EVO KAKO REKOH, UKOLIKO ZATREBA JAVIT ĆU SE JAVNO
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: EVO KAKO REKOH, UKOLIKO ZATREBA JAVIT ĆU SE JAVNO
a na isti kiosk možeš po levenbroj?RayMabus wrote:Neću sad nigdi ić di nemam potribe kad je korona. Iman starog doma a stari mi je šećeraš i moran se paziti i radi njega još više.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Prvi put čujem za to tako da fala na informaciji. Poslužit će. Trenutno nemam karticu jer mi je istekla a nije mi trebalo produžavanje al ok , dobro je i to znat.Gnječ wrote:ako netko ne može ili ne želi uplatiti preko kartice ili mu je prekomplicirano, može uplatiti u cashu u svim Aircash prodajnim punktovima INA, TISAK itd.
Aircash lokacije
https://aircash.eu/lokacije/
odeš do prvog kioska Tiska prodavačica će ti sve objasnit.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
To nije kiosk nego dućan kraj kuće di mi i otac kupuje. Ja još rijeđe od njega iden vani tj ne idem nikako a i pivu ne pijen nešto previše zimi. Ne znam jesan li u 12 misecu tri puta iša uzeti pive sve skupa. Zimi nisan nešto od pive. To mi više liti dođe jer je vruće.veber wrote:a na isti kiosk možeš po levenbroj?RayMabus wrote:Neću sad nigdi ić di nemam potribe kad je korona. Iman starog doma a stari mi je šećeraš i moran se paziti i radi njega još više.Gnječ wrote:RayMabus wrote:
Prvi put čujem za to tako da fala na informaciji. Poslužit će. Trenutno nemam karticu jer mi je istekla a nije mi trebalo produžavanje al ok , dobro je i to znat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nije mi jasno čemu takav upis na ovakvoj temi?debotoijusto wrote:nitko jos nije spomenuo bitcoin kojim kupis tanzanijski siling i pretvoris u bon od konzuma
sto nedostaje dobrom starom tekucem racunu i 2 kliktaja od krajnjeg korisnika koji to podigne uobicajno ?
možda je netko prodao bit-coin i uplatio za pomoć.
bitno da sereš.
od svih tema tu se moraš javit?
2014-12-30
Skinula aircash app, čini se jednostavno.
Sad samo uputa kome, to je to, nemojmo komplicirat ljudi.
E da, i pojedinci nemojte zasr..chatat temu.
E da, i pojedinci nemojte zasr..chatat temu.
Last edited by venus on 2/1/2021, 19:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
onda šuti.RayMabus wrote:To nije kiosk nego dućan kraj kuće di mi i otac kupuje. Ja još rijeđe od njega iden vani tj ne idem nikako a i pivu ne pijen nešto previše zimi. Ne znam jesan li u 12 misecu tri puta iša uzeti pive sve skupa. Zimi nisan nešto od pive. To mi više liti dođe jer je vruće.veber wrote:a na isti kiosk možeš po levenbroj?RayMabus wrote:Neću sad nigdi ić di nemam potribe kad je korona. Iman starog doma a stari mi je šećeraš i moran se paziti i radi njega još više.Gnječ wrote:
2014-12-30
debotoijusto wrote:nitko jos nije spomenuo bitcoin kojim kupis tanzanijski siling i pretvoris u bon od konzuma
sto nedostaje dobrom starom tekucem racunu i 2 kliktaja od krajnjeg korisnika koji to podigne uobicajno ?
Sad porezna ima uvida u promet po svim vašim računima bez izuzetka.
Lp.
Guest- Guest
Pa šuti ti. Reka san da neću ić okolo ako ne moran. Po tebi ne bi tri triba ni do lokalnog dućana otić kupit kruv i mliko.veber wrote:onda šuti.RayMabus wrote:To nije kiosk nego dućan kraj kuće di mi i otac kupuje. Ja još rijeđe od njega iden vani tj ne idem nikako a i pivu ne pijen nešto previše zimi. Ne znam jesan li u 12 misecu tri puta iša uzeti pive sve skupa. Zimi nisan nešto od pive. To mi više liti dođe jer je vruće.veber wrote:a na isti kiosk možeš po levenbroj?RayMabus wrote:
Neću sad nigdi ić di nemam potribe kad je korona. Iman starog doma a stari mi je šećeraš i moran se paziti i radi njega još više.
Ja ne iden nigdi dok je korona. Eto bija san četiri možda najviše pet puta do dućana pive uzet i to s razlogom , dva il il tri puta slavija rukometašice i sad ovo oko Nove Godine malo. To je sve. Minum minimuma.
