Teska provokacija 'srpskog humanitarca' na kninskoj tvrdjavi:'Ovo je Republika Srpska Krajina.Ovo je okupirani Knin.'
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Teska provokacija 'srpskog humanitarca' na kninskoj tvrdjavi:'Ovo je Republika Srpska Krajina.Ovo je okupirani Knin.'
To će postat još samo gore kad ih ispedaliraju iz Crne Gore jer će ti njihovi četnici onda okrenit ovamo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Teska provokacija 'srpskog humanitarca' na kninskoj tvrdjavi:'Ovo je Republika Srpska Krajina.Ovo je okupirani Knin.'
I onda će sami tražit da ih odvojim kako bi ih zaštitija od napada ovih jer kad je ovako onda je to sve jedna crkva a kad se odvoji onda dolaziš u goste pa ako te ne žele pusti sami Srbi iz Hrvatske onda nećeš doć.
2014-04-11
Meni te crkve uopće ne tribaju.
Ja to mogu ostavit pod spc , proglasit hrvatskom pravoslavmom crkvom , stavit pod spc Hrvatska il jednostavno poravnat valjkom
Ovo nije Crna Gora
Ovo su ustaše
I partizani zajedno
Sad birajte šta ćete , oćete savez komunista Hrvatske ( spc Hrvatska ) il ove četnike pa da pustimo ustaše na vas
Ja to mogu ostavit pod spc , proglasit hrvatskom pravoslavmom crkvom , stavit pod spc Hrvatska il jednostavno poravnat valjkom
Ovo nije Crna Gora
Ovo su ustaše
I partizani zajedno
Sad birajte šta ćete , oćete savez komunista Hrvatske ( spc Hrvatska ) il ove četnike pa da pustimo ustaše na vas
2014-04-11
Ako ste mislili da će vam itko u Dalmaciji dat iti najmanje šanse da ponovite ono šta ste napravili 90-te ( uništili ekonomiju , turizam , klali i palili i granatirali ) onda ste se pprevarili gospodo draga
2014-04-11
Tebi QAnone neće zaboraviti . Zahvalnicu ćeš dobiti iz svemira mailom.mutava baštarda wrote:hrvatska ti neće zaboraviti doprinos istrazikaya wrote:Istragom od 3 sekunde
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Želite provocirat ?
Nisu ovi u Crnoj Gori glupi pa da ne znaju da je ovaj osvajač Duklje.
Prvom prilikom će vam potirat Spc iz Crne Gore
2014-04-11
Puknit će vam jedna takva pleščurina da će vam svi zubi utrnit.RayMabus wrote:Želite provocirat ?
2014-04-11
Osvajač Duklje
Spc uopće ne skriva svoje namjere prema Cg
2014-04-11
Kad budete te ideje prenosili na Hrvatsku imajte u vidu da mi nismo pravoslavci i nemamo senzibilitet prema pravoslavnim crkvama i manastirima ko Crnogorci
Ostat će samo hrpa kamenja od tih pravoslavni crkava i manastira a sve pravoslavne ćemo
Jedna trećina poubijati , jednu trećinu potjerati , jednu trećinu pretvorit u kkatolike
Ni traga od vas neće ostat u Hrvatskoj
Ostat će samo hrpa kamenja od tih pravoslavni crkava i manastira a sve pravoslavne ćemo
Jedna trećina poubijati , jednu trećinu potjerati , jednu trećinu pretvorit u kkatolike
Ni traga od vas neće ostat u Hrvatskoj
2014-04-11
Zato mene ne zanima osnivanje hrvatske pravoslavne crkve nit oćete li vi sami tražit da to pravno bude spc Hrvatska
Vi ste postali grčke sluge koji su vam usadili mržnju prema ostalim Slavenima kako bi na taj način bili instrument u grčkim rukama
Ukratko svi ste mi isti čim se vodite kao grčke sluge ( pravoslavni )
Vi ste postali grčke sluge koji su vam usadili mržnju prema ostalim Slavenima kako bi na taj način bili instrument u grčkim rukama
Ukratko svi ste mi isti čim se vodite kao grčke sluge ( pravoslavni )
2014-04-11
Osvajac Duklje koji je rodjen u istoj u Ribnici, danasnja Podgorica, Longi moj.RayMabus wrote:
Osvajač Duklje
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Sad nastavite slavit to šta ste grčke sluge
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Dr%C5%BEavni_udar_u_Kraljevini_Jugoslaviji
Kralj Pavle potpiše mir al spc je grčka produžena ruka i napravi puč
Tri rata ste izazvali na ovim prostorima , prvi , drugi i ovaj zadnji
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Dr%C5%BEavni_udar_u_Kraljevini_Jugoslaviji
Kralj Pavle potpiše mir al spc je grčka produžena ruka i napravi puč
Tri rata ste izazvali na ovim prostorima , prvi , drugi i ovaj zadnji
2014-04-11
šta kaže pupi? zna li se išta?
