'' LABIRINT POLITIKE Gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom, a to što su neuki čini ih još opasnijima ''
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
'' LABIRINT POLITIKE Gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom, a to što su neuki čini ih još opasnijima ''
Gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom, a to što su neuki čini ih još opasnijima
Jako dobar članak.
Citirao bih:
Jako dobar članak.
Citirao bih:
''Jugoslavija je mrtva, a dva eksperimenta kada je stvarana pokazala su kako samo budale mogu razmišljati o trećem. Ali, jedino gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom. To što su neuki čini ih još opasnijima.''
red wolf-
2016-02-10
Re: '' LABIRINT POLITIKE Gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom, a to što su neuki čini ih još opasnijima ''
I još jedan citat:
''Ako postoji manifestacija na čiji sadržaj može biti ponosna građanska Hrvatska, onda je to subotnji program proglašenja Rijeke Europskom prijestolnicom kulture.''
red wolf-
2016-02-10
Re: '' LABIRINT POLITIKE Gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom, a to što su neuki čini ih još opasnijima ''
Ako postoji manifestacija na čiji sadržaj može biti ponosna građanska Hrvatska, onda je to subotnji program proglašenja Rijeke Europskom prijestolnicom kulture.
pogledao , ugodno iznenadjen rijeka +
tekst odlican
kljucaj temu , svaka rasprava je suvisna
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
..i torta od kurcipana, kao višnja na šlagred wolf wrote:I još jedan citat:''Ako postoji manifestacija na čiji sadržaj može biti ponosna građanska Hrvatska, onda je to subotnji program proglašenja Rijeke Europskom prijestolnicom kulture.''
Vjerujem da ta torta ima dobar okus...A sad diži desnicu svako malo da te ne dohvati koronavirus...Budi dobra desničarka...Noor wrote:..i torta od kurcipana, kao višnja na šlagred wolf wrote:I još jedan citat:''Ako postoji manifestacija na čiji sadržaj može biti ponosna građanska Hrvatska, onda je to subotnji program proglašenja Rijeke Europskom prijestolnicom kulture.''
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom, a to što su neuki čini ih još opasnijima
Jako dobar članak.
Citirao bih:''Jugoslavija je mrtva, a dva eksperimenta kada je stvarana pokazala su kako samo budale mogu razmišljati o trećem. Ali, jedino gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom. To što su neuki čini ih još opasnijima.''
Tak' je.
I tko sad otvara ovu temu o jugonostalgiji?
Ti.
A homofil Deboto ti drzi stangu.
Guest- Guest
Ne...Opet nisi ništa razumio...Pa to je strašno...Ah, ti si desničar, razumijem...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaSovak wrote:red wolf wrote:Gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom, a to što su neuki čini ih još opasnijima
Jako dobar članak.
Citirao bih:''Jugoslavija je mrtva, a dva eksperimenta kada je stvarana pokazala su kako samo budale mogu razmišljati o trećem. Ali, jedino gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom. To što su neuki čini ih još opasnijima.''
Tak' je.
Ti.
Last edited by red wolf on 3/2/2020, 22:14; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Jugonostalgija nije namjera da se povrati Jugoslavija,već sjećanja na lijepe trenutke iz jednog vremena,a to što starčevićanci i slični ridikuli tumače kako lijepih trenutaka u tom vremenu nije bilo,to je njijov problem.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Noor wrote:..i torta od kurcipana, kao višnja na šlagred wolf wrote:I još jedan citat:''Ako postoji manifestacija na čiji sadržaj može biti ponosna građanska Hrvatska, onda je to subotnji program proglašenja Rijeke Europskom prijestolnicom kulture.''
Vid' nju ... kurcipan ... pa silo necista, djava ti se uvuka u glavu, je li?
Guest- Guest
šiptarsko smeće...
'Puno više razuma pokazao je Zoran Milanović, što i nije teško u utakmici s Kolindom i Jandrokovićem.'
'Puno više razuma pokazao je Zoran Milanović, što i nije teško u utakmici s Kolindom i Jandrokovićem.'
Sovak wrote:red wolf wrote:Gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom, a to što su neuki čini ih još opasnijima
Jako dobar članak.
Tak' je.
Ti.
Ljube se decko i cura na francuski nacin... Ljube se, ljube, ljube i odjedanput cura zastane i kaze:
- Sorry!
On ju pogleda i pita zasto??, a ona:
- Pa sto sam ti uzela žvaku!!!!
a on:
- Ma nije to žvaka, malo sam prehlađen...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
red wolf wrote:Ne...Opet nisi ništa razumio...Pa ro je strašno...Ah, ti si desničar, razumijem...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaSovak wrote:red wolf wrote:Gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom, a to što su neuki čini ih još opasnijima
Jako dobar članak.
Tak' je.
Ti.
Naravno da sam desnicar.
Necu valjda biti derpe i transgender.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:Sovak wrote:red wolf wrote:Gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom, a to što su neuki čini ih još opasnijima
Jako dobar članak.
Tak' je.
Ti.
Ljube se decko i cura na francuski nacin... Ljube se, ljube, ljube i odjedanput cura zastane i kaze:
- Sorry!
On ju pogleda i pita zasto??, a ona:
- Pa sto sam ti uzela žvaku!!!!
a on:
- Ma nije to žvaka, malo sam prehlađen...
Ajd' u kurac ...
Guest- Guest
Derpe i transgenderi su pametni ljudi, za razliku od tebe...Jel shvaćaš da si glup? Obzirom na tvoj komentar gore...Sovak wrote:red wolf wrote:Ne...Opet nisi ništa razumio...Pa ro je strašno...Ah, ti si desničar, razumijem...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaSovak wrote:red wolf wrote:Gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom, a to što su neuki čini ih još opasnijima
Jako dobar članak.
Tak' je.
Ti.
Naravno da sam desnicar.
red wolf-
2016-02-10
Kako desničar može ista shvatit?red wolf wrote:Derpe i transgenderi su pametni ljudi, za razliku od tebe...Jel shvaćaš da si glup? Obzirom na tvoj komentar gore...Sovak wrote:red wolf wrote:Ne...Opet nisi ništa razumio...Pa ro je strašno...Ah, ti si desničar, razumijem...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaSovak wrote:red wolf wrote:Gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom, a to što su neuki čini ih još opasnijima
Jako dobar članak.
Citirao bih:
Tak' je.
Ti.
Naravno da sam desnicar.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:šiptarsko smeće...
Cek malo ... pa to je Robert Bajrushi pisao?
Aaaahahahaha ... jos jedan jugooficirski izdrk.
Budalasa znam otprije.
Guest- Guest
Može pokušat, ali...hahahahahahahahahhaahahahahahahahahaT. wrote:Kako desničar može ista shvatit?red wolf wrote:Derpe i transgenderi su pametni ljudi, za razliku od tebe...Jel shvaćaš da si glup? Obzirom na tvoj komentar gore...Sovak wrote:red wolf wrote:Ne...Opet nisi ništa razumio...Pa ro je strašno...Ah, ti si desničar, razumijem...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaSovak wrote:
Tak' je.
Ti.
Naravno da sam desnicar.
red wolf-
2016-02-10
T. wrote:Kako desničar može ista shvatit?red wolf wrote:Derpe i transgenderi su pametni ljudi, za razliku od tebe...Jel shvaćaš da si glup? Obzirom na tvoj komentar gore...Sovak wrote:red wolf wrote:Ne...Opet nisi ništa razumio...Pa ro je strašno...Ah, ti si desničar, razumijem...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaSovak wrote:
Tak' je.
Ti.
Naravno da sam desnicar.
Ne znam.
Kurac ide u paksu. I to je pametno.
Mi sto guramo u vaginu, mi nis' ne razmemo.
Mi smo zaostali i nazadni.
I supac je kad tip bude zbunjen i nosi zenske haljine.
Mi koji nismo zbunjeni nis' ne kuzimo.
I to je kultura.
Kuzis?
Ja ne.
Guest- Guest
red wolf wrote:Derpe i transgenderi su pametni ljudi, za razliku od tebe...Jel shvaćaš da si glup? Obzirom na tvoj komentar gore...Sovak wrote:red wolf wrote:Ne...Opet nisi ništa razumio...Pa ro je strašno...Ah, ti si desničar, razumijem...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaSovak wrote:red wolf wrote:Gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom, a to što su neuki čini ih još opasnijima
Jako dobar članak.
Citirao bih:
Tak' je.
Ti.
Naravno da sam desnicar.
Oprosti, ali ti k'o napredan i kulturan se tak' ne smijes izrazavati.
Ja sam desnicar i nazadan pa mogu.
Ku'is?
Guest- Guest
debotoijusto wrote:Ako postoji manifestacija na čiji sadržaj može biti ponosna građanska Hrvatska, onda je to subotnji program proglašenja Rijeke Europskom prijestolnicom kulture.
pogledao , ugodno iznenadjen rijeka +
tekst odlican
kljucaj temu , svaka rasprava je suvisna
“Loše parafraze sovjetsko-jugoslavensko-sjeverno korejskih sletova i masovki ne komentiram.”
Z.H.
Similar topics
» Hrvatski desnicari koji su voljeli Tita
» Poduzetnik kojem Đakovačka biskupija ne vraća dug nastavio spektakularnu akciju: 'Svi će čuti za nepravdu koji mi čini Crkva'
» PETIR: Sjetite se vojvođanskih Hrvata koji su pod naletom velikosrpske politike Miloševića protjerani iz domova!
» https://hrvatska-danas.com/2021/02/19/hasanbegovic-o-porfiriju-spc-ima-vucje-lice-koje-osjecaju-na-svojoj-kozi-svi-koji-su-na-udaru-srpske-modificirane-politike-teritorijalne-ekspanzije/?fbclid=IwAR1aZi553rm1QniRQje8G3NG5MFUeF-D-MZumgyhK9xmPCVjjz28gwZX3x8
» Dan državnosti skriva izvorište dubokih sukoba u Hrvatskoj, Tuđmanove hrvatske suverenističke politike i Račanove antihrvatske antisuverenističke politike
» Poduzetnik kojem Đakovačka biskupija ne vraća dug nastavio spektakularnu akciju: 'Svi će čuti za nepravdu koji mi čini Crkva'
» PETIR: Sjetite se vojvođanskih Hrvata koji su pod naletom velikosrpske politike Miloševića protjerani iz domova!
» https://hrvatska-danas.com/2021/02/19/hasanbegovic-o-porfiriju-spc-ima-vucje-lice-koje-osjecaju-na-svojoj-kozi-svi-koji-su-na-udaru-srpske-modificirane-politike-teritorijalne-ekspanzije/?fbclid=IwAR1aZi553rm1QniRQje8G3NG5MFUeF-D-MZumgyhK9xmPCVjjz28gwZX3x8
» Dan državnosti skriva izvorište dubokih sukoba u Hrvatskoj, Tuđmanove hrvatske suverenističke politike i Račanove antihrvatske antisuverenističke politike
Page 1 of 4