ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

teorija svega!

Page 29 of 40 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

Go down

teorija svega! - Page 29 Empty Re: teorija svega!

Post by metilda 20/8/2021, 13:26

Ovo je kešenje: :grin

metilda

2021-02-20

Back to top Go down

Post by teodor francic 20/8/2021, 13:30

božidar.frančić wrote:Hvala, od svih mojih kopija vi ste najinteligentija, ali odgovor nije mirko.
Da niste mislili mikro?
netoćno,mislio sam baš mirko, to je često hrvatsko ime pa možda zato,vodio sam se tom logikom..da nije onda možda vlatko? ili luka? ako ni to nije predajem se,reci nam odgovor bedna kopijo,e da!  :dramaq

Male
2021-01-16

Back to top Go down

Post by božidar.frančić 20/8/2021, 14:19

Vlatko je...kako ste znali?
božidar.frančić
božidar.frančić

2021-04-18

Back to top Go down

Post by teodor francic 20/8/2021, 14:41

tako što IMAM doktorat iz METAFIZIKE od strane VANSVEMIRACA, e da! garant! BRAVO!  afro

sljedeća metafizička vansvemirska pitalica,se razme: ako dvije lastavice letje brzinom od 98 kilograma po sekundi,KOLIKO će TRI takve lastavice USPJETI da prijedju durmitor ako znamo da jogurt NEMA kosti i da je danas srijeda,e da? 
ajmo pametne glavice  teorija svega! - Page 29 1f483

Male
2021-01-16

Back to top Go down

Post by Ra 20/8/2021, 15:13

violator wrote:
Ra wrote:

Ali evo jedna kratka koja usmeno uvijek upali. 
Anini roditelji imaju četvoro djece. Najstarije se zove Siječanj, drugo se zove Veljača (Jelena :D) treće se zove Ožujak. Kako se zove najmlađe dijete? 

P.S.
Sad vidim da mi je sinoć i djelitelj bio također djeljenik. Bome mi se spavalo sinoć. :)

Daj se opusti, ovo bi trebalo biti zabavno... Djelitelj, djeljenik, tko je tocno odgovorio, tko je bio blizu ma koga briga! Meni je bitno uposliti um, a jako mi je drago kad u tome svi sudjelujemo. To je gust. Inace bih si skinula aplikacije s mozgalicama i rjesavala ih sama

Inace, simpa je ova s roditeljima.. :D Necu odgovorit", necu odgovorit'..

Ivanovi roditelji imaju sedmoro djece. Prvi se zove Ponedjeljak, drugi je Utorak, treca je Srijeda, cetvrti Cetvrtak, sesta je Subota, sedma je Nedjelja. A peto se dijete zove . ? :)
Nemoj misliti na torticu, nemoj misliti na torticu... :D
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 20/8/2021, 15:17

Pitanje za dva metafizicara( koji su nam otjerali Teodora s tockicom  :_|)

Znate li vas dvojica sto znaci NSK?

Bez obzira sto ne znate, svaki je dobio po jednog.
E tako.
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 20/8/2021, 15:19

metilda wrote:
božidar.frančić wrote:Nevjerojatno.

Nitko ne umije riješiti drugu osa pitalicu?

:^0 :^0 :^0
Od tri ampera. :)
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by metilda 20/8/2021, 15:28

teodor francic wrote: ako znamo da jogurt NEMA kosti 
  :^0

[size=32]Neki mjeseci imaju 30 a neki 31 dan. Koliko ih ima 28 dana?[/size]

[size=32]U tom stilu  :^0 [/size]
metilda
metilda

2021-02-20

Back to top Go down

Post by Ra 20/8/2021, 15:35

Bas me briga tko je falsi, tko orginal, vratite nam Tockicu! 
 :_|
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by teodor francic 20/8/2021, 15:54

NEMA ništa od vraćanja tog PREVARANTA, POMIRI se s tim,garant! izgleda da je već završio u zatvoru, odvjetnik je svoj posao već završio,BRAVO! 

nego,idemo DALJE sa božanstvenim veličanstvenim inteligentnim metafizičkim PITALICAMA iz moje NEPONOVLJIVE teorije svega,seveda! ovo je malo drukčija pitalica ali isto tako neophodna za RAZUMJEVANJE moje TEORIJE,e da! nastavi niz: en den dini
sava raka tini
sava raka tika taka
_______

ajmo pametne glavice  teorija svega! - Page 29 1f60e  teorija svega! - Page 29 1f60d

Male
2021-01-16

Back to top Go down

Post by metilda 20/8/2021, 16:36

Ra wrote:Bas me briga tko je falsi, tko orginal, vratite nam Tockicu! 
 :_|
:^0 ovo je jedini forum i PDF gdje je Točkica dobro prihvaćen i gdje mu ne okidaju sve po spisku za njegove metafizičke  :^0 pitalice
metilda
metilda

