Domoljubi nastavljaju prskati po Čardaku - HDZovac natrpao na državnu sisu cijelu rodbinu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Domoljubi nastavljaju prskati po Čardaku - HDZovac natrpao na državnu sisu cijelu rodbinu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/lijepa-prica-iz-uhljebistana-2-hdzov-direktor-uhljebio-pola-obitelji/1035648.aspx
sinovi, nećaci, stričevi, pokojni djedovi iz jasenovca/bleiburga, svi natrpani po kancelarijama u državnom sektoru na rukovodeća mjesta.
jbt, koliko ovakvih parazita ima po RH, njemačka bi bankrotirala da im uvališ 300 000 HDZovaca i da im daš vlast 5godina, razjebali bi njemačku industriju i ekonomiju
sinovi, nećaci, stričevi, pokojni djedovi iz jasenovca/bleiburga, svi natrpani po kancelarijama u državnom sektoru na rukovodeća mjesta.
jbt, koliko ovakvih parazita ima po RH, njemačka bi bankrotirala da im uvališ 300 000 HDZovaca i da im daš vlast 5godina, razjebali bi njemačku industriju i ekonomiju
Guest- Guest
Re: Domoljubi nastavljaju prskati po Čardaku - HDZovac natrpao na državnu sisu cijelu rodbinu
Majceni u Hrvatskoj su Hrvati, većim dijelom iz okolice Varaždina, a prema nekim izvorima iz Slovenije, Austrije te Njemačke...
evo zanimljivo, da nebude da se samo bosanci te malo vlaji tiskaju na državnu sisu.. ima i Hrvata germanskog porijekla
evo zanimljivo, da nebude da se samo bosanci te malo vlaji tiskaju na državnu sisu.. ima i Hrvata germanskog porijekla
Guest- Guest
Re: Domoljubi nastavljaju prskati po Čardaku - HDZovac natrpao na državnu sisu cijelu rodbinu
Pinochet wrote:evo zanimljivo, da nebude da se samo bosanci te malo vlaji tiskaju na državnu sisu.. ima i Hrvata germanskog porijekla
a nisu bosanci ?!
evo krstim se.
Dajte tko ima neku vezu, uvalite više Đodicu da lupa nekakve pečate...ispaliti će ovako...:)
darth_vader-
2014-04-17
stvarno jaod, sta si zapeo za cardaklije
os da ti ja potegnem neku vezu za uhljebljivanje :)
os da ti ja potegnem neku vezu za uhljebljivanje :)
majcen na kajkavskom znači nizak, malen odnosno patuljak, kepec. znači da je prvonositelj prezimena dobio to prezime po nekoj tjelesnoj mani. u ovom slučaju prvi predak s tim prezimenom je bio vrlo niskog rasta, patuljak.
Guest- Guest
pustite ga, hes doing gods work.
2014-04-16
Sigurno su bili svi majceni danas na misi i molili se za hrvatsku.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A vid ovo
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/nakon-sto-je-pokrala-i-prokockala-novac-zena-utjecajnog-hdz-ovca-uhljebljena-u-podravki-1148760/
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/nakon-sto-je-pokrala-i-prokockala-novac-zena-utjecajnog-hdz-ovca-uhljebljena-u-podravki-1148760/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mora neke veze biti sa bosnom, mora da mu je zet iz Duvna ili tako neštokic wrote:Pinochet wrote:evo zanimljivo, da nebude da se samo bosanci te malo vlaji tiskaju na državnu sisu.. ima i Hrvata germanskog porijekla
a nisu bosanci ?!
evo krstim se.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Mora neke veze biti sa bosnom, mora da mu je zet iz Duvna ili tako neštokic wrote:Pinochet wrote:evo zanimljivo, da nebude da se samo bosanci te malo vlaji tiskaju na državnu sisu.. ima i Hrvata germanskog porijekla
a nisu bosanci ?!
evo krstim se.
svekrva mu iz Sujice 200% to ti je..
Poštenog hrvata naučila turske trikove novčane parafilije ccckic wrote:Kermit wrote:Mora neke veze biti sa bosnom, mora da mu je zet iz Duvna ili tako neštokic wrote:Pinochet wrote:evo zanimljivo, da nebude da se samo bosanci te malo vlaji tiskaju na državnu sisu.. ima i Hrvata germanskog porijekla
a nisu bosanci ?!
evo krstim se.
svekrva mu Sujice 200% to ti je..
Kermit-
2014-04-17
ne moze postena pravna drzava prodihat od svekrva i zetova od Kupresa do Posusja..
Čim malo eo beločarapana i cincara poštene hrvate navlače na lihvu a hrvatice u belo roblje, aminkic wrote:
ne moze postena pravna drzava prodihat od svekrva i zetova od Kupresa do Posusja..
