Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Čuje Dop blizu dinama ...boze dragi garantiranih 6 golova u sezoni i 4 asista
Guest- Guest
Misliš 6 golova HNK-u Lutalica? To da ... Njima je zabil 8 golova u 2 sezone i u ukupno 8 odigranih utakmica ...
29.09.2012. Dinamo-Hajduk 3:1 (Sammir 2, Čop)
06.07.2013. Dinamo-Hajduk 1:1 (Čop)
01.12.2013. Dinamo-Hajduk 2:2 (Soudani, Čop)
04.12.2013. Dinamo-Hajduk 5:0 (Čop 2, Šimunić, Fernandes, Halilović)
22.03.2014. Hajduk-Dinamo 0:2 (Čop, Halilović)
31.08.2014. Hajduk-Dinamo 2:3 (Čop 2, Henriquez)
29.09.2012. Dinamo-Hajduk 3:1 (Sammir 2, Čop)
06.07.2013. Dinamo-Hajduk 1:1 (Čop)
01.12.2013. Dinamo-Hajduk 2:2 (Soudani, Čop)
04.12.2013. Dinamo-Hajduk 5:0 (Čop 2, Šimunić, Fernandes, Halilović)
22.03.2014. Hajduk-Dinamo 0:2 (Čop, Halilović)
31.08.2014. Hajduk-Dinamo 2:3 (Čop 2, Henriquez)
Zeko-
2015-08-26
Čopakadabra...penicilin za sektu.
Niče...ni kapi više ili ni dima više.
Samo sam realan, frende…Tominjo wrote:Niče...ni kapi više ili ni dima više.
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Za Petkovića sam Thierry Henry iz doba Arsenala…
<3
A tesko biti bolji od najprecijenjenijeg nogometasa hnl-a
Guest- Guest
Montero wrote:fridrih-niche wrote:Za Petkovića sam Thierry Henry iz doba Arsenala…
<3
A tesko biti bolji od najprecijenjenijeg nogometasa hnl-a
Guest- Guest
Big ben blizu dinama ... boze dragi poceti ce onaniranje sportskih novosti
Guest- Guest
Big Ben treći stoper Dinama, a bolji od svih stopera u ostatku lige. Bože dragi, koliko smo moćni. Opet će biti pišanje po konkurenciji.
Aktualna predsjednica uprave Dinama Vlatka Peras USKOK-ovim istražiteljima dala je sljedeći iskaz:
"Znao mi je reći da je sve to posao, a jednom me je i pitao: ” Misliš li ti da bi ja njima toliko bio na dispoziciji, vodio ih na putovanja i davao im novac, a da oni meni nisu nešto obećali?” Izričito mi je spominjao da je sve to dogovorio sa sucem Vekićem. Osim toga, osobno sam predala više kuverti Dragi Tadiću. U njima su bili novci, a te su mi kuverte davali Zdravko i Zoran Mamić… Ja sam ih prepakiravala u veću kuvertu, a to je bilo negdje u vrijeme izricanja nepravomoćne presude u Osijeku. Zdravko Mamić mi je obično pod nekom šifrom kazao da je to paket za Tadića. Ja bih onda kontaktirala Tadića i rekla bih mu da imam paket za njega. On bi došao i to uzeo, a ja ne znam kome je novac bio namijenjen. Zdravko Mamić je često odlazio u restoran Zelenjak, a jednom mi je prije odlaska predao određenu svotu novaca da je spremim u kuvertu, što sam i napravila. Kada bi se vraćao s tih ručkova on je bio vidno dobro raspoložen te bi mi rekao da će optužnica biti obustavljena, a spominjao je i neovlaštenog tužitelja pa sam zaključila da je on išao na ručkove s Vekićem."
Lani nas je pak, ze-ge birtijaš i klaun, uvjeravao kako nije istina da kriminalac u bjegu vodi GNK. Ne, nego ga vodi ova gori sirotinja. Ona prebacivala iz manjih u veće kuverte i predavala kome joj je naređeno.
Guest- Guest
Zz top misli da ce sebe osloboditi ako druge inkriminiraju,a zapravo ce sebe zakopati jos dublje zbog novih kazenih (ne)djela i potencijalnih optuznica
Guest- Guest
Jbt napredujemo ...od postenog suđenja u hnlu smo dogurali do postenijeg suđenja na zupanijskom sudu
Guest- Guest
Jebat ga, očajan je…Montero wrote:Zz top misli da ce sebe osloboditi ako druge inkriminiraju,a zapravo ce sebe zakopati jos dublje zbog novih kazenih (ne)djela i potencijalnih optuznica
Puca na druge dok puca sebi kroz noge…
;)
Guest- Guest
Montero wrote:Jbt napredujemo ...od postenog suđenja u hnlu smo dogurali do postenijeg suđenja na zupanijskom sudu
Guest- Guest
Ako Mamić misli da će presuda protiv njega samo tako biti ukinuta jer je on podmićivao suce, gadno se vara.
presuda će sigurno biti ukinuta, samo je pitanje hoće li ju ukinuti ustavni sud, ili sud u strasbourgu.Tominjo wrote:Ako Mamić misli da će presuda protiv njega samo tako biti ukinuta jer je on podmićivao suce, gadno se vara.
za podmićivanje ne može biti kažnjen jer je sam prijavio podmićivanje, tako barem piše u zakonu.
učestalo pojavljivanje đavoljeg odvjetnika ljube pavasovića pokazuje odakle u cijelom procesu puše vjetar, a znakovito je što e ljubo pavasović odvjetnik suca krušlina čime se ukazuje na timski rad cijelo vrijeme procesa kontra mamića u osijeku. još kad se s tim poveže svemir mozaik se popunjava.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50