EVO KAKO REKOH, UKOLIKO ZATREBA JAVIT ĆU SE JAVNO
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: EVO KAKO REKOH, UKOLIKO ZATREBA JAVIT ĆU SE JAVNO
Longi ti ćeš uplatiti kako znaš i umiješ.RayMabus wrote:Recimo da znam nešto o programiranju pa ne volim tokove novca koji idu digitalno bez posredovanja ovlaštene institucije i osobe stručne koja to radi.
Previše znam. Zato ne vjerujem takvim putevima novca.
Bit će još dana za pomoći.
Tražimo najbrži i najefikasniji način kako dostaviti novac osobi čije podatke nemamo a želimo mu pomoći.
Asigamande koja luda situacija.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
preksutra ti se javim (ponedeljak) kad nekaj sjedne na račun. Pošalji na pp račun ili aircash ili nekaj
Ja sam ti samouki programer. Takvi su ti najgori. Nema školu a rastavit će ti program na proste faktore i od njega napravit skroz novi. Jedan put napa neki virus a u sobi dva lika jedan je profesor a drugi je neka informatika faks i oba dvojica lupaj po taststuri kako će blokat upad , ja doša i isključija kompjuter iza iz struje , izvuka kabel.MaximusDecimusMiridije wrote:Longi jebote. Ok je stari.
Kraj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ra wrote:Gnječ wrote:kic wrote:
pa da, nek stavi broj računa, i ja ću editirati prvi post na temi da svi mogu vidjeti..
ma Aircash. miha neka kupi novu prepaid sim karticu koja će biti samo za to znači ne treba žiro niti davati svoj broj mobitela. nek nađe smartphone ubaci novu prepaid sim karticu skine i instalira aplikaciju sa google apps i ovdje stavi broj te nove prepaid sim kartice. drugi podaci uopće ne trebaju. svatko tko želi poslati novac mora prije na svoj mob instalirati aplikaciju Aircash sa google apps. miha dobije na mob novac ode na prvu benzinsku i podigne cash.
evo tu upute nije teško
https://aircash.eu/kako-radi-aircash/slanje-novca/
https://aircash.eu/
Aha. I s aplikacijom povezati svoj tekući račun s kojeg prebaciš sredtstva kao na kreditnu karticu ili Peypal?
Sumnjam da će se svi snaći s ovim pa ćeš morati objasniti podrobno sve kako to funkcionira.
Ja imam Revolut i te transakcije su u sekundi gotove. Ali mogu tako poslati samo osobi koja također ima Revolut i moj broj mobitela.
Ima i Amazon. Kupi se bilo gdje u dućanu amazonov poklon bon i naznači se nekom.
sve ti detaljno piše u uputama. naravno prije svega instaliraš aplikaciju sa google store ima u gornjem linku.
evo još
1. korak instaliraj app
2. korak
https://aircash.eu/kako-radi-aircash/uplata-novca-na-aircash-novcanik/
3. korak
https://aircash.eu/kako-radi-aircash/unos-nove-kartice/
4. korak
https://aircash.eu/kako-radi-aircash/slanje-novca/
Guest- Guest
Aircash je super sistem, osobno ga koristim. Ide praktično u realnom vremenu.
Samo ljudi da li ste svjesni logistike?
da u krugu na rade pumpe, čak i one koje rade teško da mogu isplaćivati keš.
opterećenje je na taj sustav već velik.
ta pomoć može biti dobrodošla kada sustav proradi.
postoji preko dhl-a ali oni bezobzirno deru.
i postoji maksimalan broj uplata, stanja i isplata preko aircasha.
Last edited by veber on 2/1/2021, 19:04; edited 1 time in total
2014-12-30
Gnječ, pogledala sam nabrzinu i ovo mi djeluje vrlo jednostavno.
Mislim da bi to stvarno moglo funkcionirati.
Brzo i bez puno zavrzlama.
Plus, mala je naknada.
Miha, na potezu si.
