EVO KAKO REKOH, UKOLIKO ZATREBA JAVIT ĆU SE JAVNO
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: EVO KAKO REKOH, UKOLIKO ZATREBA JAVIT ĆU SE JAVNO
a, ti si se toga prvi sjetio.Gnječ wrote:veber wrote:ovisno gdje idu i da li idu?Noor wrote:pa dobro, a gdje toče gorivo onda?veber wrote:
a, da probate čitati s razumijevanjem?
napisao sam, ali da ponovim.
koji je to logistički problem.
koliko pumpa, tiska ili još ima pružatelja usluge trenutno radi, posluje.
garant svi imaju milijune kuna pa da odu tamo.
trenutno u sisku, petrinji, banovini koliko je otvorenih pumpi, kioska tiska i ostalih.
koliko keša imaju kod seba, a kolika je potreba ljudi dolje.
dajte se skoncentrirajte.
@michaellcmacha, jel imate INU u Sisku koja radi...ili koji TISAK?
toče gorivo u krugu rezerve, a to je 50km minmum.
upitniji je plin u bocama, drva i slično.
malo tko od nas ima rezervu u autu.
upitno je kako rade pumpe.
tisak vjerovatno ne radi.
bavimo se stvarima koje su nebitne.
ksko ćemo doznačit novac koji osim osobne dostave ne bu prije ponedjeljka tamo.
ajmo stat na loptu pa vidjet kako stvarno možemo pomoć, mimo novca.
možda uplata bona?
i to je pomoć.
pa nazovi svaku benzinsku crpku u Sisku i pitaj da li rade.
bakice i dedeki nisu, oni su prvo zakrčili mrežu s pozivima unucima i sl.
jednostavnije da ode u zagreb na jankomir.
ali opet skrećemo od teme.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Kad nemam keš imam kartice.veber wrote:baš ne kupuješ na internetu?danni1 wrote:O kru te jebo...znači prvo sam sebi uplatit lovu pa onda njemu?
imaš wallet.
tamo kriptirano prebaciš sredstva, neovisno o servisu.
to ti je kao da imaš više kartica debitnih. s nekog glavnog računa prebaciš na više njih i to ti je to.
kod aircasha s vlastitog novčanika dođeš na punktove i digneš keš.
možeš sam sebi direktno na pumpu jer si zaboravio lovu.
odličan servis.
ali je trenutno upitan kako sve dolje funkcionira.
kad kupujem preko neta plačam karticom
Svatko ima neku drugu aplikaciju za plačanje . jedan keks pay, drugi aircash....pičke materine....
prebaci u svoj novčanik.
wallet.
koliko se sjećam transakcija ide brzo, neovisno o danu.
znam za e-Bay.
onda kada imaš lovu u svom walletu možeš dići keš ili poslat bilo kome.
u slučaju mihe moraš imati broj telefona da on dobije qr kod.
nakon toga lova je kod njega.
wallet.
koliko se sjećam transakcija ide brzo, neovisno o danu.
znam za e-Bay.
onda kada imaš lovu u svom walletu možeš dići keš ili poslat bilo kome.
u slučaju mihe moraš imati broj telefona da on dobije qr kod.
nakon toga lova je kod njega.
2014-12-30
Gledan di mi je taj Tisak oko kuće i najbliži 2 km , ok znam di je to al nemam auto a nogu san sjeba pa onda ništa šetanje do tamo jer mi je ipak predaleko pošto mi stopalo polomljeno a u busu je korona a radi samo ujutro , nemam ni koga uvatit s autom a tko zna jel uopće imaju tu funkciju.
Sve mi je to komplicirano.
Prvi koji ima tekuči račun a da mogu to uplatit na Finu il poštu nek mi pošalje pa onda ti šalji njemu.
Šta ću ja to komplicirat.
Sve mi je to komplicirano.
Prvi koji ima tekuči račun a da mogu to uplatit na Finu il poštu nek mi pošalje pa onda ti šalji njemu.
Šta ću ja to komplicirat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Toči se gdje se stigne, ali to ide po šemi imaš svoj e novčanik, dođeš na benzinsku natoči i platiš tamo sa mobitelom, jednostavno ti skine koliko si natočio i to je to.... Koliko znam to ima ina, a njihovih je najviše pumpi...Noor wrote:a od podataka osobe kojoj želimo poslati treba nam broj mobitela ili što?Gnječ wrote:Sovak wrote:Noor wrote:
to je onda odlično
Znači Miha samo uzme novi broj/sim i odemo na Tisak npr. i uplatimo gotovinom?
OK.
