MIHA NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Nema nikakve logike ovo što rade, prave nas glupim!
Page 1 of 1
MIHA NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Nema nikakve logike ovo što rade, prave nas glupim!
https://www.novosti.rs/sport/fudbal/931121/miha-nije-mogao-vise-cuti-nema-nikakve-logike-ovo-sto-rade-prave-nas-glupim?ref=aklamator&utm_source=aklamator_com&utm_medium=alo_rs_sport_feed&utm_campaign=MIHA_NIJE_MOGAO_VISE_DA_CUTI__Nema_
Last edited by Serbinho-3 on 31/10/2020, 10:48; edited 1 time in total
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: MIHA NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Nema nikakve logike ovo što rade, prave nas glupim!
Distanca na stadionu moze biti i 5 metara, odredjen broj ljudi
moze uci na Zapad i Istok, obzirom da se na Severu i Jugu
navijaci priblizavaju, tako da jedino tu moraju da postuju ili
svi napolje, katanac i nema vise.
Bioskopi ista prica, dok ti negde sedi uz tebe, okrenut na drugu
stranu.
Mere Anti Covid 19 za preispitivanje.
moze uci na Zapad i Istok, obzirom da se na Severu i Jugu
navijaci priblizavaju, tako da jedino tu moraju da postuju ili
svi napolje, katanac i nema vise.
Bioskopi ista prica, dok ti negde sedi uz tebe, okrenut na drugu
stranu.
Mere Anti Covid 19 za preispitivanje.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: MIHA NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Nema nikakve logike ovo što rade, prave nas glupim!
Kina - nepotrebno...nugumetase na njive,nek hranu proizvode..sutanje cvinjske mjesine tamo vamo- doista...
Guest- Guest
Haha svijet polako klizi u kujac a oni bi da pikaju loptu. Nema problema nek pikaju za dzaba, jbg.
omni-
2014-04-12
Nadam se da će se nogomet i ostali sportovi vratiti u normalu. Čak je ova kriza dobra šansa za to. Dat im malo veću plaću od prosjeka i dosta a ne stotine miliona za šutanje lopte.omni wrote:Haha svijet polako klizi u kujac a oni bi da pikaju loptu. Nema problema nek pikaju za dzaba, jbg.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Jedan Maradona je imao mislim najviše milijun Dem transfer ako se ne varam danas prosječni bek ima nekoliko milijuna zarade. Nema smisla.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Nogomet danas je sranje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Kaže kako je otišao s panela jer više nije mogao "slušati ta sranja".
» ‘Nije istina da Kolindi opada popularnost, a ako se Milanović kandidira za predsjednika Republike nema nikakve šanse za pobjedu’
» Imigrant u Beču više nije mogao izdržati bez seksa
» Nije više mogao izdržati: podnio ostavku zbog Srbije
» ''Čovjek koji je ʼliječio ljude od homoseksualnostiʼ nije više mogao izdržati: ʼJa sam gay, žao mi je...ʼ''
» ‘Nije istina da Kolindi opada popularnost, a ako se Milanović kandidira za predsjednika Republike nema nikakve šanse za pobjedu’
» Imigrant u Beču više nije mogao izdržati bez seksa
» Nije više mogao izdržati: podnio ostavku zbog Srbije
» ''Čovjek koji je ʼliječio ljude od homoseksualnostiʼ nije više mogao izdržati: ʼJa sam gay, žao mi je...ʼ''
Page 1 of 1