Bunjac spomenuo uhljebe i digao cijeli HDZ i SDP na noge...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Bunjac spomenuo uhljebe i digao cijeli HDZ i SDP na noge...
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bunjac-izazvao-kaos-u-saboru-spomenuo-uhljebe-i-digao-cijeli-hdz-i-sdp-na-noge-ovoliku-hrpu-gluposti-vec-dugo-nisam-cuo-sram-vas-bilo/6640074/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bunjac spomenuo uhljebe i digao cijeli HDZ i SDP na noge...
...a koji glupani..ovaj bunjac ih cimnuo a oni se naljutili..jebiga istina boli i pece...da nije sitina..samo bi odmahnuli rukom..i nasmijali se..a oni skocili na noge i odali se..
2015-09-08
Lokalna samouprava je kao deep web pedofilija svi znaju što je ali nitko se ne usudi govoriti o tome, imam baš jednog načelnika lik je ne lopov nego je to smiješno većina forumaša uopće nema pojma koja je to razina maroderstva i razbojništva hehehe
Kermit-
2014-04-17
vuksadinare wrote:...a koji glupani..ovaj bunjac ih cimnuo a oni se naljutili..jebiga istina boli i pece...da nije sitina..samo bi odmahnuli rukom..i nasmijali se..a oni skocili na noge i odali se.. :):
svi uhljebi su odma u defenzivi čin in spomeneš da su uhljebi, odma počnu s kafanskin "imaš li ti problema" i sl:)
2014-04-16
Ovo je tema oko koje bi mogla nastati velika koalicija HDZ/SDP radi kordinirane obrane biračkog tijela...
to ti je poruka..'gledaj svoja posla'aben wrote:vuksadinare wrote:...a koji glupani..ovaj bunjac ih cimnuo a oni se naljutili..jebiga istina boli i pece...da nije sitina..samo bi odmahnuli rukom..i nasmijali se..a oni skocili na noge i odali se..
svi uhljebi su odma u defenzivi čin in spomeneš da su uhljebi, odma počnu s kafanskin "imaš li ti problema" i sl:)
2015-09-08
znun, jebigavuksadinare wrote:to ti je poruka..'gledaj svoja posla'aben wrote:vuksadinare wrote:...a koji glupani..ovaj bunjac ih cimnuo a oni se naljutili..jebiga istina boli i pece...da nije sitina..samo bi odmahnuli rukom..i nasmijali se..a oni skocili na noge i odali se.. :):
istina boli i pece...press
2014-04-16
evo, ispravljenomutava baštarda wrote:Ovo je tema oko koje bi mogla nastati velika koalicija HDZ/SDP radi kordinirane obrane od biračkog tijela...
2014-04-16
aben wrote:evo, ispravljenomutava baštarda wrote:Ovo je tema oko koje bi mogla nastati velika koalicija HDZ/SDP radi kordinirane obrane od biračkog tijela...
inace..mene ne cudi ljutnja..pa sto bi oni radili da nisu uhljebi...u saboru ili u zupanijama imas mozda par posto visokokvalificiranih kadrova...mahom pola njih gimnazije zavrsili a nisu isli faks..dakle neka struka 0...ili ono tipa konobar,trgovac..pa eto imali srecu da imaju rođaka ili nekog bliskog na visokim poziijama u politici,gospodarstvu
2015-09-08
inace interesantno..da je dosta konobara zavrsilo kao uhljeba u politici...valjda radili u restoranima,birtijama u koej su zalazili glavonje..pa ako znas prodavat pricu kao konobar vrtiti se oko tih likova mozes se lijepo uhljebiti..
2015-09-08
inace u starija vremena su ljudi znali reci ako ne's na fakultet ajd u konobare..pitam se zasto( )...uz baksis upoznas kao konobar mnoge razlicite likove pa ako imas jos dara za pricu..motarenje...eto tebe u visim vodama..
2015-09-08
ča bi činili ... pa uglovnom ne biste bili na teret produktivnim gradjanima, to je somo po sebi već puno.vuksadinare wrote:inace..mene ne cudi ljutnja..pa sto bi oni radili da nisu uhljebi...u saboru ili u zupanijama imas mozda par posto visokokvalificiranih kadrova...mahom pola njih gimnazije zavrsili a nisu isli faks..dakle neka struka 0...ili ono tipa konobar,trgovac..pa eto imali srecu da imaju rođaka ili nekog bliskog na visokim poziijama u politici,gospodarstvu
2014-04-16
..sto mene tu trpas ja nisam sabornik,zupan,nacelnik,birokrat,nemam fotelju..jedem sendvic sa jeftinom salamm..sjedim na klupi za lijepog vremena.. nemam visoka primanja..moram farbati ograde,odstopavati govna..i slicno..aben wrote:ča bi činili ... pa uglovnom ne biste bili na teret produktivnim gradjanima, to je somo po sebi već puno.vuksadinare wrote:inace..mene ne cudi ljutnja..pa sto bi oni radili da nisu uhljebi...u saboru ili u zupanijama imas mozda par posto visokokvalificiranih kadrova...mahom pola njih gimnazije zavrsili a nisu isli faks..dakle neka struka 0...ili ono tipa konobar,trgovac..pa eto imali srecu da imaju rođaka ili nekog bliskog na visokim poziijama u politici,gospodarstvu
2015-09-08
Ne lupaj vučino...pa u Saboru sjede samo eminentne starešine... njih nekoliko nema nikakav stupanj višeg obrazovanja sve ostalo ti "i'telektualna elita"vuksadinare wrote:inace..mene ne cudi ljutnja..pa sto bi oni radili da nisu uhljebi...u saboru ili u zupanijama imas mozda par posto visokokvalificiranih kadrova...mahom pola njih gimnazije zavrsili a nisu isli faks..dakle neka struka 0...ili ono tipa konobar,trgovac..pa eto imali srecu da imaju rođaka ili nekog bliskog na visokim poziijama u politici,gospodarstvu
2014-04-15
i opet lokalni seljaci glasaju za njega...što reći o takvom narodu?asilovski wrote:Lokalna samouprava je kao deep web pedofilija svi znaju što je ali nitko se ne usudi govoriti o tome, imam baš jednog načelnika lik je ne lopov nego je to smiješno većina forumaša uopće nema pojma koja je to razina maroderstva i razbojništva hehehe
Gost- Guest
pa pretezno glasuju oni koji su imali koristi od njega prvenstvenu tu mislim na manja mjesta...gdje inace prevladavaju interesne veze..'ti meni ja tebi'kserks_ wrote:i opet lokalni seljaci glasaju za njega...što reći o takvom narodu?asilovski wrote:Lokalna samouprava je kao deep web pedofilija svi znaju što je ali nitko se ne usudi govoriti o tome, imam baš jednog načelnika lik je ne lopov nego je to smiješno većina forumaša uopće nema pojma koja je to razina maroderstva i razbojništva hehehe
2015-09-08
mišoš sinekure i uhljebe;vuksadinare wrote:..sto mene tu trpas ja nisam sabornik,zupan,nacelnik,birokrat,nemam fotelju..jedem sendvic sa jeftinom salamm..sjedim na klupi za lijepog vremena.. nemam visoka primanja..moram farbati ograde,odstopavati govna..i slicno.. :):aben wrote:ča bi činili ... pa uglovnom ne biste bili na teret produktivnim gradjanima, to je somo po sebi već puno.vuksadinare wrote:inace..mene ne cudi ljutnja..pa sto bi oni radili da nisu uhljebi...u saboru ili u zupanijama imas mozda par posto visokokvalificiranih kadrova...mahom pola njih gimnazije zavrsili a nisu isli faks..dakle neka struka 0...ili ono tipa konobar,trgovac..pa eto imali srecu da imaju rođaka ili nekog bliskog na visokim poziijama u politici,gospodarstvu
nemaju svi uhljebi sinekure, niti je sinekura uvjet za uhljebstvo.
2014-04-16
...ti imas neki gadan problem...aben wrote:mišoš sinekure i uhljebe;vuksadinare wrote:..sto mene tu trpas ja nisam sabornik,zupan,nacelnik,birokrat,nemam fotelju..jedem sendvic sa jeftinom salamm..sjedim na klupi za lijepog vremena.. nemam visoka primanja..moram farbati ograde,odstopavati govna..i slicno..aben wrote:ča bi činili ... pa uglovnom ne biste bili na teret produktivnim gradjanima, to je somo po sebi već puno.vuksadinare wrote:inace..mene ne cudi ljutnja..pa sto bi oni radili da nisu uhljebi...u saboru ili u zupanijama imas mozda par posto visokokvalificiranih kadrova...mahom pola njih gimnazije zavrsili a nisu isli faks..dakle neka struka 0...ili ono tipa konobar,trgovac..pa eto imali srecu da imaju rođaka ili nekog bliskog na visokim poziijama u politici,gospodarstvu
nemaju svi uhljebi sinekure, niti je sinekura uvjet za uhljebstvo.
2015-09-08
..je'l skrivas kakvu bombu...pa sam zabrinut za tebe..
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SI ĐINPING DIGAO SRBIJU NA NOGE -TRODNEVNA POSETA
» Umro je dječak koji je digao Hrvatsku na noge
» Hrvat pustio Uzicko Kolo i digao Austriju na noge
» Srbožder Wilander digao Srbiju na noge:'Nitko stvarno ne želi da Đoković pobijedi,osim možda nekoliko stotina Srba..'
» Bunjac u kolovozu: Pandemija ne postoji. Bunjac kad je dobio koronu: 12 dana pakla
» Umro je dječak koji je digao Hrvatsku na noge
» Hrvat pustio Uzicko Kolo i digao Austriju na noge
» Srbožder Wilander digao Srbiju na noge:'Nitko stvarno ne želi da Đoković pobijedi,osim možda nekoliko stotina Srba..'
» Bunjac u kolovozu: Pandemija ne postoji. Bunjac kad je dobio koronu: 12 dana pakla
Page 1 of 2