U Informeru se nasli uvrijedjeni istinom kad je novinar HTV-a spomenuo cetnicke projektile na Sisak
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: U Informeru se nasli uvrijedjeni istinom kad je novinar HTV-a spomenuo cetnicke projektile na Sisak
nazovi mihu pa neka ti veli kako je bilo.kaya wrote:A realno i ako uspoređuju s ratom mogu jedino zaključiti da im je ovo gore.
Eventualno da je u ratu bacio netko atomsku pa da se pol grada sruši odjednom.
A nije.
i kako je.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: U Informeru se nasli uvrijedjeni istinom kad je novinar HTV-a spomenuo cetnicke projektile na Sisak
Koliko se sjećam, u 'gavriloviću' su jednog našeg ubacili u mašinu za mljevenje mesa...vuksadinare wrote:zapravo..petrinja je iza vukovara najvise stradala po broju žrtava...oko 500 poginulih i ubijenih je iz petrinje i petrinjskog podrucja u domov.ratu...nakon prvog napada 3.9.1991 petrinja je u tom trenutku bila najrazrusenije mjesto u hrvatskoj..pa sam potpuk.tarbuk se nakon tog napada hvalio kako ce sravnit petrinju sa zemljom
Ali dobro, nećemo danas o tome...
Moguće netko s 'informera' čita forum...
Last edited by T. on 30/12/2020, 10:29; edited 1 time in total
T.- Posts : 17551
2014-04-14
16.9.1991 je bio jos strasniji napad cetnika i jna na petrinju kada je grad pogođen sa nekoliko tisuca projektila..kada je dvadesetak gardista i policijaca zarobljeno kod 'vile gavrilovic' i streljano..kada je četnik nakon upada u tvornicu gavrilovicu odsjekao ruku Stjepanu Komesu samo zato sto se rukovao sa Tuđmanom koji je posjetio Petrinju 25.8.1991...nakon toga su ga bacili na transporter i malo dalje ubili..a tarbuk kad je obilazio petrinju nakon pada grada naisao je na leš Stjepana Komesa koji je bio napuhnut na upit da se les ukloni rekao je 'neka ga jos nek se jos malo kiseli'
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Pa ne trebam, ja sam 50 kilometara od njega. Pa ako meni padaju ormari i puca zid onda znam kako mu je.veber wrote:nazovi mihu pa neka ti veli kako je bilo.kaya wrote:A realno i ako uspoređuju s ratom mogu jedino zaključiti da im je ovo gore.
A nije.
i kako je.
A i znam kako zvuči tutnjavina kada je baš epicentar od proljeća.
Tako da, ja znam da mu je strašno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A oni jadni baš oće pomoć...jasambrend wrote:veber wrote:nisam ni sumnjao.vuksadinare wrote:odustajem...pricaj sam sa sobomveber wrote:
za razliku od tebe partizana, ja se pridržavam protokola.
miha ima moj mob, može me nazvat uvijek. uopće nije problem.
sereš po običaju ko i onaj iz slovenije.
(i zašto je moj nerad, a život-kamen spoticanja, da. ne radim nikaj, vjerovatno ni 2021u. da li sam tebi na teretu ili onom safetu?-prestanite gledat u tuđa dvorišta)
zanimljivo kako vi neargumentirani s "argumentima" zbrišete.
ili imate poriv za parenjem s majkama ili djecom forumaša.
kužim ja tebe.
najlakše je pobeći.
Na stranu mazohistički porivi koji nekog nagone da non-stop visi na Kuriru i Informeru, ipak se treba čuvati Danajaca i kad ti darove nose... nije vrijeme za ekumenu, uglavnom. Nikad.
Poznati su u celom svetu u pomaganju komšijama...
2014-04-14
ne otvaram srpske, bosanske, bugarske, albanske...jasambrend wrote:veber wrote:nisam ni sumnjao.vuksadinare wrote:odustajem...pricaj sam sa sobomveber wrote:
za razliku od tebe partizana, ja se pridržavam protokola.
miha ima moj mob, može me nazvat uvijek. uopće nije problem.
sereš po običaju ko i onaj iz slovenije.
(i zašto je moj nerad, a život-kamen spoticanja, da. ne radim nikaj, vjerovatno ni 2021u. da li sam tebi na teretu ili onom safetu?-prestanite gledat u tuđa dvorišta)
kužim ja tebe.
najlakše je pobeći.
Na stranu mazohistički porivi koji nekog nagone da non-stop visi na Kuriru i Informeru, ipak se treba čuvati Danajaca i kad ti darove nose... nije vrijeme za ekumenu, uglavnom. Nikad.
...niti opskurne str. marc i ja smo kućni frndovi, ali ne čitam kaj piše.
i najbolje mi je kada me proglase na forumu, ljevičarom.
vrh.
2014-12-30
Jebote, jel ima lijeka za ovo?vuksadinare wrote:16.9.1991 je bio jos strasniji napad cetnika i jna na
2015-08-15
vuksadinare wrote:Zar je mozda lagao?..zar mozda nije trebao spomenuti i tragediju grada iz obliznje proslosti..inace vrlo neobicno i hrabro od ovog htv novinara..ne znam kad sam zadnji put cuo nesto slicno na htvu..valjda od rata
Ja sam nudio Mihi da vam tog dripca za usi i dopremim do
granice, noga u zadnjicu, ali sve se zavrsava na kukanju...
Tri godine odlezao, pustili ste ga, pravi sranja i tu gde je
dosao.
Strbac rece za istog da je medjed.
Malo falilo da ga odvalim od batina, dok mu
je i komsija ustima pametovao, pa kad sam mu
uleteo u kucu, vristi ko prase pred klanje i cmizdri
pred policijom a prvo bio opasan lik.
Mi to tako u Cikagu resavamo sa bitangama
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
ja bi naprimjer ovo ovima iz informera poslao pa nek se cesu i gunđaju zasto cetnici
https://www.youtube.com/watch?v=4ysDuLwYaw8
https://www.youtube.com/watch?v=4ysDuLwYaw8
2015-09-08
eto, realan upis.kaya wrote:Pa ne trebam, ja sam 50 kilometara od njega. Pa ako meni padaju ormari i puca zid onda znam kako mu je.veber wrote:nazovi mihu pa neka ti veli kako je bilo.kaya wrote:A realno i ako uspoređuju s ratom mogu jedino zaključiti da im je ovo gore.
A nije.
i kako je.
A i znam kako zvuči tutnjavina kada je baš epicentar od proljeća.
Tako da, ja znam da mu je strašno.
2014-12-30
Eto vidiš, ti nisi između ostaloga kompetentan da uopće odbijaš ičiju pomoć.T. wrote:A oni jadni baš oće pomoć...jasambrend wrote:veber wrote:nisam ni sumnjao.vuksadinare wrote:
odustajem...pricaj sam sa sobom
kužim ja tebe.
najlakše je pobeći.
Ovima kojima je srušena kuća drago, njima svejedno jeli pomaže vlada, eu, srbija ili austrija, ili naši. Bitno da pomažu.
Uostalom od tebe je ne mogu očekivati jer su možda debeli pa njima ne bi trebalo popraviti kuću.
Majmunčino .
2015-08-15
veber wrote:ne otvaram srpske, bosanske, bugarske, albanske...jasambrend wrote:veber wrote:nisam ni sumnjao.vuksadinare wrote:
odustajem...pricaj sam sa sobom
kužim ja tebe.
najlakše je pobeći.
...niti opskurne str. marc i ja smo kućni frndovi, ali ne čitam kaj piše.
i najbolje mi je kada me proglase na forumu, ljevičarom.
vrh.
Ma znamo svi da si nazi...
A za trovanje onim pizdarijama se slažem. Jedino što sam naivno iša par puta stisnit link koji bi stavija, a gugl ka gugl... a imam i face frenda koji non-stop visi tamo pa mi povremeno iskoči na newsfeedu... baš ga planiram odfrendati i poslat u kurac, cili dan se svađa jučer na njihovim portalima, svako malo mi iskoči neka pizdarija di se nateže s četnicima...
darth_vader-
2014-04-17
Štraco...kaya wrote:Eto vidiš, ti nisi između ostaloga kompetentan da uopće odbijaš ičiju pomoć.T. wrote:A oni jadni baš oće pomoć...jasambrend wrote:veber wrote:
nisam ni sumnjao.
kužim ja tebe.
najlakše je pobeći.
Ovima kojima je srušena kuća drago, njima svejedno jeli pomaže vlada, eu, srbija ili austrija, ili naši. Bitno da pomažu.