Mislim da bi to stvarno moglo funkcionirati.
Brzo i bez puno zavrzlama.
Plus, mala je naknada.
Miha, na potezu si.
2020-06-01
U pravu si.veber wrote:Aircash je super sistem, osobno ga koristim. Ide praktično u realnom vremenu.
A da se kombiniraju dva sistema?
Imaš li neki prijedlog.
Dhl ne dolazi u obzir.
Ako će netko iz Zagreba ići tamo možemo i tom nekom poslati da mu donese keš.
2020-06-01
ako netko ne može ili ne želi uplatiti preko kartice ili mu je prekomplicirano, može uplatiti u cashu u svim Aircash prodajnim punktovima INA, TISAK itd.
Aircash lokacije
https://aircash.eu/lokacije/
Aircash lokacije
Guest- Guest
veber wrote:Aircash je super sistem, osobno ga koristim. Ide praktično u realnom vremenu.
pa dobro jebogabog radi neka pumpa, tisak kiosk. gdje ljudi tankaju gorivo? kakvo jebeno opterećenje???
Guest- Guest
Prvi put čujem za to tako da fala na informaciji. Poslužit će. Trenutno nemam karticu jer mi je istekla a nije mi trebalo produžavanje al ok , dobro je i to znat.Gnječ wrote:ako netko ne može ili ne želi uplatiti preko kartice ili mu je prekomplicirano, može uplatiti u cashu u svim Aircash prodajnim punktovima INA, TISAK itd.
Aircash lokacije
2014-04-11
RayMabus wrote:Prvi put čujem za to tako da fala na informaciji. Poslužit će. Trenutno nemam karticu jer mi je istekla a nije mi trebalo produžavanje al ok , dobro je i to znat.Gnječ wrote:ako netko ne može ili ne želi uplatiti preko kartice ili mu je prekomplicirano, može uplatiti u cashu u svim Aircash prodajnim punktovima INA, TISAK itd.
Aircash lokacije
Jebate ti kaj da si negdje u Republic of Matunga Kimpapa.
Guest- Guest
Radija san deset godina na pumpi ( a je san se nakesa para tamo dok se moglo , zato san i iša ća jer nisan više moga hakirat program za peglanje , neki zakoni ovo ono bezveze ) i nismo to imali.Gnječ wrote:veber wrote:Aircash je super sistem, osobno ga koristim. Ide praktično u realnom vremenu.
pa dobro jebogabog radi neka pumpa, tisak kiosk. gdje ljudi tankaju gorivo? kakvo jebeno opterećenje???
Nema ti to svaka pumpa. Koliko vidim samo INA. Moraš i to pazit.
2014-04-11
Pa ne koristim te stvari. Zašto bi ja to mora znati da ima ako ja to ne koristim. Ja volim keš i to je to. Ja sve kešom plaćan. Nema u mene ni kredita ni dugova. Samo keš. Ništa krediti , dugovi neke šeme ovo ono. Nema toga u mene.Sovak wrote:RayMabus wrote:Prvi put čujem za to tako da fala na informaciji. Poslužit će. Trenutno nemam karticu jer mi je istekla a nije mi trebalo produžavanje al ok , dobro je i to znat.Gnječ wrote:ako netko ne može ili ne želi uplatiti preko kartice ili mu je prekomplicirano, može uplatiti u cashu u svim Aircash prodajnim punktovima INA, TISAK itd.
Aircash lokacije
Jebate ti kaj da si negdje u Republic of Matunga Kimpapa.
2014-04-11
Miha, javio mi se jedan Slovenac. Zvala sam ga za prodaju kamp prikolice, ali bi je on možda čak i darovao. Ali bi htio osobno čuti osobu koja ju treba.
Ja sam mu opisala tvoj slučaj, ali dalje prepuštam tebi.
Odi na pp poslat ću ti njegov kontakt.
Ja sam mu opisala tvoj slučaj, ali dalje prepuštam tebi.
