Predsjednik Srbije:Srbija šalje Hrvatskoj milijun eura pomoći
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Predsjednik Srbije:Srbija šalje Hrvatskoj milijun eura pomoći
Ak je sarkazam ok..ako nije ne drzim vodu..muje da nas uce obrazu..bila je i suljina lijepa gesta u srebrenici pa je bezal brze od usaina bolta...Noor wrote:nemoj tako Vuče, ovo je neočekivana, ali lijepa gesta i velika pomoć Srbijevuksadinare wrote:... a imat obraz ko đon ista primit od njega..pa da skapajem od gladi ne bi uzeo..a bio sam u slicnoj situaciji da moram primit pomoc a nisam primio jer mi je bilo vaznije sacuvat obraz a ne ponizit se i izgubit dostojanstvo ... kao sto je rekao ferata u velom mistu .. 'ako triba i klub ukinut ukinut ga ali obraz ne izgubiti'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jedno je doći komemorirati...iz političke korektnosti, a drugo je iskeširati lovuvuksadinare wrote:Ak je sarkazam ok..ako nije ne drzim vodu..muje da nas uce obrazu..bila je i suljina lijepa gesta u srebrenici pa je bezal brze od usaina bolta...Noor wrote:nemoj tako Vuče, ovo je neočekivana, ali lijepa gesta i velika pomoć Srbijevuksadinare wrote:... a imat obraz ko đon ista primit od njega..pa da skapajem od gladi ne bi uzeo..a bio sam u slicnoj situaciji da moram primit pomoc a nisam primio jer mi je bilo vaznije sacuvat obraz a ne ponizit se i izgubit dostojanstvo ... kao sto je rekao ferata u velom mistu .. 'ako triba i klub ukinut ukinut ga ali obraz ne izgubiti'
a i potres nema veze s ratom i ratnim žrtvama
Sve ima veze..i rat je nesreca koliko i potres..potres je nepogoda koja dodje nenajavljeno...a rat je nesreca kad ti druga strana najavi ima da te nema...u kompletu...koji najavi spaljenu zemlju do temelja..ak je tih milijun eura uracunat u onih 300 000 000 000.stete.ok..onda je sad 299 999 999 999..za milju manja..nek lik plati odstetu pa cemo mi petrinju,glinu uciniti parizom..Noor wrote:jedno je doći komemorirati ... iz političke korektnosti, a drugo je iskeširati lovuvuksadinare wrote:Ak je sarkazam ok..ako nije ne drzim vodu..muje da nas uce obrazu..bila je i suljina lijepa gesta u srebrenici pa je bezal brze od usaina bolta ...Noor wrote:nemoj tako Vuče, ovo je neočekivana, ali lijepa gesta i velika pomoć Srbijevuksadinare wrote:... a imat obraz ko đon ista primit od njega..pa da skapajem od gladi ne bi uzeo..a bio sam u slicnoj situaciji da moram primit pomoc a nisam primio jer mi je bilo vaznije sacuvat obraz a ne ponizit se i izgubit dostojanstvo ... kao sto je rekao ferata u velom mistu .. 'ako triba i klub ukinut ukinut ga ali obraz ne izgubiti'
2015-09-08
Ja bi mu zapravo rekao...suljo ostavi si tu milju za kavu..hoces pomoc?..hoces savjest prati?..e onda care na tvoj i racun srbije kad se hvalis da imate lovu obnovite petrinju glinu da kompezirate ono sto niste platili uzrokujuci elementarnu nepogodu razarajuci grad '91..i tako ste dijelom isplatili dug i to bi bila tvoja najbolja i iskrena ponuda
2015-09-08
naravno, ali htjela sam reći kako međusobno nemaju vezevuksadinare wrote:Sve ima veze..i rat je nesreca koliko i potres..potres je nepogoda koja dodje nenajavljeno...a rat je nesreca kad ti druga strana najavi ima da te nema...u kompletu...koji najavi spaljenu zemlju do temelja..ak je tih milijun eura uracunat u onih 300 000 000 000.stete.ok..onda je sad 299 999 999 999..za milju manja..nek lik plati odstetu pa cemo mi petrinju,glinu uciniti parizom..Noor wrote:jedno je doći komemorirati ... iz političke korektnosti, a drugo je iskeširati lovuvuksadinare wrote:Ak je sarkazam ok..ako nije ne drzim vodu..muje da nas uce obrazu..bila je i suljina lijepa gesta u srebrenici pa je bezal brze od usaina bolta ...Noor wrote:
nemoj tako Vuče, ovo je neočekivana, ali lijepa gesta i velika pomoć Srbije
rat je jedna, a ovo posve druge vrste nesreća
i mi smo pomagali njima u poplavi, sada oni nama financijski
treba to vrednovati
Ajde Vuče ne trubi bezze,kad uzimate ti i rodijak pare od Srba po njihovim slavama i zborovima onda ti nisu mrske.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Čak pjevate i Oj Krajino s njima na štandu,samo da odriješe kesu,a vamo glumiš nekog drzavotvorca i frankovca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..jebes pomaganje a sutra si jebes mater i sistem noz zica srebrenica..to je licemjerno pomaganjeNoor wrote:naravno, ali htjela sam reći kako međusobno nemaju vezevuksadinare wrote:Sve ima veze..i rat je nesreca koliko i potres..potres je nepogoda koja dodje nenajavljeno...a rat je nesreca kad ti druga strana najavi ima da te nema...u kompletu...koji najavi spaljenu zemlju do temelja..ak je tih milijun eura uracunat u onih 300 000 000 000.stete.ok..onda je sad 299 999 999 999..za milju manja..nek lik plati odstetu pa cemo mi petrinju,glinu uciniti parizom..Noor wrote:jedno je doći komemorirati ... iz političke korektnosti, a drugo je iskeširati lovuvuksadinare wrote:
Ak je sarkazam ok..ako nije ne drzim vodu..muje da nas uce obrazu..bila je i suljina lijepa gesta u srebrenici pa je bezal brze od usaina bolta ...
rat je jedna, a ovo posve druge vrste nesreća
i mi smo pomagali njima u poplavi, sada oni nama financijski
treba to vrednovati
2015-09-08
Vise postujem ja srbina nego ti..kod jednog stalno kupujem janjce i time hrani svoju obitelj...ali cu mu isto rec..stanko imas kod mene sigurnog kupca ali cu te na razanj spremiti ako bi ti palo slicno na pamet ko 91 tvojim komsijama..i tako sam slicno rekao..mene se mitovima i pricama i pecenim ne kupujejastreb wrote:Ajde Vuče ne trubi bezze,kad uzimate ti i rodijak pare od Srba po njihovim slavama i zborovima onda ti nisu mrske.
2015-09-08
Cim se ti sutas..jastreb wrote:Čak pjevate i Oj Krajino s njima na štandu,samo da odriješe kesu,a vamo glumiš nekog drzavotvorca i frankovca.
2015-09-08
Uostalom moje poruke se odnose na sulju a ne srbe..
2015-09-08
Vučino, ti si još u ratu, a toliko vrimena prošlo...vuksadinare wrote:Uostalom moje poruke se odnose na sulju a ne srbe..
Kosovo , sto tisuća eura
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
https://youtu.be/brD-6IRYfQEEroo wrote:Vučino, ti si još u ratu, toliko vrimena prošlo ...vuksadinare wrote:Uostalom moje poruke se odnose na sulju a ne srbe ..
2015-09-08
vuksadinare wrote:https://youtu.be/brD-6IRYfQEEroo wrote:Vučino, ti si još u ratu, toliko vrimena prošlo ...vuksadinare wrote:Uostalom moje poruke se odnose na sulju a ne srbe ..
