ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plenki žrtvovao Capaka,Markotićku i Božinovića...Vili se ne želi žrtvovati

Go down

Plenki žrtvovao Capaka,Markotićku i Božinovića...Vili se ne želi žrtvovati Empty Plenki žrtvovao Capaka,Markotićku i Božinovića...Vili se ne želi žrtvovati

Post by vuksadinare 5/1/2021, 12:32

http://www.vecernji.hr/vijesti/markotic-capak-i-bozinovic-cijepe-se-pred-kamerama-beros-ce-kad-ostane-bez-imuniteta-1458822
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Plenki žrtvovao Capaka,Markotićku i Božinovića...Vili se ne želi žrtvovati Empty Re: Plenki žrtvovao Capaka,Markotićku i Božinovića...Vili se ne želi žrtvovati

Post by vuksadinare 5/1/2021, 12:34

Vili:'đava mi ludu glavu izija..šta je meni ovo sve tribalo..prvo pucaju na mene a sad jos oce šef da me cipi..go'n te se vi svi u pizdu materinu meni je moja guza najdraza..bižim brzinom svitlosti'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Plenki žrtvovao Capaka,Markotićku i Božinovića...Vili se ne želi žrtvovati Empty Re: Plenki žrtvovao Capaka,Markotićku i Božinovića...Vili se ne želi žrtvovati

Post by vuksadinare 5/1/2021, 12:35

najslabija karika u vladi-vili beroš pička jedna
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/1/2021, 12:40

Plenki:Vili ajde se cipit..

Vili:Neću..

Plenki:Ma šta ne'š..odma..necu da me narod razapinje zbog tebe..dosta mi je da mi zbog potesa radi o glavi..oma'r da si se cipio ili cu te ja centrirat..

Vili:Neću i neću..mo'š me klat ali neću..

Plenki:Jesi me čuja...tako ti meni..nisi mi odan...glumio si odanost..

Vili:Jesan..dok moja guza u pitanje nije dosla..ja volim svoju necu valjda tvoju..

Plenki:ajme kolpat ce me srce..ajme...ima neko ko me ne voli i nece poginut za me..ajme..ajme vili a mi smo braca..boduli,hvarani..ko ce za koga a ko ne za svoga..

Vili:Baš me briga...šta si tražia to si dobija..ja te nisan molija ti si mene da buden ministar da dobiješ izbore..beeee

plenki:ajme ajme..ne mogu više durat..ajme...medo zovi hitnu..ovo je previše za mene..zovi žan mišela..iman pobunu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/1/2021, 12:51

Medo:jesi živ šefe?

Plenki:Jesan gospe ti..šta me daviš..

Medo:Joj oprosti šefe...

Plenki:ajd..ajd..di je vili..

Medo:Utekao je..

Plenki:Joooj...kad ga vidin razbit cu ga..tu picku debelu..on ce meni da me ne voli...daj me spoji sa onim kretenom gradonacelnikom Gline Kostanjevićem..taj ce me kostat izbora...

Medo:Odmah...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/1/2021, 12:55

Plenki:Kostanjeviću jesi ti na liniji?

Kostanjević:...zzzz...grklj..kh...uf...đole natoci mi jedan jos...ko je tamo?

Plenki:Tvoj šef?

Kostanjević:Nemam ja šefa..ja sam sebi šef...đole jel iđe taj gemišt..

Plenki:Koji kurac?

Kostanjević:Onaj što ga nemas dolje između nogu...

Plenki:Bože mili...

Kostanjević:Samo se moli trebat ce ti...

Plenki:Je's ti normalan znas sa kim razgovaraš?

Kostanjević:Ne znam..ni't me je briga..Đole deder oce taj gemišt..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics