Predsjednik Srbije:Srbija šalje Hrvatskoj milijun eura pomoći
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Predsjednik Srbije:Srbija šalje Hrvatskoj milijun eura pomoći
Nego kajo,kako to da si ti toliko evoluirala,koliko se sjećam,tvoji stavovi na starom forumu bili su dosta,ajmo reći,,tvrdokorni'' ?kaya wrote:Ahahaha..odvalila sam od smijehaסמאל wrote:Ali to je istina,ne zajebajem se.Vuksdinare je tražio od pizona te knjige.kaya wrote:Ma daj odi u pm...suze su mi krenule sadסמאל wrote:
A šta misliš tko je kriv ?
Pojedinci su tražili da Vučič umjesto eura,za obnovu Petrinje pošalje knjige iz Jasenovca.
A dobro ajd, koliko god da nisu normalni nasmijali su me..
Moram priznat da mi je draža ova tvoja nadograđena i poboljšana verzija.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
možda ti ne bi bilo smišno da još išćeš koga svoga nakon pada vukovarakaya wrote:Ahahaha..odvalila sam od smijehaסמאל wrote:Ali to je istina,ne zajebajem se.Vuksdinare je tražio od pizona te knjige.kaya wrote:Ma daj odi u pm...suze su mi krenule sadסמאל wrote:
A šta misliš tko je kriv ?
Pojedinci su tražili da Vučič umjesto eura,za obnovu Petrinje pošalje knjige iz Jasenovca.
2014-04-16
A čuj ovog padobrancaaben wrote:možda ti ne bi bilo smišno da još išćeš koga svoga nakon pada vukovarakaya wrote:Ahahaha..odvalila sam od smijehaסמאל wrote:Ali to je istina,ne zajebajem se.Vuksdinare je tražio od pizona te knjige.kaya wrote:
Ma daj odi u pm...suze su mi krenule sad
Ovi traže knjige iz jasenovca , to ti je bilo jedno pola stoljeća prije
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobila pimpekom po celuסמאל wrote:Nego kajo,kako to da si ti toliko evoluirala,koliko se sjećam,tvoji stavovi na starom forumu bili su dosta,ajmo reći,,tvrdokorni'' ?kaya wrote:Ahahaha..odvalila sam od smijehaסמאל wrote:Ali to je istina,ne zajebajem se.Vuksdinare je tražio od pizona te knjige.kaya wrote:
Ma daj odi u pm...suze su mi krenule sad
Moram priznat da mi je draža ova tvoja nadograđena i poboljšana verzija.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaya wrote:A čuj ovog padobrancaaben wrote:možda ti ne bi bilo smišno da još išćeš koga svoga nakon pada vukovarakaya wrote:Ahahaha..odvalila sam od smijehaסמאל wrote:
Ali to je istina,ne zajebajem se.Vuksdinare je tražio od pizona te knjige.
što bi bio problem priložiti činjenice
Guest- Guest
knjige iz vukovarske bolnice prije 1/3 stoljećakaya wrote:A čuj ovog padobrancaaben wrote:možda ti ne bi bilo smišno da još išćeš koga svoga nakon pada vukovarakaya wrote:Ahahaha..odvalila sam od smijehaסמאל wrote:
ali, koliko vrimena je tvoja granica to care or not?
2014-04-16
nemoj joj pojašnjavat ,,,,mogla bi se nasikirat pa izgubit reproduktivnu socijalističku nadarenostaben wrote:knjige iz vukovarske bolnice prije 1/3 stoljećakaya wrote:A čuj ovog padobrancaaben wrote:možda ti ne bi bilo smišno da još išćeš koga svoga nakon pada vukovarakaya wrote:
Ahahaha..odvalila sam od smijeha
ali, koliko vrimena je tvoja granica to care or not?
