Mocni japan zivotinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Mocni japan zivotinja
Gledam utakmicu al iskreno kad vidin ovo da ni protiv ovakve oslabljene Danske koja ovdje nema ni neki imperativ da pobjedi jer je već prošla i čuva se za četvrti finale onda je moj zaključak da mi i nemamo šta tražlt među prvih osam i onda se još i nadat nekoj medalji na SP.
Ovo mučenje je bolje završiti večeras i onda napraviti opsežnu analizu šta se točno ovdje desilo.
24:16 za Dansku a 38 minuta. Sedam razlike. Loši smo totalno.
Ovo mučenje je bolje završiti večeras i onda napraviti opsežnu analizu šta se točno ovdje desilo.
24:16 za Dansku a 38 minuta. Sedam razlike. Loši smo totalno.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Zna san da će ovako bit čin su se oni postavili s pričon kad su cure osvojile broncu da će oni zlato , finale kandidat ovo ono , ko da je već sve gotovo. Čin to tako se postaviš to je gotovo. Sad ih je spustilo na zemlju. I neka je.
Od 2002 mi smo i na EP i na SP bili među prvih šest a ovo ne znan koji ćemo biti na kraju na ljestvici u ukupnom poretku. Možda dvadeseti. Al nisu bolje ni zaslužili s onakvim stavom kako su on već u finalu kandidat i imaju zlato ko da je to već gotova priča. Ne žalin ih uopće. Dapače.
Al neka , meni je isto draža i slađa miljon puta ona bronca cura nego da su oni sad ode nešto izveli pa neku medalju izvukli jer ih ode ipak imamo dosta a u ženskom rukometu nit jednu tj ova bronca je prva i zato mi je tako slatka.
Ubiše nas ovi Danci , 36:23 , Bože sačuvaj.
Od 2002 mi smo i na EP i na SP bili među prvih šest a ovo ne znan koji ćemo biti na kraju na ljestvici u ukupnom poretku. Možda dvadeseti. Al nisu bolje ni zaslužili s onakvim stavom kako su on već u finalu kandidat i imaju zlato ko da je to već gotova priča. Ne žalin ih uopće. Dapače.
Al neka , meni je isto draža i slađa miljon puta ona bronca cura nego da su oni sad ode nešto izveli pa neku medalju izvukli jer ih ode ipak imamo dosta a u ženskom rukometu nit jednu tj ova bronca je prva i zato mi je tako slatka.
Ubiše nas ovi Danci , 36:23 , Bože sačuvaj.
2014-04-11
nema kvalitete i to je to
martinović dobro izgleda, ima muda, jedna svijetla točka
danci realno imaju ekipu za boga ubit
martinović dobro izgleda, ima muda, jedna svijetla točka
danci realno imaju ekipu za boga ubit
End- Posts : 21177
2015-08-25
isprika hr javnosti haha
pa nije da su ispali od gzire kao neki
koje plačipičke
pa nije da su ispali od gzire kao neki
koje plačipičke
End- Posts : 21177
2015-08-25
15 mjesto
https://m.vecernji.hr/sport/nije-ugodno-kada-pogledate-na-kojem-je-mjestu-zavrsila-hrvatska-1463715
A od 2002 i na Ep i na SP uvik smo bili među prvih šest a sad 15 misto.
A jbga mora jednom i to da se desi. Dosta dugo smo i dominirali među prvih šest.
https://m.vecernji.hr/sport/nije-ugodno-kada-pogledate-na-kojem-je-mjestu-zavrsila-hrvatska-1463715
A od 2002 i na Ep i na SP uvik smo bili među prvih šest a sad 15 misto.
A jbga mora jednom i to da se desi. Dosta dugo smo i dominirali među prvih šest.
2014-04-11
a kaće digra srbija i zašto u stvari neće digra?Brat Brale wrote:kakvo bi tek karanje bilo digra hansen...
Noor wrote:a kaće digra srbija i zašto u stvari neće digra?Brat Brale wrote:kakvo bi tek karanje bilo digra hansen...
23.4 igraju utakmicu ...kup Ederlezi protiv izabrane vrste reprezentacije bez granica
Guest- Guest
Beef Supreme wrote:Noor wrote:a kaće digra srbija i zašto u stvari neće digra?Brat Brale wrote:kakvo bi tek karanje bilo digra hansen...
23.4 igraju utakmicu ...kup Ederlezi protiv izabrane vrste reprezentacije bez granica
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Moćni HNL, životinja!
» Mocni dinamo zivotinja
» Mocni vojvoda milijun
» Moćna Mrnja životinja
» Moćni Todorić
» Mocni dinamo zivotinja
» Mocni vojvoda milijun
» Moćna Mrnja životinja
» Moćni Todorić
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet