Plenki ne želi špekulirati vezano za provalu ruskih hordi preko Agrokora
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Plenki ne želi špekulirati vezano za provalu ruskih hordi preko Agrokora
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-ne-zeli-spekulirati-o-sirenju-ruskog-utjecaja-nadam-se-konsolidaciji-agrokora-ali-necu-razgovarati-o-eventualnom-preuzimanju-kompanije/5789839/
Kermit-
2014-04-17
Re: Plenki ne želi špekulirati vezano za provalu ruskih hordi preko Agrokora
Sin glavnog urednika novina Komunist, vanbračno nahoče morloka Tode, te Đodina ljubav...
Kermit-
2014-04-17
ova dole za išpricati po tim cvikama
Guest- Guest
Rusi pošpricali Plenkija pa sad brižan mora mučati.
nemaš ti para za to, osim toga moraš biti imoćanin, morlok i sjecikes, jedino na sezoni kad se prekobaci sa plenkijevom kokomPinochet wrote:ova dole za išpricati po tim cvikama
Kermit-
2014-04-17
Nema ga, gdje su mu multilateralni prijatelji iz Luxembruga, Njmeačke i Švedske?catabbath wrote:Rusi pošpricali Plenkija pa sad brižan mora mučati.
Kermit-
2014-04-17
..e moj plenki..toliko o tvom poznavanju i prepoznavanju toka međunarodne politike..i ziheraski..'necu spekulirati'..reci zajebo sam se..a kako sad rujama na oci...koji prakticno drze 15% hrvatskog gospodarstva u saci...sad bi ti najbolji bio macekovski rezon..'dok se veliki razracunavaju mi pod stol'..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...mislim da bi sad najradiej uskocio u prvi vlak za brisel..catabbath wrote:Rusi pošpricali Plenkija pa sad brižan mora mučati.
2015-09-08
....on ih je smatrao za prijatelje..oni njega ne...asilovski wrote:Nema ga, gdje su mu multilateralni prijatelji iz Luxembruga, Njmeačke i Švedske?catabbath wrote:Rusi pošpricali Plenkija pa sad brižan mora mučati.
2015-09-08
Otišao bi u London malo da jede kavijare i jebe kurve, te čeka raspletvuksadinare wrote:...mislim da bi sad najradiej uskocio u prvi vlak za brisel..catabbath wrote:Rusi pošpricali Plenkija pa sad brižan mora mučati.
Kermit-
2014-04-17
politicari su to..lako se nagode..politika je kurva..no iz ovog svega ima koristi..nek se sad ovi iz srbije qurtze prema hrvatskoj..kad rujo kontrolira 15% hr gospodarstav..a srpskog ako i 2%... ....asilovski wrote:Otišao bi u London malo da jede kavijare i jebe kurve, te čeka raspletvuksadinare wrote:...mislim da bi sad najradiej uskocio u prvi vlak za brisel..catabbath wrote:Rusi pošpricali Plenkija pa sad brižan mora mučati.
2015-09-08
sad bi bilo dobr da Plenki opet ode u Kijev i da sere protiv Rusa, baš da vidimo gdje to idevuksadinare wrote:politicari su to..lako se nagode..politika je kurva..no iz ovog svega ima koristi..nek se sad ovi iz srbije qurtze prema hrvatskoj..kad rujo kontrolira 15% hr gospodarstav..a srpskog ako i 2%... ....asilovski wrote:Otišao bi u London malo da jede kavijare i jebe kurve, te čeka raspletvuksadinare wrote:...mislim da bi sad najradiej uskocio u prvi vlak za brisel..catabbath wrote:Rusi pošpricali Plenkija pa sad brižan mora mučati.
Kermit-
2014-04-17
...pa vidis da vec nastupa ziheraski po obicaju kad mu pocne goriti pod petama..'ne bi se stel mesati'...n kako rekoh politika je to..nije se bezvese ljubisa nazvao ljubisa preletacevic rugajuci se politicarima da lete iz ejdnog tabora u drugi iz koristiasilovski wrote:sad bi bilo dobr da Plenki opet ode u Kijev i da sere protiv Rusa, baš da vidimo gdje to idevuksadinare wrote:politicari su to..lako se nagode..politika je kurva..no iz ovog svega ima koristi..nek se sad ovi iz srbije qurtze prema hrvatskoj..kad rujo kontrolira 15% hr gospodarstav..a srpskog ako i 2%... ....asilovski wrote:Otišao bi u London malo da jede kavijare i jebe kurve, te čeka raspletvuksadinare wrote:...mislim da bi sad najradiej uskocio u prvi vlak za brisel..catabbath wrote:Rusi pošpricali Plenkija pa sad brižan mora mučati.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..'ne bi se stel mesati'...
