Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije
http://dalmatinskiportal.hr/vijesti/pojacanje-u-split-parkingu-sef-mladezi-hdz-a-nadzire-parkinge-i-garaze/43169
https://100posto.hr/news/nije-istina-da-sam-uhljeb-usprotivio-sam-se-stranackoj-stegi-i-zbog-mamica-i-zbog-studentskog-rada
Znači as, pored situacije u RH, da nam fali toliko radnika, da posao može naći svaki debil i posao možeš čak i birati, ovaj se pacijent gura i tiska na izmišljena radna mjesta.. tako sa 25godina sa srednjom stručnom spremom i IQom od 80poena , postaje prvo član nekog nadzordnog odobra neke gradske firme, pa sada se uhljebljuje u drugoj gradskoj firmi.
a bog te jebo države
glavno da je on ponosnio istaknuo svoje porijeklo
https://100posto.hr/news/nije-istina-da-sam-uhljeb-usprotivio-sam-se-stranackoj-stegi-i-zbog-mamica-i-zbog-studentskog-rada
Znači as, pored situacije u RH, da nam fali toliko radnika, da posao može naći svaki debil i posao možeš čak i birati, ovaj se pacijent gura i tiska na izmišljena radna mjesta.. tako sa 25godina sa srednjom stručnom spremom i IQom od 80poena , postaje prvo član nekog nadzordnog odobra neke gradske firme, pa sada se uhljebljuje u drugoj gradskoj firmi.
a bog te jebo države
glavno da je on ponosnio istaknuo svoje porijeklo
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije
HercegBosno, srce ponosno.
Yoda ne pizdi kao da nam svima neće biti bolje kad spojimo matici sve do Kupresa i onaj dio srednje Bosne.
Yoda ne pizdi kao da nam svima neće biti bolje kad spojimo matici sve do Kupresa i onaj dio srednje Bosne.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije
zato je dosao u split da se uhljebi..u zg bandicevi vladaju..osijek nije bas popularamn a u rijeci su na vlasti obijevi uhljebnicki kmeri iz sdp-a..ove male gradove ne prizna-selendre..samo u st-u je hdz od vecih gradova na vlasti..inace da je u zg hdz na vlasti ovaj momak ne bi ni pogledao u smjeru splita...ali sila boga ne moli pa uzmi sta ti se pruza po narodnoj bolje vrabac u ruci nego golub na grani
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja san moga radit u tom split parkingu al mi se nije dalo jer ako povlačiš vezu onda si u raljama te veze a koji će mi to kurac , neman žene , neman dice , ima stanove , mogu ležat doma.
Nek se on uhljebljuje , meni je bitno ovo :
https://www.klix.ba/biznis/posao/u-2018-zabiljezen-trend-povecanja-potraznje-za-bh-radnicima-najvise-u-inozemstvu/190326075
Samo nek se prazni Balkan
Nek se on uhljebljuje , meni je bitno ovo :
https://www.klix.ba/biznis/posao/u-2018-zabiljezen-trend-povecanja-potraznje-za-bh-radnicima-najvise-u-inozemstvu/190326075
Samo nek se prazni Balkan
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Spoji ti svoj kuracepikur37 wrote:HercegBosno, srce ponosno.
Bit ce ti bolje
Evo zašto ovaj tvoj i erin zemljak.. u RH fale deseci tisuća radnika , otvarate na drugoj temi.
A ovaj vaš zemljak, umjesto da se zaposli u realnom sektoru i tako bude pravi domoljub i doprinosi opstanku države -a radnika fali, našao bi posao gdje hoće, on postaje još jedan parazit, i sada njega ovako mladog, kršnog, zdravog ( doduše poprilično glupog) treba hraniti... ,
A ovaj vaš zemljak, umjesto da se zaposli u realnom sektoru i tako bude pravi domoljub i doprinosi opstanku države -a radnika fali, našao bi posao gdje hoće, on postaje još jedan parazit, i sada njega ovako mladog, kršnog, zdravog ( doduše poprilično glupog) treba hraniti... ,
zato moli yoda da u zg dođe na vlast hdz..ovi tvoji iz splita poput ovih svi ce dotrcat u zagreb...tu je daleko vise njegovih zema
2015-09-08
Pa povuka debelu vezu. Bit će mu i ćaća u HDZu. Znan ja šta je taj Split parking. Moga san ja tamo radit samo neda mi se više radit za nikoga osin za sebe a meni triba 1000 kuna misečno.AssadNaPodmornici wrote:Evo zašto ovaj tvoj i erin zemljak.. u RH fale deseci tisuća radnika , otvarate na drugoj temi.
