Plenki se ne zeli svadjati sa komsijama:'Nisam taj tip.Svi ste vi balkanci a ja briselac i anemican'
Page 1 of 1
Plenki se ne zeli svadjati sa komsijama:'Nisam taj tip.Svi ste vi balkanci a ja briselac i anemican'
https://www.danas.rs/svet/plenkovic-odustanimo-od-prepucavanja-sva-pitanja-sa-srbijom-zelim-da-resavam-dijalogom/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenki se ne zeli svadjati sa komsijama:'Nisam taj tip.Svi ste vi balkanci a ja briselac i anemican'
Kad se osjeti miris frke opet ga hvata anemija
2015-09-08
Re: Plenki se ne zeli svadjati sa komsijama:'Nisam taj tip.Svi ste vi balkanci a ja briselac i anemican'
naziv teme ti je za 5
2014-04-19
Ma Plenki je pametan. Od tih prepucavanja nema nikakve koristi
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Plenki je uistinu pametan
On je novi Tito Jedino kaj ima veće lopove oko sebe
Titini mu nisu do koljena. Ma do pete
On je novi Tito Jedino kaj ima veće lopove oko sebe
Titini mu nisu do koljena. Ma do pete
Nit je za zabavu nit je za ratovanje nit za jebanje nit za prepucanje..ukratko...bezveznjakovicRingo10 wrote:Ma Plenki je pametan. Od tih prepucavanja nema koristi
2015-09-08
anemično đubre niti ne može u ikakvo prepucavanje.
srbija mu je preko pupovca koalicijski partner.
srbija mu je preko pupovca koalicijski partner.
sitting_bull-
2015-09-28
RayMabus likes this post
Pa dobro, vi onda idite da se bijete sa Srbimasitting_bull wrote:anemično đubre niti ne može u ikakvo prepucavanje.
I prepucavajte se s njima I oni s vama dok ne pokrepate.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
sve pet dok je u pitanju prepucavanje.Ringo10 wrote:Pa dobro, vi onda idite da se bijete sa Srbimasitting_bull wrote:anemično đubre niti ne može u ikakvo prepucavanje.
I prepucavajte se s njima I oni s vama dok ne pokrepate.
loše bi bilo da dođe do propucavanja.
anemičaru ionako nije bitno s kim koalira ukoliko mu ta koalicija omogućuje da ostvari svoje osobne ciljeve.
građani, država, reforme, napredak, prisega kod preuzimanja dužnosti nisu bitni.
anemičaru je samo i isključivo bitan on sam i njegova guzica, a i tu je već pomalo u problemima i otežao mu je korak od onih koji su mu se uvukli.
sitting_bull-
2015-09-28
Similar topics
» Plenki porucio hdzovcima:'Nisam siguran da bi za vas stavio ruku u vatru'
» Trump : Nisam siguran da Izrael želi mir sa Palestincima
» Najebali smo: Plenki želi voditi Hrvatsku do 2026.g. a i dulje
» Adem Vuchiqi stiže u Zagreb!Plenki:Pozvan je,ako želi nek dođe...
» Plenki žrtvovao Capaka,Markotićku i Božinovića...Vili se ne želi žrtvovati
» Trump : Nisam siguran da Izrael želi mir sa Palestincima
» Najebali smo: Plenki želi voditi Hrvatsku do 2026.g. a i dulje
» Adem Vuchiqi stiže u Zagreb!Plenki:Pozvan je,ako želi nek dođe...
» Plenki žrtvovao Capaka,Markotićku i Božinovića...Vili se ne želi žrtvovati
Page 1 of 1