teorija svega!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 17 of 40
Page 17 of 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: teorija svega!
Ovo Franino- E, da! me podsjeća na ono Martinovo PREMA TOME!!!
Btw, onaj bez točke je falši Teodor. S točkom je original. E, da!
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ne kratiš recimo kod polupravca beskonačnu liniju koja je na primjer u desno, nego pomakneš početnu točku toga polupravca za jednu jedinicu desno u pravcu beskonačnosti, ili za dvije jedinice, ili za milijardu, i time smanjuješ polupravac, koji će uvijek biti beskonačan, ali različite duljine, imati ćeš veće i manje polupravce, e da!violator wrote:teodor.francic wrote:"Da li je beskonačno puta metar i beskonačno puta kilometar jednako veliko"
Da bi to provjerili, počnite računati, i već na prva dva tri množenja se VIDI kakav će krajnji rezultat biti, iako se postupkom ne može do kraja izračunati.
Samo za najnaprednije, a za ostale kada budu savladali OSNOVE metafizike, dakako!
Zelis li reci da, ako beskonacno ravnu liniju skratis za metar, ona prestaje biti beskonacno ravna linija? :) Ako je skratimo za dva metra? Tri?
teodor.francic- Posts : 726
2021-04-18
Ra wrote:Ovo Franino- E, da! me podsjeća na ono Martinovo PREMA TOME!!!
Martin! Nevjerojatno duhovito stvorenje... :) Buduci da sam dosla kasnije, meni je ondje bio zivi kaos, ali uspjela sam primijetiti njegove tekstove. :) Sjecam se jednog teksta u kojem je pojasnjavao zasto nije u redu mokriti u kuhinjski sudoper! Odnosno, tekst je bio zamrsena elaboracija Mativkine mantre "reda mora biti!".
Je, onaj Bez Tockice to i ne pokusava sakriti. Pretpostavljam da je i s Tockicom falsi, ali barem se trudi i simpa je. :)
Guest- Guest
teodor.francic wrote:Ne kratiš recimo kod polupravca beskonačnu liniju koja je na primjer u desno, nego pomakneš početnu točku toga polupravca za jednu jedinicu desno u pravcu beskonačnosti, ili za dvije jedinice, ili za milijardu, i time smanjuješ polupravac, koji će uvijek biti beskonačan, ali različite duljine, imati ćeš veće i manje polupravce, e da!violator wrote:teodor.francic wrote:"Da li je beskonačno puta metar i beskonačno puta kilometar jednako veliko"
Da bi to provjerili, počnite računati, i već na prva dva tri množenja se VIDI kakav će krajnji rezultat biti, iako se postupkom ne može do kraja izračunati.
Samo za najnaprednije, a za ostale kada budu savladali OSNOVE metafizike, dakako!
Zelis li reci da, ako beskonacno ravnu liniju skratis za metar, ona prestaje biti beskonacno ravna linija? :) Ako je skratimo za dva metra? Tri?
Znaci oni ulijevo su druga prica?
Guest- Guest
NETOĆNO! ja sam jedini PRAVI genijalni Teodor, garant! e da! BRAVO! stidite se zbog ovih laži gospodićna,i k vama ću poslati odvjetnika! spremite se za tužbu zbog klevete i napada na moje lik i deloRa wrote:Ovo Franino- E, da! me podsjeća na ono Martinovo PREMA TOME!!!
2021-01-16
Naravno, jer ulijevo nema beskonačnosti, e da.violator wrote:teodor.francic wrote:Ne kratiš recimo kod polupravca beskonačnu liniju koja je na primjer u desno, nego pomakneš početnu točku toga polupravca za jednu jedinicu desno u pravcu beskonačnosti, ili za dvije jedinice, ili za milijardu, i time smanjuješ polupravac, koji će uvijek biti beskonačan, ali različite duljine, imati ćeš veće i manje polupravce, e da!violator wrote:teodor.francic wrote:"Da li je beskonačno puta metar i beskonačno puta kilometar jednako veliko"
Znaci oni ulijevo su druga prica?
2021-04-18
Lijenome čovjeku zbilja ni Bog ne može pomoći, svatko mora sam učiti da bi nešto znao, tako je i sa polupravcima i sa svime o čemu govori "teorija svega", tko se muči i uči zna, tko je lijen za učenje ne zna ništa, pravedno, pa še kak!
2021-04-18
A meni je u sjećanju ostala priča o kukuruzištu i velikoj nuždi.violator wrote:Ra wrote:Ovo Franino- E, da! me podsjeća na ono Martinovo PREMA TOME!!!