Guest- Guest
Dakle ne samo knjige iz jasenovca nego i knjige iz Vu bolnice, kulturno blago, grobovi nestalih, priznavanje logora po srbiji... majmun hordak je samo izvukao jasenovac. Stvar je u tome da sve ovo danas što dolazi iz srbije izgleda licemjerno i posprdno, ono oni kao suosjećaju i žele pomoći a tamo na lageru imaju još tisuću ljudi koje su potamanili i boli ih kurac za to. Oteli knjige iz Vu bolnice i boli ih kiki za to, ali eto pogiboše 4,5 hrvata u potresu i eto nam srba dušebrižnika.kaya wrote:A čuj ovog padobrancaaben wrote:možda ti ne bi bilo smišno da još išćeš koga svoga nakon pada vukovarakaya wrote:Ahahaha..odvalila sam od smijehaסמאל wrote:
Mi ćemo lovu dobiti iz EU, sami ćemo pogurati koliko možemo i upis je bio da bi mi bilo draže da nam vrate što je naše nego da nam pomažu dok se sve ono gore ne riješi.
Toliko ste kmečali protiv EU a sad ta ista spašava nas iz govana.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
tre wrote:Dakle ne samo knjige iz jasenovca nego i knjige iz Vu bolnice, kulturno blago, grobovi nestalih, priznavanje logora po srbiji... majmun hordak je samo izvukao jasenovac. Stvar je u tome da sve ovo danas što dolazi iz srbije izgleda licemjerno i posprdno, ono oni kao suosjećaju i žele pomoći a tamo na lageru imaju još tisuću ljudi koje su potamanili i boli ih kurac za to. Oteli knjige iz Vu bolnice i boli ih kiki za to, ali eto pogiboše 4,5 hrvata u potresu i eto nam srba dušebrižnika.kaya wrote:A čuj ovog padobrancaaben wrote:možda ti ne bi bilo smišno da još išćeš koga svoga nakon pada vukovarakaya wrote:
Ahahaha..odvalila sam od smijeha
Mi ćemo lovu dobiti iz EU, sami ćemo pogurati koliko možemo i upis je bio da bi mi bilo draže da nam vrate što je naše nego da nam pomažu dok se sve ono gore ne riješi.
Kaj ti je ... pa ne mreš tak?
Kaj ne vidiš da su polijegali na leđa i trepere rukicama i nogicama!
Milja € je milja €.
Ekumena - sad ili nikad!
Jebeš to kaj ta ista goveda sereju po Hrvatskoj gdje god stigneju već desetljećima.
Guest- Guest
סמאל wrote:Toliko ste kmečali protiv EU a sad ta ista spašava nas iz govana.
Bez brige ... sve bumo to platili na koncu.
Nema džabe ni u stare babe.
Guest- Guest
Ruka i zivot Stjepana Komesa kosta milju eura koju je Suljo iskrco a koji je jedan od itekako zasluznih svojim huskanjem sto je Stjepan Komes ostao i bez ruke i glave..milju eura..eto koliko to sve kosta..ajd da je deset,sto..vec 'za kavu'Sovak wrote:tre wrote:Dakle ne samo knjige iz jasenovca nego i knjige iz Vu bolnice, kulturno blago, grobovi nestalih, priznavanje logora po srbiji... majmun hordak je samo izvukao jasenovac. Stvar je u tome da sve ovo danas što dolazi iz srbije izgleda licemjerno i posprdno, ono oni kao suosjećaju i žele pomoći a tamo na lageru imaju još tisuću ljudi koje su potamanili i boli ih kurac za to. Oteli knjige iz Vu bolnice i boli ih kiki za to, ali eto pogiboše 4,5 hrvata u potresu i eto nam srba dušebrižnika.kaya wrote:A čuj ovog padobrancaaben wrote:
možda ti ne bi bilo smišno da još išćeš koga svoga nakon pada vukovara
Kaj ti je ... pa ne mreš tak?
Kaj ne vidiš da su polijegali na leđa i trepere rukicama i nogicama!
Milja € je milja €.
Ekumena - sad ili nikad!
Jebeš to kaj ta ista goveda sereju po Hrvatskoj gdje god stigneju već desetljećima.
2015-09-08
kaya wrote:Puši kurac majmune. Ne šalje ih tebi nego ovima sa srušenom kućom.T. wrote:Pas mu mater četničku...
I onome koji ovo primi...
Da mi je netko rekao da cu ovo prochitati poslao bi ga u SPM..
Ali ajde sve je to normalno...onaj tko se ne mijenja svakako je idiot ali ako se mijenjash na loshe ond si idiot na kub kao shto je jedna forumashitza od normalnog lika postala idiot zbog svoga razmishljanja,,Ustvari pichka od chovjeka...a ti si postala prava pichka na koju mi se dize::))
mentalni jesi ti kaj donirao,dao krv ili sto li vec...mentalitet wrote:kaya wrote:Puši kurac majmune. Ne šalje ih tebi nego ovima sa srušenom kućom.T. wrote:Pas mu mater četničku...
I onome koji ovo primi...
Da mi je netko rekao da cu ovo prochitati poslao bi ga u SPM..
Ali ajde sve je to normalno...onaj tko se ne mijenja svakako je idiot ali ako se mijenjash na loshe ond si idiot na kub kao shto je jedna forumashitza od normalnog lika postala idiot zbog svoga razmishljanja,,Ustvari pichka od chovjeka...a ti si postala prava pichka na koju mi se dize::))
2015-09-08
Sale(večernjakov forum)
'Ko je bre rekao da vama ide milion.Vama nebo i livada a Srbima i srpskoj Baniji para ide'
'Ko je bre rekao da vama ide milion.Vama nebo i livada a Srbima i srpskoj Baniji para ide'
2015-09-08
Tipičan proizvoljni post karakteristican za autora.vuksadinare wrote:Sale(večernjakov forum)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
odina vecernjakov forum tema dusko vujosevic..inace u svezi toga tamo na vecernjaku prava šora na forumu..znaimljivije neg ovdjejastreb wrote:Tipičan proizvoljni post karakteristican za autora.vuksadinare wrote:Sale(večernjakov forum)
2015-09-08
....zanimljiv mi je jos jedan post...danas milijun eura za deset godina bu rekli kak su donirali sto milijuna eura...tss
2015-09-08
kvalitetna forumska šora...ovo ovdje je pickin dim
2015-09-08
Kome se da neka procita komentare ispod. Nista nova pod kapom nebeskom. Sve je pocelo 95-te.
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3594881/ljudi-molite-se-nekome-smo-se-zamerili-objava-hrvatskog-reprezentativca-uzdrmala-region-lovren-ovim-potez-odusevio-hrvate-foto
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3594881/ljudi-molite-se-nekome-smo-se-zamerili-objava-hrvatskog-reprezentativca-uzdrmala-region-lovren-ovim-potez-odusevio-hrvate-foto
2014-04-14
inace budimo realni...kako se bas vecini srba ne mili da se nama nesto pomaze tako vecini odvje nije milo da se od njih prima novac..nije novac bitan u prici...bitno je tko ga daje..ako ga daje osoba koj iza sbe ima teza inkriminirajuca djela taj poklon moras sa puno opreza promatrati...pogotovo kad znamo kakav je to manipulator..
2015-09-08
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Srbija šalje 8 aviona pomoći Italiji
» Beograd / Kao što je Adem Vuchiqi i najavio: Srbija sutra šalje veliki paket pomoći RS-u
» Europska komisija donijela je odluku da se Hrvatskoj odobri 319 milijuna eura bespovratne pomoći za sanaciju šteta od potresa na Banovini.
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» Beograd / Kao što je Adem Vuchiqi i najavio: Srbija sutra šalje veliki paket pomoći RS-u
» Europska komisija donijela je odluku da se Hrvatskoj odobri 319 milijuna eura bespovratne pomoći za sanaciju šteta od potresa na Banovini.
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
Page 9 of 12