Teska provokacija 'srpskog humanitarca' na kninskoj tvrdjavi:'Ovo je Republika Srpska Krajina.Ovo je okupirani Knin.'
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Teska provokacija 'srpskog humanitarca' na kninskoj tvrdjavi:'Ovo je Republika Srpska Krajina.Ovo je okupirani Knin.'
Zbog cega idiot? Zbog ovog pacenika sto se sulja i kad nema nikog dere ovo je Krajina? Haj vuce, oladi malo.vuksadinare wrote:Idiot si..ovo je clan humanitarne delegacije na drzavnom nivou koju je primio gradonacelnik jednog grada a ne neki slucajni prolaznik..koji si ti jaracPirate wrote:Hahahaha ispad ovog bisera me podsjetio na jedan izlet po Zemunu kad me neki lik vidio sa autom hrvatskih tablica. Prvo se osvrnuo oko sebe i lagano dreknuo "Hrvatska do Zemuna" i ispruzio desnu ruku, ja ga gledam, smijem se, mahnem, produzim. Vjerujem da mu je u tom momentu srce bilo puno a mene bolio kurac.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Re: Teska provokacija 'srpskog humanitarca' na kninskoj tvrdjavi:'Ovo je Republika Srpska Krajina.Ovo je okupirani Knin.'
Meni je ovo pacenicki ali smjesne su mi vase reakcije, pogotovo sad kad ti krenes crtati nove planove o kaznjavanju Srbije, SPC, Cikaske emigracije ili baka prase, onako u 20 uzastopnih postova (including, marseljeza, oliver dragojevic, hrvati i albanci braca, slike popova bez glave, thompsona, galakticka federacija, baza Rammstein). Vec vidjeno.RayMabus wrote:Tebi je ovo smiješno jel ?Pirate wrote:Hahahaha ispad ovog bisera me podsjetio na jedan izlet po Zemunu kad me neki lik vidio sa autom hrvatskih tablica. Prvo se osvrnuo oko sebe i lagano dreknuo "Hrvatska do Zemuna" i ispruzio desnu ruku, ja ga gledam, smijem se, mahnem, produzim. Vjerujem da mu je u tom momentu srce bilo puno a mene bolio kurac.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
on je kao prvo i prvo srbin,kao drugo i drugo srbin.još jednom,kad pajdo drugi put naiđe,a najići će,uvatit i ubit svetog savu unjemu.uslikat ili još bolje snimit pa na jutjub.pa nek gledaju potencialni mangupi...RayMabus wrote:
I onda kad to napraviš šta si postiga ? Mržnju.
Danas je dan Svetog Save. On je teolog i povjerenik za Hilandar i on šeta po Kistanjama , Đevrskama i Kninu skupa sa SPC
Lijepo lijepo
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ajde ako ništa drugo bar je iskren.
Samo pokazuje ono šta SPC stvarno misli.
Tribat će ih potirat.
Tribat će ih potirat.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Usliko se on..drugi ni iduci put vise nece ni doci..a ni ovi drugi sumnjam da drugacije razmisljaju ali ovaj se htio napraviti mangupmax123 wrote:on je kao prvo i prvo srbin,kao drugo i drugo srbin.još jednom,kad pajdo drugi put naiđe,a najići će,uvatit i ubit svetog savu unjemu.uslikat ili još bolje snimit pa na jutjub.pa nek gledaju potencialni mangupi...RayMabus wrote:
Danas je dan Svetog Save. On je teolog i povjerenik za Hilandar i on šeta po Kistanjama , Đevrskama i Kninu skupa sa SPC
Lijepo lijepo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa naravno da tako misle.to je skoro dva stoljeća indoktrinacije i kljukanja o srbima sva tri zakona.srpskim zemljama.jasenovcu i milijunima stradale nejači.pa da si najnormalniji pokleknuo bi tom psihološkom ludilu...RayMabus wrote:Ajde ako ništa drugo bar je iskren.
Tribat će ih potirat.
2015-10-28
Draži mi je takav srbin nego pola onih hrvata kakiću/piškiću...max123 wrote:on je kao prvo i prvo srbin,kao drugo i drugo srbin.još jednom,kad pajdo drugi put naiđe,a najići će,uvatit i ubit svetog savu unjemu.uslikat ili još bolje snimit pa na jutjub.pa nek gledaju potencialni mangupi...RayMabus wrote:
Lijepo lijepo
Budimo iskreni, tko od nas nije bar nekad zamišljao kako bi bilo lijepo da se vrati NDH do zemuna, sa svim pripadajućim 'djelatnostima'...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
https://m.vecernji.hr/vijesti/opasna-provokacija-u-kninu-ovdje-ce-se-vijoriti-srpska-zastava-reagiralo-i-ministarstvo-1464624
2015-09-08
Daj vuče odlipio si...vuksadinare wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/opasna-provokacija-u-kninu-ovdje-ce-se-vijoriti-srpska-zastava-reagiralo-i-ministarstvo-1464624
Nitko nikad nije čuo za tog lika a dižeš ga na razinu maltene ambasadora srbije u RH...
2014-04-14
naravno,na kraju krajeva i oni i mi imamo svoj nacionalni folklor.i budimo pošteni i jedni bez drugih bi izgubli svaki smisao.i dok je sve neko nadjebavanje i kurčenje,dobro je.klaonice triba izbjegavat ako je ikako moguće..T. wrote:Draži mi je takav srbin nego pola onih hrvata kakiću/piškiću...max123 wrote:on je kao prvo i prvo srbin,kao drugo i drugo srbin.još jednom,kad pajdo drugi put naiđe,a najići će,uvatit i ubit svetog savu unjemu.uslikat ili još bolje snimit pa na jutjub.pa nek gledaju potencialni mangupi...RayMabus wrote:
Lijepo lijepo
Budimo iskreni, tko od nas nije bar nekad zamišljao kako bi bilo lijepo da se vrati NDH do zemuna, sa svim pripadajućim 'djelatnostima'...
2015-10-28
Sve je to ista bratija od A do Z..cak se ovaj sa suljom slikao...ali belim nebitan je on..agent..ali ja bi ga sjeckao da oda drugu vazniju ovdasnju agenturuT. wrote:Daj vuče odlipio si...vuksadinare wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/opasna-provokacija-u-kninu-ovdje-ce-se-vijoriti-srpska-zastava-reagiralo-i-ministarstvo-1464624
Nitko nikad nije čuo za tog lika a dižeš ga na razinu maltene ambasadora srbije u RH...
2015-09-08
Ako se ne ispričaju bit će u problemima.vuksadinare wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/opasna-provokacija-u-kninu-ovdje-ce-se-vijoriti-srpska-zastava-reagiralo-i-ministarstvo-1464624
Neće to ostat na ovome.
2014-04-11
Liberalizirao si se toten..podombracioT. wrote:Daj vuče odlipio si...vuksadinare wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/opasna-provokacija-u-kninu-ovdje-ce-se-vijoriti-srpska-zastava-reagiralo-i-ministarstvo-1464624
2015-09-08
Agentura ti je u banskim dvorima, u saboru i na pantovčaku...vuksadinare wrote:Sve je to ista bratija od A do Z..cak se ovaj sa suljom slikao...ali belim nebitan je on..agent..ali ja bi ga sjeckao da oda drugu vazniju ovdasnju agenturuT. wrote:Daj vuče odlipio si...vuksadinare wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/opasna-provokacija-u-kninu-ovdje-ce-se-vijoriti-srpska-zastava-reagiralo-i-ministarstvo-1464624
Ne treba ti ić dalje...
2014-04-14
Ali kad to cujes od srpske agenture to je drugi par opanaka..npr nije li za uho veselija muzika npr.ds srpski agent prizna npr.zoki pusic je sluzbeno nas agentT. wrote:Agentura ti je u banskim dvorima, u saboru i na pantovčaku...vuksadinare wrote:Sve je to ista bratija od A do Z..cak se ovaj sa suljom slikao...ali belim nebitan je on..agent..ali ja bi ga sjeckao da oda drugu vazniju ovdasnju agenturuT. wrote:Daj vuče odlipio si...vuksadinare wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/opasna-provokacija-u-kninu-ovdje-ce-se-vijoriti-srpska-zastava-reagiralo-i-ministarstvo-1464624
Ne treba ti ić dalje...
2015-09-08
vuksadinare wrote:Liberalizirao si se toten..podombracioT. wrote:Daj vuče odlipio si...vuksadinare wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/opasna-provokacija-u-kninu-ovdje-ce-se-vijoriti-srpska-zastava-reagiralo-i-ministarstvo-1464624
Dapače smatram da sam se dodatno radikalizirao...
Da se nama riješit 20% 'naših', srbi su puno manji problem...
2014-04-14
Ministarstvo vanjskih i evropskih poslova upitilo im je prosvjednu notu i traži ispriku.
Ako se Vučic ne misli ispričat ovo će imat posljedice.
Ako se Vučic ne misli ispričat ovo će imat posljedice.
2014-04-11
Ja godinama radim na tome pa me se takvi cak i ovdje zele rijesiti..imam plan da poradim na knjizi o KOS-u u Hrvatskoj..i njihovom djelovanju na prostoru Hrvatske sa naglaskom na Zagreb od 1988 do 1992..stupio sam u kontakt sa Visnjom Staresinom koja je od svih novinara najvise radila na temi KOS i Antom Nazorom..T. wrote:vuksadinare wrote:Liberalizirao si se toten..podombracioT. wrote:Daj vuče odlipio si...vuksadinare wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/opasna-provokacija-u-kninu-ovdje-ce-se-vijoriti-srpska-zastava-reagiralo-i-ministarstvo-1464624
Dapače smatram da sam se dodatno radikalizirao...
Da se nama riješit 20% 'naših', srbi su puno manji problem...
2015-09-08
On je teolog i dio služnenog izaslanstva Srbije
Ako se ne misle ispričat imat će i Srbija i Spc kao organizacija problema
Ako se ne misle ispričat imat će i Srbija i Spc kao organizacija problema
2014-04-11
Neisprika bi značila da državni vrh Srbije podržava njegove izjave a pošto je teolog a znamo utjecaj crkve u Srbiji posebno kad je netko dio njihove organizacije to da i Spc podržava ovo.
Neisprika znači probleme i za Spc i Srbiju
Neisprika znači probleme i za Spc i Srbiju
2014-04-11
Ovo je totalno sramotno šta je ovi napravija. Doša je kao član služ benog izaslanstva Srbije i kao teolog dakle Spc na dan svetog Save u posjet pravoslavnim vjernicima u Hrvatskoj i onda napravi ovo.
Pa.to je za svaku osudu.
Ti si sramota sine.
Pa.to je za svaku osudu.
Ti si sramota sine.
2014-04-11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
» Seselj:'Jednog dana kada se oslobodi Republika Srpska Krajina okupat cu se u novigradskom moru'
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Opet provokacija!Srpskim lingvistima je hrvatski jezik varijanta srpskog jezika
» PROVOKACIJA SRPSKOG TEOLOGA: Na Kninsku tvrđavu umjesto hrvatske vratit ćemo našu srpsku zastavu!
» Seselj:'Jednog dana kada se oslobodi Republika Srpska Krajina okupat cu se u novigradskom moru'
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Opet provokacija!Srpskim lingvistima je hrvatski jezik varijanta srpskog jezika
» PROVOKACIJA SRPSKOG TEOLOGA: Na Kninsku tvrđavu umjesto hrvatske vratit ćemo našu srpsku zastavu!
Page 2 of 11