Predsjednik Srbije:Srbija šalje Hrvatskoj milijun eura pomoći
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Predsjednik Srbije:Srbija šalje Hrvatskoj milijun eura pomoći
Ovo mora da je neko medjubozicno cudo, da se ti i ja slozimo. Potpisujem. :)tre wrote:Može i tako, neka i međunarna komisija bude prisutna. Mislim da je svima u interesu da se to poglavlje povijesti zatvori pa kako god da je.Pirate wrote:Kopije da, originale ne. Taman da se posalje pa Hasanbegovic kad dodje na vlast da slucajno nehotice istrese cik cigare po originalima i za par minuta nestanu u plamenu pa da ispadne da Jasenovac zapravo nikad nije ni postojao. Bilo bi prilicno naivno i glupo to napraviti.tre wrote:Zašto da ne? Mislim odgovor je jasan jer bi se urušila cijela srpska mitomanija oko genocidnih Hrvata i srba kao žrtava. Dakle u vama nbikada ni vjere ni povjerenja a to sam i potvrđuješ. Očekuješ da prihvatimo vaše laži i obmane a dokaze za to ne dajete iako je sve lijpo zapisano u tim knjigama.pizzon wrote:knjige iz jasenovca nikad !
sve drugo moze da bude
predmet dogovora.
I da te pitam sad, zar se ne gadiš samo sebi nakon ovoga što si napisao?
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
najviše su kažnjeni židovi koji su preživili ustašku državu ,,, al su morali partizanskoj stoci predati nekretnine , i iseliti da bi to današnja kopilad socijalizma renovirala kao posljedice zemljotresa kao nasljednici partizanskih stekovinaסמאל wrote:Mi antifašisti nemamo ništa s tim.obala razuma wrote:סמאל wrote:Katastar nije isto što i projektiranje,te izvođenje radova.Hrvati su bili od projektanata,inžinjera pa sve do bauštelaca,Srbi samo čuvaju dokumentaciju o projektu.obala razuma wrote:
znači hrvati u hrvatoslaviji su samo bauštelci
ok
a di sad pravimo logor po projektu
srpska varijanta nije ostavila nijednog židova , barem se srbi tim kurče
a hrvati su ostavili jedinu sinagogu u evropi
ako misliš činit zločin , ne isplati ti se ta hrvatska dokumentacija
traži srpsku ,,,to je bilo temeljitije
Kako u Hrvatskoj,tako i u Srbiji,kolobracionisti i sluge okupatora,nakon rata primjereno su kažnjeni na poštenom i nepristranom narodnom sudu,zbog zločina protiv čovječnosti.
Guest- Guest
Da zaključimo, jedna velika katastrofa je pogodila hrvatsku. A čini mi se da će još..zagreb, pa ova strava u petrinji još jača a sve to u koroni.
Jako lijepa gesta je od srbije, od crne gore, makedonije, slovenije, austrije da pomažu.
Naravno u svemu tome uvijek će se naći brojači krvnih zrnaca pupi kao i bolesnici koji se kriju iza kompjutera, na sigurnom i baljezgaju o četnicima, ili viču ovom majmunu brojaču zrnaca -ubi srbina ili neće dinare ( koji uopće nisu za njih)
Dakle to je jedna kanalizacija, koja uvijek smrdi al da će smrdit i sada je i mene iznenadilo.
Jako lijepa gesta je od srbije, od crne gore, makedonije, slovenije, austrije da pomažu.
Naravno u svemu tome uvijek će se naći brojači krvnih zrnaca pupi kao i bolesnici koji se kriju iza kompjutera, na sigurnom i baljezgaju o četnicima, ili viču ovom majmunu brojaču zrnaca -ubi srbina ili neće dinare ( koji uopće nisu za njih)
Dakle to je jedna kanalizacija, koja uvijek smrdi al da će smrdit i sada je i mene iznenadilo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa i bilo bi vrijeme da se jednom za svagda raskrsti s tim,kako je da je.Uopće nije toliko ni bitna brojka stradalih,jer kad bi bilo samo 800 ubijenih,to je nešto užasno a kamo li 800 000.Ono što je važnije,da svi nauče prihvaćati i suočit se s onim lošim što su prema drugima njihovi narodi počinili,.Pirate wrote:Ovo mora da je neko medjubozicno cudo, da se ti i ja slozimo. Potpisujem. :)tre wrote:Može i tako, neka i međunarna komisija bude prisutna. Mislim da je svima u interesu da se to poglavlje povijesti zatvori pa kako god da je.Pirate wrote:Kopije da, originale ne. Taman da se posalje pa Hasanbegovic kad dodje na vlast da slucajno nehotice istrese cik cigare po originalima i za par minuta nestanu u plamenu pa da ispadne da Jasenovac zapravo nikad nije ni postojao. Bilo bi prilicno naivno i glupo to napraviti.tre wrote:
Zašto da ne? Mislim odgovor je jasan jer bi se urušila cijela srpska mitomanija oko genocidnih Hrvata i srba kao žrtava. Dakle u vama nbikada ni vjere ni povjerenja a to sam i potvrđuješ. Očekuješ da prihvatimo vaše laži i obmane a dokaze za to ne dajete iako je sve lijpo zapisano u tim knjigama.
