Titula turbo.ustase od Suljinih medija dobio je nitko drugi do li Tonino Picula.Covjek lomi kicmu Srbiji
Page 1 of 1
Titula turbo.ustase od Suljinih medija dobio je nitko drugi do li Tonino Picula.Covjek lomi kicmu Srbiji
https://informer.rs/vesti/politika/738386/pritisci-evropski-parlament-srbija-sankcije-rusiji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Titula turbo.ustase od Suljinih medija dobio je nitko drugi do li Tonino Picula.Covjek lomi kicmu Srbiji
Ko sto rekoh
obicno kreketalo
po nalogu
obicno kreketalo
po nalogu
2020-04-21
Re: Titula turbo.ustase od Suljinih medija dobio je nitko drugi do li Tonino Picula.Covjek lomi kicmu Srbiji
Porazom Rusije u Ukrajini bit će poražena i anti-EUropska politika Srbije. Srbija će se jasno opredijeliti za EU, kao što se Adem Vuchiqi opredijelio davnih dana kad je napustio Radikale i pošao na put EU integracija i priznanja Kosova, sve radi dolaska na vlast i ostanka na vlasti.
Similar topics
» Šok u Srbiji: Tonino Picula opleo po Vuciću
» Tonino Picula:'Dok je na celu Njemacke bila Merkel,Srbiji se gledalo kroz prste.Ta su vremena prosla.'
» Tonino Picula : Milorad Dodik je četnik
» Srpski radikali iz Crne Gore : Tonino Picula je ustaša
» Kakva blamaza Suljinih medija.Zamaglili sluzbeni grb Hrvatske i proglasili ga ustaskim
» Tonino Picula:'Dok je na celu Njemacke bila Merkel,Srbiji se gledalo kroz prste.Ta su vremena prosla.'
» Tonino Picula : Milorad Dodik je četnik
» Srpski radikali iz Crne Gore : Tonino Picula je ustaša
» Kakva blamaza Suljinih medija.Zamaglili sluzbeni grb Hrvatske i proglasili ga ustaskim
Page 1 of 1