teorija svega!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 18 of 40
Page 18 of 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: teorija svega!
Ako nešto i kažem NE ZNAČI DA TO MORAM I MYSLYTY!!!!
MARTIN
Ovo je zavrijedilo da ide u potpis.
MARTIN
Ovo je zavrijedilo da ide u potpis.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Otprilike kao i šestina i po od 200. Možda. E, da! :)teodor.francic wrote:"Koliko je trećina i po od 100?"
2020-06-01
Hint: desno definitivno nije pravi polupravacviolator wrote:teodor.francic wrote:"Koliko je trećina i po od 100?"
Eto laganog pitanja, pa da vidimo kako ovaj forum stoji sa pitalicama mozgalicama, koje treba što brže riješiti, se razme.
Tko je dobar u tome, prije će i shvatiti moju teoriju, jer ona vrvi od takvih pitalica i odgovora, koje nije moguće od prve razumjeti, ali polako učeći se i te kako može sve shvatiti, pa še kak!
Pricekat cu na simbolicko rjesenje u snovima. :)
Jos sam na polupravcima ulijevo i udesno.
2020-06-01
teodor.francic wrote:"Koliko je trećina i po od 100?"
Teodore, još nisi svjestan što te je spopalo.
metilda- Posts : 5140
2021-02-20
Praksa.metilda wrote:teodor.francic wrote:"Koliko je trećina i po od 100?"
Ne može se non stop teoretizirati.
2020-06-01
Ra wrote:Hahaha nisam ni sumnjala.violator wrote:Ra wrote:A meni je u sjećanju ostala priča o kukuruzištu i velikoj nuždi.violator wrote:Ra wrote:Ovo Franino- E, da! me podsjeća na ono Martinovo PREMA TOME!!!
Btw, onaj bez točke je falši Teodor. S točkom je original. E, da!
Martin! Nevjerojatno duhovito stvorenje... :) Buduci da sam dosla kasnije, meni je ondje bio zivi kaos, ali uspjela sam primijetiti njegove tekstove. :) Sjecam se jednog teksta u kojem je pojasnjavao zasto nije u redu mokriti u kuhinjski sudoper! Odnosno, tekst je bio zamrsena elaboracija Mativkine mantre "reda mora biti!".
Je, onaj Bez Tockice to i ne pokusava sakriti. Pretpostavljam da je i s Tockicom falsi, ali barem se trudi i simpa je. :)
Nakon dvogodišnje pauze otvorila sam forum i to je bila prva tema koju sam ugledala na samom vrhu stranice.
Mislila sam da se netko dobro zeza i namjerno izvrće, a kad sam shvatila da on stvarno tako piše, dobio je još jednog vjernog fana.
I svi smo počeli pisati kao on.
A on se smijao i uopće nam nije zamjerio.
Eh, dobri Martin. :)
Znaš li da sam ja taj stil pisanja krstila u Martinicu?
Necu te ni pokusati upitati da mi prepricas to s kukuruzistem. :D Njegovi se tekstovi ne mogu prepricati. :) Nije li Lasta sacuvala nesto od njih? :)
Znaci ti si ta! Tako je zapocela era legendarne martinice... Da sam barem nju ucila a ne korienski krasopis.
Ne znam što je Lasta sačuvala, ali na Iskonu je Krešo Bodul otvorio temu- Martinovi biseri na kojoj su ljudi spontano upisivali ono što ih je nasmijalo.
Pred samo gašenje Iskona početkom 2013. uz Primamonu sam bila moderator (po kazni) pa sam u nedostatku pametnijeg posla kopirala s Kultnih neke od najzanimljivijih tema... da se ne izgube u internetskim bespućima.
Među njima je i Martin
Imaš je na iksu na PDF-u TROIME.
Vidi ovo.
Kao da je gledao Jandrokovića na Alki.
"... cackanje nosa je za neke..jedini nacin da udju u sebe! Kopanjem u nosu, neki se tako bore protiv svraba u mozgu."
MARTIN
".... e ja nisam uzor nikome. Bolje je biti i uzor nego uzrok. Ja nisam ni to."
by MARTIN
Ajme, nemas pojma koliko si me oraspolozila! Evo citam Troime temu i definitivno mijenjam potpis i ja!
Ali prije toga:
• Prijateljstvo dvije zene......tesko se muskarcu ako im se nadje na putu. Bit ce gora reakcija od vode po natrijumu.
• Tko lupa gluposti vec rano. Ostat ce budala ne jedan nego sve i jedan dan.
• Rupa isto nije rjesenje za sve. Ako nije dobra periferija i okolina? Pogotovu ona u glavi? Onda ni rupa ne vrjedi bas previse. To ti je kao da u pustinji Kalahari imas najljepsi stan na svijetu.
• Koristi nas moderator ljekove. Samo ljekovi ne koriste njemu.
• Volim ljude dobre volje i ne jedem ih zive. Ovo je moja poruka covjecanstvu koju sam odabrao kao geslo.
:)
• Trazilice i razne vikipedije kako se vec nazivaju jako korisne. Medjutim ja to nazivam PODGRIJANA INTELIGENCIJA. Radije napisem nesto pogresno.
(!!!)
• Covjek nije sarma da ga se moze opisati u pet recenica u receptu.
• Baldrick: Martine, ti si idiot...
Martin: Nisam MARTIN.
• Bude ljepse ako se neka pravila postuju. Mogli bi se naravno i u kuhinji okupati. Rucak skuhati u kupatilu. Samo nesto mi nije jasno kakve bi to onda prednosti imalo ?
Guest- Guest
Ra wrote:Hint: desno definitivno nije pravi polupravacviolator wrote:teodor.francic wrote:"Koliko je trećina i po od 100?"
