Mocni dinamo zivotinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: Mocni dinamo zivotinja
Tovari, sljedeći put donesite cvijeće. Osvojimo kup, maznemo Rijeku i Goricu, vama pustimo bod, samo da uđete u Europu. I opet nas osramotite.
Tominjo wrote:Tovari, sljedeći put donesite cvijeće. Osvojimo kup, maznemo Rijeku i Goricu, vama pustimo bod, samo da uđete u Europu. I opet nas osramotite.
Guest- Guest
Vi ste nema pustili bod?
Imali ste srice šta niste popušili u hendikepu, ubili smo bili lopove...
<3
Imali ste srice šta niste popušili u hendikepu, ubili smo bili lopove...
<3
Guest- Guest
Toliko dugo obitavam na nethru ex yu forumu i jos uvijek me ne razumijes
Guest- Guest
Ovaj forum počiva samo na takvim pillarima...Montero wrote:The pillar of conflict ^^
<3
Guest- Guest
Jedino sto ovaj forum cini posebnim i otmjenim jeste cinjenica da postoje i navijaci kluba koji je osvojio 38 naslova serie a. A to je Juventus. Nemamo ciganske gene kao navijaci klubova koji se kenjkaju sa sta ja znam 17 ili 18 titulafridrih-niche wrote:Ovaj forum počiva samo na takvim pillarima...Montero wrote:The pillar of conflict ^^
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jebate, Benfica je veća od tih lopova...
Sad kad i Chelsea bude imala dvi titule, postat će veća od tih lopova, lol...
:D
Guest- Guest
Benfica je najveci portugalski klubfridrih-niche wrote:Jebate, Benfica je veća od tih lopova...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Similar topics
» Moćni HNL, životinja!
» Mocni japan zivotinja
» Mocni vojvoda milijun
» Moćna Mrnja životinja
» Moćni Todorić
» Mocni japan zivotinja
» Mocni vojvoda milijun
» Moćna Mrnja životinja
» Moćni Todorić