2014-04-11
sto bi radio da se nije uhljebio..da je ostao u hercegovini morao bi raditi na opg imanju ili u kakvoj firmi...nema pamet za biznismena a nije bas ni az motiku..ovako clan hdz-a nazvao rodijake u splitu jer u zg nije mogao proc i njemu ovo palo kao sjekira u med..malo radi a dobra palca..i jebucka okolo svaki vikend je kuci jer je blizu i briga ga..sta ce mu njemacka..AssadNaPodmornici wrote:Evo zašto ovaj tvoj i erin zemljak.. u RH fale deseci tisuća radnika , otvarate na drugoj temi.
2015-09-08
dobro tvoj posao bi bio u realnom sektoru split parkinga, išao bi okolo pisao kazne autima koji bi bili nepropisno parkirani, brinuo se o održavanju aparata, bio bi na terenu 8 sati..RayMabus wrote:Pa povuka debelu vezu. Bit će mu i ćaća u HDZu. Znan ja šta je taj Split parking. Moga san ja tamo radit samo neda mi se više radit za nikoga osin za sebe a meni triba 1000 kuna misečno.AssadNaPodmornici wrote:Evo zašto ovaj tvoj i erin zemljak.. u RH fale deseci tisuća radnika , otvarate na drugoj temi.
ovo glupo I2b krme ne želi raditi na terenu i fizički se kretati, njegov posao će biti sjediti u kancelariji , i čekati da prođe radno vrijeme i pokupi plaću.. di je jebena ambicija..
Sora wrote:Spoji ti svoj kuracepikur37 wrote:HercegBosno, srce ponosno.
Bit ce ti bolje
Spojio ga jutros i baš mi bilo milina.
A kako ćeš se ti spojiti i na šta?
2015-08-06
To šta on iz druge države se ovdje uhljebljuje to ti samo govori o tome da među domaćon populacijom više nemožeš nać dovoljno kadra koji bi se ovdje uvalio.
Ma. Jebe mi se za njega , Split parking , HDZ i sve poslove di ti triba veza.
Bitno da svi iseljavaju i natalitet krahira.
Ma. Jebe mi se za njega , Split parking , HDZ i sve poslove di ti triba veza.
Bitno da svi iseljavaju i natalitet krahira.
2014-04-11
...ambicija mu je peceno kod masle..i u subotu u hercegovinu na koncert sase maticaAssadNaPodmornici wrote:dobro tvoj posao bi bio u realnom sektoru split parkinga, išao bi okolo pisao kazne autima koji bi bili nepropisno parkirani, brinuo se o održavanju aparata, bio bi na terenu 8 sati..RayMabus wrote:Pa povuka debelu vezu. Bit će mu i ćaća u HDZu. Znan ja šta je taj Split parking. Moga san ja tamo radit samo neda mi se više radit za nikoga osin za sebe a meni triba 1000 kuna misečno.AssadNaPodmornici wrote:Evo zašto ovaj tvoj i erin zemljak.. u RH fale deseci tisuća radnika , otvarate na drugoj temi.
ovo glupo I2b krme ne želi raditi na terenu i fizički se kretati, njegov posao će biti sjediti u kancelariji , i čekati da prođe radno vrijeme i pokupi plaću.. di je jebena ambicija..
2015-09-08
a posla ima i u RH , momak je zdrav i kršan.. navodno zna i eng jezik i upaliti PC..vuksadinare wrote:sto bi radio da se nije uhljebio..da je ostao u hercegovini morao bi raditi na opg imanju ili u kakvoj firmi...nema pamet za biznismena a nije bas ni az motiku..ovako clan hdz-a nazvao rodijake u splitu jer u zg nije mogao proc i njemu ovo palo kao sjekira u med..malo radi a dobra palca..i jebucka okolo svaki vikend je kuci jer je blizu i briga ga..sta ce mu njemacka..AssadNaPodmornici wrote:Evo zašto ovaj tvoj i erin zemljak.. u RH fale deseci tisuća radnika , otvarate na drugoj temi.
da se samo prošeta sajmom za nezaposlene, vukli bi ga za rukav.. mogao je raditi gdje je htio... i doprinositi.. ovako postao još jedan od stotina tisuća parazita iz susjedne države što sišu.. nedaj bože da se ovaj dočepa neke bosanske diplome, budemo ga za 10ak godina pratili kao Ministricu Žalac
A tako nešto. Nek traže ljude koji će in crnčit dok oni lade jaja u kancelarijama.AssadNaPodmornici wrote:dobro tvoj posao bi bio u realnom sektoru split parkinga, išao bi okolo pisao kazne autima koji bi bili nepropisno parkirani, brinuo se o održavanju aparata, bio bi na terenu 8 sati..RayMabus wrote:Pa povuka debelu vezu. Bit će mu i ćaća u HDZu. Znan ja šta je taj Split parking. Moga san ja tamo radit samo neda mi se više radit za nikoga osin za sebe a meni triba 1000 kuna misečno.AssadNaPodmornici wrote:Evo zašto ovaj tvoj i erin zemljak.. u RH fale deseci tisuća radnika , otvarate na drugoj temi.
2014-04-11
Snaša se momak,pustite ga na miru...odrzavat ce nivo drzave po svojem nivou..
Guest- Guest
momak nije kriv sto je lijen...zato ga i muce ovako mladog kilogrami viska..njemu lijeno i za loptom potrcat ali nije lijeno dizat zlicu,vilicu i bokal...to je takav tip...briga njega je'l imao placu 5 000 kuna ili 15 000 kuna samo da ne dize nista teze od vilice i caseAssadNaPodmornici wrote:a posla ima i u RH , momak je zdrav i kršan.. navodno zna i eng jezik i upaliti PC..vuksadinare wrote:sto bi radio da se nije uhljebio..da je ostao u hercegovini morao bi raditi na opg imanju ili u kakvoj firmi...nema pamet za biznismena a nije bas ni az motiku..ovako clan hdz-a nazvao rodijake u splitu jer u zg nije mogao proc i njemu ovo palo kao sjekira u med..malo radi a dobra palca..i jebucka okolo svaki vikend je kuci jer je blizu i briga ga..sta ce mu njemacka..AssadNaPodmornici wrote:Evo zašto ovaj tvoj i erin zemljak.. u RH fale deseci tisuća radnika , otvarate na drugoj temi.
da se samo prošeta sajmom za nezaposlene, vukli bi ga za rukav.. mogao je raditi gdje je htio... i doprinositi.. ovako postao još jedan od stotina tisuća parazita iz susjedne države što sišu.. nedaj bože da se ovaj dočepa neke bosanske diplome, budemo ga za 10ak godina pratili kao Ministricu Žalac
2015-09-08
A Yoda ljubomoran , on ima dipomu a ovi doša s kamenjara sa članskom iskaznicom HDZa i odma se uvalija.pismejker wrote:Snaša se momak,pustite ga na miru...odrzavat ce nivo drzave po svojem nivou..
Mene boli kurac za njega , Split parking , Hdz i poslove priko veze. Samo me zanimaju tekstovi iz Nostradamusa , wehabizam , islamistički napadi , navala imigranata i 1000 kuna misečno za internet i duvan da mogu ležat doma i pratit situaciju dok sve ne ode u tri pm.
2014-04-11
Šta ste udarili na dijete bezveze...dečko mlad, lip, poduzetan...
odma vam kljove izrasle luzeri.
odma vam kljove izrasle luzeri.
2015-08-06
Evo ovo mene zanima :
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/595575/pogledajte-filmsku-potjeru-u-centru-ogulina-rotirke-i-sirene-uzbunile-graane-policajci-ganjali-ilegalne-migrante-kroz-cijeli-grad-dvojica-su-uhicena
Kad mu ovakvi navale masovno u Dalmaciju neće bit ni turizma ni Split parkinga
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/595575/pogledajte-filmsku-potjeru-u-centru-ogulina-rotirke-i-sirene-uzbunile-graane-policajci-ganjali-ilegalne-migrante-kroz-cijeli-grad-dvojica-su-uhicena
Kad mu ovakvi navale masovno u Dalmaciju neće bit ni turizma ni Split parkinga
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Šef mladeži HDZa bez kvalifikacija postao šef zaraznog odjela bolnice, mimo 50ak ostalih liječnika
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Dok na Jadranu nedostaje deseci tisuća radnika.. u industriji počinje faliti radnika.. Čardak iz HDZa trpa 3000novih uhljeba
» Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
» Dok Plenki pada i gubi pozicije u briselskoj i eu hijerarhiji Ruza Tomasic raste i dobija pozicije
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Dok na Jadranu nedostaje deseci tisuća radnika.. u industriji počinje faliti radnika.. Čardak iz HDZa trpa 3000novih uhljeba
» Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
» Dok Plenki pada i gubi pozicije u briselskoj i eu hijerarhiji Ruza Tomasic raste i dobija pozicije
Page 1 of 3