Uostalom od tebe je ne mogu očekivati jer su možda debeli pa njima ne bi trebalo popraviti kuću.
Majmunčino .
2014-04-14
Puši kurac debiluT. wrote:Štraco...kaya wrote:Eto vidiš, ti nisi između ostaloga kompetentan da uopće odbijaš ičiju pomoć.T. wrote:A oni jadni baš oće pomoć...jasambrend wrote:
Majmunčino .
2015-08-15
ekumenski se koalicioni partner urbi et orbi javio danas i naveo ponajvazniju stvar zglede ovih tragedija, nacionalnost zrtava...T. wrote:Ekumena veže političku elitu i njihove dupeuvlakačke uhljebe...n_razbojnik wrote:U ovim teškim trenucima ekumena je i dalje na snazi , moramo birati riječi
Običan puk je*e mater jednima, drugima i trećima...
I ekumeni zajedno...
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2242729
2014-04-15
da ga jebes kad gledas ove snimke 1991 i sad ovaj potres...hvata me vise jeza te 1991 u petrinji..gdje su mnogi mučenički okončali smrt..klanjem,rezanjem ruku,mučenjem...kad ti ovakvi uberidioti prijete groznom smrcu,tjeraju u zivi zid..užas...potres ako stradas ili pogines manje vise nisi svjestan smrti..a ovdje klanjem,sjecem ruku,mucenjem...užas...
2015-09-08
Jebote, pa jel ima cijepivo za ovu bolest?vuksadinare wrote:da ga jebes kad gledas ove snimke 1991 i .
2015-08-15
Turska smrduljo...kaya wrote:Puši kurac debiluT. wrote:Štraco...kaya wrote:Eto vidiš, ti nisi između ostaloga kompetentan da uopće odbijaš ičiju pomoć.T. wrote:
A oni jadni baš oće pomoć...
Majmunčino .
2014-04-14
sititi se srbskih razaranja se tribo uvika, i iz bilokakovih razlogov.
meni rihter i onaj drugi nišće ne znoči. jo bi načini nacijonalnu skalu, nešto ko siječanj, veljača.
predložen sljedeće stupnjevanje:
1. rijeka, nemo štete, bratstvo i jedinstvo
2 zagreb, šteta na fasadi, srbski raketni napad na banske
3. dubrovnik, strukturna oštećenja, srbskiopći topnički napad
4 . zadar, rušenje gradjevina, srbski višemjesečni topnički napad, ljudske žrtve
5. vukovar, nemo gradjevine bez strukturnih oštećenja, ljudske žrtve i zarobljenici
meni rihter i onaj drugi nišće ne znoči. jo bi načini nacijonalnu skalu, nešto ko siječanj, veljača.
predložen sljedeće stupnjevanje:
1. rijeka, nemo štete, bratstvo i jedinstvo
2 zagreb, šteta na fasadi, srbski raketni napad na banske
3. dubrovnik, strukturna oštećenja, srbskiopći topnički napad
4 . zadar, rušenje gradjevina, srbski višemjesečni topnički napad, ljudske žrtve
5. vukovar, nemo gradjevine bez strukturnih oštećenja, ljudske žrtve i zarobljenici
2014-04-16
6.raspad Velike Srbije
2014-04-15
n_razbojnik wrote:6.raspad Velike Srbije
:)
2014-04-16
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Alarm u SAD-u: Rusija bi mogla dobiti iranske balističke projektile za rat u Ukrajini
» Pomirenje moguće samo na temelju suočavanja s istinom o prošlosti
» Bunjac spomenuo uhljebe i digao cijeli HDZ i SDP na noge...
» '' LABIRINT POLITIKE Gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom, a to što su neuki čini ih još opasnijima ''
» Danije ministar,Marića u slučaju Agrokor nitko ne bi ni spomenuo
» Pomirenje moguće samo na temelju suočavanja s istinom o prošlosti
» Bunjac spomenuo uhljebe i digao cijeli HDZ i SDP na noge...
» '' LABIRINT POLITIKE Gore od jugonostalgičara su desničari koji manipuliraju istinom, a to što su neuki čini ih još opasnijima ''
» Danije ministar,Marića u slučaju Agrokor nitko ne bi ni spomenuo
Page 4 of 5