U Informeru se nasli uvrijedjeni istinom kad je novinar HTV-a spomenuo cetnicke projektile na Sisak
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: U Informeru se nasli uvrijedjeni istinom kad je novinar HTV-a spomenuo cetnicke projektile na Sisak
n_razbojnik wrote:6.raspad Velike Srbije
:)
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Re: U Informeru se nasli uvrijedjeni istinom kad je novinar HTV-a spomenuo cetnicke projektile na Sisak
Turčin te napravio .T. wrote:Turska smrduljo...kaya wrote:Puši kurac debiluT. wrote:Štraco...kaya wrote:
Eto vidiš, ti nisi između ostaloga kompetentan da uopće odbijaš ičiju pomoć.
Ovima kojima je srušena kuća drago, njima svejedno jeli pomaže vlada, eu, srbija ili austrija, ili naši. Bitno da pomažu.
Uostalom od tebe je ne mogu očekivati jer su možda debeli pa njima ne bi trebalo popraviti kuću.
Majmunčino .
Ni u tom ratu o kom sereš stalno nisi bio.
Pičko.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Od Danajaca još i nekak ... od ovih ne bih niti pol šnite kruha.jasambrend wrote:veber wrote:nisam ni sumnjao.vuksadinare wrote:odustajem...pricaj sam sa sobomveber wrote:
za razliku od tebe partizana, ja se pridržavam protokola.
miha ima moj mob, može me nazvat uvijek. uopće nije problem.
sereš po običaju ko i onaj iz slovenije.
(i zašto je moj nerad, a život-kamen spoticanja, da. ne radim nikaj, vjerovatno ni 2021u. da li sam tebi na teretu ili onom safetu?-prestanite gledat u tuđa dvorišta)
zanimljivo kako vi neargumentirani s "argumentima" zbrišete.
ili imate poriv za parenjem s majkama ili djecom forumaša.
kužim ja tebe.
najlakše je pobeći.
Na stranu mazohistički porivi koji nekog nagone da non-stop visi na Kuriru i Informeru, ipak se treba čuvati Danajaca i kad ti darove nose... nije vrijeme za ekumenu, uglavnom. Nikad.
Guest- Guest
kaya wrote:Turčin te napravio .T. wrote:Turska smrduljo...kaya wrote:Puši kurac debiluT. wrote:
Štraco...
Pičko.
Kak ste simpa!
Guest- Guest
Sovak wrote:kaya wrote:Turčin te napravio .T. wrote:Turska smrduljo...kaya wrote:
Puši kurac debilu
Pičko.
Kak ste simpa!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ti kao izmet i robi argumentiraš.T. wrote:Štraco...kaya wrote:Eto vidiš, ti nisi između ostaloga kompetentan da uopće odbijaš ičiju pomoć.T. wrote:A oni jadni baš oće pomoć...jasambrend wrote:
Na stranu mazohistički porivi koji nekog nagone da non-stop visi na Kuriru i Informeru, ipak se treba čuvati Danajaca i kad ti darove nose... nije vrijeme za ekumenu, uglavnom. Nikad.
Poznati su u celom svetu u pomaganju komšijama...
Ovima kojima je srušena kuća drago, njima svejedno jeli pomaže vlada, eu, srbija ili austrija, ili naši. Bitno da pomažu.
Uostalom od tebe je ne mogu očekivati jer su možda debeli pa njima ne bi trebalo popraviti kuću.
Majmunčino .
2014-12-30
štraca je poštena profesija koja čak i poreze plaća
ovde se radi o političkoj štraci koja porad budžetske proje nema granica koje će osporiti prikladnost vladajućoj gamadi ,,,ma tko to bio
ovde se radi o političkoj štraci koja porad budžetske proje nema granica koje će osporiti prikladnost vladajućoj gamadi ,,,ma tko to bio
Last edited by obala razuma on 30/12/2020, 13:24; edited 1 time in total
Guest- Guest
T. wrote:Koliko se sjećam, u 'gavriloviću' su jednog našeg ubacili u mašinu za mljevenje mesa...vuksadinare wrote:zapravo..petrinja je iza vukovara najvise stradala po broju žrtava...oko 500 poginulih i ubijenih je iz petrinje i petrinjskog podrucja u domov.ratu...nakon prvog napada 3.9.1991 petrinja je u tom trenutku bila najrazrusenije mjesto u hrvatskoj..pa sam potpuk.tarbuk se nakon tog napada hvalio kako ce sravnit petrinju sa zemljom
Ali dobro, nećemo danas o tome...