2014-04-11
to je onda odličnoGnječ wrote:ako netko ne može ili ne želi uplatiti preko kartice ili mu je prekomplicirano, može uplatiti u cashu u svim Aircash prodajnim punktovima INA, TISAK itd.
Aircash lokacije
aircash šalješ na broj na koji želiš. mobavenus wrote:Skinula aircash app, čini se jednostavno.
preko svoje kartice.
samo dosta ljudi ne može poslati jer im je broj-Kartica bankovnih
0000 0000 00
a kod nas je još sustav Kartica bankovnih
0000 0000 0000 0000
tako da i na to mislite.
Last edited by veber on 2/1/2021, 19:44; edited 1 time in total
2014-12-30
Ovo je forum. Razglabamo. Tražimo rješenje. Ionako je nedilja sutra pa ionako ova šema priko pošte il fine sutra ni ne radi tako mu nije sad da mora odma većeras smislit rješenje.kic wrote:
malo manje chata molim, da.
Ja san svoje reka a on nek smisli kako ću mu poslat.
2014-04-11
Noor wrote:to je onda odličnoGnječ wrote:ako netko ne može ili ne želi uplatiti preko kartice ili mu je prekomplicirano, može uplatiti u cashu u svim Aircash prodajnim punktovima INA, TISAK itd.
Aircash lokacije
Znači Miha samo uzme novi broj/sim i odemo na Tisak npr. i uplatimo gotovinom?
OK.
Čekamo brojček.
Guest- Guest
ok Ray, onda ne trebaš komentirati....ako nećeš ili ne možeš ništa učiniti po ovom pitanju, šuti na temi...ok?RayMabus wrote:Pa šuti ti. Reka san da neću ić okolo ako ne moran. Po tebi ne bi tri triba ni do lokalnog dućana otić kupit kruv i mliko.veber wrote:onda šuti.RayMabus wrote:To nije kiosk nego dućan kraj kuće di mi i otac kupuje. Ja još rijeđe od njega iden vani tj ne idem nikako a i pivu ne pijen nešto previše zimi. Ne znam jesan li u 12 misecu tri puta iša uzeti pive sve skupa. Zimi nisan nešto od pive. To mi više liti dođe jer je vruće.veber wrote:
a na isti kiosk možeš po levenbroj?
Ja ne iden nigdi dok je korona. Eto bija san četiri možda najviše pet puta do dućana pive uzet i to s razlogom , dva il il tri puta slavija rukometašice i sad ovo oko Nove Godine malo. To je sve. Minum minimuma.
izgleda full jednostavno, daSovak wrote:Noor wrote:to je onda odličnoGnječ wrote:ako netko ne može ili ne želi uplatiti preko kartice ili mu je prekomplicirano, može uplatiti u cashu u svim Aircash prodajnim punktovima INA, TISAK itd.
Aircash lokacije
OK.
Čekamo brojček.
Molim te zovi dijagrama neka se javi kicu.veber wrote:dijagram veli da ide prema dolje, moglo bi se njemu dati.Ra wrote:U pravu si.veber wrote:Aircash je super sistem, osobno ga koristim. Ide praktično u realnom vremenu.
Samo ljudi da li ste svjesni logistike?
da u krugu na rade pumpe, čak i one koje rade teško da mogu isplaćivati keš.
opterećenje je na taj sustav već velik.
ta pomoć može biti dobrodošla kada sustav proradi.
postoji preko dhl-a ali oni bezobzirno deru.
i postoji maksimalan broj uplata, stanja i isplata preko aircasha.
A da se kombiniraju dva sistema?
Imaš li neki prijedlog.
Dhl ne dolazi u obzir.
Ako će netko iz Zagreba ići tamo možemo i tom nekom poslati da mu donese keš.
danas je transakcija brza.
ja imam njemački račun.
jedino kći ima jedan tekući, nikad aktiviran pa mihi dam oib i karticu i onda uplate na njega.
ali i to je pizdarija.
Ja ću javljati kicu, a on njima.