Čekamo brojček.
na kiosku Tiska uplatiš gotovinom na svoj Aircash novčanik onda ti dalje sa svog Aircash novčanika pošalješ novac kome hoćeš.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Noor likes this post
Em moraš imat mobitel em aplikacija em Tisak em ovo em ono to ćemo sve preskočit. Nemam ja pet zvjezdica na generalskom činu galaktičke federacije tek tako. Moć jednostavnosti.
Nek netko pošalje kako ću mu poslat priko pošto il fine pa nek on šalje njemu tih 200 kuna i gotova priča.
Sad ču ču to nešto komplicirat. Toga u mene nema
Nek netko pošalje kako ću mu poslat priko pošto il fine pa nek on šalje njemu tih 200 kuna i gotova priča.
Sad ču ču to nešto komplicirat. Toga u mene nema
2014-04-11
i to je dio pomoći.michaellcmacha wrote:Toči se gdje se stigne, ali to ide po šemi imaš svoj e novčanik, dođeš na benzinsku natoči i platiš tamo sa mobitelom, jednostavno ti skine koliko si natočio i to je to.... Koliko znam to ima ina, a njihovih je najviše pumpi...Noor wrote:a od podataka osobe kojoj želimo poslati treba nam broj mobitela ili što?Gnječ wrote:Sovak wrote:
OK.
Čekamo brojček.
na kiosku Tiska uplatiš gotovinom na svoj Aircash novčanik onda ti dalje sa svog Aircash novčanika pošalješ novac kome hoćeš.
tifon isto ima.
ali ne znam da li ima oko tebe tifon.
s tim da sam ja govorio o kešu. upitno koliko imaju pumpe trenutno keša.
2014-12-30
michaellcmacha wrote:Toči se gdje se stigne, ali to ide po šemi imaš svoj e novčanik, dođeš na benzinsku natoči i platiš tamo sa mobitelom, jednostavno ti skine koliko si natočio i to je to.... Koliko znam to ima ina, a njihovih je najviše pumpi...Noor wrote:a od podataka osobe kojoj želimo poslati treba nam broj mobitela ili što?Gnječ wrote:Sovak wrote:
OK.
Čekamo brojček.
ne to nego isplata keša na ruke. što ćeš s tim kešom je tvoja stvar nisi dužan keš trošiti ba INA crpki.
Aircash isplata – trenutačna isplata na više od tisuću lokacija diljem Hrvatske!
Ako želiš isplatiti dio novca iz Aircash novčanika klikni na Isplatu i odaberi želiš li isplatu u gotovini kod Aircash partnera ili na bankomatu.
– Ukoliko si odabrao PBZ BANKOMAT upiši iznos koji želiš isplatiti, zaokruži ga na 100 kn te ćeš dobiti kod. Na PBZ bankomatu klikni gumb dolje desno, slijedi upute na ekranu, upiši kod i isplati svoj novac. Ne zaboravi, nije ti potrebna kartica!
– Ukoliko si odabrao GOTOVINU upiši iznos koji želiš isplatiti i dobiveni barkod pokaži prodavaču na bilo kojoj Ina i Tifon benzinskoj postaji ili na bilo kojem kiosku TISKA. Prodavač će ga skenirati te će ti isplatiti odabrani iznos.
https://aircash.eu/kako-radi-aircash/isplata-novca-iz-novcanika/
Guest- Guest
Umorila me ova priča. To triba bit jednostavno. Odeš uplatiš i gotovo.
Previše podataka.
Previše podataka.
2014-04-11
RayMabus wrote:Umorila me ova priča. To triba bit jednostavno. Odeš uplatiš i gotovo.
Previše podataka.
pa jednostavno je dumb proof čak i kornjača može skužit kako funkcionira.
Guest- Guest
esko, nije problem da dobije kod.
ali u krugu od 50km sve je porušeno.
nemre miha doći u srušeni tisak i pokazat mob.
dole je hirošima.
znači trebamo to organizirat na neki drugi način.
aircash je ok nakon smirivanja, ali ne vjerujem da sada radi. fizički nemaju love.
ali u krugu od 50km sve je porušeno.
nemre miha doći u srušeni tisak i pokazat mob.
dole je hirošima.
znači trebamo to organizirat na neki drugi način.
aircash je ok nakon smirivanja, ali ne vjerujem da sada radi. fizički nemaju love.
2014-12-30
Svejedno. Čim mene nešto umori onda to nije jednostavno nego komplicirano. To su te američke šeme kao nešto sve brzo nema naknade il je jako mala , da ušpara ovo.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Umorila me ova priča. To triba bit jednostavno. Odeš uplatiš i gotovo.
Previše podataka.