Odi na pp poslat ću ti njegov kontakt.
2020-06-01
kic likes this post
RayMabus wrote:Prvi put čujem za to tako da fala na informaciji. Poslužit će. Trenutno nemam karticu jer mi je istekla a nije mi trebalo produžavanje al ok , dobro je i to znat.Gnječ wrote:ako netko ne može ili ne želi uplatiti preko kartice ili mu je prekomplicirano, može uplatiti u cashu u svim Aircash prodajnim punktovima INA, TISAK itd.
Aircash lokacije
odeš do prvog kioska Tiska prodavačica će ti sve objasnit.
Guest- Guest
Ja, cene so kr grozne. A bi vi lahko zrihtali prevoz iz Paga (prikolica ni registrirana, tako da bi jo bilo treba prepeljati na prikolici)? In nekoga bi rabil, da mi pomaga to vse pospraviti, saj je prikolica postavljena (ima baldehin, tendo).
Jaz bi rabil kaki dan, da se preverim moznosti
Jaz bi rabil kaki dan, da se preverim moznosti
2020-06-01
trebali bi nekog da mu pomogne razmontirati i prijevoz.
S Paga.
S Paga.
2020-06-01
dijagram veli da ide prema dolje, moglo bi se njemu dati.Ra wrote:U pravu si.veber wrote:Aircash je super sistem, osobno ga koristim. Ide praktično u realnom vremenu.
A da se kombiniraju dva sistema?
Imaš li neki prijedlog.
Dhl ne dolazi u obzir.
Ako će netko iz Zagreba ići tamo možemo i tom nekom poslati da mu donese keš.
danas je transakcija brza.
ja imam njemački račun.
jedino kći ima jedan tekući, nikad aktiviran pa mihi dam oib i karticu i onda uplate na njega.
ali i to je pizdarija.
2014-12-30
Neću sad nigdi ić di nemam potribe kad je korona. Iman starog doma a stari mi je šećeraš i moran se paziti i radi njega još više.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Prvi put čujem za to tako da fala na informaciji. Poslužit će. Trenutno nemam karticu jer mi je istekla a nije mi trebalo produžavanje al ok , dobro je i to znat.Gnječ wrote:ako netko ne može ili ne želi uplatiti preko kartice ili mu je prekomplicirano, može uplatiti u cashu u svim Aircash prodajnim punktovima INA, TISAK itd.
Aircash lokacije
2014-04-11
nitko jos nije spomenuo bitcoin kojim kupis tanzanijski siling i pretvoris u bon od konzuma
sto nedostaje dobrom starom tekucem racunu i 2 kliktaja od krajnjeg korisnika koji to podigne uobicajno ?
sto nedostaje dobrom starom tekucem racunu i 2 kliktaja od krajnjeg korisnika koji to podigne uobicajno ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a na isti kiosk možeš po levenbroj?RayMabus wrote:Neću sad nigdi ić di nemam potribe kad je korona. Iman starog doma a stari mi je šećeraš i moran se paziti i radi njega još više.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Prvi put čujem za to tako da fala na informaciji. Poslužit će. Trenutno nemam karticu jer mi je istekla a nije mi trebalo produžavanje al ok , dobro je i to znat.Gnječ wrote:ako netko ne može ili ne želi uplatiti preko kartice ili mu je prekomplicirano, može uplatiti u cashu u svim Aircash prodajnim punktovima INA, TISAK itd.
Aircash lokacije
2014-12-30
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» kako rekoh komunizam se vraća
» Rekoh…
» Izetbegović: Islamski svijet se još nije digao, ali ako zatreba i oni će biti uz nas
» Dodik : Vojsku RS je moguće ponovo brzo mobilizirati ako zatreba
» Izetbegović: Islamski svijet se još nije digao, ali ako zatreba i oni će biti uz nas
» Rekoh…
» Dodik : Vojsku RS je moguće ponovo brzo mobilizirati ako zatreba
Page 3 of 11