Da remiziram...vol II.
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
Mora smisliti kako da kaže da mu je dimnjak pao na glavu u njemačkoj a potres je bio 1000 km dalje...AssadNaPodmornici wrote:
e katastrofa je ovima dolje u petrinji , čak i svetac se nejavlja od potresa, nadam se da njegovi nisu ili on da nije najeba
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa tako je to kad završiš neki projekt u životi, ideš na drugi...Ovaj mi se nepredviđeno odužio.vili40 wrote:ero a kud ti ideš?Dosta ti je?
ovog foruma je i meni već pomalo dosta a ionako ako odem gore neću imati vremenaEroo wrote:Pa tako je to kad završiš neki projekt u životi, ideš na drugi...Ovaj mi se nepredviđeno odužio.vili40 wrote:ero a kud ti ideš?Dosta ti je?
vili40-
2015-08-02
Nećeš mi vjerovati, na forumu sam počeo pisati kako bih usavršio brzinu tipkanja...i evo dokle sam dogurao.vili40 wrote:ovog foruma je i meni već pomalo dosta a ionako ako odem gore neću imati vremenaEroo wrote:Pa tako je to kad završiš neki projekt u životi, ideš na drugi...Ovaj mi se nepredviđeno odužio.vili40 wrote:ero a kud ti ideš?Dosta ti je?
Bergamo posljednji tjedan dana (od 30. pros. - 5. sječnja).
105 općina (bijelo!) je cijelo vrijeme bez novozaraženih.
"Butter" žuta je također na tom putu.
Jadni Bergamašćani, baš se mi smile...
pao snig. i kod nas isto...Eroo wrote:Bergamo posljednji tjedan dana (od 30. pros. - 5. sječnja).
Bergamasci ( Bergamaski ).Eroo wrote:Bergamo posljednji tjedan dana (od 30. pros. - 5. sječnja).
Tako se pravilno zovu stanovnici Bergama i provincije Bergamo.
Znam da teško možeš znati taj podatak al eto čisto da ih pravilno zoveš.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Bergamo? What Bergamo?mutava baštarda wrote:pao snig. i kod nas isto...Eroo wrote:Bergamo posljednji tjedan dana (od 30. pros. - 5. sječnja).
Trinity-
2014-04-17
Rodica mi s malom kćerkom živi u centru grada u svom stanu tamo. Igrala Atalanta , pun stadion , nije se onda ni znalo za tu koronu.
Takvi im je horoskop bija.
Dobro ih je pomelo. Šokiralo cijelu Europu i svijet. Zato smo danas u zaključavanju da se tako šta ne ponovi.
Takvi im je horoskop bija.
Dobro ih je pomelo. Šokiralo cijelu Europu i svijet. Zato smo danas u zaključavanju da se tako šta ne ponovi.
2014-04-11
Sad znamo puno više. Onda ništa nismo znali. Izgledalo je ko da će cijeli grad s okolicom pocrkat.
Ljudi umiru masovno , bolnice pune mrtvaca , kolaps , svaka kuća ima mrtvog. Vojska je morala u vojnim kamionima kapsele vozit na druga groblja.
Nadrealno sve. Svi gledaju u čudu i pitaju se jel to i nas čeka ?
Ljudi umiru masovno , bolnice pune mrtvaca , kolaps , svaka kuća ima mrtvog. Vojska je morala u vojnim kamionima kapsele vozit na druga groblja.
2014-04-11
Postoji crvena linija koju nikad ne bi smjeli dozvoliti da se prijeđe. Na primjeru Bergamo smo naučili lekciju.RayMabus wrote:Sad znamo puno više. Onda ništa nismo znali. Izgledalo je ko da će cijeli grad s okolicom pocrkat.
Nevjerojatna spoznaja je koliko je upravo zdravstveni sustav ključan kad je u pitanju ova epidemija.
Padne li zdravstveni sustav pada sve, kompletno gospodarstvo kao i društvo i društvene aktivnosti u cjelini. Apokalipsa.
Svim državama je ovo crvena linija i na nju se svi referiraju.
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Provincija u tal. regiji Lombardija, s nešto manje od 1.2 milijuna stanovnika.Triny wrote:Bergamo? What Bergamo?mutava baštarda wrote:pao snig. i kod nas isto...Eroo wrote:Bergamo posljednji tjedan dana (od 30. pros. - 5. sječnja).
U samo mjesec dana im je pomrlo 5,919 stanovnika (prirodno očekivani broj 885).
Srazmjerno broju stanovnika ekvivalent za HR možeš sama izračunat.
https://www.bergamonews.it/2020/05/05/coronavirus-a-marzo-5-900-i-morti-in-bergamasca-i-dati-comune-per-comune/370139/
2016-07-22
un souvenir de bergamoEroo wrote:Provincija u tal. regiji Lombardija, s nešto manje od 1.2 milijuna stanovnika.Triny wrote:Bergamo? What Bergamo?mutava baštarda wrote:pao snig. i kod nas isto...Eroo wrote:Bergamo posljednji tjedan dana (od 30. pros. - 5. sječnja).
U samo mjesec dana im je pomrlo 5,919 stanovnika (prirodno očekivani broj 885).
Srazmjerno broju stanovnika ekvivalent za HR možeš sama izračunat.
https://www.bergamonews.it/2020/05/05/coronavirus-a-marzo-5-900-i-morti-in-bergamasca-i-dati-comune-per-comune/370139/
Za ravnozemljaše!
Marija Bubaš, pomoćnica ravnatelja HZJZ-a, kazala je i da se bilježi manje zaraza gripom
'Svakodnevno pristižu uzorci za gripu, ali ni jedan do sada nije bio pozitivan. Tu i tmo se nađe neki pozitivni. Na primjeru Australije možemo reći da pratimo sličan trend, kod njih je sezona završila, imali su trećinu slučajeva gripe i tvrdili su, a čini mi se da to i je, a to je da mjere koje imamo za koronu, sprečavaju širenje gripe. S ovim mjerama ćemo imati i manje zaraza koronavirusom i manje slučajeva gripe', kazala je Bubaš u Dnevniku Nove TV.
Marija Bubaš, pomoćnica ravnatelja HZJZ-a, kazala je i da se bilježi manje zaraza gripom
'Svakodnevno pristižu uzorci za gripu, ali ni jedan do sada nije bio pozitivan. Tu i tmo se nađe neki pozitivni. Na primjeru Australije možemo reći da pratimo sličan trend, kod njih je sezona završila, imali su trećinu slučajeva gripe i tvrdili su, a čini mi se da to i je, a to je da mjere koje imamo za koronu, sprečavaju širenje gripe. S ovim mjerama ćemo imati i manje zaraza koronavirusom i manje slučajeva gripe', kazala je Bubaš u Dnevniku Nove TV.
2016-07-22
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
selo gori a baba se ceslja
2014-04-19
prckov wrote:selo gori a baba se ceslja
2016-07-22
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50