I da te pitam sad, zar se ne gadiš samo sebi nakon ovoga što si napisao?
To nadjebavanjem tko je koga prije,ko je više poubijao,ne vodi ničemu.
Hrvati kad spominju Vukovar,Škabrnju,Srbi to pravdaju s NDH,onda opet Hrvati pizdarije iz NDH pravdaju srpskim pizdarijama iz vremena Kraljevine Jugoslavije,onda opet Srbi pizdarije iz Kraljevine Juge pravdaju onim pizdarijam koje su počinili Hrvati prema Srbima u Austrougarskoj i tako u nedogled.
Ignorancija tuđeg stradanja,te istovremeno relativiziranje vlastitih zločina,s tim da uopće nema objektivnog i nepristranog pogleda oko istih događaja,zapravo je gordijski čvor koji treba presjeći.
Ono što svatko od nas treba,priznati kako su pripadnici mog naroda počinili nepravdu prema tvom,iskazat žaljenje i zatražit oprost,te se jasno distancirati od takvih zločinačkih politika.Sve dok to narodi na ovim prostorima ne učine,nikad neće biti poštivanja i uvažavanja.Doduše,mnogi politički egzistriaju upravo na međunacionalnoj netrepeljivosti,zbog pomankanja drugog političkog i ekonomskog programa i sadržaja.
Ovo što je započela aktualna vlada,vrednovanja svih žrtva,te iskazivanja pijeteta,prvi je i pozitivan korak u smjeru srpsko-hrvatskog pomirenja.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pirate likes this post
I nisam ni sumnjala ćete završiti na jasenovcu.
2015-08-15
Antifašisti jednostavno nisu imali kome vratiti te stanove,kad skoro da nije bilo preživjelih.Koliko mi je poznato,židovska imovina u dobrom dijelu je vraćena potomcima stradalih.obala razuma wrote:najviše su kažnjeni židovi koji su preživili ustašku državu ,,, al su morali partizanskoj stoci predati nekretnine , i iseliti da bi to današnja kopilad socijalizma renovirala kao posljedice zemljotresa kao nasljednici partizanskih stekovinaסמאל wrote:Mi antifašisti nemamo ništa s tim.obala razuma wrote:סמאל wrote:
Katastar nije isto što i projektiranje,te izvođenje radova.Hrvati su bili od projektanata,inžinjera pa sve do bauštelaca,Srbi samo čuvaju dokumentaciju o projektu.
srpska varijanta nije ostavila nijednog židova , barem se srbi tim kurče
a hrvati su ostavili jedinu sinagogu u evropi
ako misliš činit zločin , ne isplati ti se ta hrvatska dokumentacija
traži srpsku ,,,to je bilo temeljitije
Kako u Hrvatskoj,tako i u Srbiji,kolobracionisti i sluge okupatora,nakon rata primjereno su kažnjeni na poštenom i nepristranom narodnom sudu,zbog zločina protiv čovječnosti.
2015-07-23
A šta misliš tko je kriv ?kaya wrote:I nisam ni sumnjala ćete završiti na jasenovcu.
Pojedinci su tražili da Vučič umjesto eura,za obnovu Petrinje pošalje knjige iz Jasenovca.
2015-07-23
Ma daj odi u pm...suze su mi krenule sadסמאל wrote:A šta misliš tko je kriv ?kaya wrote:I nisam ni sumnjala ćete završiti na jasenovcu.
Pojedinci su tražili da Vučič umjesto eura,za obnovu Petrinje pošalje knjige iz Jasenovca.
2015-08-15
broj nije sustina
broj ubijenih jedino sluzi hrvatima
u pokusaju da skrenu paznju sa
sustine ndh.
a to je smisljeni i aktivirani program
unistenja srba u hr.
to je tema koja mora biti tretirana
na svetskoj pozornici politivkog
suceljavanja sa hrvatskom.
broj ubijenih jedino sluzi hrvatima
u pokusaju da skrenu paznju sa
sustine ndh.
a to je smisljeni i aktivirani program
unistenja srba u hr.
to je tema koja mora biti tretirana
na svetskoj pozornici politivkog
suceljavanja sa hrvatskom.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
kaya wrote:I nisam ni sumnjala ćete završiti na jasenovcu.
pa vucko trazi knjige
da ih on cuva :)
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Ali to je istina,ne zajebajem se.Vuksdinare je tražio od pizona te knjige.kaya wrote:Ma daj odi u pm...suze su mi krenule sadסמאל wrote:A šta misliš tko je kriv ?kaya wrote:I nisam ni sumnjala ćete završiti na jasenovcu.