Vidiš i Kosovo šalje 100,000 €. Nije to za inat Srbiji, nego je u pitanju urođena empatija.
Razumjeli su trenutak.
Ne uzimajte, znote kakovi su is brojima, kasnije će reći da su doli 700 milijuniNoor wrote:jedno je doći komemorirati...iz političke korektnosti, a drugo je iskeširati lovuvuksadinare wrote:Ak je sarkazam ok..ako nije ne drzim vodu..muje da nas uce obrazu..bila je i suljina lijepa gesta u srebrenici pa je bezal brze od usaina bolta...Noor wrote:nemoj tako Vuče, ovo je neočekivana, ali lijepa gesta i velika pomoć Srbijevuksadinare wrote:... a imat obraz ko đon ista primit od njega..pa da skapajem od gladi ne bi uzeo..a bio sam u slicnoj situaciji da moram primit pomoc a nisam primio jer mi je bilo vaznije sacuvat obraz a ne ponizit se i izgubit dostojanstvo ... kao sto je rekao ferata u velom mistu .. 'ako triba i klub ukinut ukinut ga ali obraz ne izgubiti'
2014-04-16
850aben wrote:Ne uzimajte, znote kakovi su is brojima, kasnije će reći da su doli 700 milijuniNoor wrote:jedno je doći komemorirati...iz političke korektnosti, a drugo je iskeširati lovuvuksadinare wrote:Ak je sarkazam ok..ako nije ne drzim vodu..muje da nas uce obrazu..bila je i suljina lijepa gesta u srebrenici pa je bezal brze od usaina bolta...Noor wrote:
Guest- Guest
a uostalom kome idu novci
Guest- Guest
Baš si mi drogi..ni ti ne voliš srbe.. Da nisi socijalist, bi bi mi patrijotobala razuma wrote:a uostalom kome idu novci
2014-04-16
da je iz njegovog ne biBrat Brale wrote:Deli ih kao da daje iz svog džepa, smrdlja izdajnički...
ali nije loše
ja se bojala poslat će nam nekoliko stotina tisuća srba kao bespovratnu pomoć
strepila
nije ovo tako loše
mada mislim da ih potrebiti neće vidjeti...novac naravno
2014-04-16
Vučino, s tobom se slažem u 99,9% slučajeva. Ovaj put ne.vuksadinare wrote:Sve ima veze..i rat je nesreca koliko i potres..potres je nepogoda koja dodje nenajavljeno...a rat je nesreca kad ti druga strana najavi ima da te nema...u kompletu...koji najavi spaljenu zemlju do temelja..ak je tih milijun eura uracunat u onih 300 000 000 000.stete.ok..onda je sad 299 999 999 999..za milju manja..nek lik plati odstetu pa cemo mi petrinju,glinu uciniti parizom..Noor wrote:jedno je doći komemorirati ... iz političke korektnosti, a drugo je iskeširati lovuvuksadinare wrote:Ak je sarkazam ok..ako nije ne drzim vodu..muje da nas uce obrazu..bila je i suljina lijepa gesta u srebrenici pa je bezal brze od usaina bolta ...Noor wrote:
Ne nudi nitko tebi pomoć niti meni. A jel smrdi pomoć iz Srbije pitaj one koji noćas noće na ledini.
Noor likes this post
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Srbija šalje 8 aviona pomoći Italiji
» Beograd / Kao što je Adem Vuchiqi i najavio: Srbija sutra šalje veliki paket pomoći RS-u
» Europska komisija donijela je odluku da se Hrvatskoj odobri 319 milijuna eura bespovratne pomoći za sanaciju šteta od potresa na Banovini.
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» Beograd / Kao što je Adem Vuchiqi i najavio: Srbija sutra šalje veliki paket pomoći RS-u
» Europska komisija donijela je odluku da se Hrvatskoj odobri 319 milijuna eura bespovratne pomoći za sanaciju šteta od potresa na Banovini.
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
Page 11 of 12