Hvata ga kronična mediteranska anemija.
catabbath-
2015-08-22
svakako bi bilo dobro da pita jacenjuka i turčinova da nam prenesu njihova iskustva borbe s ruskim varvarima...asilovski wrote:sad bi bilo dobr da Plenki opet ode u Kijev i da sere protiv Rusa, baš da vidimo gdje to idevuksadinare wrote:politicari su to..lako se nagode..politika je kurva..no iz ovog svega ima koristi..nek se sad ovi iz srbije qurtze prema hrvatskoj..kad rujo kontrolira 15% hr gospodarstav..a srpskog ako i 2%... ....asilovski wrote:Otišao bi u London malo da jede kavijare i jebe kurve, te čeka raspletvuksadinare wrote:...mislim da bi sad najradiej uskocio u prvi vlak za brisel..catabbath wrote:Rusi pošpricali Plenkija pa sad brižan mora mučati.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
vjerojatno tajno pregovara s rusima koliko vrijedi to njegovo "ne bi se štel mešati".asilovski wrote:Otišao bi u London malo da jede kavijare i jebe kurve, te čeka raspletvuksadinare wrote:...mislim da bi sad najradiej uskocio u prvi vlak za brisel.. :):catabbath wrote:Rusi pošpricali Plenkija pa sad brižan mora mučati.
Sanader je sjebao inu, ljiga će Agrokor, a iza i jedne i druge akcije stoje rusi...
sitting_bull-
2015-09-28
kak je mogao zajebati agrokor..lik tek nekoliko mejseci premijer..a todoric duzan ohohoo godina...e i ti ga lupnes..sitting_bull wrote:vjerojatno tajno pregovara s rusima koliko vrijedi to njegovo "ne bi se štel mešati".asilovski wrote:Otišao bi u London malo da jede kavijare i jebe kurve, te čeka raspletvuksadinare wrote:...mislim da bi sad najradiej uskocio u prvi vlak za brisel..catabbath wrote:Rusi pošpricali Plenkija pa sad brižan mora mučati.
Sanader je sjebao inu, ljiga će Agrokor, a iza i jedne i druge akcije stoje rusi...
2015-09-08
isto kao i Sanader: pogodovanjem.vuksadinare wrote:kak je mogao zajebati agrokor..lik tek nekoliko mejseci premijer..a todoric duzan ohohoo godina...e i ti ga lupnes.. :D:sitting_bull wrote:vjerojatno tajno pregovara s rusima koliko vrijedi to njegovo "ne bi se štel mešati".asilovski wrote:Otišao bi u London malo da jede kavijare i jebe kurve, te čeka raspletvuksadinare wrote:...mislim da bi sad najradiej uskocio u prvi vlak za brisel.. :):catabbath wrote:Rusi pošpricali Plenkija pa sad brižan mora mučati.
da nije tako ne bi se već više od mjesec dana u vladi sastančilo o Agrokoru.
misliš kako će k+ ministar ostaviti gazdu samo tako?
moguće Todorić neće više biti gazda, ali će otpremnina biti u stotinama milijuna eura, ili dolara.
zato su pregovori tako tvrdi jer gazda ne popušta dok ne dobije dovoljno...
sitting_bull-
2015-09-28
ko je ova ?Pinochet wrote:ova dole za išpricati po tim cvikama
Danas sam od jednog bivšeg obavještajca čuo da je ovo sa Agrokorom sve zakamuflirana igra,e kako bi se tobože neprimjetno Hrvati slizali sa Rusima,jer učiniti to javno, i na način kako je to s Rusima(samo kontra njih) učinio Josip Broz,još nemaju mooda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ugledni Foreign Affairs: Preko Agrokora i BiH Hrvatska sve dublje u raljama Putina
» Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora
» Južnokorejski avioni ispucali preko 300 metaka u smjeru Ruskih bombardera tijekom zajedničke strateške patrole sa Kinom
» Putin: SAD-e želi rat sa Rusijom preko Evrope
» Assange: SAD želi Britaniju u EU da bi preko nje upravljali Europom
» Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora
» Južnokorejski avioni ispucali preko 300 metaka u smjeru Ruskih bombardera tijekom zajedničke strateške patrole sa Kinom
» Putin: SAD-e želi rat sa Rusijom preko Evrope
» Assange: SAD želi Britaniju u EU da bi preko nje upravljali Europom
Page 1 of 2