2015-07-23
Greska..tre..ne ja..ja sam te pitao zasto ne bi poslali knjige iz jasenovca..ne stavljaj mi u usta sto nisam rekaopizzon wrote:kaya wrote:I nisam ni sumnjala ćete završiti na jasenovcu.
pa vucko trazi knjige
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da,eto vidiš kajopizzon wrote:kaya wrote:I nisam ni sumnjala ćete završiti na jasenovcu.
pa vucko trazi knjige
2015-07-23
Ajd u t.p.m lazljive ko i pizzon..sad sam objasnio zasto pizzonu..a nisam zapoceo temu o jasenovcu vec ti..kretencino sugavo smrdljiva..kicmu cu ti iscupat kad te nadjemסמאל wrote:Ali to je istina,ne zajebajem se.Vuksdinare je tražio od pizona te knjige.kaya wrote:Ma daj odi u pm...suze su mi krenule sadסמאל wrote:A šta misliš tko je kriv ?kaya wrote:I nisam ni sumnjala ćete završiti na jasenovcu.
2015-09-08
Pa ti si prvi,a on se nadovezao.vuksadinare wrote:Greska..tre..ne ja..ja sam te pitao zasto ne bi poslali knjige iz jasenovca..ne stavljaj mi u usta sto nisam rekaopizzon wrote:kaya wrote:I nisam ni sumnjala ćete završiti na jasenovcu.
pa vucko trazi knjige
2015-07-23
Jesi li to naučio u ratu,čupat kičmu nedužnoj srpskoj nejači ?vuksadinare wrote:Ajd u t.p.m lazljive ko i pizzon..sad sam objasnio zasto pizzonu..a nisam zapoceo temu o jasenovcu vec ti..kretencino sugavo smrdljiva..kicmu cu ti iscupat kad te nadjemסמאל wrote:Ali to je istina,ne zajebajem se.Vuksdinare je tražio od pizona te knjige.kaya wrote:Ma daj odi u pm...suze su mi krenule sadסמאל wrote:
A šta misliš tko je kriv ?
2015-07-23
Jooj kak cu te zgadjat..koji lazeta..סמאל wrote:Pa ti si prvi,a on se nadovezao.vuksadinare wrote:Greska..tre..ne ja..ja sam te pitao zasto ne bi poslali knjige iz jasenovca..ne stavljaj mi u usta sto nisam rekaopizzon wrote:kaya wrote:I nisam ni sumnjala ćete završiti na jasenovcu.
pa vucko trazi knjige
2015-09-08
Ahahaha..odvalila sam od smijehaסמאל wrote:Ali to je istina,ne zajebajem se.Vuksdinare je tražio od pizona te knjige.kaya wrote:Ma daj odi u pm...suze su mi krenule sadסמאל wrote:A šta misliš tko je kriv ?kaya wrote:I nisam ni sumnjala ćete završiti na jasenovcu.
A dobro ajd, koliko god da nisu normalni nasmijali su me..
2015-08-15
znači u tog paščeta su arhiveסמאל wrote:Ali to je istina,ne zajebajem se.Vuksdinare je tražio od pizona te knjige.kaya wrote:Ma daj odi u pm...suze su mi krenule sadסמאל wrote:A šta misliš tko je kriv ?kaya wrote:I nisam ni sumnjala ćete završiti na jasenovcu.
Guest- Guest
סמאל wrote:Jesi li to naučio u ratu,čupat kičmu nedužnoj srpskoj nejači ?vuksadinare wrote:Ajd u t.p.m lazljive ko i pizzon..sad sam objasnio zasto pizzonu..a nisam zapoceo temu o jasenovcu vec ti..kretencino sugavo smrdljiva..kicmu cu ti iscupat kad te nadjemסמאל wrote:Ali to je istina,ne zajebajem se.Vuksdinare je tražio od pizona te knjige.kaya wrote:
Ma daj odi u pm...suze su mi krenule sad
Sudjelovanjem u kojem si se i ti hvalio. Doduše to je bilo u ranijim fazama tvog kreativnog pisanja.
Guest- Guest
Nego kajo,kako to da si ti toliko evoluirala,koliko se sjećam,tvoji stavovi na starom forumu bili su dosta,ajmo reći,,tvrdokorni'' ?kaya wrote:Ahahaha..odvalila sam od smijehaסמאל wrote:Ali to je istina,ne zajebajem se.Vuksdinare je tražio od pizona te knjige.kaya wrote:Ma daj odi u pm...suze su mi krenule sadסמאל wrote:
A šta misliš tko je kriv ?
A dobro ajd, koliko god da nisu normalni nasmijali su me..
Moram priznat da mi je draža ova tvoja nadograđena i poboljšana verzija.
2015-07-23
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Srbija šalje 8 aviona pomoći Italiji
» Beograd / Kao što je Adem Vuchiqi i najavio: Srbija sutra šalje veliki paket pomoći RS-u
» Europska komisija donijela je odluku da se Hrvatskoj odobri 319 milijuna eura bespovratne pomoći za sanaciju šteta od potresa na Banovini.
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» Beograd / Kao što je Adem Vuchiqi i najavio: Srbija sutra šalje veliki paket pomoći RS-u
» Europska komisija donijela je odluku da se Hrvatskoj odobri 319 milijuna eura bespovratne pomoći za sanaciju šteta od potresa na Banovini.
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
Page 8 of 12