2021-02-20

Back to top Go down

Post by teodor francic 20/8/2021, 16:48

zato što su na OSTALIM forumima SKUŽILI da je PREVARANT i zato ga tako i tretiraju,e da! samo na OVOM forumu iz NEKOG razloga pojedini NAIVNI ljudi misle da je ON pravi teodor a NIJE nego sam JA pravi teodor,garant! krajnje je vrijeme da i manjina KOJA misli SUPROTNO to SHVATI,zares! i onda da poćne da MENI, kao PRAVOM autoru jedine i NEPONOVLJIVE teorije svega ukazuje poštovanje kakvo mi ukazuje na MIRIJADE vansvemiraca ŠIROM galaksije,koje i zaslužujem, seveda! BRAVO!  teorija svega! - Page 29 1f61a

Male
2021-01-16

Back to top Go down

Post by metilda 20/8/2021, 17:38

teodor francic wrote:zato što su na OSTALIM forumima SKUŽILI da je PREVARANT i zato ga tako i tretiraju,e da! samo na OVOM forumu iz NEKOG razloga pojedini NAIVNI ljudi misle da je ON pravi teodor a NIJE nego sam JA pravi teodor,garant! krajnje je vrijeme da i manjina KOJA misli SUPROTNO to SHVATI,zares! i onda da poćne da MENI, kao PRAVOM autoru jedine i NEPONOVLJIVE teorije svega ukazuje poštovanje kakvo mi ukazuje na MIRIJADE vansvemiraca ŠIROM galaksije,koje i zaslužujem, seveda! BRAVO!  teorija svega! - Page 29 1f61a

A zašto se ti baviš Teodorom? Mislim, očito je da se samo sprdaš. Ako ovdje ima ljudi koji ga ozbiljno shvaćaju i ozbiljno komuniciraju s njim zašto to želiš pošto poto pokvariti?
metilda
metilda

2021-02-20

Back to top Go down

Post by Guest 20/8/2021, 18:52

Izgleda da je grozno frustrirajuce za ova dva magarca vidjeti kako se izjalovio njihov pokusaj izrugivanja jednom forumasu. Zamisli samo, ocekujes da ce ljudi na ovoj temi prihvatiti njihova ismijavanja i zasuti TeaTockicu kojekakvim frustracijama, sprdnjom i pogrdama, a kad ono... ljudi se s njime druze i jos im je simpatican!

E ne moze tako! Treba to vratit' pocetnim zamislima, istrolat' ekipu i, jos malo, udarit' po Tockici.

Bijednici.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/8/2021, 18:53

Ra wrote:Pitanje za dva metafizicara( koji su nam otjerali Teodora s tockicom  :_|)

Znate li vas dvojica sto znaci NSK?

Bez obzira sto ne znate, svaki je dobio po jednog.
E tako.

Uz onaj Saritin dodatak. ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by teodor francic 20/8/2021, 19:02

njega ozbiljno mogu da shvate samo isto takvi retardi,znači doslovno mentalno zaostale osobe ko što je on,garant!

nema bijednije osobe od one koja se upija da ''shvati'' i ''reši'' ''pitalice'' očigledno poremećene i bolesne osobe,seveda! BRAVO! bijednice.

ti nemaš pojma što je on na ostalim forumima sve pisao i kakve monstruozne izjave imao, pored onih retardiranih. ima mesijanski kompleks, pored toga što je PREVARANT,zares žalobno,pa še kak! i tebi je TAKVA spodoba simpatična,bjesi se,ozbiljno!

umjesto MOJE prave pitalice da rješavate vi tražite natrag kriminalca koji radi KRADJU identiteta i koji je sada zbog toga u zatvoru,neverjetno! :( 

nego, da se VRATIMO na teoriju svega, e da! 

Isus Krist zaista je POSTOJAO i radio sva ta čudesa prije 2000 godina, ali SVE se to može i razumno i logično objasniti, kontate spiku?

Priča o Isusu Kristu je ISTINITA, do u najmanje detalje, ozbiljno.

Jedina stvar koja NIJE istinita je ta da nitko do ljudi NE ZNA tko je zapravo to biće koje je radilo takva silna čudesa u našem svijetu prije 2000 godina, pa se onda uvela ta dogma o Trojstvu, u kojemu je Isus bio objašnjen kao druga osoba Presvetoga Trojstva, a sam Isus nikada nešto takvo nije ni pomislio a kamoli da bi izrekao, e da.

Tko je zapravo Isus Krist detaljno ću objasniti u svojoj "teoriji svega", pa ne zove se bez veze teorija o svemu, dapače! 

