Moćni Todorić
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Moćni Todorić
http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-ipak-je-istina-jamnica-radnicima-dijeli-otkaze/930024.aspx
nabijem ga na kurac skupa s tom jamnicom koja dođe 5,99 kn litru i pol. u brežicama kupim talijansku mineralnu za 1,49 kn a isti kurac.
nabijem ga na kurac skupa s tom jamnicom koja dođe 5,99 kn litru i pol. u brežicama kupim talijansku mineralnu za 1,49 kn a isti kurac.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: Moćni Todorić
raspada se smrad, dužan je ko grčka, nema lovu ni za colu naručiti, mislim onu pravu a ne onaj šugavi sky
2015-08-19
scorpion-
2014-04-18
Istina, u ciloj Bosni nema pravu Coca Colu...kuracodigraca wrote:raspada se smrad, dužan je ko grčka, nema lovu ni za colu naručiti, mislim onu pravu a ne onaj šugavi sky
;)
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:raspada se smrad, dužan je ko grčka, nema lovu ni za colu naručiti, mislim onu pravu a ne onaj šugavi sky
Već godinama ucjenjuje državu, mislim da se neće ni ovaj put raspasti. Jadni ljudi koji rade za njega.
Guest- Guest
Prevelik je, jednostavno se mora urušiti...
Jer monopol nije nikad dobar...
;)
Jer monopol nije nikad dobar...
;)
Guest- Guest
najmoćniji čovjek u rhTommy Ramone wrote:kuracodigraca wrote:raspada se smrad, dužan je ko grčka, nema lovu ni za colu naručiti, mislim onu pravu a ne onaj šugavi sky
Već godinama ucjenjuje državu, mislim da se neće ni ovaj put raspasti. Jadni ljudi koji rade za njega.
2015-08-19
Similar topics
» Moćni HNL, životinja!
» Mocni japan zivotinja
» moćni majmune i bafalo
» Mocni dinamo zivotinja
» Mocni vojvoda milijun
» Mocni japan zivotinja
» moćni majmune i bafalo
» Mocni dinamo zivotinja
» Mocni vojvoda milijun