Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
Ako ti vlast kreiraju ljudi
Koji imaju zajamčeni mandat jer su rekli mi smo mali zeleni i zato oćemo siguran mandat u Saboru s kojim možemo glasat o proračunu bez obzira koliko glasača nam dalo glas
A takvih je osam
Te imaš tri zastupnika dijaspore koja ne plaća porez ovdje a isto ima pravo glasat o proračunu
I ovih 11 kreira vlast
Zašto bi se takva vlada uopče bavila stanovništvom koje živi u Hrvatskoj ?
Logično.
Koji imaju zajamčeni mandat jer su rekli mi smo mali zeleni i zato oćemo siguran mandat u Saboru s kojim možemo glasat o proračunu bez obzira koliko glasača nam dalo glas
A takvih je osam
Te imaš tri zastupnika dijaspore koja ne plaća porez ovdje a isto ima pravo glasat o proračunu
I ovih 11 kreira vlast
Logično.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
IL Risorto likes this post
Re: Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
Svjestan sam da je ovo napisano za većinu vas teško shvatljivo i stoga Galaktička federacija predlaže da odmlrite te svoje sive stanice uz jedan lagani opuštajući glazbeni spot.RayMabus wrote:Ako ti vlast kreiraju ljudi
A takvih je osam
I ovih 11 kreira vlast
Logično.
Bolje se razmišlja kad vam je mozak na mirnoj frekvenciji pa možda i probavite gornju poruku od GF
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vi eto možete,סמאל wrote:Jadna je i ova Hrvatska.
Treba zadovoljit manjnce,dijasporu,crkvu,partijske uhljebe,povlaštene penzionere,pa to ne bi mogla ni Švicarska.
Jadna je Švicarska koja ne može.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
» Nisam rođen u Hrvatskoj. Ja sam rođen u srpskoj Dalmaciji
» Domoljubi nastavljaju prskati po Čardaku - HDZovac natrpao na državnu sisu cijelu rodbinu
» Bandić AS.. njegova partija narasla sa 1 zastupnika na 10 uz pomoć uhljebljivanja i trpačine na državnu sisu ..
» Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije
» Nisam rođen u Hrvatskoj. Ja sam rođen u srpskoj Dalmaciji
» Domoljubi nastavljaju prskati po Čardaku - HDZovac natrpao na državnu sisu cijelu rodbinu
» Bandić AS.. njegova partija narasla sa 1 zastupnika na 10 uz pomoć uhljebljivanja i trpačine na državnu sisu ..
» Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije
Page 2 of 2