Martin! Nevjerojatno duhovito stvorenje... :) Buduci da sam dosla kasnije, meni je ondje bio zivi kaos, ali uspjela sam primijetiti njegove tekstove. :) Sjecam se jednog teksta u kojem je pojasnjavao zasto nije u redu mokriti u kuhinjski sudoper! Odnosno, tekst je bio zamrsena elaboracija Mativkine mantre "reda mora biti!".
Je, onaj Bez Tockice to i ne pokusava sakriti. Pretpostavljam da je i s Tockicom falsi, ali barem se trudi i simpa je. :)
Nakon dvogodišnje pauze otvorila sam forum i to je bila prva tema koju sam ugledala na samom vrhu stranice.
Mislila sam da se netko dobro zeza i namjerno izvrće, a kad sam shvatila da on stvarno tako piše, dobio je još jednog vjernog fana.
I svi smo počeli pisati kao on.
A on se smijao i uopće nam nije zamjerio.
Eh, dobri Martin. :)
Znaš li da sam ja taj stil pisanja krstila u Martinicu?
2020-06-01
E, da!teodor francic wrote:NETOĆNO! ja sam jedini PRAVI genijalni Teodor, garant! e da! BRAVO! stidite se zbog ovih laži gospodićna,i k vama ću poslati odvjetnika! spremite se za tužbu zbog klevete i napada na moje lik i deloRa wrote:Ovo Franino- E, da! me podsjeća na ono Martinovo PREMA TOME!!!
Previše se trudiš?!? Biti netko! DRUGI. Čak i za TEBE iako! Možda znaš? MARTINIZU! Bilo bi bolje. Staviti TOĆKU, zbog mogućeg stida. Kasnije Možda. PREMA TOME!!!
2020-06-01
Ra wrote:E, da!teodor francic wrote:NETOĆNO! ja sam jedini PRAVI genijalni Teodor, garant! e da! BRAVO! stidite se zbog ovih laži gospodićna,i k vama ću poslati odvjetnika! spremite se za tužbu zbog klevete i napada na moje lik i deloRa wrote:Ovo Franino- E, da! me podsjeća na ono Martinovo PREMA TOME!!!
Previše se trudiš?!? Biti netko! DRUGI. Čak i za TEBE iako! Možda znaš? MARTINIZU! Bilo bi bolje. Staviti TOĆKU, zbog mogućeg stida. Kasnije Možda. PREMA TOME!!!
Nije ovo Martin, zar nije on umro?
Inače, Teodor bez Točkice je otvorio temu. Čudna osobnost.
metilda- Posts : 5140
2021-02-20
Otvorio jeste, ali ne svoju temu nego moju sa drugih foruma o "teoriji svega", samo kažem, e da!metilda wrote:Ra wrote:E, da!teodor francic wrote:NETOĆNO! ja sam jedini PRAVI genijalni Teodor, garant! e da! BRAVO! stidite se zbog ovih laži gospodićna,i k vama ću poslati odvjetnika! spremite se za tužbu zbog klevete i napada na moje lik i deloRa wrote:Ovo Franino- E, da! me podsjeća na ono Martinovo PREMA TOME!!!
Vidiš da ne zna pravilno ni pitanje postaviti o dva beskonačna štapa.
Treba znati i ispravno prepisati, ak se već kopira netko, seveda!
2021-04-18
"Koliko je trećina i po od 100?"
Eto laganog pitanja, pa da vidimo kako ovaj forum stoji sa pitalicama mozgalicama, koje treba što brže riješiti, se razme.
Tko je dobar u tome, prije će i shvatiti moju teoriju, jer ona vrvi od takvih pitalica i odgovora, koje nije moguće od prve razumjeti, ali polako učeći se i te kako može sve shvatiti, pa še kak!
Eto laganog pitanja, pa da vidimo kako ovaj forum stoji sa pitalicama mozgalicama, koje treba što brže riješiti, se razme.
Tko je dobar u tome, prije će i shvatiti moju teoriju, jer ona vrvi od takvih pitalica i odgovora, koje nije moguće od prve razumjeti, ali polako učeći se i te kako može sve shvatiti, pa še kak!
2021-04-18
teodor.francic wrote:"Koliko je trećina i po od 100?"
Pricekat cu na simbolicko rjesenje u snovima. :)
Jos sam na polupravcima ulijevo i udesno.
Guest- Guest
metilda wrote:Ra wrote:E, da!teodor francic wrote:NETOĆNO! ja sam jedini PRAVI genijalni Teodor, garant! e da! BRAVO! stidite se zbog ovih laži gospodićna,i k vama ću poslati odvjetnika! spremite se za tužbu zbog klevete i napada na moje lik i deloRa wrote:Ovo Franino- E, da! me podsjeća na ono Martinovo PREMA TOME!!!
tako je, i upravo to je najbolji dokaz da sam JA pravi teodor a ovo varalica koja me svuda prati po forumima,zares žalobno,pa še kak!
