zagrlite svog terorista
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: zagrlite svog terorista
Eva wrote:Erec Israel od 14.05.1948, ali Israel broji 5776 godina. HR postoji, koliko 25 godina?marcellus wrote:Eva wrote:Israel postoji
od 1946. To je nekih 70 godina, niti
1400 po tvojoj računici. A stvarno od 1991.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
a izrael kao država postoji da kako kažeš od 1948. E sad ako ćemo računat od faraona i ropstva u egiptu jebiga onda i hrvatska postoji od dolaska hrvata na obale sinjeg mora i te priče. S tim da je povijest hrvata manje više poznata a vaša je uglavnom mitovi i bajke mojsije grm i to
Opet zahvaljujući tvom budi lončaru pod jedno, pod drugo njihovom prepuštanju britaniji da vodi politiku unutar evrope( na sreću brzo su se otrjeznili i oplili londonu šamar) i pod treće njihovom geostrateškom interesu budući da su vidjeli kako je britanija sve skuvala njima iza leđa pa su okrenuli drugi list.Eva wrote:Hahaha, a kad su glasali za embargo na oružje i onda su pomogli. Di amer dođe i prođe, tu trava ne rastetre911 wrote:Da ne spominjemo da su nam upravo oni dali snimke razgovora Erjavca sa sucem u Hagu na kojima se vidi što bi se dogodilo da nismo saznali na vrijeme za to.tre911 wrote:Jebiga da nije bilo amera prvo bi nas izjebali za operaciju Oluja a onda bi nas na sudu proglasili kao bandite u udruženom zločinačkom poduhvatu. Druga je stvar što to ljudi zaboravljaju ili se ne žele toga sjetiti.Eva wrote:HR ne treba biti ni u EU niti u NATO, ali onda bi poltroni i izajice zvisili. EU je ionak američka pudlica i sluša gospodara. A Amerima ne smetaju teroristi ak ne delaju sranje u njihovom dvorištu.tre911 wrote:I RH ali tebe to ne jebe, dapače.Eva wrote:Ma to je sića. Da nema Amera i američke kuje EU svaki plan bi propao.marcellus wrote:Eva wrote:Pa to su Ameri i NATO. Kak se ti lako odričeš saveznika? Srami semarcellus wrote:točno, ovi idioti liberali rade sve suprotno od pameti i morala - tamo gdje kozojebi imaju pravo svoju pećinu urediti kako njima odgovara izvoze im demokraciju i ljudska prava koja ovi ne žele, tamo gdje mi uređujemo pravila u svojoj kući, gdje imamo na to pravo, nameću multikulturalnost
prije soroš i barbara spectre
Guest- Guest
Od kud ste došli, iz Irana? Pa jednu našu bajku uredno pušite već 2015 godina, kaj se sad premišljaš. Ono sex po duhu svetom, ne. A u biti samo jedan rogonja i nestašna mlada Židovka.marcellus wrote:a izrael kao država postoji da kako kažeš od 1948. E sad ako ćemo računat od faraona i ropstva u egiptu jebiga onda i hrvatska postoji od dolaska hrvata na obale sinjeg mora i te priče. S tim da je povijest hrvata manje više poznata a vaša je uglavnom mitovi i bajke mojsije grm i to
Guest- Guest
Nema sexa po duhu svetomu, nešto ti se opet pričinjava u nedostatku istoga.Eva wrote:Od kud ste došli, iz Irana? Pa jednu našu bajku uredno pušite već 2015 godina, kaj se sad premišljaš. Ono sex po duhu svetom, ne. A u biti samo jedan rogonja i nestašna mlada Židovka.marcellus wrote:a izrael kao država postoji da kako kažeš od 1948. E sad ako ćemo računat od faraona i ropstva u egiptu jebiga onda i hrvatska postoji od dolaska hrvata na obale sinjeg mora i te priče. S tim da je povijest hrvata manje više poznata a vaša je uglavnom mitovi i bajke mojsije grm i to
Guest- Guest
marcellus wrote: S tim da je povijest hrvata manje više poznata ...
