Dotle došlo:Mesić hvali vrh HDZ-a(plenki i Božinović) koji se želi riješiti desničarenja
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Dotle došlo:Mesić hvali vrh HDZ-a(plenki i Božinović) koji se želi riješiti desničarenja
http://www.direktno.hr/vrh-hdz-a-htio-se-rijesiti-desnicarenja-bozinovic-je-obavio-sjajan-posao-88431/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dotle došlo:Mesić hvali vrh HDZ-a(plenki i Božinović) koji se želi riješiti desničarenja
http://www.direktno.hr/direkt/vrh-hdz-a-htio-se-rijesiti-desnicarenja-bozinovic-je-obavio-sjajan-posao-88431/vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/vrh-hdz-a-htio-se-rijesiti-desnicarenja-bozinovic-je-obavio-sjajan-posao-88431/
2015-09-08
Re: Dotle došlo:Mesić hvali vrh HDZ-a(plenki i Božinović) koji se želi riješiti desničarenja
evo burdusa nazad doma u hdz...ceka se jos joza manolic...
2015-09-08
vasu,hebranga,culeja ce kolpat...kako bi rekli dalmatinci
2015-09-08
mesic,manolic,seks..jos samo fali on franjo..i ko bi reko da se nije vratila '91..na drugoj strani imamo vucica,dacica,vulina,nikolica,seselja..na trecoj izetbegovica istina ne aliju ali njegovu krv..u crnoj gori je vjecni milo đukanovic..evo i azem vlassi najavio veliki povratak u vlast...
2015-09-08
plenki skida plocu u jasenovcu i ispunjava zelju hnsovcima
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ispunit-ce-im-zelju-jedan-od-uvjeta-da-hns-ude-u-koaliciju-bio-je-skidanje-ploce-u-jasenovcu-1032153/
vaso,culeju,hebrangu,glasnovicu vataj te se teljeza... ...vlahusic sad place 'u majku mu jesam se zajebo a moj uvjet podrsci plenkiju je da skine plocu u jasenovcu..e j'es budale... ....miletic(ides) 'skinut ce plocu sad je hdz prava antifasisticka stranka a tu je i mesic..uskacemo u plenkijev vlak.... ...pupovac:'skinuli ili ne skinuli ja sam uvijek uz plenkija i vlast....
..i tako bero,maras,bauk,mrak i vesna uz most i pernara i beljaka ostadose sami
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ispunit-ce-im-zelju-jedan-od-uvjeta-da-hns-ude-u-koaliciju-bio-je-skidanje-ploce-u-jasenovcu-1032153/
vaso,culeju,hebrangu,glasnovicu vataj te se teljeza... ...vlahusic sad place 'u majku mu jesam se zajebo a moj uvjet podrsci plenkiju je da skine plocu u jasenovcu..e j'es budale... ....miletic(ides) 'skinut ce plocu sad je hdz prava antifasisticka stranka a tu je i mesic..uskacemo u plenkijev vlak.... ...pupovac:'skinuli ili ne skinuli ja sam uvijek uz plenkija i vlast....
..i tako bero,maras,bauk,mrak i vesna uz most i pernara i beljaka ostadose sami
2015-09-08
Culejuuuu...javiiii seeee...stizuuuuu...ti meeeesssiiiccc....manoliiiiiccc....pupooovacccc....
2015-09-08
predmjevam da bi uskoro..culej,hebrang,kovac,vaso..mogli doci kod esih/hasanbegovic/glasnovica...sa pitanjem kao u filmu druzba pere kvrzice...primate li nas...
2015-09-08
..culej objavljuje vijest zeni
Culej:'mani se zeno kapije dola'z vamo'
Žena:'evooooo meeee..samo cas'
Culej:'Odmah nema sa cu ovo je vrlo vazno...'
Žena.'Samo sto nisam...'
Culej:'nemoj ti meni samo sto nisam zatvaraj kapiju i dola'z vamo inace teljez vadim..'
Žena:'tu sam reci s'a imas za rec da zatvorim kapiju..'
Culej:'Vako tu granicu nisam mogao prec...onaj dezerter i birselski plenki vraca u hdz mesica,manolica a vidim da bi i boljkovca da je ziv..prvo sam progutaon govno sa onim cetnikom pupovcem..pa sam progutao i ovo govno sa onim proljevom od hnsa..e al ovo govno sa povratkom mesica i manolica necu...izlazim iz hdz-a i odlasim bratu po oruzju glasnovicu..'
Žena:'staaaaaaa siiiii rekaoooooo....da's izac iz hdz-a picka ti se ogadila...je's ti normalan..tko ce nam tankati one bmw-,mercedese u garazi..sta si ti umislio da ce pare sa neba padati...ko ce nam sinu davat đeparac od pet iljada kuna?..onaj luđak glasnovic?...aj ga ti trazi za gorivo i đeparac...ko ce meni placat frizera svaki tjedan?..ona esih'..aj nju trazi za frizuru...mar's plenkiju i reci mu da se duboko kajes za zbog svoje glupe odluke...i kad izlazis zatvori kapiju..je's me cuo..inace vadim sa tavana jedan od onih deset mitraljeza'
Culej:'mani se zeno kapije dola'z vamo'
Žena:'evooooo meeee..samo cas'
Culej:'Odmah nema sa cu ovo je vrlo vazno...'
Žena.'Samo sto nisam...'
Culej:'nemoj ti meni samo sto nisam zatvaraj kapiju i dola'z vamo inace teljez vadim..'
Žena:'tu sam reci s'a imas za rec da zatvorim kapiju..'
Culej:'Vako tu granicu nisam mogao prec...onaj dezerter i birselski plenki vraca u hdz mesica,manolica a vidim da bi i boljkovca da je ziv..prvo sam progutaon govno sa onim cetnikom pupovcem..pa sam progutao i ovo govno sa onim proljevom od hnsa..e al ovo govno sa povratkom mesica i manolica necu...izlazim iz hdz-a i odlasim bratu po oruzju glasnovicu..'
Žena:'staaaaaaa siiiii rekaoooooo....da's izac iz hdz-a picka ti se ogadila...je's ti normalan..tko ce nam tankati one bmw-,mercedese u garazi..sta si ti umislio da ce pare sa neba padati...ko ce nam sinu davat đeparac od pet iljada kuna?..onaj luđak glasnovic?...aj ga ti trazi za gorivo i đeparac...ko ce meni placat frizera svaki tjedan?..ona esih'..aj nju trazi za frizuru...mar's plenkiju i reci mu da se duboko kajes za zbog svoje glupe odluke...i kad izlazis zatvori kapiju..je's me cuo..inace vadim sa tavana jedan od onih deset mitraljeza'
2015-09-08
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ahahahahaha.... sad ce biti "Pa nije ni taj Mesic toliko los" :D
Guest- Guest
naravno da nije los kad treba sve napravit da ostanes na vlasti..nije badava mesicev savjetnik postao desna ruka plenkovicu...kad je ovaj postao predsjednik hdz-a...a mesic nikad nije ili rijetko kritizirao hdz od kad ga je preuzeo plenki...ova plenkijeva ekipa mlati ovaj desni dio hdz-a na celu sa vasom,culejom,hebrangom kurcem po celukako zeli a oni se cesljaju...MaximusDecimusMiridije wrote:ahahahahaha.... sad ce biti "Pa nije ni taj Mesic toliko los" :D
2015-09-08
..jbg..oni su ipak 'vojnici stranke' pa valja trpit i mlacenjem kurcem po celu..
2015-09-08
Saće se početi vaditi fotosi sa mesketom i Jolijem, udba čvrsto preuzima kormilo nad Lijepom NašomMaximusDecimusMiridije wrote:ahahahahaha.... sad ce biti "Pa nije ni taj Mesic toliko los" :D
Kermit-
2014-04-17
od Ere i ostalih bosanskih HDZovacaMaximusDecimusMiridije wrote:ahahahahaha.... sad ce biti "Pa nije ni taj Mesic toliko los" :D
Guest- Guest
kockoglavi vlaji su ko mladi boljševici koji su svaku odluku Imforbiroa i Staljina prihvaćali bez ikakvog pitanja ili sumnjePinochet wrote:od Ere i ostalih bosanskih HDZovacaMaximusDecimusMiridije wrote:ahahahahaha.... sad ce biti "Pa nije ni taj Mesic toliko los" :D
Kermit-
2014-04-17
Vlada spasa za Agrokor i Gazdu i kradezeove miljune u dionicama agrokorovih firmi ....vidim ovi po saboru lagano priprema za ljeto .....raspuštanje sabora ...jbte se.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
asilovski wrote:kockoglavi vlaji su ko mladi boljševici koji su svaku odluku Imforbiroa i Staljina prihvaćali bez ikakvog pitanja ili sumnjePinochet wrote:od Ere i ostalih bosanskih HDZovacaMaximusDecimusMiridije wrote:ahahahahaha.... sad ce biti "Pa nije ni taj Mesic toliko los" :D
:D
zapravo nisu hercegovci i vlaji glupi, pa glasuju za HDZ kao zombiji bez mozga(ima i takvih, ali par %) .većina njih glasuje iz interesa. ništa drugo. ja znam hrpu HDZovaca, oni nemogu smisliti stranku, ali se glasuje iz interesa, ono "riješit će mi stranka nešto, posao, meni , ženi, kćeri, sestri, bratu, rodijaku itd"..
i zato ironično, ovi glupi ljevičari koji zagovaraju "jaku državu", sa "više poreza i regulacija", nekuže kurca, da zagovaranjem takve države, samo rade korist HDZu. Jer Država odnosno KraDeZe , dobija više i više para, sa kojima kupuje sve više i više glasova i tako će vječno biti na vlasti.
naravno pošto je takav KraDeZeov ekonomski model loš za ekonomiju, - to još bolje, jer će se hrpa iseliti, pa time još lakše će ovi do vlasti.
Guest- Guest
vaso:'ja sam samo jedan obicni vojnik stranke'
culej:'svi smo mi vojnici hdz-a'
culej:'svi smo mi vojnici hdz-a'
2015-09-08
50 50% znam čak one koji imaju koristi ali ne idu glasati, najgori su imoćani oko Vrdoljaka to je hajdučija hehehe a kontam da Vrdoljak ovo čak i ne bi da nije Cvitan otvorio malo ormar sa k.d.Pinochet wrote:asilovski wrote:kockoglavi vlaji su ko mladi boljševici koji su svaku odluku Imforbiroa i Staljina prihvaćali bez ikakvog pitanja ili sumnjePinochet wrote:od Ere i ostalih bosanskih HDZovacaMaximusDecimusMiridije wrote:ahahahahaha.... sad ce biti "Pa nije ni taj Mesic toliko los" :D
:D
zapravo nisu hercegovci i vlaji glupi, pa glasuju za HDZ kao zombiji bez mozga(ima i takvih, ali par %) .većina njih glasuje iz interesa. ništa drugo. ja znam hrpu HDZovaca, oni nemogu smisliti stranku, ali se glasuje iz interesa, ono "riješit će mi stranka nešto, posao, meni , ženi, kćeri, sestri, bratu, rodijaku itd"..
i zato ironično, ovi glupi ljevičari koji zagovaraju "jaku državu", sa "više poreza i regulacija", nekuže kurca, da zagovaranjem takve države, samo rade korist HDZu. Jer Država odnosno KraDeZe , dobija više i više para, sa kojima kupuje sve više i više glasova i tako će vječno biti na vlasti.
naravno pošto je takav KraDeZeov ekonomski model loš za ekonomiju, - to još bolje, jer će se hrpa iseliti, pa time još lakše će ovi do vlasti.
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mesić: Problem Milorada Dodika koji ne priznaje BiH se ne može riješiti u Sarajevu
» I dotle je došlo : Čistačice napuštaju bolnice , idu na more ili van
» Dotle je došlo: Glavaš brani Plenkovića, kaže da branitelji ne mogu biti SUBNOR
» brošura o transseksualnosti za djecu o konju koji želi da bude pas i njegovom vlasniku koji želi da bude žena
» Egipat se želi riješiti dolara
» I dotle je došlo : Čistačice napuštaju bolnice , idu na more ili van
» Dotle je došlo: Glavaš brani Plenkovića, kaže da branitelji ne mogu biti SUBNOR
» brošura o transseksualnosti za djecu o konju koji želi da bude pas i njegovom vlasniku koji želi da bude žena
» Egipat se želi riješiti dolara
Page 1 of 3