Eto laganog pitanja, pa da vidimo kako ovaj forum stoji sa pitalicama mozgalicama, koje treba što brže riješiti, se razme.
Tko je dobar u tome, prije će i shvatiti moju teoriju, jer ona vrvi od takvih pitalica i odgovora, koje nije moguće od prve razumjeti, ali polako učeći se i te kako može sve shvatiti, pa še kak!
Kladim se da su je pitali; ]"Na kojoj strani tjela psima raste rep"? Ako nebi slucajno pogodila? Znala nebi sigurno.
:D
Guest- Guest
Polupravac je prema tamo kamo se prostire iz jedne točke u beskonačnost, na drugu stranu ga nema, jednostavno.Ra wrote:Hint: desno definitivno nije pravi polupravacviolator wrote:teodor.francic wrote:"Koliko je trećina i po od 100?"
Ima mnogo polupravaca, dakle NISU svi iste duljine.
Samo kažem!
teodor.francic- Posts : 726
2021-04-18
I, koliko je onda to, jel?Ra wrote:Otprilike kao i šestina i po od 200. Možda. E, da! :)teodor.francic wrote:"Koliko je trećina i po od 100?"
2021-04-18
Pa pitam običnu pitalicu, mnogi na forumu ne znaju točan odgovor na nju, zares!metilda wrote:teodor.francic wrote:"Koliko je trećina i po od 100?"
2021-04-18
Nisi razumio! seveda!teodor.francic wrote:Pa pitam običnu pitalicu, mnogi na forumu ne znaju točan odgovor na nju, zares!metilda wrote:teodor.francic wrote:"Koliko je trećina i po od 100?"
metilda- Posts : 5140
2021-02-20
Jesam, samo kaži točan odgovor na tu pitalicu, eto, vjerujem da znaš, pa še kak!metilda wrote:Nisi razumio! seveda!teodor.francic wrote:Pa pitam običnu pitalicu, mnogi na forumu ne znaju točan odgovor na nju, zares!metilda wrote:teodor.francic wrote:"Koliko je trećina i po od 100?"
2021-04-18
"Kuda ide zec kada dođe do polovine šume?"
Eto, ovo je malo teže pitanje.
Ali kak za koga, e da!
Ali kak za koga, e da!
2021-04-18
"S kojim brojem treba podijeliti beskonačno da se dobije konačan broj?"
E da!
E da!
2021-04-18
teodor.francic wrote:"S kojim brojem treba podijeliti beskonačno da se dobije konačan broj?"
E da!
Cini mi se kao da te malo buni pojam beskonacnosti? Zasto na beskonacnost primjenjujes logiku konacnih velicina/vrijednosti?
Guest- Guest
teodor.francic wrote:"Kuda ide zec kada dođe do polovine šume?"
Ali kak za koga, e da!
Aha, razumijem, ovime ispitujes nase poznavanje upotrebe mjesnih priloga kamo, gdje, kuda.
Hmm .. da, na ovo je malo teze odgovoriti.
Guest- Guest
teodor.francic wrote:Polupravac je prema tamo kamo se prostire iz jedne točke u beskonačnost, na drugu stranu ga nema, jednostavno.Ra wrote:Hint: desno definitivno nije pravi polupravacviolator wrote:teodor.francic wrote:"Koliko je trećina i po od 100?"
Samo kažem!
Sto ti citavo vrijeme pokusavas pojasniti s tim nesretnim osakacenim pravcima, ovaj polupravcima? :D
Guest- Guest
Pa "teodorov paradoks", kojega su do sada samo trojica razumjela od prve, a cilj je da prije ili kasnije svi ljudi to shvate, e da!violator wrote:teodor.francic wrote:Polupravac je prema tamo kamo se prostire iz jedne točke u beskonačnost, na drugu stranu ga nema, jednostavno.Ra wrote:Hint: desno definitivno nije pravi polupravacviolator wrote:teodor.francic wrote:"Koliko je trećina i po od 100?"
Samo kažem!
Sto ti citavo vrijeme pokusavas pojasniti s tim nesretnim osakacenim pravcima, ovaj polupravcima? :D
2021-04-18
Možeš bilo koji od ta tri priloga u pitalicu uvrstiti, ne mijenja bit pitalice, garant.violator wrote:teodor.francic wrote:"Kuda ide zec kada dođe do polovine šume?"
Ali kak za koga, e da!
Aha, razumijem, ovime ispitujes nase poznavanje upotrebe mjesnih priloga kamo, gdje, kuda.
Hmm .. da, na ovo je malo teze odgovoriti.
Inače to je bilo pitanje za velik novac, čini mi se u kviskoteci, e da.
Tu se vidi tko može brzo logično razmišljati, a to je tek lakši dio onoga što slijedi u "teoriji svega", dakle mala priprava za najveće stvari, pa še kak!
2021-04-18
Ne buni mene ništa što se beskonačnosti tiče, o tome SVE ZNAM, zato i postavljam pitanja na koje još nitko nije odgovorio, ili jeste, ali se nije čulo za to, a to onda na isto dođe, e da!violator wrote:teodor.francic wrote:"S kojim brojem treba podijeliti beskonačno da se dobije konačan broj?"
E da!
Cini mi se kao da te malo buni pojam beskonacnosti? Zasto na beskonacnost primjenjujes logiku konacnih velicina/vrijednosti?
2021-04-18
Page 18 of 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» Teorija zavjere - Let na Mjesec
» Afganistan : Teorija kaosa
» najjača covid teorija do sad
» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni
» Teorije urote
» Afganistan : Teorija kaosa
» najjača covid teorija do sad
» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni