Miha cujes ovo!Banicek se hvali da nje i medija nije bilo Sisak bi dobio figu a ne gradjevince,kontejnere,staticare
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Miha cujes ovo!Banicek se hvali da nje i medija nije bilo Sisak bi dobio figu a ne gradjevince,kontejnere,staticare
jedi govna, hdz-ovski provokatoru.Sovak wrote:sitting_bull wrote:poklonici anemičnog idiota sami lijepe svoje misli o sdp-u, grbinu i oporbi, a onda uz mali vremenski odmak napadaju vlastite pamflete podmećući tezu da sam ih ja napisao.
otkako je grbin izabran za predsjednika sdp-a niti jednom nisam napisao post u kojem bih komentirao grbina i sdp, a anemičarevi popklonici neprestano o grbinu i sdp-u uz tezu kako ja to spominjem.
zašto?
befel iz središnjice, kao i obično.
ono o čemu ja pišem je upiranje prstom u glavnog krivca za stanje u državi - anemičnog idiota, njegovu ministarsku kamarilu i kaptolske i ine profitere koji pomažu anemičnom idiotu.
uostalom, evo linka koji govori gotovo isto o čemu ja ovdje pišem:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/orescanin-iz-glasa-poduzetnika-ovo-je-devet-razloga-zasto-ljudi-ne-vjeruju-vladi/2243717.aspx
Šitek ... kak si kaj?
jebo te anemični idiot u lažljiva usta.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Re: Miha cujes ovo!Banicek se hvali da nje i medija nije bilo Sisak bi dobio figu a ne gradjevince,kontejnere,staticare
Baš te taj hadezeovac nasekiro, ma uši ću mu isčupati kad ga dofatim!! Niko nesme da te bije ili će imati posla samnomsitting_bull wrote:jedi govna, hdz-ovski provokatoru.Sovak wrote:sitting_bull wrote:poklonici anemičnog idiota sami lijepe svoje misli o sdp-u, grbinu i oporbi, a onda uz mali vremenski odmak napadaju vlastite pamflete podmećući tezu da sam ih ja napisao.
otkako je grbin izabran za predsjednika sdp-a niti jednom nisam napisao post u kojem bih komentirao grbina i sdp, a anemičarevi popklonici neprestano o grbinu i sdp-u uz tezu kako ja to spominjem.
zašto?
ono o čemu ja pišem je upiranje prstom u glavnog krivca za stanje u državi - anemičnog idiota, njegovu ministarsku kamarilu i kaptolske i ine profitere koji pomažu anemičnom idiotu.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/orescanin-iz-glasa-poduzetnika-ovo-je-devet-razloga-zasto-ljudi-ne-vjeruju-vladi/2243717.aspx
Šitek ... kak si kaj?
opet bal poklonika anemičnog idiota!
jebe se njima što su zbog nerada anemičnog idiota i nepoduzimanja potrebnih mjera njegove kretenske vlade građani rh nepotrebno umirali i još uvijek nepotrebno umiru.
briga poklonike anemičnog idiota što ljudi na baniji zbog neorganiziranosti i nesposobnosti anemičnog idiota moraju moliti za kamperice i kontejnere kako ne bi spavali u automobilima jer je anemičar obećao novi stožer za stradalnike od potresa.
opet po onoj staroj kad nešto anemičar ne želi riješiti osnuje stožer.
anemični kardeljev gojenac postao idol poglavnikovim simpatizerima.
francek se u grobu vrti k'o ventilator.
jebe se njima što su zbog nerada anemičnog idiota i nepoduzimanja potrebnih mjera njegove kretenske vlade građani rh nepotrebno umirali i još uvijek nepotrebno umiru.
briga poklonike anemičnog idiota što ljudi na baniji zbog neorganiziranosti i nesposobnosti anemičnog idiota moraju moliti za kamperice i kontejnere kako ne bi spavali u automobilima jer je anemičar obećao novi stožer za stradalnike od potresa.
sitting_bull-
2015-09-28
Nemoj se ti živcirati što si budala, budi to što jesi, imamo mi razumjevanja za vas sa posebnim potrebamasitting_bull wrote:opet bal poklonika anemičnog idiota!
sitting_bull wrote:jedi govna, hdz-ovski provokatoru.Sovak wrote:sitting_bull wrote:poklonici anemičnog idiota sami lijepe svoje misli o sdp-u, grbinu i oporbi, a onda uz mali vremenski odmak napadaju vlastite pamflete podmećući tezu da sam ih ja napisao.
zašto?
Šitek ... kak si kaj?
Furt živčan.
Ti kaj da si iz Alana Forda pobegel!
Guest- Guest
kad čitam ove hdz-ovske trolove i njihovu opčinjenost anemičnim idiotom, jasno mi je kako je slobo zaludio srbe lažima i manipuliranjem.
čak je i vaninstitucionalni modus operandi isti i kod slobe i kod anemičara. jedino što je slobo imao jogurtaše, a anemičar ima karamarkove šatoraše.
uostalom, šatorašima je crveni križ "samoinicijativno" donio i montirao šator, dok stradalnici u potresu moraju moliti i pisati e-mailove kako bi dobili šator, kampericu, ili kontejner da ne moraju spavati u automobilima.
čak je i vaninstitucionalni modus operandi isti i kod slobe i kod anemičara. jedino što je slobo imao jogurtaše, a anemičar ima karamarkove šatoraše.
uostalom, šatorašima je crveni križ "samoinicijativno" donio i montirao šator, dok stradalnici u potresu moraju moliti i pisati e-mailove kako bi dobili šator, kampericu, ili kontejner da ne moraju spavati u automobilima.
sitting_bull-
2015-09-28
Jadničak malenisitting_bull wrote:kad čitam ove hdz-ovske trolove i njihovu opčinjenost anemičnim idiotom, jasno mi je kako je slobo zaludio srbe lažima i manipuliranjem.
uostalom, šatorašima je crveni križ donio i montirao šator, dok stradalnici u potresu moraju moliti i pisati e-mailove kako bi dobili šator, kampericu, ili kontejner da ne moraju spavati u automobilima.
Tolerira vam jedino što ste Neu Redžić napali, ni on ju ne voli
Guest- Guest
Znači samo na taj način možemo prodrijeti u tu neosvojivu tvrđavuMaximusDecimusMiridije wrote:Tolerira vam jedino što ste Neu Redžić napali, ni on ju ne voli
očekivani komentar od štovatelja lika i dela anemičnog kardeljevog gojenca.tre wrote:Jadničak maleni :comfort:sitting_bull wrote:kad čitam ove hdz-ovske trolove i njihovu opčinjenost anemičnim idiotom, jasno mi je kako je slobo zaludio srbe lažima i manipuliranjem.
uostalom, šatorašima je crveni križ donio i montirao šator, dok stradalnici u potresu moraju moliti i pisati e-mailove kako bi dobili šator, kampericu, ili kontejner da ne moraju spavati u automobilima.
sad si dvostruki branitelj: branio si se od slobe, sad braniš anemičnog slobu.
čestitam!
sitting_bull-
2015-09-28
sektaški idiot.MaximusDecimusMiridije wrote:Deu pardon :))
sitting_bull-
2015-09-28
Mora ti se priznati da si stvarno nadprosječno nadaren za stvarati neprijateljstva Jesu li svi tako mutavi u SDPu ili samo ti, volf, sora, peđa, bero, stazić...sitting_bull wrote:sektaški idiot.MaximusDecimusMiridije wrote:Deu pardon :))
jebiga, ako ste se ti i tebi slični poklonili lošoj anemičnoj kopiji slobodana miloševića kako možeš očekivati prijateljski pristup?tre wrote:Mora ti se priznati da si stvarno nadprosječno nadaren za stvarati neprijateljstva :(: Jesu li svi tako mutavi u SDPu ili samo ti, volf, sora, peđa, bero, stazić...sitting_bull wrote:sektaški idiot.MaximusDecimusMiridije wrote:Deu pardon :))
sitting_bull-
2015-09-28
Eto koliko si tupav, pa maxo mrzi HDZ više od tebe a ti si uspio i njega proglasiti hadezenjarom, ono pamet ti očito na uši izlazisitting_bull wrote:jebiga, ako ste se ti i tebi slični poklonili lošoj anemičnoj kopiji slobodana miloševića kako možeš očekivati prijateljski pristup?tre wrote:Mora ti se priznati da si stvarno nadprosječno nadaren za stvarati neprijateljstva Jesu li svi tako mutavi u SDPu ili samo ti, volf, sora, peđa, bero, stazić...sitting_bull wrote:sektaški idiot.MaximusDecimusMiridije wrote:Deu pardon :))
..lik nije svoj..ali lopatu ne bi uhvatio..da nije i ona anemicnatre wrote:Eto koliko si tupav, pa maxo mrzi HDZ više od tebe a ti si uspio i njega proglasiti hadezenjarom, ono pamet ti očito na uši izlazisitting_bull wrote:jebiga, ako ste se ti i tebi slični poklonili lošoj anemičnoj kopiji slobodana miloševića kako možeš očekivati prijateljski pristup?tre wrote:Mora ti se priznati da si stvarno nadprosječno nadaren za stvarati neprijateljstva Jesu li svi tako mutavi u SDPu ili samo ti, volf, sora, peđa, bero, stazić...sitting_bull wrote:
sektaški idiot.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma naporan je sa svojim glupostima, ne zna ništa drugo osim napisati anemični sa kojekavim epitetima i proglasiti sve budalama i hadezenjarama. reklo bi se da ga gadna paranoja ubijavuksadinare wrote:..lik nije svoj..ali lopatu ne bi uhvatio..da nije i ona anemicnatre wrote:Eto koliko si tupav, pa maxo mrzi HDZ više od tebe a ti si uspio i njega proglasiti hadezenjarom, ono pamet ti očito na uši izlazisitting_bull wrote:jebiga, ako ste se ti i tebi slični poklonili lošoj anemičnoj kopiji slobodana miloševića kako možeš očekivati prijateljski pristup?tre wrote:
Mora ti se priznati da si stvarno nadprosječno nadaren za stvarati neprijateljstva Jesu li svi tako mutavi u SDPu ili samo ti, volf, sora, peđa, bero, stazić...
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» PRVI SUSRET HARRYJA I WILLIAMA: - Što se tiče Williama, Meghan ga je pozdravila s 'hello', ali od Harryja je dobio slabašan osmijeh zatvorenih usta. Nije bilo baš nikakvog znaka da je William uzvratio
» MIHA NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Nema nikakve logike ovo što rade, prave nas glupim!
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» BRIEFING: IKIĆ BANIČEK: ‘Na sastanke Stožera za obnovu mene više ne zovu, a Vanđelić se u Sisku dosad nije ni ukazao!‘
» Titula turbo.ustase od Suljinih medija dobio je nitko drugi do li Tonino Picula.Covjek lomi kicmu Srbiji
» MIHA NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Nema nikakve logike ovo što rade, prave nas glupim!
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» BRIEFING: IKIĆ BANIČEK: ‘Na sastanke Stožera za obnovu mene više ne zovu, a Vanđelić se u Sisku dosad nije ni ukazao!‘
» Titula turbo.ustase od Suljinih medija dobio je nitko drugi do li Tonino Picula.Covjek lomi kicmu Srbiji
Page 5 of 5