Nitko od nas nema broj ni od mihe ni od njega, a na pp se ne javljaju.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Pa nije nego nemam kiosk ovdje kraj kuće. Prije je bilo. Ne znan ni di da oden oko kuće na taj Tisak.Noor wrote:ok Ray, onda ne trebaš komentirati....ako nećeš ili ne možeš ništa učiniti po ovom pitanju, šuti na temi...ok?RayMabus wrote:Pa šuti ti. Reka san da neću ić okolo ako ne moran. Po tebi ne bi tri triba ni do lokalnog dućana otić kupit kruv i mliko.veber wrote:onda šuti.RayMabus wrote:
To nije kiosk nego dućan kraj kuće di mi i otac kupuje. Ja još rijeđe od njega iden vani tj ne idem nikako a i pivu ne pijen nešto previše zimi. Ne znam jesan li u 12 misecu tri puta iša uzeti pive sve skupa. Zimi nisan nešto od pive. To mi više liti dođe jer je vruće.
2014-04-11
veber wrote:nije mi jasno čemu takav upis na ovakvoj temi?debotoijusto wrote:nitko jos nije spomenuo bitcoin kojim kupis tanzanijski siling i pretvoris u bon od konzuma
možda je netko prodao bit-coin i uplatio za pomoć.
bitno da sereš.
od svih tema tu se moraš javit?
cijepljen si od humora , bilo proslo idemo dalje ...gledam sva moguca sredstva placanja ste naveli a najednostavnije ne
kolega ja nasih godina i posjeduje racun te naviku koristenja sto mislim bitno...srusilo mu kucu na livadi zima i kisa pada i sad se on treba prvi put bavit alternativnim nacinima uplate ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a, da probate čitati s razumijevanjem?Sovak wrote:Noor wrote:to je onda odličnoGnječ wrote:ako netko ne može ili ne želi uplatiti preko kartice ili mu je prekomplicirano, može uplatiti u cashu u svim Aircash prodajnim punktovima INA, TISAK itd.
Aircash lokacije
OK.
Čekamo brojček.
napisao sam, ali da ponovim.
koji je to logistički problem.
koliko pumpa, tiska ili još ima pružatelja usluge trenutno radi, posluje.
garant svi imaju milijune kuna pa da odu tamo.
trenutno u sisku, petrinji, banovini koliko je otvorenih pumpi, kioska tiska i ostalih.
koliko keša imaju kod seba, a kolika je potreba ljudi dolje.
dajte se skoncentrirajte.
2014-12-30
veber wrote:aircash šalješ na broj na koji želiš. mobavenus wrote:Skinula aircash app, čini se jednostavno.
preko svoje kartice.
samo dosta ljudi ne može poslati jer im je broj-Kartica bankovnih
0000 0000 00
a kod nas je još sustav Kartica bankovnih
0000 0000 0000 0000
tako da i na to mislite.
ne kompliciraj.
odeš na neki od Aircash prodajnih punktova tamo uplatiš u kešu.
Sama uplata novca na Novčanik vrši se bez ikakve naknade gotovinom na svim Aircash prodajnim mjestima diljem Hrvatske ili samo jednim klikom putem kreditnih i debitnih Visa, Maestro i Mastercard kartica iz Hrvatske i inozemstva .
Za detalje kako uplatiti i spremiti novu karticu klikni ovdje.
Za uplatu gotovinom na bilo kojoj Aircash lokaciji klikom na tipku Uplati dobit ćeš barkod za uplatu kojeg je potrebno pokazati prodavaču na prodajnom mjestu, on će ga skenirati i novac će odmah biti na Aircash novčaniku.
I sve to BEZ NAKNADE!
https://aircash.eu/kako-radi-aircash/uplata-novca-na-aircash-novcanik/
Guest- Guest
tekući je najjednostavnije rješenje.
mada kako mi izgleda da ću morat sjest u auto i nač ga dolje, i uši mu izvuč što sam morao vozit tamo.
mada kako mi izgleda da ću morat sjest u auto i nač ga dolje, i uši mu izvuč što sam morao vozit tamo.
Nećeš. Sutra je ionako nedilja. Većeras će pitat ženu. Žena je uvijek pametnija od muškog kad su transakcije love u pitanju. To uče na pauzi za vrime malog odmora u osnovnoj školi.danni1 wrote:tekući je najjednostavnije rješenje.
On ne zna ništa. On je tele po tom pitanju ka i ja.
Last edited by RayMabus on 2/1/2021, 19:58; edited 1 time in total
2014-04-11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» kako rekoh komunizam se vraća
» Rekoh…
» Izetbegović: Islamski svijet se još nije digao, ali ako zatreba i oni će biti uz nas
» Dodik : Vojsku RS je moguće ponovo brzo mobilizirati ako zatreba
» Izetbegović: Islamski svijet se još nije digao, ali ako zatreba i oni će biti uz nas
» Rekoh…
» Dodik : Vojsku RS je moguće ponovo brzo mobilizirati ako zatreba
Page 4 of 11