samo ti dijete radi svoj posao ... i to je odmah devalviralo film
Ne znam je li to istina
2015-09-08
Stradanjem u jasenovcu pokušavaju legitimizirati agresiju 90 ih.
Ne bu išlo...svi su provalili.
Zato jer nemaju pameti pa je redatelj fetišistički uživao u špricanju "krvi" u kameru a vjerojatno ima i plina i lampi od kože i natjecanje u klanju.
S tim pretjerivanjem napravili su lakrdiju i isključili se sami.
Zato jer nemaju pameti pa je redatelj fetišistički uživao u špricanju "krvi" u kameru a vjerojatno ima i plina i lampi od kože i natjecanje u klanju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Na najvećoj svjetskoj stranici koja prikuplja filmske recenzije, Rotten Tomatoes, film u trenutku objave ovog teksta ima ocjenu 50 posto nakon šest recenzija. Tih 50 posto označava koliko je kritičara dalo pozitivnu ocjenu. Film iznad 60 posto smatra se 'svježim', a ispod tog broja 'trulim'.
Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal-
2014-04-16
što se pušu u Ustaškim uniformama
oni su nama zavidni
immortal-
2014-04-16
opet ustaška ujdurma i belosvetcka zavera protiv jadnih lažlj ovaj istinoljubivih srba
jasno kao dan, pokušavaju sve invertirati i od agresora napraviti žrtvu, od koljača napraviti humanitarce, od onoga koji je sve protjerao napraviti progonjenog...kaya wrote:Stradanjem u jasenovcu pokušavaju legitimizirati agresiju 90 ih.
6 Oskara bratjo u najavi...Šindler i vostaše mogu da ga duvaju
2014-04-15
U svakom slucaju su favoriti ako okrenemo novine...n_razbojnik wrote:6 Oskara bratjo u najavi ... Šindler i voštaše mogu da ga duvaju
2015-09-08
Nema ni Dare ni onog Kurac vadiš Adisa u nominaciji za Oscara
https://slobodnadalmacija.hr/kultura/film-tv/netflix-u-utrci-za-zlatni-globus-2021-s-ukupno-42-nominacije-medu-filmovima-prednjaci-mank-od-serija-kruna-a-zene-vladaju-u-kategoriji-rezije-1075330
Izgleda da samo ustaški crtić prolazi.
https://slobodnadalmacija.hr/kultura/film-tv/netflix-u-utrci-za-zlatni-globus-2021-s-ukupno-42-nominacije-medu-filmovima-prednjaci-mank-od-serija-kruna-a-zene-vladaju-u-kategoriji-rezije-1075330
Izgleda da samo ustaški crtić prolazi.
2014-04-11
je Kurir i Informer su već dali za režiju i kostimografijuvuksadinare wrote:U svakom slucaju su favoriti ako okrenemo novine...n_razbojnik wrote:6 Oskara bratjo u najavi ... Šindler i voštaše mogu da ga duvaju
2014-04-15
Ovo je jedan od istinitih filmova, ostali poslijeratni uradci su za oskara, gluma, odjeca, obuca, vikleri, sise i guzice. Ovo ne.kaya wrote:Stradanjem u jasenovcu pokušavaju legitimizirati agresiju 90 ih.
omni-
2014-04-12
normalno da kritika postoji
posebno narucuna, kao i prva,
i ova ce biti razotkrivena.
onaj jevrejin je saradnik sarajevskog
festivala i organizator mnogih
seminira u zagrebu, zivi u italiji.
ali, ono bitno, ne spori istinitost
o ndh i logoru. konacno, logori ndh
samo su reprezenti ndh, najmasovniji
zlocini izvrdeni su van logora.
u masovnim jama i sl.
njegov prigovor je namera tvorca filma a ne istina o zlocinima.
Licno sam
video jednu u ist.hercegovini
koja je zatrpana betonom.
I ovom ce se pronaci trag
konca odakle doseze, sto je
nebitno.
ovo neka bude prvenac u razotkrivanju istine i sustine
ndh.
posebno narucuna, kao i prva,
i ova ce biti razotkrivena.
onaj jevrejin je saradnik sarajevskog
festivala i organizator mnogih
seminira u zagrebu, zivi u italiji.
ali, ono bitno, ne spori istinitost
o ndh i logoru. konacno, logori ndh
samo su reprezenti ndh, najmasovniji
zlocini izvrdeni su van logora.
u masovnim jama i sl.
njegov prigovor je namera tvorca filma a ne istina o zlocinima.
Licno sam
video jednu u ist.hercegovini
koja je zatrpana betonom.
I ovom ce se pronaci trag
konca odakle doseze, sto je
nebitno.
ovo neka bude prvenac u razotkrivanju istine i sustine
ndh.
Last edited by pizzon on 3/2/2021, 21:00; edited 1 time in total
2020-04-21
gledanje filma nije obavezno !
2020-04-21
Odavno poznato, kasnis, nego kako ti se svidja obrada Dubrovnika, ima jos samo pitaj, nije za oskara nije bas nakiceno i dodano samo cista istina i namjere koje ste imali i jos uvijek imate. ;)pizzon wrote:ovo neka bude prvenac u razotkrivanju istine i sustine
ndh.
Last edited by omni on 3/2/2021, 21:01; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
Dosadni ste s vašom propagandom.
2014-04-11
sustinski,
nas oskar i ostale parade
ne interesuju.
nas oskar i ostale parade
ne interesuju.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srbi snimaju nastavak “Dare iz Jasenovca” smješten u Oluju
» Redatelj Dare iz Jasenovca i TV voditelj ismijavali logore u Prijedoru
» Lordan Zafranovic ce tuzit redatelja Dare iz Jasenovca za ukradeni scenarij
» IZDAJA Dare i Jasenovca,Vuka i Slobe,Sulje i Lazanskog!Zavarivacica Tanja iz Srbije:'Hrvati su ljubazna nacija,vratila bi se opet'
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Redatelj Dare iz Jasenovca i TV voditelj ismijavali logore u Prijedoru
» Lordan Zafranovic ce tuzit redatelja Dare iz Jasenovca za ukradeni scenarij
» IZDAJA Dare i Jasenovca,Vuka i Slobe,Sulje i Lazanskog!Zavarivacica Tanja iz Srbije:'Hrvati su ljubazna nacija,vratila bi se opet'
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
Page 1 of 4