Kermit-
2014-04-17
Stara hrvatska poslovica: ako vidiš 3 razbojnika na cesti jedan je bosnac a tata mu hercegovac
Kermit-
2014-04-17
treći je moj rodijak iz imotskog.
ali i dalje smatram da su hercegovci i dalmatinski vlaji možda najsposobniji genetski dio RH države.. visoki, zgodni, inteligetni, - mrze poreze i regulacije, vole osobne slobode i novac - idealni za liberalni kapitalizam - kada takvima daš državu na upravljanje gdje bi trebao biti javni interes, razjebat će je totalno.. međutim da je RH recimo po ekonomskim slobodama kao Irska, vjerojatno bi imao stotine ljudi tipa Mate Rimac i takve ..
ja znam po mojoj ekipi sa faksa.. hercegovci bili najbolji studenti, - međutim ironično, 90% njih završilo u državnom sektoru, umjesto da takva ekipa predvodi razvoj hrvatske i vuče prosječne studente poput mene, ispada da ih ja još moram hraniti..
ali i dalje smatram da su hercegovci i dalmatinski vlaji možda najsposobniji genetski dio RH države.. visoki, zgodni, inteligetni, - mrze poreze i regulacije, vole osobne slobode i novac - idealni za liberalni kapitalizam - kada takvima daš državu na upravljanje gdje bi trebao biti javni interes, razjebat će je totalno.. međutim da je RH recimo po ekonomskim slobodama kao Irska, vjerojatno bi imao stotine ljudi tipa Mate Rimac i takve ..
ja znam po mojoj ekipi sa faksa.. hercegovci bili najbolji studenti, - međutim ironično, 90% njih završilo u državnom sektoru, umjesto da takva ekipa predvodi razvoj hrvatske i vuče prosječne studente poput mene, ispada da ih ja još moram hraniti..
Guest- Guest
kada oni faks smatraju za tehnički problem a ne životnu školu i odskočnu dasku za daljne učenje i napredovanje, oni u biti cilj imaju da ne rade a primaju plaćuPinochet wrote:
Kermit-
2014-04-17
nebih se složio sa time, pošto znam ljude iz tih krajeva, mislim i sam pripadam tim krajevima..Kermit wrote:kada oni faks smatraju za tehnički problem a ne životnu školu i odskočnu dasku za daljne učenje i napredovanje, oni u biti cilj imaju da ne rade a primaju plaćuPinochet wrote:
ti ljudi su jako vrijedi, poduzetni, inteligetni, zgodni, - međutim zbog povjesnih okolnosti oni mrze državu, mrze poreze, mrze zakone, samo vjeruju u sebe i svoju rodbinu i jatake i rodijake. to je problem, kada takvi počnu upravljati državom, njima ti je RH država isto što i Otomanska Turska ili Srpska Yugoslavija - neprijateljski entitet koji njima neda da žive i kojeg treba prevariti i zajebati i iskoristiti. i jedino su mogli preživjeti u prošlosti ako bi zajebali turke, mlečane, komuniste, jer svi ovi navedeni su bili protiv njih.
i sada kada imaš RH , ništa se nije promjenilo, njima je u genetici Hrvatska isti neprijatelj kao Srpska Yuga ili Otomanska Turska.
i naravno, ne uhljebe se svi - ovi koji se ne uhljebe, su najvrijedniji radnici, poduzetnici , itd.. ali ovi koji se uhljebe su najveći lopovi, cijelo će selo uhljebiti i pokrasti..
Guest- Guest
pa sto, normalno je to , vuku svojePinochet wrote:nebih se složio sa time, pošto znam ljude iz tih krajeva, mislim i sam pripadam tim krajevima..Kermit wrote:kada oni faks smatraju za tehnički problem a ne životnu školu i odskočnu dasku za daljne učenje i napredovanje, oni u biti cilj imaju da ne rade a primaju plaćuPinochet wrote:
ti ljudi su jako vrijedi, poduzetni, inteligetni, zgodni, - međutim zbog povjesnih okolnosti oni mrze državu, mrze poreze, mrze zakone, samo vjeruju u sebe i svoju rodbinu i jatake i rodijake. to je problem, kada takvi počnu upravljati državom, njima ti je RH država isto što i Otomanska Turska ili Srpska Yugoslavija - neprijateljski entitet koji njima neda da žive i kojeg treba prevariti i zajebati i iskoristiti. i jedino su mogli preživjeti u prošlosti ako bi zajebali turke, mlečane, komuniste, jer svi ovi navedeni su bili protiv njih.
i sada kada imaš RH , ništa se nije promjenilo, njima je u genetici Hrvatska isti neprijatelj kao Srpska Yuga ili Otomanska Turska.
i naravno, ne uhljebe se svi - ovi koji se ne uhljebe, su najvrijedniji radnici, poduzetnici , itd.. ali ovi koji se uhljebe su najveći lopovi, cijelo će selo uhljebiti i pokrasti..
eo i moje pleme se brine o svojima, istina ne uhljebljujemo se jer mrzimo drzavu i ne zelimob biti dio iste, la si nalazimo i sredjujemo poslove, zajednickim snagama peremo lovu, cardaklijama ni zrno zita
Ovo sad neka nova teorija?Pinochet wrote:nebih se složio sa time, pošto znam ljude iz tih krajeva, mislim i sam pripadam tim krajevima..Kermit wrote:kada oni faks smatraju za tehnički problem a ne životnu školu i odskočnu dasku za daljne učenje i napredovanje, oni u biti cilj imaju da ne rade a primaju plaćuPinochet wrote:
Stvarni cilj njihovog uhljebljivanja je rasturanje države?
Genijalci.
Treba ih duplo platiti.
Trinity-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bandić AS.. njegova partija narasla sa 1 zastupnika na 10 uz pomoć uhljebljivanja i trpačine na državnu sisu ..
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
» domoljubi
» Kršćanofobija u čardaku
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
» domoljubi
» Kršćanofobija u čardaku
Page 1 of 2