Male
2021-01-16

Back to top Go down

Post by teodor francic 20/8/2021, 19:03

s njim se ne može družiti niti na ikoji način komunicirati jer je lik doslovno autističan

a vi još ludje što ne uvidjate nešto toliko očigledno,BRAVO!  teorija svega! - Page 29 1f62a

Male
2021-01-16

Back to top Go down

Post by teodor francic 20/8/2021, 19:05

metilda wrote:
teodor francic wrote:zato što su na OSTALIM forumima SKUŽILI da je PREVARANT i zato ga tako i tretiraju,e da! samo na OVOM forumu iz NEKOG razloga pojedini NAIVNI ljudi misle da je ON pravi teodor a NIJE nego sam JA pravi teodor,garant! krajnje je vrijeme da i manjina KOJA misli SUPROTNO to SHVATI,zares! i onda da poćne da MENI, kao PRAVOM autoru jedine i NEPONOVLJIVE teorije svega ukazuje poštovanje kakvo mi ukazuje na MIRIJADE vansvemiraca ŠIROM galaksije,koje i zaslužujem, seveda! BRAVO!  teorija svega! - Page 29 1f61a

A zašto se ti baviš Teodorom? Mislim, očito je da se samo sprdaš. Ako ovdje ima ljudi koji ga ozbiljno shvaćaju i ozbiljno komuniciraju s njim zašto to želiš pošto poto pokvariti?
ne BAVIM se ja NJIM no ON samnom,e da! on je MENI ukrao identitet i godinama me proganja i predstavlja SE kao ja,a ne obratno, seveda! skroz si krivo shvatila, pa še kak! BRAVO!  :dramaq

Male
2021-01-16

Back to top Go down

Post by metilda 20/8/2021, 19:14

teodor francic wrote:njega ozbiljno mogu da shvate samo isto takvi retardi,znači doslovno mentalno zaostale osobe ko što je on,garant!

nema bijednije osobe od one koja se upija da ''shvati'' i ''reši'' ''pitalice'' očigledno poremećene i bolesne osobe,seveda! BRAVO! bijednice.

ti nemaš pojma što je on na ostalim forumima sve pisao i kakve monstruozne izjave imao, pored onih retardiranih. ima mesijanski kompleks, pored toga što je PREVARANT,zares žalobno,pa še kak! i tebi je TAKVA spodoba simpatična,bjesi se,ozbiljno!

umjesto MOJE prave pitalice da rješavate vi tražite natrag kriminalca koji radi KRADJU identiteta i koji je sada zbog toga u zatvoru,neverjetno! :( 

nego, da se VRATIMO na teoriju svega, e da! 

Isus Krist zaista je POSTOJAO i radio sva ta čudesa prije 2000 godina, ali SVE se to može i razumno i logično objasniti, kontate spiku?

Priča o Isusu Kristu je ISTINITA, do u najmanje detalje, ozbiljno.

Jedina stvar koja NIJE istinita je ta da nitko do ljudi NE ZNA tko je zapravo to biće koje je radilo takva silna čudesa u našem svijetu prije 2000 godina, pa se onda uvela ta dogma o Trojstvu, u kojemu je Isus bio objašnjen kao druga osoba Presvetoga Trojstva, a sam Isus nikada nešto takvo nije ni pomislio a kamoli da bi izrekao, e da.

Tko je zapravo Isus Krist detaljno ću objasniti u svojoj "teoriji svega", pa ne zove se bez veze teorija o svemu, dapače! 

Teodore bez točkice, čini mi se da ti sada poprilično vrijeđaš nas koji komuniciramo s teodorom Točkicom. Istina, mene ne zanimaju njegove pitalice a tvoje i božidarove još manje. Mene zanima isključivo ono što pišete o Trojstvu i Kristu a tu se čini mi se sva trojica slažete, iskrivljujući Evanđelja. Mislim da ih niste ni pročitali nego ste "znanje" pokupili s kojekakvih antikršćanskih stranica. Samo u tom slučaju ću vam se obraćati, ostale vaše "metafizičke" pličine me ne zanimaju.
metilda
metilda

2021-02-20

Back to top Go down

Post by Guest 20/8/2021, 19:38

teodor francic wrote:s njim se ne može družiti niti na ikoji način komunicirati jer je lik doslovno autističan

a vi još ludje što ne uvidjate nešto toliko očigledno,BRAVO!  teorija svega! - Page 29 1f62a

Sreco, vrati se tom zadnjem listu kupusa ispod kojeg si izgmizao i pricaj mravima o svojem bluesu... Pa - pa. :)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/8/2021, 19:42

violator wrote:
teodor francic wrote:s njim se ne može družiti niti na ikoji način komunicirati jer je lik doslovno autističan

Sreco, vrati se tom zadnjem listu kupusa ispod kojeg si izgmizao i pricaj mravima o svojem bluesu... Pa - pa. :)

:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 29 of 40 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

Back to top

- Similar topics