Predsjednik Srbije:Srbija šalje Hrvatskoj milijun eura pomoći
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Predsjednik Srbije:Srbija šalje Hrvatskoj milijun eura pomoći
Vučino, s tobom se slažem u 99,9% slučajeva. Ovaj put ne.vuksadinare wrote:Sve ima veze..i rat je nesreca koliko i potres..potres je nepogoda koja dodje nenajavljeno...a rat je nesreca kad ti druga strana najavi ima da te nema...u kompletu...koji najavi spaljenu zemlju do temelja..ak je tih milijun eura uracunat u onih 300 000 000 000.stete.ok..onda je sad 299 999 999 999..za milju manja..nek lik plati odstetu pa cemo mi petrinju,glinu uciniti parizom..Noor wrote:jedno je doći komemorirati ... iz političke korektnosti, a drugo je iskeširati lovuvuksadinare wrote:Ak je sarkazam ok..ako nije ne drzim vodu..muje da nas uce obrazu..bila je i suljina lijepa gesta u srebrenici pa je bezal brze od usaina bolta ...Noor wrote:
nemoj tako Vuče, ovo je neočekivana, ali lijepa gesta i velika pomoć Srbije
a i potres nema veze s ratom i ratnim žrtvama
Ne nudi nitko tebi pomoć niti meni. A jel smrdi pomoć iz Srbije pitaj one koji noćas noće na ledini.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Noor likes this post
Boli me vise kurac za sve..ak neko poziva da ne prima pomoc npr od hasanbegovica a od vucica da..da bog da nas strefio potres 10 richtera ali svedanni1 wrote:Vučino, s tobom se slažem u 99,9% slučajeva. Ovaj put ne.vuksadinare wrote:Sve ima veze..i rat je nesreća koliko i potres..potres je nepogoda koja dodje nenajavljeno ... a rat je nesreća kad ti druga strana najavi ima da nema ... u kompletu ... koji najavi spaljenu zemlju do temelja ..ak je tih milijun eura uracunat u onih 300 000 000 000.stete.ok..onda je sad 299 999 999 999..za milju manja..nek lik plati odstetu pa cemo mi petrinju, glinu uciniti parizom ..Noor wrote:jedno je doći komemorirati ... iz političke korektnosti, a drugo je iskeširati lovuvuksadinare wrote:
Ak je sarkazam ok..ako nije ne drzim vodu..muje da nas uce obrazu..bila je i suljina lijepa gesta u srebrenici pa je bezal brze od usaina bolta ...
ai potres nema veze s ratom i ratnim žrtvama
Ne nudi nitko tebi pomoć niti meni. A jel smrdi pomoć iz Srbije pitaj one koji noćas noć na ledini.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..drugo ne zasluzujemo..proslo dva dana a vec gluparijama se bavimo..prvi plan kako veljaca trci sa spavacicom u pol bijela dana po zrinjevcu,maznuli zalihe,pozivi da se ne uplacuju ovima ili onima jer su ovi ideoloski protivnici,sulju se gleda kao boga zbog milju eura..pupovac broji krvna zrnca...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pomoć je dobro došla od svakoga.vuksadinare wrote:Boli me vise kurac za sve..ak neko poziva da ne prima pomoc npr od hasanbegovica a od vucica da..da bog da nas strefio potres 10 richtera ali svedanni1 wrote:Vučino, s tobom se slažem u 99,9% slučajeva. Ovaj put ne.vuksadinare wrote:Sve ima veze..i rat je nesreća koliko i potres..potres je nepogoda koja dodje nenajavljeno ... a rat je nesreća kad ti druga strana najavi ima da nema ... u kompletu ... koji najavi spaljenu zemlju do temelja ..ak je tih milijun eura uracunat u onih 300 000 000 000.stete.ok..onda je sad 299 999 999 999..za milju manja..nek lik plati odstetu pa cemo mi petrinju, glinu uciniti parizom ..Noor wrote:
jedno je doći komemorirati ... iz političke korektnosti, a drugo je iskeširati lovu
Ne nudi nitko tebi pomoć niti meni. A jel smrdi pomoć iz Srbije pitaj one koji noćas noć na ledini.
Pusti ti prazne priće. kad se davim prihvatit ću i ruku onog koji me u vodu bacio.
danni1 wrote:
Pusti ti prazne priće. kad se davim prihvatit ću i ruku onog koji me u vodu bacio.
Kad Hrvatska još malo i bude totalno u kurcu, molit ćemo od Srbiju da nas prime u svoju državu i spase od propasti.
Nije to sramota kad si u takvoj situaciji.
A Srbi su naivni. To znamo već.
crvenkasti-
2014-04-17
Vuk, da je tvoja rit i rit tvoje djece sada na cesti...ne bi ovako pričao....vuksadinare wrote:Boli me vise kurac za sve..ak neko poziva da ne prima pomoc npr od hasanbegovica a od vucica da..da bog da nas strefio potres 10 richtera ali svedanni1 wrote:Vučino, s tobom se slažem u 99,9% slučajeva. Ovaj put ne.vuksadinare wrote:Sve ima veze..i rat je nesreća koliko i potres..potres je nepogoda koja dodje nenajavljeno ... a rat je nesreća kad ti druga strana najavi ima da nema ... u kompletu ... koji najavi spaljenu zemlju do temelja ..ak je tih milijun eura uracunat u onih 300 000 000 000.stete.ok..onda je sad 299 999 999 999..za milju manja..nek lik plati odstetu pa cemo mi petrinju, glinu uciniti parizom ..Noor wrote:
jedno je doći komemorirati ... iz političke korektnosti, a drugo je iskeširati lovu
Ljudski je AV postupio, nema tu zbora.
Svaka kuna i svaki drugi oblik pomoci su dobrodošli i vrijede.
RayMabus likes this post
Dobro, samo nemojmo se čuditi samime sebi kad se jedan dan probudimo i postane nam jasno da smo Hrvati, a živimo sa Srbima.
U njihovoj državi.
U njihovoj državi.
crvenkasti-
2014-04-17
ovo prvo nam se već događacrvenkasti wrote:Dobro, samo nemojmo se čuditi samime sebi kad se jedan dan probudimo i postane nam jasno da smo Hrvati, a živimo sa Srbima.
U njihovoj državi.
drugo je nemoguća misija
to se ustvari dogodilo vama kada ste umjesto Yuge tj srbije dobili Hrvatsku
ne provociraj
2014-04-16
Ko neće pomoć, ne mora. Niko nikoga ne tera. Kome treba, neka se prikrpi za najosnovnije. Naročito jer to nije od Vućića i iz njegovog džepa već iz džepa istih takvih sa druge strane granice.vuksadinare wrote:...a imat obraz ko đon ista primit od njega..pa da skapajem od gladi ne bi uzeo..a bio sam u slicnoj situaciji da moram primit pomoc a nisam primio jer mi je bilo vaznije sacuvat obraz a ne ponizit se i izgubit dostojanstvo...kao sto je rekao ferata u velom mistu..'ako triba i klub ukinut ukinut ga ali obraz ne izgubiti'
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Noor likes this post
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Srbija šalje 8 aviona pomoći Italiji
» Beograd / Kao što je Adem Vuchiqi i najavio: Srbija sutra šalje veliki paket pomoći RS-u
» Europska komisija donijela je odluku da se Hrvatskoj odobri 319 milijuna eura bespovratne pomoći za sanaciju šteta od potresa na Banovini.
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» Beograd / Kao što je Adem Vuchiqi i najavio: Srbija sutra šalje veliki paket pomoći RS-u
» Europska komisija donijela je odluku da se Hrvatskoj odobri 319 milijuna eura bespovratne pomoći za sanaciju šteta od potresa na Banovini.
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
Page 12 of 12