To je tacno...nema je... :)
Eva wrote:Od kud ste došli, iz Irana? Pa jednu našu bajku uredno pušite već 2015 godina, kaj se sad premišljaš. Ono sex po duhu svetom, ne. A u biti samo jedan rogonja i nestašna mlada Židovka.marcellus wrote:a izrael kao država postoji da kako kažeš od 1948. E sad ako ćemo računat od faraona i ropstva u egiptu jebiga onda i hrvatska postoji od dolaska hrvata na obale sinjeg mora i te priče. S tim da je povijest hrvata manje više poznata a vaša je uglavnom mitovi i bajke mojsije grm i to
ko mi? Dijelom hrvati potiču od prastanovnika, dijelom od rimljana koji su ovdje živjeli, dijelom da i od iranaca. Ponešto i od slavena. A sex po duhu svetom je izgleda jedini koji ti prakticiraš... po tome kolko si ovdje
Stanojko wrote:marcellus wrote: S tim da je povijest hrvata manje više poznata ...
2014-04-16
Pssst mene bi bilo sramota postojat toliko godina i bit suga na zemlji. Pogledaj bre Zidove pa ih usporedi s vama a onda se poklopi i tvrdi da ste postali jucer.Stanojko wrote:marcellus wrote: S tim da je povijest hrvata manje više poznata ...
Last edited by omni on 10/12/2015, 15:41; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
Začeća, neš ti, nije govno nego se pas posra.tre911 wrote:Nema sexa po duhu svetomu, nešto ti se opet pričinjava u nedostatku istoga.Eva wrote:Od kud ste došli, iz Irana? Pa jednu našu bajku uredno pušite već 2015 godina, kaj se sad premišljaš. Ono sex po duhu svetom, ne. A u biti samo jedan rogonja i nestašna mlada Židovka.marcellus wrote:a izrael kao država postoji da kako kažeš od 1948. E sad ako ćemo računat od faraona i ropstva u egiptu jebiga onda i hrvatska postoji od dolaska hrvata na obale sinjeg mora i te priče. S tim da je povijest hrvata manje više poznata a vaša je uglavnom mitovi i bajke mojsije grm i to
Guest- Guest
Onda sam vam nova kraljica Hrvata. Imam sina a začet je po duhu svetommarcellus wrote:Eva wrote:Od kud ste došli, iz Irana? Pa jednu našu bajku uredno pušite već 2015 godina, kaj se sad premišljaš. Ono sex po duhu svetom, ne. A u biti samo jedan rogonja i nestašna mlada Židovka.marcellus wrote:a izrael kao država postoji da kako kažeš od 1948. E sad ako ćemo računat od faraona i ropstva u egiptu jebiga onda i hrvatska postoji od dolaska hrvata na obale sinjeg mora i te priče. S tim da je povijest hrvata manje više poznata a vaša je uglavnom mitovi i bajke mojsije grm i to
ko mi? Dijelom hrvati potiču od prastanovnika, dijelom od rimljana koji su ovdje živjeli, dijelom da i od iranaca. Ponešto i od slavena. A sex po duhu svetom je izgleda jedini koji ti prakticiraš... po tome kolko si ovdje
Guest- Guest
hahahaahha...ko smo i sta smo, Bogu hvala dobro je... Ali ne znam sta vi kao istorijska fusnota prebacujete istorijskim narodima kao sto su zidovi i srbi?omni wrote:Pssst mene bi bilo sramota postojat toliko godina i bit suga na zemlji. Pogledaj bre Zidove pa ih usporedi s vama a onda se poklopi i tvrdi da ste postali jucer.Stanojko wrote:marcellus wrote: S tim da je povijest hrvata manje više poznata ...
Daj neki link na neki izraelski skolski udzbenik gde se pominju srbi...Eva wrote:Onda sam vam nova kraljica Hrvata. Imam sina a začet je po duhu svetommarcellus wrote:Eva wrote:Od kud ste došli, iz Irana? Pa jednu našu bajku uredno pušite već 2015 godina, kaj se sad premišljaš. Ono sex po duhu svetom, ne. A u biti samo jedan rogonja i nestašna mlada Židovka.marcellus wrote:a izrael kao država postoji da kako kažeš od 1948. E sad ako ćemo računat od faraona i ropstva u egiptu jebiga onda i hrvatska postoji od dolaska hrvata na obale sinjeg mora i te priče. S tim da je povijest hrvata manje više poznata a vaša je uglavnom mitovi i bajke mojsije grm i to
Jebiga ako to ne možeš razlikovati čemu onda uopće rasprava o tome? Jel sex kada umjetno oplode ženu ili je to nešto drugo? E sad to potenciraj na nemoguću potenciju jer je Bog u pitanju i pokušaj doći do odgovora.Eva wrote:Začeća, neš ti, nije govno nego se pas posra.tre911 wrote:Nema sexa po duhu svetomu, nešto ti se opet pričinjava u nedostatku istoga.Eva wrote:Od kud ste došli, iz Irana? Pa jednu našu bajku uredno pušite već 2015 godina, kaj se sad premišljaš. Ono sex po duhu svetom, ne. A u biti samo jedan rogonja i nestašna mlada Židovka.marcellus wrote:a izrael kao država postoji da kako kažeš od 1948. E sad ako ćemo računat od faraona i ropstva u egiptu jebiga onda i hrvatska postoji od dolaska hrvata na obale sinjeg mora i te priče. S tim da je povijest hrvata manje više poznata a vaša je uglavnom mitovi i bajke mojsije grm i to
Guest- Guest
Eva wrote:Začeća, neš ti, nije govno nego se pas posra.tre911 wrote:Nema sexa po duhu svetomu, nešto ti se opet pričinjava u nedostatku istoga.Eva wrote:Od kud ste došli, iz Irana? Pa jednu našu bajku uredno pušite već 2015 godina, kaj se sad premišljaš. Ono sex po duhu svetom, ne. A u biti samo jedan rogonja i nestašna mlada Židovka.marcellus wrote:a izrael kao država postoji da kako kažeš od 1948. E sad ako ćemo računat od faraona i ropstva u egiptu jebiga onda i hrvatska postoji od dolaska hrvata na obale sinjeg mora i te priče. S tim da je povijest hrvata manje više poznata a vaša je uglavnom mitovi i bajke mojsije grm i to
kokoš
2014-04-16
Zidovima skoro nista, a vama smo prebacili sto vam je spadalo, vise ne treba.Stanojko wrote:hahahaahha...ko smo i sta smo, Bogu hvala dobro je... Ali ne znam sta vi kao istorijska fusnota prebacujete istorijskim narodima kao sto su zidovi i srbi?omni wrote:Pssst mene bi bilo sramota postojat toliko godina i bit suga na zemlji. Pogledaj bre Zidove pa ih usporedi s vama a onda se poklopi i tvrdi da ste postali jucer.Stanojko wrote:marcellus wrote: S tim da je povijest hrvata manje više poznata ...
omni-
2014-04-12
ajde glupane šuti i pokrij se ušima.Stanojko wrote:hahahaahha...ko smo i sta smo, Bogu hvala dobro je... Ali ne znam sta vi kao istorijska fusnota prebacujete istorijskim narodima kao sto su zidovi i srbi?omni wrote:Pssst mene bi bilo sramota postojat toliko godina i bit suga na zemlji. Pogledaj bre Zidove pa ih usporedi s vama a onda se poklopi i tvrdi da ste postali jucer.Stanojko wrote:marcellus wrote: S tim da je povijest hrvata manje više poznata ...
Guest- Guest
Zile, opet glumis rvata?tre911 wrote:ajde glupane šuti i pokrij se ušima.Stanojko wrote:hahahaahha...ko smo i sta smo, Bogu hvala dobro je... Ali ne znam sta vi kao istorijska fusnota prebacujete istorijskim narodima kao sto su zidovi i srbi?omni wrote:Pssst mene bi bilo sramota postojat toliko godina i bit suga na zemlji. Pogledaj bre Zidove pa ih usporedi s vama a onda se poklopi i tvrdi da ste postali jucer.Stanojko wrote:marcellus wrote: S tim da je povijest hrvata manje više poznata ...
Tukacmarcellus wrote:Eva wrote:Začeća, neš ti, nije govno nego se pas posra.tre911 wrote:Nema sexa po duhu svetomu, nešto ti se opet pričinjava u nedostatku istoga.Eva wrote:Od kud ste došli, iz Irana? Pa jednu našu bajku uredno pušite već 2015 godina, kaj se sad premišljaš. Ono sex po duhu svetom, ne. A u biti samo jedan rogonja i nestašna mlada Židovka.marcellus wrote:a izrael kao država postoji da kako kažeš od 1948. E sad ako ćemo računat od faraona i ropstva u egiptu jebiga onda i hrvatska postoji od dolaska hrvata na obale sinjeg mora i te priče. S tim da je povijest hrvata manje više poznata a vaša je uglavnom mitovi i bajke mojsije grm i to
kokoš
Guest- Guest
Dobro, oplodnja in vitro. Ak vjeruješ da Bog oplođuje žene prije 2016 godina in vitro, zakaj onda ne vjeruješ i da Mojsije razdvaja more, razgovora s gorućim grmom i slično?tre911 wrote:Jebiga ako to ne možeš razlikovati čemu onda uopće rasprava o tome? Jel sex kada umjetno oplode ženu ili je to nešto drugo? E sad to potenciraj na nemoguću potenciju jer je Bog u pitanju i pokušaj doći do odgovora.Eva wrote:Začeća, neš ti, nije govno nego se pas posra.tre911 wrote:Nema sexa po duhu svetomu, nešto ti se opet pričinjava u nedostatku istoga.Eva wrote:Od kud ste došli, iz Irana? Pa jednu našu bajku uredno pušite već 2015 godina, kaj se sad premišljaš. Ono sex po duhu svetom, ne. A u biti samo jedan rogonja i nestašna mlada Židovka.marcellus wrote:a izrael kao država postoji da kako kažeš od 1948. E sad ako ćemo računat od faraona i ropstva u egiptu jebiga onda i hrvatska postoji od dolaska hrvata na obale sinjeg mora i te priče. S tim da je povijest hrvata manje više poznata a vaša je uglavnom mitovi i bajke mojsije grm i to
Guest- Guest
Razdvaja Bog a ne Mojsije, ljiepo piše da je Bog valjao more vjetrovima a ne da ga je Mojsije razdvojio. Što se tiče Gorućeg grma i ploča sa deset Božjih zapovjedi tu je Mojsije bio sam i predanja su mogla ići prema nečemu da narod razumije dočim takvu usporedbu ne možeš povući prema Mariji jer se ono što su prorokovali starozavjetni proroci i obestinilo na Njoj. Jedano od tih proročanstava imaš i kod mene u sigu. Pročitaj, to je baština tvoga naroda.Eva wrote:Dobro, oplodnja in vitro. Ak vjeruješ da Bog oplođuje žene prije 2016 godina in vitro, zakaj onda ne vjeruješ i da Mojsije razdvaja more, razgovora s gorućim grmom i slično?tre911 wrote:Jebiga ako to ne možeš razlikovati čemu onda uopće rasprava o tome? Jel sex kada umjetno oplode ženu ili je to nešto drugo? E sad to potenciraj na nemoguću potenciju jer je Bog u pitanju i pokušaj doći do odgovora.Eva wrote:Začeća, neš ti, nije govno nego se pas posra.tre911 wrote:Nema sexa po duhu svetomu, nešto ti se opet pričinjava u nedostatku istoga.Eva wrote:Od kud ste došli, iz Irana? Pa jednu našu bajku uredno pušite već 2015 godina, kaj se sad premišljaš. Ono sex po duhu svetom, ne. A u biti samo jedan rogonja i nestašna mlada Židovka.marcellus wrote:a izrael kao država postoji da kako kažeš od 1948. E sad ako ćemo računat od faraona i ropstva u egiptu jebiga onda i hrvatska postoji od dolaska hrvata na obale sinjeg mora i te priče. S tim da je povijest hrvata manje više poznata a vaša je uglavnom mitovi i bajke mojsije grm i to
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zagrlite me ja sam terorist
» Zaposlen sam kao terorista
» Terorista usred Zagreba
» Leglo terorista u Srbiji
» Francuska je puna terorista
» Zaposlen sam kao terorista
» Terorista usred Zagreba
» Leglo terorista u Srbiji
» Francuska je puna terorista