Jel imaš račun. Dobro. Odem na poštu , banku , finu. Uplatin , izađen i vratin se doma. Jednostavno.
Šta me vozaš po Tisku i nekkavim aplikacijama. Ne kompliciraj.
Kraj rasprave.
2014-04-11
zajebi njega u ovoj situaciji.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Umorila me ova priča. To triba bit jednostavno. Odeš uplatiš i gotovo.
Previše podataka.
2014-12-30
Eo vako, ja ću sjesti u auto u pon., I otići do tamo. Ili će me povesti netko. Pa netko iz zg, ako mu je nešto komplicirano ili mu je jednostavnije ovako, može po meni poslati
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sutra i onako ne radi ništa. Ja iz ove priče kužim da on zna za taj airkeš a ne zna za ove obične stvari. Ja sad učit taj airkeš a na kraju ispada da mi ni taj Tisak nije blizu i nije mi zgodno.
Pitaj ženu i malo tu , to se raspitaj se za tu šemu da ti se uplati na neki račun i gotovo.
A ako ne možeš onda će mi netko na forumu dat svoj račun i ja ću njemu uplatit a on će tebi poslat na taj airkeš.
Ja ti svakako neću ić na taj Tisak. Nije mi zgodno.
Pitaj ženu i malo tu , to se raspitaj se za tu šemu da ti se uplati na neki račun i gotovo.
A ako ne možeš onda će mi netko na forumu dat svoj račun i ja ću njemu uplatit a on će tebi poslat na taj airkeš.
Ja ti svakako neću ić na taj Tisak. Nije mi zgodno.
2014-04-11
gle, ovako na horuk, nikaj.kaya wrote:Eo vako, ja ću sjesti u auto u pon., I otići do tamo. Ili će me povesti netko. Pa netko iz zg, ako mu je nešto komplicirano ili mu je jednostavnije ovako, može po meni poslati
sjest ćeš u auto i kaj?
zaglavit ispred siska u koloni?
ljudi, ako mu želimo pomoći, nema smisla da mu nas pet dofura njemu 5 vešmašinu, a čovjeku treba štednjak.
kampanjski samo otpomažemo.
nema koristi, ako se ne dogovorimo.
2014-12-30
i ja razmišljam o tome, dakaya wrote:Eo vako, ja ću sjesti u auto u pon., I otići do tamo. Ili će me povesti netko. Pa netko iz zg, ako mu je nešto komplicirano ili mu je jednostavnije ovako, može po meni poslati
Daj ne kompliciraj i ne davi...
Napisala sam da ću otići u tom smjeru početkom tjedna. Ako je nekom zgodnije
po meni nešto poslati ok. Ako ne imate drugih načina..dosta. gotova priča
Veberu jel..
Napisala sam da ću otići u tom smjeru početkom tjedna. Ako je nekom zgodnije
po meni nešto poslati ok. Ako ne imate drugih načina..dosta. gotova priča
Veberu jel..
Last edited by kaya on 2/1/2021, 21:46; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Rekla vam jje policija da ne dolazite.Noor wrote:i ja razmišljam o tome, dakaya wrote:Eo vako, ja ću sjesti u auto u pon., I otići do tamo. Ili će me povesti netko. Pa netko iz zg, ako mu je nešto komplicirano ili mu je jednostavnije ovako, može po meni poslati
2014-04-11
Ja po ovome vidim da on nema podatke kad se priča o žiro račun ili slanju na tekući. Nek pita ženu il il nekoga pa vidi al nije nigdi priša jer ionako je nedilja sutra.
Ako nema tu mogućnost ja ću poslat nekome na forumu a onda će taj njemu il na ruke il priko tog airkeša.
Namjera je uzrok. Ja uopće nemam tu dileme da on to neće dobiti nekako najkasnije do petka.
Ako nema tu mogućnost ja ću poslat nekome na forumu a onda će taj njemu il na ruke il priko tog airkeša.
Namjera je uzrok. Ja uopće nemam tu dileme da on to neće dobiti nekako najkasnije do petka.
2014-04-11
Vratio se iz petrinje preko siska, i nije velika guzva kao prije par dana
dijagram-
2015-08-09
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» kako rekoh komunizam se vraća
» Rekoh…
» Izetbegović: Islamski svijet se još nije digao, ali ako zatreba i oni će biti uz nas
» Dodik : Vojsku RS je moguće ponovo brzo mobilizirati ako zatreba
» Izetbegović: Islamski svijet se još nije digao, ali ako zatreba i oni će biti uz nas
» Rekoh…
» Dodik : Vojsku RS je moguće ponovo brzo mobilizirati ako zatreba
Page 6 of 11