KonvertitPirate wrote:Osvajac Duklje koji je rodjen u istoj u Ribnici, danasnja Podgorica, Longi moj.RayMabus wrote:
Osvajač Duklje
Od tada Srbi postaju oružje u rukama Grka
2014-04-11
Nažalost ovo 99,99% Srba danas ne kuži da su ovim Grci dobili to da Slaveni međusobno ratuju i ne napadaju Grčku..RayMabus wrote:KonvertitPirate wrote:Osvajac Duklje koji je rodjen u istoj u Ribnici, danasnja Podgorica, Longi moj.RayMabus wrote:
Osvajač Duklje
Od tada Srbi postaju oružje u rukama Grka
2014-04-11
Iskreno meni je drago šta su oni ovome podigli spomenik u centru Beograda
Bar će postat svjesni da su konvertiti
Bar će postat svjesni da su konvertiti
2014-04-11
Dosta jebanja mačku mater ... pokorite se Srbima.
I točka.
Ili da velim ''tačka''?
I točka.
Ili da velim ''tačka''?
Guest- Guest
Nije mi drago šta su stavili mač al nije povijesno netočno
Problem je šta će njihovi nacionalisti to podsvjesno shvatiti da spc se mora širit i mačem
Zato sam i dao do znanja da mi nismo Crna Gora i nemamo senzibilitet prema pravoslavnim crkvama i samostanima
Pokušajte to neće ostat kamen na kamenu od istih u Hrvatskoj
Problem je šta će njihovi nacionalisti to podsvjesno shvatiti da spc se mora širit i mačem
Zato sam i dao do znanja da mi nismo Crna Gora i nemamo senzibilitet prema pravoslavnim crkvama i samostanima
2014-04-11
Ne želim problemeRayMabus wrote:Nije mi drago šta su stavili mač al nije povijesno netočno
Nisan reka da ću vam ih srušit iz čista mira jer neću al imajte ovo u umu ako vam nešto padne na pamet ovamo
2014-04-11
porfirije i pupavka samo čekaju signal da nas u zagrljaj prime kao odmetnuto srpsko pleme!Sovak wrote:Dosta jebanja mačku mater ... pokorite se Srbima.
I točka.
Ili da velim ''tačka''?
Porfirije i nije tako loš s obzirom kakvi tamo ima a Pupovac je etno biznismen
No možda bi oboje bila jači ako bi sami tražili spc Hrvatska pošto su onda autonomni
I dalje su spc al svoji.
Manji utjecaj spc Beograd
No to je njihov problem jer ovi jednodnevni četnik izletnici neće odustat od ove šeme jer tako dižu sebi ugled u Srbiji
No možda bi oboje bila jači ako bi sami tražili spc Hrvatska pošto su onda autonomni
I dalje su spc al svoji.
Manji utjecaj spc Beograd
No to je njihov problem jer ovi jednodnevni četnik izletnici neće odustat od ove šeme jer tako dižu sebi ugled u Srbiji
2014-04-11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
» Seselj:'Jednog dana kada se oslobodi Republika Srpska Krajina okupat cu se u novigradskom moru'
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Opet provokacija!Srpskim lingvistima je hrvatski jezik varijanta srpskog jezika
» PROVOKACIJA SRPSKOG TEOLOGA: Na Kninsku tvrđavu umjesto hrvatske vratit ćemo našu srpsku zastavu!
» Seselj:'Jednog dana kada se oslobodi Republika Srpska Krajina okupat cu se u novigradskom moru'
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Opet provokacija!Srpskim lingvistima je hrvatski jezik varijanta srpskog jezika
» PROVOKACIJA SRPSKOG TEOLOGA: Na Kninsku tvrđavu umjesto hrvatske vratit ćemo našu srpsku zastavu!
Page 6 of 11