2021-01-16
metilda wrote:Ra wrote:E, da!teodor francic wrote:NETOĆNO! ja sam jedini PRAVI genijalni Teodor, garant! e da! BRAVO! stidite se zbog ovih laži gospodićna,i k vama ću poslati odvjetnika! spremite se za tužbu zbog klevete i napada na moje lik i deloRa wrote:Ovo Franino- E, da! me podsjeća na ono Martinovo PREMA TOME!!!
Nije ni rekla da jest vec da ju je podsjetio na njega s onim zavrsnim "e, da".
Guest- Guest
Ra wrote:A meni je u sjećanju ostala priča o kukuruzištu i velikoj nuždi.violator wrote:Ra wrote:Ovo Franino- E, da! me podsjeća na ono Martinovo PREMA TOME!!!
Nakon dvogodišnje pauze otvorila sam forum i to je bila prva tema koju sam ugledala na samom vrhu stranice.
Mislila sam da se netko dobro zeza i namjerno izvrće, a kad sam shvatila da on stvarno tako piše, dobio je još jednog vjernog fana.
Necu te ni pokusati upitati da mi prepricas to s kukuruzistem. :D Njegovi se tekstovi ne mogu prepricati. :) Nije li Lasta sacuvala nesto od njih? :)
Znaci ti si ta! Tako je zapocela era legendarne martinice... Da sam barem nju ucila a ne korienski krasopis.
Guest- Guest
violator wrote:metilda wrote:Ra wrote:E, da!teodor francic wrote:NETOĆNO! ja sam jedini PRAVI genijalni Teodor, garant! e da! BRAVO! stidite se zbog ovih laži gospodićna,i k vama ću poslati odvjetnika! spremite se za tužbu zbog klevete i napada na moje lik i deloRa wrote:Ovo Franino- E, da! me podsjeća na ono Martinovo PREMA TOME!!!
Nije ni rekla da jest vec da ju je podsjetio na njega s onim zavrsnim "e, da".
Mislila sam zbog toga jer mu se obratila na martinici.
metilda- Posts : 5140
2021-02-20
metilda wrote:
Aha, sad razumijem zabunu. Ma to je ona tako pisala u zaru prisjecanja. :)
Guest- Guest
violator wrote:metilda wrote:
Aha, sad razumijem zabunu. Ma to je ona tako pisala u zaru prisjecanja. :)
Odgovorila sam Beztočkastom na martinici, jer je u silnnom zanosu kopiranja Točkastog prešišao i samog Martina. :)
2020-06-01
Hahaha nisam ni sumnjala.violator wrote:Ra wrote:A meni je u sjećanju ostala priča o kukuruzištu i velikoj nuždi.violator wrote:Ra wrote:Ovo Franino- E, da! me podsjeća na ono Martinovo PREMA TOME!!!
Necu te ni pokusati upitati da mi prepricas to s kukuruzistem. :D Njegovi se tekstovi ne mogu prepricati. :) Nije li Lasta sacuvala nesto od njih? :)
Znaci ti si ta! Tako je zapocela era legendarne martinice... Da sam barem nju ucila a ne korienski krasopis.
Ne znam što je Lasta sačuvala, ali na Iskonu je Krešo Bodul otvorio temu- Martinovi biseri na kojoj su ljudi spontano upisivali ono što ih je nasmijalo.
Pred samo gašenje Iskona početkom 2013. uz Primamonu sam bila moderator (po kazni) pa sam u nedostatku pametnijeg posla kopirala s Kultnih neke od najzanimljivijih tema... da se ne izgube u internetskim bespućima.
Među njima je i Martin
Imaš je na iksu na PDF-u TROIME.
Vidi ovo.
Kao da je gledao Jandrokovića na Alki.
"... cackanje nosa je za neke..jedini nacin da udju u sebe! Kopanjem u nosu, neki se tako bore protiv svraba u mozgu."
MARTIN
".... e ja nisam uzor nikome. Bolje je biti i uzor nego uzrok. Ja nisam ni to."
by MARTIN
2020-06-01
Ako nešto i kažem NE ZNAČI DA TO MORAM I MYSLYTY!!!!
MARTIN
Ovo je zavrijedilo da ide u potpis.
MARTIN
Ovo je zavrijedilo da ide u potpis.
2020-06-01
Page 17 of 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Teorija zavjere - Let na Mjesec
» Afganistan : Teorija kaosa
» najjača covid teorija do sad
» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni