Nisam rođen u Hrvatskoj. Ja sam rođen u srpskoj Dalmaciji
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Nisam rođen u Hrvatskoj. Ja sam rođen u srpskoj Dalmaciji
Rođen u Kninu, tvrdi da se rodio u 'srpskoj Dalmaciji', a sada opet provocira Hrvate
Ovaj osvjedočeni velikosrbin sada je nastavio s provokacijama. Naime, na Facebooku je objavljena fotografija na kojoj se vidi da Borjan peče rakiju u majici na kojoj na ćirilici piše "Srpska Krajina".
Podsjećamo na ranije sramotne izjave Borjana koji prisvaja hrvatsko tlo. - Kad sam došao u klub, rekao sam da sam iz Knina i da sam kao čovjek rođen u tom gradu ispunio san dolaskom u Crvenu zvezdu. To je dio mene! Znam tko sam i odakle dolazim! Knin je uvijek bio zvezdaški grad, a ova pobjeda nad Kolnom bio je za cijelu srpsku Dalmaciju. Vrlo dobro znam koliko ova pobjeda znači našem narodu - ispalio je Borjan kada je došao u Zvezdu. - Nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina.
- Moja obitelj živjela je lijepo u Kninu, a 1995. godine kada se dogodio rat došli smo u Beograd bez ičega, sve smo izgubili - pričao je o svom djetinjstvu Borjan u emisiji 'Lično, nezvanično' dok se na zidu nalazila slika s motivima Crvene zvezde i natpis 'Knin' na ćirilici. - Došli smo u Beograd bez ičega. Prodavali smo jagode sa šlagom, a otac je imao kiosk. Od prvih zarađenih novaca kupio sam vratarske rukavice. Tada smo predali papire za SAD, Australiju, Kanadu i Zimbabve, a tada je otac 2000. godine odlučio da idemo u Kanadu. Obitelj i dalje živi u Kanadi i ne planiraju se vraćati.
https://www.vecernji.hr/sport/roden-u-kninu-tvrdi-da-se-rodio-u-srpskoj-dalmaciji-a-sada-opet-provocira-hrvate-1437034?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=1437034&utm_campaign=FB%20page%20statusi&fbclid=IwAR26Y1T8c9arjeasJc0daisIjBKfGBmKr_BDkqPgZ5rGtKfXx0lVsEoW7WQ
Ovaj osvjedočeni velikosrbin sada je nastavio s provokacijama. Naime, na Facebooku je objavljena fotografija na kojoj se vidi da Borjan peče rakiju u majici na kojoj na ćirilici piše "Srpska Krajina".
Podsjećamo na ranije sramotne izjave Borjana koji prisvaja hrvatsko tlo. - Kad sam došao u klub, rekao sam da sam iz Knina i da sam kao čovjek rođen u tom gradu ispunio san dolaskom u Crvenu zvezdu. To je dio mene! Znam tko sam i odakle dolazim! Knin je uvijek bio zvezdaški grad, a ova pobjeda nad Kolnom bio je za cijelu srpsku Dalmaciju. Vrlo dobro znam koliko ova pobjeda znači našem narodu - ispalio je Borjan kada je došao u Zvezdu. - Nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina.
- Moja obitelj živjela je lijepo u Kninu, a 1995. godine kada se dogodio rat došli smo u Beograd bez ičega, sve smo izgubili - pričao je o svom djetinjstvu Borjan u emisiji 'Lično, nezvanično' dok se na zidu nalazila slika s motivima Crvene zvezde i natpis 'Knin' na ćirilici. - Došli smo u Beograd bez ičega. Prodavali smo jagode sa šlagom, a otac je imao kiosk. Od prvih zarađenih novaca kupio sam vratarske rukavice. Tada smo predali papire za SAD, Australiju, Kanadu i Zimbabve, a tada je otac 2000. godine odlučio da idemo u Kanadu. Obitelj i dalje živi u Kanadi i ne planiraju se vraćati.
https://www.vecernji.hr/sport/roden-u-kninu-tvrdi-da-se-rodio-u-srpskoj-dalmaciji-a-sada-opet-provocira-hrvate-1437034?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=1437034&utm_campaign=FB%20page%20statusi&fbclid=IwAR26Y1T8c9arjeasJc0daisIjBKfGBmKr_BDkqPgZ5rGtKfXx0lVsEoW7WQ
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Nisam rođen u Hrvatskoj. Ja sam rođen u srpskoj Dalmaciji
razlika između srpska i socijalistička je neznatnacrvenkasti wrote:Kako može?
Guest- Guest
E jaka stvar sto neki krelac lupa gluposti.
Oni su svoje odsvirali...ostaje im samo kazan za rakiju na kojem pise Srpska Krajina
I cemu ovakvi glupi tekstovi po medijima...I cemu ova tema uopce..
Nikad cuo za ovu budalu
Oni su svoje odsvirali...ostaje im samo kazan za rakiju na kojem pise Srpska Krajina
Nikad cuo za ovu budalu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:E jaka stvar sto neki krelac lupa gluposti.
Nikad cuo za ovu budalu
ni ja, možda je jastreb, on prati fudbal
Budala. Zato su i protjerani.
Ja sam čuo. Kreten uopće ne razmišlja kako njegove izjave utječu na preostalu Srbadiju u Kninu i okolici. Glupi četnik ostaje glupi četnik. Ma idiot.
Ja sam čuo. Kreten uopće ne razmišlja kako njegove izjave utječu na preostalu Srbadiju u Kninu i okolici. Glupi četnik ostaje glupi četnik. Ma idiot.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Svi oni tako misle.
Prije ili kasnije možemo očekivati da nam se osvete.
Nema spavanja!
Nema spavanja!
crvenkasti-
2014-04-17
Nije rođen u Krajini jer je rođen 1987.
Dalmacija nikad nije bila dio vojne Krajine. To su izmislili u svrhu stvaranja velike Srbije tu.
Karta vojne Krajine :
Nek on Srbuje po Beogradu kolko oće. Zna se kako prolaze ovi šta se u Zvezdinim obilježjima dođu kurčit po Dalmaciji.
Četnička dinarska divizija.
Ajte Bog.
Dalmacija nikad nije bila dio vojne Krajine. To su izmislili u svrhu stvaranja velike Srbije tu.
Karta vojne Krajine :
Nek on Srbuje po Beogradu kolko oće. Zna se kako prolaze ovi šta se u Zvezdinim obilježjima dođu kurčit po Dalmaciji.
Četnička dinarska divizija.
Ajte Bog.
2014-04-11
čuvajmo naš socijalizamcrvenkasti wrote:Svi oni tako misle.
Nema spavanja!
Guest- Guest
Gdje igra, ne smije ništa drugo ni reći.
Ali kad već nije nakovanj, biće čekić. Neka dođe on lijepo na odmor u tu svoju “srpsku Dalmaciju”.
Ali kad već nije nakovanj, biće čekić. Neka dođe on lijepo na odmor u tu svoju “srpsku Dalmaciju”.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Svi oni tako misle.
Nema spavanja!
Crvenkasti, a zbog čega biste nam se osvetili?
Guest- Guest
...ajd ako nista lik je bar iskren...ne glumi osvjestenog 'cistunca'....vise postujem takve nego one koji cesljaju biografiju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...bi i on...ali jbg punac drzi metlumobiu$ wrote:crvenkasti wrote:Svi oni tako misle.
Nema spavanja!
Crvenkasti, a zbog čega biste nam se osvetili?
2015-09-08
A igra tamo jer je od malih nogu prosrpski odgajan. Nek on srbuje i dalje. Daleko im kuća. Imamo mi pametnijeg posla nego s tim divljacima imat posla. Ajde traktor i doviđenja.mobiu$ wrote:Gdje igra, ne smije ništa drugo ni reći.
2014-04-11
inace ako me sjecanje ne vara..jedan borjan je bio u uzem krugu mile martica..i jedan od osnivaca marticeve milicije...da'l je sta u ovom rodu..a s obzirom kako ovaj diše ne bi me cudilo da mu je to bio sam caca,stric..inace Borjani vuku porijeklo iz nekog srpskog sela kraj Drniša...znao sam jednog Borjana ali taj je pak bio zagorec
2015-09-08
Vojna Krajina kao povijesni pojam nema nikakve veze ni sa Srbijom ni sa srpstvom
Austrijska tvorevina radi lakse obrane od Osmanlija...a sad sto je tu bila znacajnija koncentracija pravoslavnog zivlja druga je stvar
I nisu opce ni bili vecina u VK.
Samo lazu kako bi opravdali svoje velikosrpske pretenzije
I naravno da svi oni tako misle
I koga zaboli kitomir radi toga
Austrijska tvorevina radi lakse obrane od Osmanlija...a sad sto je tu bila znacajnija koncentracija pravoslavnog zivlja druga je stvar
I nisu opce ni bili vecina u VK.
Samo lazu kako bi opravdali svoje velikosrpske pretenzije
I naravno da svi oni tako misle
I koga zaboli kitomir radi toga
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
U laži su kratke noge ali zato traktor može daleko potegnit.
2014-04-11
pa znaš da vi srbi oduvijek najbolje možete s.atcrvenkasti wrote:Kako može?
to je to.. ništa drugo
kad bude sam usrat će se kao i drugi
2014-04-16
Ringo10 wrote:E jaka stvar sto neki krelac lupa gluposti.
Nikad cuo za ovu budalu
baš
ono, jao užas
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Ringo10 wrote:E jaka stvar sto neki krelac lupa gluposti.
Nikad cuo za ovu budalu
baš
ono, jao užas
:D
evo tebi tvog Cara, da ti malo razgali dušu i srce :D
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ustaše opet provociraju srpsku nejač u srpskoj Dalmaciji
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Sramota Hrvatskoga radija: O srpskoj književnosti 68 emisija godišnje, o hrvatskoj samo 19
» "Nikad nisam imao problema u Hrvatskoj zato što sam i Srbin i gay"
» Ruski diplomat u Hrvatskoj: Čudi me što nisam ranije došao u Hrvatsku
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Sramota Hrvatskoga radija: O srpskoj književnosti 68 emisija godišnje, o hrvatskoj samo 19
» "Nikad nisam imao problema u Hrvatskoj zato što sam i Srbin i gay"
» Ruski diplomat u Hrvatskoj: Čudi me što nisam ranije došao u Hrvatsku
Page 1 of 4