Moguće netko s 'informera' čita forum...
Zato meso ne treba jesti, jer to rade i zivotinjama...
Kada se sa ljudima to radi, onda je haos...
Ne cini zlo nikome...
Serbinho-3- Posts : 27650
2014-08-25
vuksadinare wrote:16.9.1991 je bio jos strasniji napad cetnika i jna na petrinju kada je grad pogođen sa nekoliko tisuca projektila..kada je dvadesetak gardista i policijaca zarobljeno kod 'vile gavrilovic' i streljano..kada je četnik nakon upada u tvornicu gavrilovicu odsjekao ruku Stjepanu Komesu samo zato sto se rukovao sa Tuđmanom koji je posjetio Petrinju 25.8.1991...nakon toga su ga bacili na transporter i malo dalje ubili..a tarbuk kad je obilazio petrinju nakon pada grada naisao je na leš Stjepana Komesa koji je bio napuhnut na upit da se les ukloni rekao je 'neka ga jos nek se jos malo kiseli'
Kakve to bolan sada ima veze?
PTSP kojeg stepena?
Nisi otisao da pomognes, ali ko strina tu "pomazes".
2014-08-25
ja sam pomogao na svoj nacin...Serbinho-3 wrote:vuksadinare wrote:16.9.1991 je bio jos strasniji napad cetnika i jna na petrinju kada je grad pogođen sa nekoliko tisuca projektila..kada je dvadesetak gardista i policijaca zarobljeno kod 'vile gavrilovic' i streljano..kada je četnik nakon upada u tvornicu gavrilovicu odsjekao ruku Stjepanu Komesu samo zato sto se rukovao sa Tuđmanom koji je posjetio Petrinju 25.8.1991...nakon toga su ga bacili na transporter i malo dalje ubili..a tarbuk kad je obilazio petrinju nakon pada grada naisao je na leš Stjepana Komesa koji je bio napuhnut na upit da se les ukloni rekao je 'neka ga jos nek se jos malo kiseli'
PTSP kojeg stepena?
vuksadinare- Posts : 100231
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja sam pomogao na svoj nacin...Serbinho-3 wrote:vuksadinare wrote:16.9.1991 je bio jos strasniji napad cetnika i jna na petrinju kada je grad pogođen sa nekoliko tisuca projektila..kada je dvadesetak gardista i policijaca zarobljeno kod 'vile gavrilovic' i streljano..kada je četnik nakon upada u tvornicu gavrilovicu odsjekao ruku Stjepanu Komesu samo zato sto se rukovao sa Tuđmanom koji je posjetio Petrinju 25.8.1991...nakon toga su ga bacili na transporter i malo dalje ubili..a tarbuk kad je obilazio petrinju nakon pada grada naisao je na leš Stjepana Komesa koji je bio napuhnut na upit da se les ukloni rekao je 'neka ga jos nek se jos malo kiseli'
PTSP kojeg stepena?
Jasta more, bez daljneg...
2014-08-25
Nemakaya wrote:Jebote, pa jel ima cijepivo za ovu bolest?vuksadinare wrote:da ga jebes kad gledas ove snimke 1991 i .
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
zadomspremni smrtfašizmuRingo10 wrote:Nemakaya wrote:Jebote, pa jel ima cijepivo za ovu bolest?vuksadinare wrote:da ga jebes kad gledas ove snimke 1991 i .
ZA SMRT druže
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Alarm u SAD-u: Rusija bi mogla dobiti iranske balističke projektile za rat u Ukrajini
» Pomirenje moguće samo na temelju suočavanja s istinom o prošlosti
» Bunjac spomenuo uhljebe i digao cijeli HDZ i SDP na noge...
» '' LABIRINT POLITIKE Gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom, a to što su neuki čini ih još opasnijima ''
» Danije ministar,Marića u slučaju Agrokor nitko ne bi ni spomenuo
» Pomirenje moguće samo na temelju suočavanja s istinom o prošlosti
» Bunjac spomenuo uhljebe i digao cijeli HDZ i SDP na noge...
» '' LABIRINT POLITIKE Gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom, a to što su neuki čini ih još opasnijima ''
» Danije ministar,Marića u slučaju Agrokor nitko ne bi ni spomenuo
Page 5 of 5