Miha cujes ovo!Banicek se hvali da nje i medija nije bilo Sisak bi dobio figu a ne gradjevince,kontejnere,staticare
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Miha cujes ovo!Banicek se hvali da nje i medija nije bilo Sisak bi dobio figu a ne gradjevince,kontejnere,staticare
Dobro je ... da je stara kombinacija SDP - HNS na vlasti slanje pomoći bi uvjetovali ugradnjom razdjelnika topline.
Guest- Guest
Re: Miha cujes ovo!Banicek se hvali da nje i medija nije bilo Sisak bi dobio figu a ne gradjevince,kontejnere,staticare
partijski trolovi na braniku lika i dela bešćutnog anemičnog idiota.Sovak wrote:Dobro je ... da je stara kombinacija SDP - HNS na vlasti slanje pomoći bi uvjetovali ugradnjom razdjelnika topline.
nije važno što je anemičar kardeljev gojenac, važno je što je naš.
to što je kupio vrdoljaka i hns, sauchu, bandića i ostale mu je samo plus.
što ljigaviji to prihvatljiviji za trolove.
najveći mu je plus što se, kao i zdravko tomac, preobratio iz komunjare u velikog vjernika i štovatelja kaptola: kardelj kaptol klan.
kako to objasniti ispranim mozgovima koji ga podržavaju nauka za sada ne zna.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:partijski trolovi na braniku lika i dela bešćutnog anemičnog idiota.Sovak wrote:Dobro je ... da je stara kombinacija SDP - HNS na vlasti slanje pomoći bi uvjetovali ugradnjom razdjelnika topline.
nije važno što je anemičar kardeljev gojenac, važno je što je naš.
to što je kupio vrdoljaka i hns, sauchu, bandića i ostale mu je samo plus.
što ljigaviji to prihvatljiviji za trolove.
najveći mu je plus što se, kao i zdravko tomac, preobratio iz komunjare u velikog vjernika i štovatelja kaptola: kardelj kaptol klan.
kako to objasniti ispranim mozgovima koji ga podržavaju nauka za sada ne zna.
Misliš znanost?
Ne znam. Nisam hadezejac. Nisam niti glasoval za njih.
Ja se samo spomenem kak ste vi uspješni bili.
Guest- Guest
Kad je mnogima jedan ovakav HDZ bolji od SDP-a.
Guest- Guest
A možda i mirovine ne bi ljudi dobili ako ne prihvate njihov akcijski neplanSovak wrote:Dobro je ... da je stara kombinacija SDP - HNS na vlasti slanje pomoći bi uvjetovali ugradnjom razdjelnika topline.
E to je ono što sve boli a mogu misliti samo kako je šitingu, sori i ostaloj sdpenjarskoj ekipi, za ubiti se.Sovak wrote:Kad je mnogima jedan ovakav HDZ bolji od SDP-a.
tre wrote:A možda i mirovine ne bi ljudi dobili ako ne prihvate njihov akcijski neplanSovak wrote:Dobro je ... da je stara kombinacija SDP - HNS na vlasti slanje pomoći bi uvjetovali ugradnjom razdjelnika topline.
A dobro .. tak loši nisu bili.
Za čudo.
Guest- Guest
Šiti, naj se srditi.
Guest- Guest
bal poklonika anemičnog idiota!
neprocjenjivo.
neprocjenjivo.
sitting_bull-
2015-09-28
Jesi na bojnom polju ili standarno uzvikujes parole a koristi od tebe nikakve..ne brani svoje hartljavce i dodji rascicavat rusevine i ljudima pomagat..opet su tvoju zavjetrinu napravilisitting_bull wrote:bal poklonika anemičnog idiota!
neprocjenjivo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Borba za partiju i sinekure je za šitinga od neprocjenjive važnosti.vuksadinare wrote:Jesi na bojnom polju ili standarno uzvikujes parole a koristi od tebe nikakve..ne brani svoje hartljavce i dodji rascicavat rusevine i ljudima pomagat..opet su tvoju zavjetrinu napravilisitting_bull wrote:bal poklonika anemičnog idiota!
neprocjenjivo.
neprocjenjivo iskustvo izbija iz svakog poklonika anemičnog idiota.
istovremeno, na terenu, volonteri demonstiraju kakvi su amateri tzv. profesionalci iz penava-rimac ekipa.
zato je dama iz knina pokazala koliko je sposobna za sebe i svoje.
za građane i one izvan plemena se samo počešu po međunožju.
istovremeno, na terenu, volonteri demonstiraju kakvi su amateri tzv. profesionalci iz penava-rimac ekipa.
zato je dama iz knina pokazala koliko je sposobna za sebe i svoje.
za građane i one izvan plemena se samo počešu po međunožju.
sitting_bull-
2015-09-28
si se vratio sa dobijenim instrukcijama? mislim glupo pitanje
Mene je uvrijedio danas ni kriva ni dužna. Lik me nazvao hdz-ovcem jebote.
Guest- Guest
što i ti dočeka u svom mladom životu :DMaximusDecimusMiridije wrote:Mene je uvrijedio danas ni kriva ni dužna. Lik me nazvao hdz-ovcem jebote.
Uglavnom pišurija je kad šiting bilo koga naziva partijskim/stranačkim trolom, maloumnikom, štovateljem vođe, kurci palci... ono nacrto se ko pikaso u par poteza tipkovnicen
On voli da su stvari pojednostavljene. Pa sve ljude koje ne voli iz ovih ili onih razloga nebitno, nabaci im jedinstveni opis koji se redovito veže uz ono što on smatra najvećim grijehom. Možeš biti apolitičan skroz ali kažeš mu nešto što mu se ne sviđa na krivi dan (pola tjedna ga puca euforija a pola depresija) i kad god te vidi ko papiga...hdz-ovac hdz-ovac. Jedina stranka u kojoj sam ikada bio je u onim nesretnim laburistima, i to jedino zato jer im je falila kvota da mogu na izbore izađi pa me prijatelj zamolio da budem na listi. I to je bio jebeni cirkus....stranka koja se zove laburisti od svih ljudi na listi samo jedan bio zaposlen...
Guest- Guest
On bi pod svaku cjenu ustolicio hartljavog grbina na vlast..koji uzgred nestao od kad je potres..je jednom se oglasio ali ne da nudi pomoc nek da sazove sabor sa temom - potres..MaximusDecimusMiridije wrote:Mene je uvrijedio danas ni kriva ni dužna. Lik me nazvao hdz-ovcem jebote.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» PRVI SUSRET HARRYJA I WILLIAMA: - Što se tiče Williama, Meghan ga je pozdravila s 'hello', ali od Harryja je dobio slabašan osmijeh zatvorenih usta. Nije bilo baš nikakvog znaka da je William uzvratio
» MIHA NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Nema nikakve logike ovo što rade, prave nas glupim!
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» BRIEFING: IKIĆ BANIČEK: ‘Na sastanke Stožera za obnovu mene više ne zovu, a Vanđelić se u Sisku dosad nije ni ukazao!‘
» Titula turbo.ustase od Suljinih medija dobio je nitko drugi do li Tonino Picula.Covjek lomi kicmu Srbiji
» MIHA NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Nema nikakve logike ovo što rade, prave nas glupim!
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» BRIEFING: IKIĆ BANIČEK: ‘Na sastanke Stožera za obnovu mene više ne zovu, a Vanđelić se u Sisku dosad nije ni ukazao!‘
» Titula turbo.ustase od Suljinih medija dobio je nitko drugi do li Tonino Picula.Covjek lomi kicmu Srbiji
Page 3 of 5